Tüpraş

Tüpraş

Son dakika TÜPRAŞ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TÜPRAŞ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TÜPRAŞ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tüpraş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tüpraş gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.012 tüpraş haberi bulunmuştur. Tüm tüpraş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi dikkat çeken istatistik
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi dikkat çeken istatistik Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi son maçlarda beraberlikler ön plana çıkıyor.
24.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş, Ankara'dan avantajlı dönüyor
Beşiktaş, Ankara'dan avantajlı dönüyor Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş, Ankaragücü deplasmanında sahaya çıktı.
23.04.2024 Şampiy10
Türkiye Kupası'nda yarı final heyecanı! Beşiktaş'ın rakibi Ankaragücü
Türkiye Kupası'nda yarı final heyecanı! Beşiktaş'ın rakibi Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş, yarın MKE Ankaragücü’ne konuk olacak.
22.04.2024 Fenerbahçe
Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu!
Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu! Trendyol Süper Lig'de 33. haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.
18.04.2024 Süper Lig
Kartal evinde galibiyete hasret! Beşiktaş-Samsunspor: 1-1
Kartal evinde galibiyete hasret! Beşiktaş-Samsunspor: 1-1 Süper Lig’in 32’nci haftasında Beşiktaş sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı. Siyah-beyazlı ekip 18’inci dakikada Semih Kılıçsoy’un golüyle öne geçerken 68’inci dakikada Emre Kılınç attığı golle skoru belirledi.
13.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Maçları yabancı hakemler yönetmeli
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Maçları yabancı hakemler yönetmeli Siyah-beyazlı kulübün Başkanı, VAR uygulamasını olumlu bulurken, "Beşiktaş’ın yarın oynanacak maçı için yabancı VAR hakemi atamamışlar. Bir sonraki maçta biz de bekliyoruz. Bundan daha da önemlisi sezon bitmeden maçları da yabancı hakemlerin yönetmesi lazım" ifadelerini kullandı.
12.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Ernest Muci'ye dev teklif! Başkan Arat transfer kararını açıkladı
Beşiktaş'ta Ernest Muci'ye dev teklif! Başkan Arat transfer kararını açıkladı Ara transfer döneminde Legia Varşova’dan 10 milyon Euro’ya transfer edilen Ernest Muci’ye dev bir transfer teklifi geldi. Başkan Hasan Arat, gelen teklifi reddettiğini söyledi. İşte detaylar...
4.04.2024 Beşiktaş
TFF Süper Lig'de 33'üncü haftanın programını açıkladı
TFF Süper Lig'de 33'üncü haftanın programını açıkladı Süper Lig'de 33'üncü haftanın programı belli oldu.
28.03.2024 Süper Lig
Beşiktaş, Konyaspor'u yenerek kupada yarı finale çıktı
Beşiktaş, Konyaspor'u yenerek kupada yarı finale çıktı Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Beşiktaş sahasında Konyaspor'u 2-0 mağlup etti ve adını yarı finale yazdırdı. Beşiktaş'ın yarı finaldeki rakibi Fenerbahçe'yi eleyen MKE Ankaragücü oldu.
28.02.2024 Futbol
Beşiktaş, Konyaspor'u golcüleriyle devirdi
Beşiktaş, Konyaspor'u golcüleriyle devirdi Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş ile Konyaspor karşı karşıya geldi. Kritik maçı ev sahibi Beşiktaş 2-0'lık skorla kazandı ve hanesine 3 puanı yazdıran taraf oldu.
19.02.2024 Futbol
Beşiktaş antrenmanlarını Tüpraş Stadı'nda yapacak
Beşiktaş antrenmanlarını Tüpraş Stadı'nda yapacak Siyah-beyazlı takım iç sahada oynayacağı müsabakalar öncesi son antrenmanını Tüpraş Stadı'nda gerçekleştirecek.
15.02.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Ernest Muci kararı! Fernando Santos'un planı değişti
Beşiktaş'tan Ernest Muci kararı! Fernando Santos'un planı değişti Yeni transfer 10 numara Ernest Muci’yi ilk maçında sağ kanatta oynatması sebebiyle eleştirilen Fernando Santos, Milot Rashica’nın dönüşüyle Konya maçı planlamasında değişikliğe gidecek.
14.02.2024 Beşiktaş
Beşiktaş tarihinin en pahalı transferi! Al Musrati ve Muci için servet ödediler
Beşiktaş tarihinin en pahalı transferi! Al Musrati ve Muci için servet ödediler Beşiktaş transferin son gününde çok önemli isimleri transfer ederek taraftarının gönlünü aldı. Braga’dan 1 milyon Euro’ya kiralanan Musrati’nin sezon sonu 11 milyon + 2.5 milyon Euro bonus bedelli zorunlu satın alma opsiyonu bulunuyor. Muci için de Legia’ya 10 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek. İki futbolcu için bugün Tüpraş Stadı’nda saat 15.00’te başkan Hasan Arat’ın da katılacağı imza töreni düzenlenecek.
10.02.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta yeni bir yıldız doğuyor! Semih Kılıçsoy için yeni madde
Beşiktaş'ta yeni bir yıldız doğuyor! Semih Kılıçsoy için yeni madde Beşiktaş formasıyla yaptığı dubleyle Trabzonspor karşısında Kartal’a zaferi getiren Semih Kılıçsoy, bu sezon 8 golle takımının ligdeki en skorer ismi oldu. Her geçen gün yükselişini sürdüren 18 yaşındaki santrfor, Siyah-Beyazlı camianın yeni altın çocuğu oldu!
