Frank Hoogerbeets

Frank Hoogerbeets

Son dakika Frank Hoogerbeets haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Frank Hoogerbeets ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Frank Hoogerbeets haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Frank Hoogerbeets

haberleri sayfasında son dakika yaşanan frank hoogerbeets gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 frank hoogerbeets haberi bulunmuştur. Tüm frank hoogerbeets haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deprem şarlatanından yeni paylaşım geldi: '7 büyüklüğünde deprem olacak'
Deprem şarlatanından yeni paylaşım geldi: '7 büyüklüğünde deprem olacak' Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 büyüklüğündeki depremi önceden bilen Avustralyalı gökbilimci Frank Hoogerbeets, bugün Adana'da meydana gelen deprem sonrası korkutan açıklamalarda bulundu.
25.07.2023 Dünya
Güney Afrikalı ünlü profesörden şaşırtan Türkiye iddiası: Ülkesindeki depremi Kahramanmaraş'a bağladı
Güney Afrikalı ünlü profesörden şaşırtan Türkiye iddiası: Ülkesindeki depremi Kahramanmaraş'a bağladı 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen 2 büyük depremin üzerinden aylar geçti. Güney Afrikalı ünlü jeolog Dr. Gideon Groenewald'ın açıklamaları ise felaketi tekrar gündeme getirdi.
12.06.2023 Dünya
Deprem şarlatanından yeni tahmin! Türkiye ve Şili'yi işaret ederek sarsıntının şiddetini açıkladı
Deprem şarlatanından yeni tahmin! Türkiye ve Şili'yi işaret ederek sarsıntının şiddetini açıkladı Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremi şans eseri bilen ve o günden beri aktif olarak deprem beklentilerini sosyal medyadan paylaşan Frank Hoogerbeets yeni tahminlerini sıraladı. Hoogerbeets, 8.3 şiddetinde bir depremin önümüzdeki aylarda gerçekleşebileceğini yazarken Şili ve Türkiye'yi işaret etti.
29.03.2023 Dünya
'Deprem Şarlatanı' yeni tahminlerini sıraladı 3 lokasyonu işaret etti!
'Deprem Şarlatanı' yeni tahminlerini sıraladı 3 lokasyonu işaret etti! Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'taki meydana gelen depremi şans eseri bilen Hollandalı Frank Hoogerbeets sosyal medya hesaplarından yeni tahminlerini sıraladı. 'Uzay geometrisi' konusuna dikkat çeken Frank, deprem beklediği yerleri haritada gösterdi.
23.03.2023 Dünya
'Deprem Şarlatanı' yine ortaya çıktı! 'Büyük deprem' için yeni tahmin
'Deprem Şarlatanı' yine ortaya çıktı! 'Büyük deprem' için yeni tahmin Türkiye'de 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremleri 3 gün öncesinden tesadüfen bilen Hollandalı Frank Hoogerbeets'den yeni deprem tahminleri verdi.
15.03.2023 Dünya
7 Mart deprem mi olacak? 7 Mart 2023 takvim yaprağı yazısı ne, 7 Mart dolunayı depreme neden olur mu? 7 Mart'ta ne olacak,
7 Mart deprem mi olacak? 7 Mart 2023 takvim yaprağı yazısı ne, 7 Mart dolunayı depreme neden olur mu? 7 Mart'ta ne olacak, Kahramanmaraş depremini 3 gün önceden bilen Frank Hoogerbeets ''Mart ayının bu ilk haftasında büyüklüğü 6'nın çok üzerinde olan birden fazla sismik olay olabilir. Bilmenin bir yolu yok. Yine 7'nin çok üzerinde, 8'in çok üzerinde bir sismik olay olabilir” açıklaması yaptı. Söz konusu açıklamanın ardından Mart ayının ilk haftası deprem mi bekleniyor, 7 Mart deprem mi olacak, 7 Mart’ta ne olacak? 7 Mart 2023 takvim yaprağı yazısı ne? Sorularına yanıt aranıyor.
