Fuhuş Pazarlığı

Fuhuş Pazarlığı

Son dakika fuhuş pazarlığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fuhuş pazarlığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fuhuş pazarlığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fuhuş Pazarlığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fuhuş pazarlığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 166 fuhuş pazarlığı haberi bulunmuştur. Tüm fuhuş pazarlığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadınlardan oluşan suçlu grubuna kadın polislerden operasyon!
Kadınlardan oluşan suçlu grubuna kadın polislerden operasyon! Gaziantep’te otogar çevresinde bir grup kadın, yoldan geçen araçları durdurup fuhuş pazarlığı yapıyor… Araçlarına bindikleri erkeklerin cep telefonu ve cüzdanlarını çalıp kaçıyorlar… 3’ü çocuk yaşta 8 kadın şüpheli kıskıvrak yakalandı…
29.09.2021 Gündem
Yasağa rağmen şehrin göbeğinde skandal anlar! Kadınlar...
Yasağa rağmen şehrin göbeğinde skandal anlar! Kadınlar... Antalya'da sokağa çıkma yasağına rağmen cadde üzerinde bekleyen kadınlar, kaldırımda dans edip, duran araç sürücüleriyle fuhuş pazarlığı yaptı.
30.04.2021 Gündem
Pademide fuhuş pazarlığı yaparken görüntülendi!
Pademide fuhuş pazarlığı yaparken görüntülendi! Bursa’da Ş.K. (49) adlı kadın, sokağa çıkma kısıtlamasında yol kenarında, fuhuş pazarlığı yaparken görüntülendi. Polis ekiplerince gözaltına alınan kadına, 3 bin 577 TL ceza yazıldı.
4.01.2021 Yaşam
İstanbul'da iğrenç pazarlık!
İstanbul'da iğrenç pazarlık! Koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması ve yeni tedbirlerin alınmasına rağmen Sultangazi’de fuhuş pazarlıkları kameralara yansıdı.
29.11.2020 Yaşam
Melek Aslan cinayetinin detayları ortaya çıktı! Çıplak fotoğrafını gönderdi
Melek Aslan cinayetinin detayları ortaya çıktı! Çıplak fotoğrafını gönderdi Melek Aslan cinayetinin detayları ortaya çıktı. Mustafa Aslan, ablasının eski sevgilisi tarafından tahrik edildiğini söyleyerek, "Ablamın üstü çıplak fotoğraflarını bana gönderdi." ifadelerini kullandı.
23.10.2020 Gündem
Şehrin göbeğinde skandal anlar!
Şehrin göbeğinde skandal anlar! İzmir'in Konak ilçesinde, gece saatlerinde yol kenarında başlayan fuhuş pazarlıkları apartmanların aralarında son buluyor. Bölgede oturan vatandaşlar durumdan şikayetçi olduklarını belirterek tepki gösterdi.
23.07.2020 Yaşam
Afyonkarahisar’da kafedeki fuhuş pazarlığına polis baskını
Afyonkarahisar’da kafedeki fuhuş pazarlığına polis baskını Afyonkarahisar’da polisin yaptığı operasyonla, bir kafede fuhuş pazarlığı yapan 2 kişi yakalandı. Şüphelilerden biri tutuklanırken, biri ise serbest bırakıldı.
21.07.2020 Yaşam
Corona bile durduramadı! Yol kenarında fuhuş pazarlığı
Corona bile durduramadı! Yol kenarında fuhuş pazarlığı Bursa’da, yol kenarında fuhuş pazarlığı yaptığı iddia edilen kadın gözaltına alındı. Kadın, corona virüs tedbirlerine uymadığı gerekçesiyle 392 lira ceza uygulanarak serbest bırakıldı.
30.04.2020 Gündem
Akılalmaz fuhuş pazarlığı! 1 teneke zeytinyağı...
Akılalmaz fuhuş pazarlığı! 1 teneke zeytinyağı... Gaziantep'te düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden 1'i tutuklandı.
26.04.2020 Gündem
Yasağa dakikalar kala rezalet!
Yasağa dakikalar kala rezalet! Antalya'da sokağa çıkma yasağına dakikalar kala cadde üzerinde bekleyen bir kadın, araç sürücüleriyle fuhuş pazarlığı yaptı.
18.04.2020 Gündem
Corona virüse rağmen İstanbul'un göbeğinde fuhuş pazarlığı
Corona virüse rağmen İstanbul'un göbeğinde fuhuş pazarlığı Dünyada ve Türkiye'de etkisini devam ettiren corona virüse karşı etkin tedbirler alınmaya devam ederken, bazı vatandaşlar hastalığı umursamıyor. İstanbulluların birçoğu, hastalığın daha fazla yayılmaması için yapılan evde kal çağrılarına uyarken, bazı vatandaşlar ise hastalık yokmuş gibi yaşantılarını sürdürüyor.
16.04.2020 Gündem
Fuhuş pazarlığı kameraya yansıdı!
Fuhuş pazarlığı kameraya yansıdı! Sokağa çıkma yasağı getirilen Denizli'de masaj salonu adı altında fuhuş yapılan dairede 8 kişi gözaltına alındı. Antalya'da ise fuhuş pazarlığı kameraya yansıdı.
