Fuhuş Çetesi

Fuhuş Çetesi

Son dakika fuhuş çetesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fuhuş çetesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fuhuş çetesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fuhuş Çetesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fuhuş çetesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 235 fuhuş çetesi haberi bulunmuştur. Tüm fuhuş çetesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Palalı Sabri' lakabıyla tanınan Sabri Çelebi öldürüldü!
'Palalı Sabri' lakabıyla tanınan Sabri Çelebi öldürüldü! Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldırması nedeniyle "Palalı Sabri" adıyla tanınan Sabri Çelebi, Beyoğlu Talimhane’de gece saatlerinde uğradığı silahlı saldırıda öldürüldü. Saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı.
2.02.2024 Gündem
Fuhuş çetesi operasyonu: Şifreli mesajları ortaya çıktı
Fuhuş çetesi operasyonu: Şifreli mesajları ortaya çıktı Diyarbakır’da polisin plazalarda güzellik merkezi ya da masaj salonu adı altında iş yerlerinde fuhuş yaptıran çeteye yönelik düzenlenen ‘Balans’ operasyonunda 4’ü kadın, 9 şüpheli gözaltına alındı. 3 aylık takipte, çete üyelerinden bir kadının tabancayla bir erkeğe ateş açması ve mühürlenen iş yerlerinin zorla açılması da kameralara yansıdı.
29.01.2024 Gündem
'Fotoğraf' tuzaklı fuhuş çetesi! Şifreli mesajlar ortaya çıktı
'Fotoğraf' tuzaklı fuhuş çetesi! Şifreli mesajlar ortaya çıktı Bursa merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda, genç kızları, yüksek gelirli iş vaadiyle kandırıp, çektikleri fotoğraflarını katalog haline dönüştürerek fuhşa zorlayan şebeke çökertildi.
4.06.2023 Yaşam
'Palalı Sabri' fuhuş çetesi davasında tutuklu sanıklara tahliye
'Palalı Sabri' fuhuş çetesi davasında tutuklu sanıklara tahliye  Gezi Parkı olayları sırasında göstericilere elindeki palayla saldıran ve 'Palalı Sabri' olarak da bilinen Sabri Çelebi'nin Fas-İstanbul arasında "fuhuş hattı" kurduğu iddiasıyla 10 sanığın yargılandığı davada mahkeme, Mehmet Emin Çelebinin de aralarında bulunduğu 5 tutuklu sanığın tahliyesine karar verdi.
7.12.2022 Gündem
'Yeni araçlarımız geldi' şifresini kullanan fuhuş çetesine operasyon: 12 gözaltı
'Yeni araçlarımız geldi' şifresini kullanan fuhuş çetesine operasyon: 12 gözaltı Bursa merkezli 3 ilde, yurt dışından çalışma vaadiyle Türkiye'ye getirdikleri 13 kadını fuhşa zorladığı tespit edilen 12 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin, kadınları zorla fuhşa zorladığı kişilerle 'Yeni araçlarımız geldi' şifresiyle konuştukları tespit edildi.
3.12.2022 Yaşam
Palalı Sabri'nin iddianamesi tamamlandı! 248 yıla kadar hapis...
Palalı Sabri'nin iddianamesi tamamlandı! 248 yıla kadar hapis... İstanbul Taksim'deki Gezi Parkı olayları sırasında göstericilere elindeki palayla saldıran Sabri Çelebi hakkında yürütülen soruşturmada iddianame tamamlandı. 'Palalı Sabri' olarak da bilinen Çelebi, Fas-İstanbul arasında "fuhuş hattı" kurmakla suçlanıyor. İddianamede, Fas’tan sağlık sorunları nedeniyle ameliyat olmak için geldiğini belirten Ahlam Oudar; otellerde kaldığını, garson olarak çalışmaya başladığı ve kulüpte zorla fuhuşa zorlandığını söyledi.
9.07.2022 Gündem
'Palalı Sabri'ye fuhuş çetesi soruşturmasında 248 yıl hapis istemi
'Palalı Sabri'ye fuhuş çetesi soruşturmasında 248 yıl hapis istemi Gezi Parkı olayları sırasında göstericilere elindeki palayla saldıran ve Palalı Sabri olarak da bilinen Sabri Çelebi'nin Fas-İstanbul arasında "fuhuş hattı" kurduğu iddiasıyla yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, firari şüpheli Sabri Çelebi'nin de arasında bulunduğu 10 şüpheli hakkında 2 yıldan 248 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.
