Liste açıklandı, zirve değişti! İşte Türkiye'nin en büyüğü
Liste açıklandı, zirve değişti! İşte Türkiye'nin en büyüğü Fortune Türkiye’nin son araştırmasına göre, ilk 500 şirket sıralamasında zirve değişti. Bazı şirketler gerilerken, bazı şirketler pandemiye rağmen yükselişini sürdürdü. İşte araştırmanın sonuçları...
2.07.2021 Ekonomi
Elif Karacaoğlu CNN TÜRK’e anlattı: Başarının sırrı harika ekip
Elif Karacaoğlu CNN TÜRK’e anlattı: Başarının sırrı harika ekip Demirören Medya’nın insan kaynakları alanındaki başarılı çalışmaları ödüllendirildi. Bu başarının mimarı Demirören Medya İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu, Fortune Türkiye'nin listesine girerek Türkiye’nin en başarılı 50 yöneticisi arasında gösterildi. Karacaoğlu bu başarının sırrını CNN TÜRK’e anlattı.
2.06.2021 Ekonomi
İnsan Kaynakları Liderlerinin Büyük Buluşması CHRO Summit 1 Haziran’da düzenlenecek
İnsan Kaynakları Liderlerinin Büyük Buluşması CHRO Summit 1 Haziran’da düzenlenecek İş dünyasının önde gelen yöneticileri, Fortune Türkiye & DataExpert iş birliği ve BMI organizasyonuyla 1 Haziran’da düzenlenecek CHRO Summit 2021’de bir araya gelecek. RESHAPE temasıyla düzenlenen zirvede pandeminin etkisiyle ortaya çıkan yeni düzende çalışma hayatının geçireceği dönüşüm ve şirketlerin bu dönüşüme nasıl ayak uyduracağı gibi konular ele alınacak.
28.05.2021 Ekonomi
Pazarlamanın öncüleri CMO Summit 2021’de buluştu!
Pazarlamanın öncüleri CMO Summit 2021’de buluştu! Pandemi pazarlama dünyasını yeniden şekillendiriyor. Pazarlama dünyasının önde gelen isimleri Fortune Türkiye & DataExpert iş birliği ve BMI organizasyonuyla düzenlenen CMO Summit 2021’de bir araya geldi.
24.03.2021 Ekonomi