7.03.2023 Gündem
7 Mart dolunayı deprem yaratır mı? Mart dolunayı ne zaman, 7 Mart dolunayı saat kaçta?
7 Mart dolunayı deprem yaratır mı? Mart dolunayı ne zaman, 7 Mart dolunayı saat kaçta? 7 Mart Dolunayı Başak burcunda gerçekleşecek. 6 Şubat depremini bilmesiyle dikkatleri üzerine çeken deprem bilimci Frank Hoogerbeets gökyüzünü inceleyerek 6-7 Mart'a dair paylaşım yaptı. Mart ayının ilk haftasında Dünya, Merkür ve Satürn gezegenlerinin yakınlaşacağını söyleyen Hoogerbeets, bu olayın büyük bir depreme neden olacağını belirtti. Peki, 7 Mart dolunayı depreme neden olur mu? 7 Mart dolunayı saat kaçta, mart dolunayı ne zaman? İşte 7 Mart dolunayı 2023 deprem iddiası…
7.03.2023 Gündem
3 Mart deprem mi olacak 2023? 3-4 Mart deprem mi bekleniyor, martın ilk haftası ne olacak, 3 Mart’ta ne var? 3 Mart 2023 takvim yaprağı!
3 Mart deprem mi olacak 2023? 3-4 Mart deprem mi bekleniyor, martın ilk haftası ne olacak, 3 Mart’ta ne var? 3 Mart 2023 takvim yaprağı! Kahramanmaraş depremini tahmin ettiği öne sürülen Frank Hoogerbeets ''Mart ayının bu ilk haftasında büyüklüğü 6'nın çok üzerinde olan birden fazla sismik olay olabilir. Bilmenin bir yolu yok. Yine 7'nin çok üzerinde, 8'in çok üzerinde bir sismik olay olabilir” açıklaması yaptı. Söz konusu açıklamanın ardından Mart ayının ilk haftası deprem mi bekleniyor, 3 Mart deprem mi olacak 2023? 3-4 Mart deprem mi bekleniyor, martın ilk haftası ne olacak, 3 Mart’ta ne var? gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı.
2.03.2023 Gündem
14 Şubat’ta deprem olacak mı? 14 Şubat deprem tahmini 2023 nedir,14 Şubat deprem mi olacak? Frank Hoogerbeets 14 Şubat Sevgililer Günü deprem tahmini
14 Şubat’ta deprem olacak mı? 14 Şubat deprem tahmini 2023 nedir,14 Şubat deprem mi olacak? Frank Hoogerbeets 14 Şubat Sevgililer Günü deprem tahmini 14 Şubat deprem mi olacak, 14 Şubat Sevgililer Günü deprem tahmini nedir? Deprem kahini Frank Hoogerbeets Gezegenlerin dizilimi üzerinden deprem tahminleri yaptığını iddia ederek tahminleriyle sosyal medyada gündem oluyor. “Deprem Kahini” olarak adlandırılan Hollandalı Frank Hoogerbeets’in Kahramanmaraş depremlerini bildiği söylenince gözler Frank Hoogerbeets’in tahminlerine çevrildi. Hoogerbeets’in 13-14 Şubat deprem tahmini ise en çok konuşulan konular arasında oldu. İşte 14 Şubat deprem tahmini...
14.02.2023 Gündem
Frank Hoogerbeets kimdir, nereli, kaç yaşında? Maraş depremini bilen adam ne dedi?
Frank Hoogerbeets kimdir, nereli, kaç yaşında? Maraş depremini bilen adam ne dedi? Frank Hoogerbeets 3 gün önce yaptığı paylaşımda "Türkiye, Ürdün, Suriye ve Lübnan'da 7.5'lik deprem olacaktır" ifadelerini kullanınca gözler bir anda “Frank Hoogerbeets”e çevrildi. Deprem uzmanı Frank Hoogerbeets ayrıca "Artçı sarsıntılar devam eder" uyarısında da bulundu. Peki, Frank Hoogerbeets kimdir, nereli, kaç yaşında?
7.02.2023 Gündem
'2019 yılında Marmara’da 7 ve üzeri deprem olacak' demişti! 400 lira için...
'2019 yılında Marmara’da 7 ve üzeri deprem olacak' demişti! 400 lira için... Türkiye’nin yüreğini yakan Elazığ depreminin ardından ortaya çıkan ve bilim dışı yorumlar yapan ‘deprem tellalları’ arasında yabancılar da bilgi kirliliğini artırıyor
29.01.2020 Gündem
Ünlü deprem kahininden korkutan açıklama: Büyük bir deprem olacak!