1.07.2022 Yaşam
İstanbul'da fuhuş operasyonu
İstanbul'da fuhuş operasyonu İstanbul'da yurt dışından getirdikleri kadınlara para karşılığı fuhuş yaptırdıkları iddia edilen çeteye yönelik operasyon yapıldı. 6 şüpheliyi gözaltına alındı.
28.05.2022 Yaşam
Cinsel ilişkiye giriyorlardı! Kataloglu iğrenç ilişki ağı
Cinsel ilişkiye giriyorlardı! Kataloglu iğrenç ilişki ağı Ankara'da, iş bulma vaadiyle Türkiye'ye getirdikleri yabancı uyruklu kadınlara, fotoğraflarının yer aldığı katalogla müşteri bularak fuhuş yaptıran 3'ü tutuklu, 5 kişilik çeteye, her mağdur için ayrı ayrı ceza istenerek 336'şar yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.
9.04.2022 Yaşam
İğrenç cinsel ilişki ağı! İş bulma vaadiyle kandırıyorlardı
İğrenç cinsel ilişki ağı! İş bulma vaadiyle kandırıyorlardı Ankara'da, iş bulma vaadiyle Türkiye’ye getirdikleri çok sayıda yabancı uyruklu kadına, fotoğraflarının yer aldığı katalogla müşteri bularak fuhuş yaptıran 2'si kadın 5 kişilik çeteye operasyon düzenlendi. Gözaltına alınan şüphelilerden 3'ü tutuklandı, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
21.02.2022 Yaşam
VİP 1 fuhuş operasyonunda flaş gelişme! İğrenç detaylar ortaya çıktı
VİP 1 fuhuş operasyonunda flaş gelişme! İğrenç detaylar ortaya çıktı Bursa ve İstanbul'da kadınları fuhşa zorlayan çeteye yönelik düzenlenen VİP 1 Operasyonu'nda gözaltına alınan 12 şüpheli adliyeye sevk edildi.
2.12.2021 Gündem
Fuhuş rezaletinin arkasından 'anne' çıktı! Kız çocuklarını...
Fuhuş rezaletinin arkasından 'anne' çıktı! Kız çocuklarını... Karaman’da yaşları 16 ile 18 arasında olan kız çocuklarına fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4'ü kadın 9 kişi adliyeye sevk edildi. Şebekenin liderliğini 47 yaşındaki Ayşe Ş. ile 20 yaşındaki kızı Pınar A.'nın yaptığı ortaya çıktı.
27.10.2021 Gündem
Her şeyin altından 'Palalı Sabri' çıktı! Zorla cinsel ilişki...
Her şeyin altından 'Palalı Sabri' çıktı! Zorla cinsel ilişki... ‘Palalı Sabri’ diye bilinen Sabri Çelebi’nin kaçak hayatı yaşadığı Fas’ta Türkiye bağlantılı fuhuş çetesi kurduğu ortaya çıktı. Tespitlere göre, Palalı Sabri’nin Fas’tan iş bulma bahanesiyle Türkiye’ye gönderdiği kadınlara zorla fuhuş yaptırılıyordu. Düzenlenen operasyonda 62 kadın kurtarıldı.
14.09.2021 Gündem
Sohbet etti, hayatı karardı! Bodrum katında dehşet, 45 gün genç kızı...
Sohbet etti, hayatı karardı! Bodrum katında dehşet, 45 gün genç kızı... Konya’da, sosyal medyadan tanıştığı S.K. (35) tarafından evlenme vaadiyle kandırılarak, götürüldüğü Bursa ve Yalova'da fuhşa zorlanan B.A. (22), polis operasyonuyla kurtarıldı. Serbest bırakılması için babasından da 7 bin dolar fidye istenen B.A., yaşadığı korku dolu günleri anlattı. Sosyal medya üzerinden tanıştığı kişinin resim atölyesi kuracağı ve ailesine villa alacağı sözünü verdiğini belirten B.A., "Şehirler arasında seyahat ederken, yüzümü kapatacak şekilde peçe taktılar. 'Dediklerimizi yapmazsan senin boğazını keseriz' diye tehdit ettiler. Günlerce kaldığım o bodrumda psikolojim bozuldu” dedi.
