Fuhuş Tuzağı

Fuhuş Tuzağı

Son dakika fuhuş tuzağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fuhuş tuzağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fuhuş tuzağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fuhuş Tuzağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fuhuş tuzağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 fuhuş tuzağı haberi bulunmuştur. Tüm fuhuş tuzağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Masaj salonunda fuhuş tuzağı! Eğer 33 bin lira ödeme yapmazsanız...
Masaj salonunda fuhuş tuzağı! Eğer 33 bin lira ödeme yapmazsanız... Dolandırıcılar bu kez daha önce masaj salonuna giden kişileri tuzaklarına düşürdü. Aradıkları kişilere kendilerini avukat gibi tanıtan şüpheliler, "fuhuş" suçlamasında bulunduktan sonra sözde "para cezası" ödeterek dolandırdılar. İşte skandalın detayları...
21.07.2022 Yaşam
Savaş mağduru Ukraynalı kadınlara iğrenç teklif! Fırsatçılardan mide bulandıran mesajlar...
Savaş mağduru Ukraynalı kadınlara iğrenç teklif! Fırsatçılardan mide bulandıran mesajlar... Rusya-Ukrayna savaşında neredeyse iki ay geride kalırken, Ukrayna’dan ayrılan sivillerin sayısı 3,5 milyonu geçti. Yetkililer, savaşın şiddetlenmesi durumunda yaşanacak göç dalgasıyla birlikte başta kadınlar olmak üzere 8 ila 10 milyon kişinin daha mülteci durumuna düşeceğini belirtiyor. Mülteci kadınlara karşı yaklaşımı ise korkunç gerçeği bir kez daha gözler önüne serdi.
17.04.2022 Dünya
Kuzeninden, 15 yaşındaki kız çocuğuna iğrenç tuzak! İçeceğine ilaç koyup...
Kuzeninden, 15 yaşındaki kız çocuğuna iğrenç tuzak! İçeceğine ilaç koyup... Ankara’dan ablasının yanına gelen 15 yaşındaki kız çocuğu, kendisini yanına çağıran kuzeninin arkadaşlarıyla birlikte fuhuş yapmasını istediğini iddia etti. Kabul etmeyince kendisini silah zoruyla bir evde tuttuklarını, daha sonrada içeceğine ilaç koyduklarını uyandığında evden kaçarak bir börekçiye sığınıp polisi aradığını söyledi.
24.01.2022 Yaşam
Fuhuş tuzağı! Gasp ettiler!
Fuhuş tuzağı! Gasp ettiler! Bursa’nın Gemlik ilçesinde, fuhuş için buluştukları 2 kadınla aynı odaya çıkan 2 arkadaş, silahlı 3 kişi tarafından gasbedildi. Gaspçılar ile suç ortakları kadınlar, yakalanarak gözaltına alındı.
14.09.2020 Yaşam
Akılalmaz fuhuş tuzağı!
Akılalmaz fuhuş tuzağı! Gözlerine kestirdikleri yaşlı erkekleri evlilik tuzağına düşüren, oturma izni aldıktan sonra ise boşanarak fuhuş yapmaya başlayan Azeri kadınlardan oluşan şebeke Yalova polisi tarafından çökertildi.
7.08.2019 Gündem
17 yaşındaki kıza fuhuş tuzağı
17 yaşındaki kıza fuhuş tuzağı Samsun'da 17 yaşındaki kıza fuhuş yaptırdığı öne sürülen Solmaz K. (32), polis ekiplerince gözaltına alındı.
17.01.2019 Yaşam
Küçük kızlara iğrenç fuhuş tuzağı
Küçük kızlara iğrenç fuhuş tuzağı Karaman'da yaşları 16-17 arasındaki kız çocuklarına fuhuş yaptırdıkları ve uyuşturucu madde sattıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı.
4.09.2018 Yaşam
İş adamları ve esnafa fuhuş tuzağı!