6.02.2024 Beşiktaş
Semih Kılıçsoy Trabzonspor maçının yıldızı oldu: Premier Lig'de göreceğimiz türden bir iş!
Semih Kılıçsoy Trabzonspor maçının yıldızı oldu: Premier Lig'de göreceğimiz türden bir iş! Süper Lig'in 24. haftasında zirvenin hayli gerisinde kalan Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Tüpraş Stadyumu'nda oynanan ve büyük bir mücadeleye sahne olan maçta kazanan taraf siyah - beyazlılar oldu. Beşiktaş, Semih Kılıçsoy'un golleriyle rakibini 2-0 mağlup etti ve 3 maçlık galibiyet hasretini sonlandırdı. Yazarlarımız Güntekin Onay ve Fırat Aydınus, dev müsabakayı köşelerinde değerlendirdi. İşte detaylar...
5.02.2024 Beşiktaş
Beşiktaş Trabzonspor maçı hangi kanalda? BJK TS maçı saat kaçta başlıyor? İşte muhtemel 11'ler
Beşiktaş Trabzonspor maçı hangi kanalda? BJK TS maçı saat kaçta başlıyor? İşte muhtemel 11'ler Beşiktaş Trabzonspor maçına geri sayım başladı. Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak maç 3. sıra için önem taşıyor. Her iki takım da son haftalarda aldıkları kötü sonuçlara bir son vermek istiyor. Peki Beşiktaş - Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte tüm bilgiler ve muhtemel 11'ler...
4.02.2024 Futbol
Spor Toto rekora koşuyor! Tam 100 milyon…
Spor Toto rekora koşuyor! Tam 100 milyon… Spor Toto üst üste devrediyor, heyecan Misli’de git gide artıyor! Futbolseverlerin gözü kulağı bu hafta Spor Toto programındaki karşılaşmalarda olacak. Spor Toto’nun 26. Hafta listesinde 15 bilen çıkmayınca tam 23 milyon 296 bin TL bu haftaya devretti. Eğer diğer hafta ikramiye çok fazla kişiye bölünmez ise 15 bilenlerin büyük meblağlar kazanması bekleniyor.
2.02.2024 İddaa
Beşiktaş-Trabzonspor derbisi için flaş karar
Beşiktaş-Trabzonspor derbisi için flaş karar Beşiktaş Kulübü, İl Spor Güvenlik Kurulu'nun aldığı karara göre; Trabzonspor taraftarlarının pazar günü Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak maçta yer alamayacağını açıkladı.
1.02.2024 Beşiktaş
Hasan Arat'ın iddialarına Ahmet Nur Çebi'den cevap!
Hasan Arat'ın iddialarına Ahmet Nur Çebi'den cevap! Olağan Divan Kurulu'nda Başkan Hasan Arat'ın sözlerine eski başkan Ahmet Nur Çebi yazılı olarak cevap verdi.
3.01.2024 Beşiktaş
Süper Lig'de 16, 19 ve 20'nci haftaların programı açıklandı
Süper Lig'de 16, 19 ve 20'nci haftaların programı açıklandı Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'de ertelenen 16'nci hafta ile 19 ve 20'nci hafta maçlarının programını açıkladı.
26.12.2023 Süper Lig
Beşiktaş'tan ayrılan Rıza Çalımbay ilk kez konuştu: Hasan Arat benimle hiç görüşmedi
Beşiktaş'tan ayrılan Rıza Çalımbay ilk kez konuştu: Hasan Arat benimle hiç görüşmedi Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında 1-0 öne geçmesine rağmen konuk ettiği Corendon Alanyaspor'a 3-1 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollar resmen ayrılmıştı. Deneyimli çalıştırıcı, ayrılığı sonrasında düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kadro dışı kararının perde arkası, Mert Günok, Gedson ve Fenerbahçe maçı hakkında konuşan Çalımbay'ın kendisine gelen feshetme yazısı ile ilgili sözleri dikkat çekti.
22.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi sona erdi!
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi sona erdi! Süper Lig'in 17'nci haftasında sahasında Alanyaspor'a 3-1 mağlup olan Beşiktaş, teknik direktör Rıza Çalımbay ile yolların ayrıldığını açıkladı.
22.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi sona erdi
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi sona erdi Beşiktaş, Alanyaspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Rıza Çalımbay ile yolların ayrıldığını açıkladı.
21.12.2023 Futbol
Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde Samet Akaydın cezalı duruma düştü
Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde Samet Akaydın cezalı duruma düştü Fenerbahçeli futbolcu Samet Akaydın, Konyaspor maçında görev alamayacak.
9.12.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe derbide Beşiktaş karşısında 3 puanı 3 golle aldı
Fenerbahçe derbide Beşiktaş karşısında 3 puanı 3 golle aldı Süper Lig'in 15. haftası dev derbiye sahne oldu. Dolmabahçe'deki kritik mücadelede Fenerbahçe ezeli rakibi Beşiktaş'ı 3-1 yenerek zirvedeki yerini korudu.
9.12.2023 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Tüpraş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tüpraş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.