3.02.2021 Gündem
'Ponçik' çetesi çökertildi! Şantaj yapmışlar
'Ponçik' çetesi çökertildi! Şantaj yapmışlar İstanbul'da 5 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından 32 adrese eş zamanlı fuhuş operasyonu yapıldı. Operasyonda çetenin yönetici kadrosunda bulunan 14 şüphelinin de bulunduğu toplam 42 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin yurt dışından iş vaadiyle getirdikleri kadınların çıplak resimlerini çektikleri, şebekeden ayrılmaları halinde ailelerine göndermekle tehdit ettikleri öğrenildi. Şebeke elemanlarının fuhuş çetesini yönetmek için Whatsapp üzerinde "Ponçik" adında bir grup kurdukları ortaya çıkarken, yabancı uyruklu kadınların hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağında pasaportlarını kullanarak turist gibi müşterilerine gittikleri tespit edildi.
2.02.2021 Yaşam
Yardım çığlığı iğrenç tezgahı bozdu!
Yardım çığlığı iğrenç tezgahı bozdu! Bazı yurtlarda büyüyüp ayrılan kızları ağına düşüren fuhuş çetesi çökertildi. Kızların “Tecavüze uğruyoruz, işkence görüyoruz” ihbarı üzerine yapılan operasyonla 8 çete üyesi gözaltına alındı. 29 genç kız, çetenin elinden kurtarıldı. Özel fuhuş evleri kuran acımasız çetenin yurttan çıkan çocuk yaştaki kızları nasıl ağlarına düşürdüğü ve böylece ortaya çıkmış oldu.
29.01.2021 Yaşam
Aydın’da dev operasyon! 111 kişiye işlem yapıldı
Aydın’da dev operasyon! 111 kişiye işlem yapıldı Aydın’ın Efeler ilçesinde, kiraladıkları evlerde para karşılığı fuhuş yapan ve yaptıran 6'sı trans birey toplam 11 şüpheli polisin eş zamanlı operasyonuyla gözaltına alındı. Son dönemin en kapsamlı çalışması olan operasyon kapsamında 111 kişi hakkında işlem yapıldı.
2.03.2020 Yaşam
İş vaadiyle kandırıp fuhuş yaptıran çete çökertildi
İş vaadiyle kandırıp fuhuş yaptıran çete çökertildi Çeşitli yöntemlerle tanıştıkları kadınları ‘iş bulma’ vaadiyle yurt dışından Türkiye’ye getirip burada tuzağa düşürdükleri kişilere zorla senet imzalatarak fuhuş yaptıran uluslararası suç şebekesi, düzenlenen operasyonla çökertildi. Şebekenin akıl almaz yöntemleri polisi bile hayrete düşürdü.
13.12.2019 Gündem
Kan donduran 'fuhuş' çetesi! İstismar ettiği kızı çete lideri yapmış
Kan donduran 'fuhuş' çetesi! İstismar ettiği kızı çete lideri yapmış Diyarbakır polisinin yaşları küçük kız çocuklarına fuhuş, erkek çocuklarına hırsızlık yaptıran çeteye yönelik 3 ilde yaptığı operasyonda gözaltına aldığı 40 kişiden aralarında çete lideri İdris İnçi'nin (30) de olduğu 23 şüpheli tutuklandı. İnçi'nin cinsel istismarda bulunup, hamile bıraktığı 17 yaşındaki G.K.'yi fuhuş şebekesinin başına getirdiği öğrenildi.
2.11.2019 Yaşam
Antalya'da fuhuş çetesi operasyonunda 6 tutuklama
Antalya'da fuhuş çetesi operasyonunda 6 tutuklama Antalya’nın Alanya ilçesinde polisin fuhuş çetesine düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 2’si küçük yaşta 4’ü kadın olmak üzere 6 kişi tutuklandı.
23.10.2019 Gündem
İstanbul'da fuhuş operasyonu: 'Mobil Türkan' da gözaltına alındı
İstanbul'da fuhuş operasyonu: 'Mobil Türkan' da gözaltına alındı İstanbul'da yurt dışından getirdikleri kadınlara para karşılığında zorla fuhuş yaptırdıkları iddia edilen şebekenin yönetici kadrosunda bulunan 7'si kadın 16 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler arasında daha önceden lüks döşenmiş minibüs ve otobüslerin içinde fuhuş yaparken defalarca yakalanan "Mobil Türkan" lakaplı Türkan K. da var.
20.09.2019 Gündem
Kataloglu fuhuş çetesi operasyonunda tutuklama!
Kataloglu fuhuş çetesi operasyonunda tutuklama! Antalya'da, yabancı uyruklu kadınları, hazırladıkları kataloglar üzerinden erkeklere gösterip fuhuş yaptıran şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 10 şüpheliden 9'u, tutukladı.
16.07.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fuhuş Çetesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fuhuş çetesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.