İş adamları ve esnafa fuhuş tuzağı! Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde bazı iş adamı ve esnafı kumpas yoluyla ağına düşürerek maddi kazanç sağlayan fuhuş-şantaj çetesi çökertildi.
31.07.2018 Yaşam
‘Bacılar’ ve ‘cariyeler’i ‘turnike’ye sokmuş!
‘Bacılar’ ve ‘cariyeler’i ‘turnike’ye sokmuş! Önceki gün gözaltına alınan Adnan Hoca ve ‘kedicik’leriyle ilgili, mide bulandırıcı detaylar ortaya çıkmaya başladı. Oktar’ın ‘bacılar ve cariyeler’ adlı yapılanmayla, genç kızları nasıl fuhuş tuzağına çektiği, seks kasetleriyle de kaçmalarını engellediği mağdur ifadeleriyle gözler önüne serildi Adnan hoca ve örgütüne ‘Çocuklara tacizden askeri casusluğa’ kadar 30 ayrı suçlama yöneltildi. Türkiye tarihinde ilk kez bir örgüt bu kadar çeşitli suçtan sorumlu tutuldu. Tecavüze uğradığını iddia eden 35 kişi şikayetçi oldu. Aralarında iki CEO’nun kızlarının da olduğu belirtiliyor.
13.07.2018 Gündem
'Cono' babadan 14 yaşındaki kızı ile fuhuş tuzağı
'Cono' babadan 14 yaşındaki kızı ile fuhuş tuzağı Adana ve Mersin'de "Cono aşireti" olarak bilinen gruba yönelik "fuhuş, gasp ve uyuşturucu" operasyonunda gözaltına alınan 46 kişiden 38'i tutuklanırken zanlı Levent D.'nin 14 yaşındaki kızı aracılığı ile erkeklere "Fuhuş" tuzağı kurduğu ortaya çıktı.
20.01.2018 Gündem
Subaylara fuhuş tuzağı iddianamede
Subaylara fuhuş tuzağı iddianamede İzmir’deki ‘askeri casusluk soruşturması’ kumpasına ilişkin iddianameden: “Subay ve astsubaylara bayan temin ederek gizli görüntülerini çektiler”
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün "fuhuş tuzağı" iddianamede
FETÖ'nün "fuhuş tuzağı" iddianamede İzmir'de "askeri casusluk soruşturması"ndaki usulsüzlükler ile bazı bilgilerin sızdırılmasına ilişkin iddianamede, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY), TSK içindeki mensuplarının önünü açmak amacıyla örgüt üyesi olmayan askerleri fuhuş tuzağına düşürerek uygunsuz görüntülerini kaydettiği ve şantaj yaptığına ilişkin tanık beyanlarına yer verildi.
29.09.2021 Gündem
'Üniversiteli kızlara fuhuş tuzağı' davasında sanıklara tahliye
'Üniversiteli kızlara fuhuş tuzağı' davasında sanıklara tahliye ADANA'da maddi durumu kötü olan üniversiteli kızları fuhuş tuzağına düşürdüğü ileri sürülen üniversite öğrencisi 31 yaşındaki Ayça Ö. ile 3 kişi 40 yıla kadar hapis cezaları istemiyle yargılandıkları mahkemece tahliye edildi.
20.10.2016 Yaşam
Üniversiteli kızlara fuhuş tuzağı
Üniversiteli kızlara fuhuş tuzağı Adana’da maddi durumu kötü olan üniversiteli kızları fuhuş tuzağına düşürdüğü ileri sürülen üniversite öğrencisi 31 yaşındaki Ayça Ö. ile 3 kişi hakkında 40 yıla kadar varan hapis cezaları istemiyle dava açıldı.
29.09.2021 Gündem
Üniversiteli Sedef’e fuhuş tuzağı
Üniversiteli Sedef’e fuhuş tuzağı MERSİN Üniversitesi İngiliz Dil Bilimi 3’üncü sınıf öğrencisi 25 yaşındaki Sedef S. bir kadın arkadaşı tarafından fuhuş tuzağına düşürülmek istendiğini, ancak bir yolunu bulup kendini sokağa atınca kurtulduğunu söyledi.