Ünlü deprem kahininden korkutan açıklama: Büyük bir deprem olacak! Dün akşam saatlerinden itibaren İstanbul ve Ege Denizi’nde depremler oldu. Kandilli ve AFAD’dan gelen son dakika bilgisine göre ise İstanbul’da hissedilen depremin şiddeti 4.1, Ege’de hissedilen depremin boyutu ise 3.7 olarak belirlendi. Özellikle depremin Yalova tarafında gerçekleşmesi Anadolu yakasında yaşayan vatandaşları korkuttu. Konuyla ilgili ünlü deprem uzmanı Frank Hoogerbeets’ten de son dakika açıklamaları geldi. Frank Hoogerbeets, İstanbul ve Ege’de yaşanan depremlerle ilgili konuştu. İşte detaylar...
11.10.2019 Gündem
Deprem kahini Frank Hoogerbeets Türkçe tweet attı: Yüksek alarmda...
Deprem kahini Frank Hoogerbeets Türkçe tweet attı: Yüksek alarmda... Ünlü deprem kahini Frank Hoogerbeets sosyal medya üzerinden kendisine gelen binlerce sorudan sonra Türkçe tweet attı. Hoogerbeets, "Deprem eğilimli bir bölgedeyseniz yüksek alarmda kalabilirsiniz." dedi
27.09.2019 Gündem
Deprem tahminleri doğru çıkan Hoogerbeets Türkiye için yeni uyarı yaptı!
Deprem tahminleri doğru çıkan Hoogerbeets Türkiye için yeni uyarı yaptı! Deprem tahminleri doğru çıkan yeni nesil deprem tahmincisi Frank Hoogerbeets'in son açıklamaları korkuttu.
24.06.2019 Dünya
Korkutan uyarı! 8 büyüklüğündeki deprem için tarih verdi
Korkutan uyarı! 8 büyüklüğündeki deprem için tarih verdi Deprem tahminlerinin doğru çıkması ile dünya çapında deprem kahini olarak üne kavuşan Frank Hoogerbeets, internet sitesi ve video kanalları üzerinden deprem tahminlerini paylaşıyor.
9.05.2019 Dünya
Depremi yine bildi! Türkiye'de o bölgeyi uyardı
Depremi yine bildi! Türkiye'de o bölgeyi uyardı Deprem tahminleri doğru çıkan yeni nesil deprem tahmincisi Frank Hoogerbeets, Türkiye'de yakın tarihte yüksek sismik faaliyet beklediği bölgeleri açıkladı.
14.03.2019 Dünya
Deprem uzmanı tarih verdi! Türkiye'yi uyarmıştı!
Deprem uzmanı tarih verdi! Türkiye'yi uyarmıştı! Geçtiğimiz 21 Şubat tarihinde 7 ila 8 büyüklüğünde mega deprem olacağını öne süren ve kendisini yeni nesil deprem tahmincisi olarak adlandıran Frank Hoogerbeets şubat ayı sonu ve mart ayı başında büyük depremin daha meydana geleceğini söylemişti.
7.03.2019 Dünya
Ünlü deprem tahmincisi korkuttu! Sıradaki yer Türkiye olabilir!
Ünlü deprem tahmincisi korkuttu! Sıradaki yer Türkiye olabilir! Geçtiğimiz 21 Şubat tarihinde 7 ila 8 büyüklüğünde mega deprem olacağını öne süren ve kendisini yeni nesil deprem tahmincisi olarak adlandıran Frank Hoogerbeets şubat ayı sonu ve mart ayı başında büyük depremin meydana geleceğini söylemişti.
1.03.2019 Dünya
Son dakika... 9 büyüklüğündeki depremin tarihini verdi!
Son dakika... 9 büyüklüğündeki depremin tarihini verdi! Kendini yeni deprem tahmincisi olarak adlandıran Frank Hoogerbeets'in deprem kehaneti tuttu. Ekvador'da yaşanan 7.7'lik deprem Amerika kıtasını salladı. Deprem tahmincisi bu kez de 9 büyüklüğünde bir deprem olacağı kehanetinde bulundu ve tarih verdi. Mega deprem ne zaman gerçekleşecek? İşte yeni nesil deprem uzmanının o sözleri...
26.02.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Frank Hoogerbeets ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki frank hoogerbeets haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.