11.04.2020 Yaşam
İğrenç pazarlık! "Yeni araçlarımız geldi"
İğrenç pazarlık! "Yeni araçlarımız geldi" İzmir'de yabancı uyruklu 8 kadına fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 14 şüpheliden 13'ü tutuklandı.
4.07.2019 Gündem
Fuhuştan yakalanan kadında HIV virüsü çıktığını duyan hastaneye koştu!
Fuhuştan yakalanan kadında HIV virüsü çıktığını duyan hastaneye koştu! Karaman'da, fuhuş operasyonunda gözaltına alınıp, sınır dışı edilen Azerbaycan uyruklu Hatavan M.'nın AIDS hastalığına yol açan HIV virüsü taşıdığının ortaya çıkmasının ardından kentte bazı kişilerin enfeksiyon hastalıkları polikliniğine başvuru yaptığı belirtildi. Aynı operasyonda gözaltına alınıp, adli kontrol şartıyla serbest bırakılan memur Mehmet D. ise görevden uzaklaştırıp hakkında soruşturma açıldı.
3.07.2019 Gündem
Karaman'da fuhuş şebekesine operasyon: 2'si kadın, 5 gözaltı
Karaman'da fuhuş şebekesine operasyon: 2'si kadın, 5 gözaltı Karaman'da otomobillerde kadınlara fuhuş yaptırdıkları ileri sürülen şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda 2'si kadın, 5 kişi gözaltına alındı. Yakalanan şüpheliler arasında 'çavuş' lakabı ile tanınan Mehmet D.'nin bir lisede memur olduğu belirtildi.
29.06.2019 Yaşam
Köfteciye fuhuş operasyonu: 25 gözaltı
Köfteciye fuhuş operasyonu: 25 gözaltı Kocaeli’de 2011 yılından sonra yapılan en büyük fuhuş operasyonunda köfteci dükkanında garson kılığındaki yabancı uyruklu kadınları pazarlayan çete çökertildi. Operasyonda 8’i yabancı uyruklu kadın olmak üzere 25 kişi gözaltına alındı. Öte yandan Adana'da ise fuhuş yaptırmak, fuhşa yer temin etme ve aracılık etme iddiası ile gözaltına alınan 18 şüpheli emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
31.05.2019 Yaşam
FETÖ zanlısının fuhuş pazarlığı iddianamede!
FETÖ zanlısının fuhuş pazarlığı iddianamede! FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz 2016'daki darbe girişi öncesi Polatlı ve Karaman, sonrasında ise Aksaray'da "ilçe ve il imamı" olan, 2018'de Mersin'de yakalanan Süleyman D. hakkında "terör örgütü kurmak ve yönetmek" suçundan 15 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı. Kardeşine ait sahte kimlikle yakalanan ve telefon görüşmeleri polis tarafından takibe alınan zanlının, hakkında yakalama kararı bulunduğu dönemde fuhuş için 2 kadınla görüştüğü tespit edildi.
1.03.2019 Gündem
Beylikdüzü'nde fuhuş pazarlığı
Beylikdüzü'nde fuhuş pazarlığı İstanbul Beylikdüzü’nün en işlek caddelerinde hayat kadınlarının ve travestilerin gece yarısı yaptığı fuhuş pazarlığı kameralara yansıdı. Sokak ortasında yapılan fuhuş pazarlığı caddede uzun kuyruklar oluşturdu.
20.01.2019 Yaşam
Taksim Meydanı'nda fuhuş operasyonu
Taksim Meydanı'nda fuhuş operasyonu Taksim Meydanı'nda fuhuş pazarlığı yapan kişilere operasyon yapıldı.
22.09.2018 Gündem
Fuhuş pazarlığı yaptığı hayat kadınını...
Fuhuş pazarlığı yaptığı hayat kadınını... Tayland'ın ünlü tatil merkezi Pattaya'dan gelen görüntüler hayrete düşürdü. Hayat kadınıyla fuhuş pazarlığı rezaletle bitti.
22.09.2018 Dünya
Fuhuş pazarlığı yaparken pencereden düşmüştü! O travesti yakalandı!
Fuhuş pazarlığı yaparken pencereden düşmüştü! O travesti yakalandı! Muratpaşa ilçesi Kışla Mahallesi’nde fuhuş pazarlığı yaptığı travestinin aynı mahalledeki evine giden S.M., 2’nci katın penceresinden düştü.
18.08.2018 Yaşam
Fuhuş pazarlığı yaptığı evin penceresinden düştü
Fuhuş pazarlığı yaptığı evin penceresinden düştü Antalya’da bir gencin fuhuş pazarlığı yaptığı iddia edilen iki travestinin evinin penceresinden düşmesi saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Bir süre yerde kıvranan gencin sekerek olay yerinden uzaklaştığı ve hastanede kendisine araba çarptığını söylediği öğrenildi.
17.08.2018 Yaşam
Otostopla fuhuş yaparken yakalandılar
Otostopla fuhuş yaparken yakalandılar Çorum'da otostop yöntemiyle fuhuş yaptıkları iddia edilen 2 travesti, polis tarafından yakalandı.
3.08.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Fuhuş Pazarlığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fuhuş pazarlığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.