12.07.2016 Yaşam
Üniversite öğrencilerine fuhuş tuzağı!
Üniversite öğrencilerine fuhuş tuzağı! Adana'da Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'nda okuyan bir kız öğrencinin, maddi durumu iyi olmayan öğrencileri ağına düşürüp uyuşturucuya alıştırdığı ve lüks otellerde iş adamlarına pazarladığı ortaya çıktı...
11.06.2016 Yaşam
Zihinsel engelli kızlara fuhuş tuzağı
Zihinsel engelli kızlara fuhuş tuzağı Hollanda'da zeka düzeyleri düşük kız çocuklarının barındığı resmi bir bakım evinde kalan 76 genç kıza zorla fuhuş yaptırıldığı ortaya çıktı. Para karşılığı cinsel ilişkiye zorlananlar arasında Türk genç kızlar da bulunuyor. Kızların bir bölümü henüz 18 yaşından küçük.
3.10.2015 Dünya
Dadı olmak için gelen kadınlara fuhuş tuzağı
Dadı olmak için gelen kadınlara fuhuş tuzağı Adana'da dadı olarak çalıştırmak için kandırıp Türkiye'ye getirdikleri 3 Gürcistan uyruklu kadına fuhuş yaptırdıkları ileri sürülen 2'si kadın 3 kişi yakalandı...
16.03.2015 Yaşam
Filmleri aratmayan fuhuş tuzağı
Filmleri aratmayan fuhuş tuzağı Adana’da biri kadın 3 kişi, ailesi ile problemleri olan 18 yaşındaki genç kızı kandırdıktan sonra haftalığı 7 bin liraya erkeklere pazarladı. Şahısların genç kızı kandırma planları ise film senaryolarını aratmadı.
30.01.2015 Yaşam
Azeri kadınlara fuhuş tuzağı...
Azeri kadınlara fuhuş tuzağı... Adana'da, internetten tanıştıkları Azerbaycan uyruklu 2 kadını, 'çocuk bakıcısı arandığı ve yüksek maaş verildiği' vaadiyle Türkiye'ye getirip fuhuş yaptırdığı ileri sürülen biri kadın 4 kişi yakalandı.
16.01.2015 Yaşam
'Abartıldığı gibi 30-40 kişi değil'
'Abartıldığı gibi 30-40 kişi değil' Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Kız Yetiştirme Yurdu ile ilgili basında çıkan "Yetiştirme yurdu kızlarına fuhuş tuzağı" başlıklı haberlere ilişkin, "Emniyet kayıtlarında doğru olan bilgiler var...
29.09.2021 Gündem
Yurtlarda kalan çocuklara fuhuş tuzağı!
Yurtlarda kalan çocuklara fuhuş tuzağı! Aralarında kamu çalışanlarının da olduğu 30 kişi gözaltına alındı
14.01.2014 Yaşam
Facebook'tan fuhuş tuzağı!
Facebook'tan fuhuş tuzağı! Filmleri aratmayan olay
29.11.2013 Yaşam
'Kampanyamız başlamıştır'
'Kampanyamız başlamıştır' Başbakanlık’a, ’bazı masaj salonlarında fuhuş yaptırıldığı ve bulaşıcı hastalıklı kadınların çalıştırıldığı’ ihbarının ardından, İzmir’de polisin gerçekleştirdiği operasyonda, ’masaj salonu’ adı altında fuhuş yaptıran şebeke çökertildi...
14.05.2013 Yaşam
Emekli polisten fuhuş tuzağı!
Emekli polisten fuhuş tuzağı! Kız çocuğunu fuhuşa zorladıkları iddiasıyla, emekli polis memuru ve eşi...
27.12.2012 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Fuhuş Tuzağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fuhuş tuzağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.