Fortnite

Fortnite

Son dakika fortnite haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fortnite ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fortnite haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fortnite

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fortnite gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 fortnite haberi bulunmuştur. Tüm fortnite haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'den Apple'a rekabet davası
ABD'den Apple'a rekabet davası ABD Adalet Bakanlığı, Apple'a rekabeti ortadan kaldırdığı gerekçesiyle dava açtı. Davada Apple'in rekabet kurallarını ihlal ettiği ve kullanıcılarını Apple ekosisteminde kalmaya zorladığı iddialar arasında yer alıyor.
22.03.2024 Ekonomi
Teknoloji şirketleri 'metaverse' ile 'fiziksel dünyayı' ele geçirmek istiyor
Teknoloji şirketleri 'metaverse' ile 'fiziksel dünyayı' ele geçirmek istiyor Kovid-19 salgını başta blokzincir ve NFT'ler olmak üzere neredeyse tüm çevrim içi hizmetlere yönelik talebi artırırken, teknolojiden para kazanmanın yeni yollarını arayan büyük şirketler "metaverse" ile "fiziksel dünyayı" ele geçirmeye hazırlanıyor.
29.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Fortnite sistem gereksinimleri nelerdir?
Fortnite sistem gereksinimleri nelerdir? 2017 Yılında piyasaya çıkmış olan Fortnite, dünyada büyük bir kitle tarafından ilgi ile oynanmaktadır. Türkiye’de de büyük bir kitleye sahip olan oyun, daha çok yurtdışında oldukça popülerdir. Sıradan bir hayatta kalma ve FPS türü oyunlarının harmanlanarak sunulmuş olduğu oyun, yüksek bir sistem gereksinimlerine ihtiyaç duymaktadır.
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Fortnite App Store'dan atıldı, ortalık karıştı
Fortnite App Store'dan atıldı, ortalık karıştı Fortnite'ın iOS cihazlar için çıkardığı son güncelleme ile birlikte Apple, flaş bir hamleyle oyunu App Store'dan kaldırmaya karar verdi. Bunun üzerine Epic Games de Apple'a dava açmak için harekete geçti.
14.08.2020 Bilim ve Teknoloji
4 Mayıs neden Star Wars günü? 4 Mayıs Dünya Star Wars günü nedir?
4 Mayıs neden Star Wars günü? 4 Mayıs Dünya Star Wars günü nedir? 4 Mayıs Dünya Star Wars günü, Star Wars hayranları tarafından kutlanan gayri resmi bir gündür. Star Wars hayranları 4 Mayıs sosyal medya hesapları üzerinden bu günü mesajlarla paylaşır. Star Wars hayranları gayrı resmi olarak 4 Mayıs günün Dünya Star Wars günü olarak kutlanır. Peki, 4 Mayıs neden Star Wars günü?
4.05.2020 Gündem
Türkiye, Battle Royale tarzı oyunları sevdi
Türkiye, Battle Royale tarzı oyunları sevdi Milyonlarca kayıtlı kullanıcısı ile çevrimiçi ve çevrimdışı PC, konsol ve mobil oyunlarda “oyuncuyu esas alan” bir dijital platform olan Oyunfor, 2019 yılı için Türkiye’deki oyun dünyasıyla ilgili istatistiklerini paylaştı.
13.12.2019 Bilim ve Teknoloji
En fazla savaş oyunu oynuyoruz
En fazla savaş oyunu oynuyoruz Üniversite öğrencileri ve profesyonel oyun oynayanlar arasında yapılan ‘İnternet Oyun Oynama Bozukluğu’ araştırmasında, savaş oyunları ilk sırada, kelime oyunu ve okey ikinci sırada yer alıyor
27.08.2019 Gündem
Fortniye 10. sezon ne zaman geliyor?
Fortniye 10. sezon ne zaman geliyor? Popüler Battle Royale oyunu Fortnite, sürekli güncellenmeye devam ediyor.
13.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Pokemon, Twitter'a damga vurdu
Pokemon, Twitter'a damga vurdu Final Fantasy VII Remake hakkında en çok tweet atılan en yeni oyun olurken Pokemon, Fortnite ve Splatoon en çok ilgi çeken ve hakkında en çok konuşulan oyun oldu.
21.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Fortnite sevenlere müjde!
Fortnite sevenlere müjde! Fortnite v9.20 güncellemesiyle oyuna fırtına balonu geliyor.
6.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Fortnite için yeni güncelleme yayında!
Fortnite için yeni güncelleme yayında! Fortnite 9.01 güncellemesi sessiz sedasız oyunculara sunuldu. Yeni güncellemenin oyuna dahil olmasıyla birlikte bakın Fortnite'ta ne gibi değişiklikler göreceğiz?
16.05.2019 Bilim ve Teknoloji
Fortnite yeni güncellemesi yayında
Fortnite yeni güncellemesi yayında Fortnite, 9. sezonu da başlatan v9.0 güncellemesini resmi olarak yayımladı. Güncelleme, oyuna yeni bir silah, bir takip düzeltmeler ve yeni bir ulaşım sistemi getiriyor.
9.05.2019 Bilim ve Teknoloji
Fortnite oyuncularına büyük şok!
Fortnite oyuncularına büyük şok! Fortnite'ın arkasındaki isim olan Epic Games, hile yapanlara göz açtırmıyor. Fortnite World Cup süresince hile yapanları tespit eden şirket, 1200'ü aşkın oyuncunun hesabını kapattı.
24.04.2019 Bilim ve Teknoloji
3 milyon dolar ödüllü turnuva başlıyor
3 milyon dolar ödüllü turnuva başlıyor Tüm dünyada 250 milyondan fazla oyuncusu bulunan Fortnite’ın yaratıcısı Epic Games, yaptığı bir açıklamayla sevilen oyunu için yeni bir etkinliğin duyurusunu yaptı. Firmanın detaylarını paylaştığı Fortnite World Cup Kreatif’te oyuncular 3 milyon dolar tutarındaki ödül havuzundan pay almak için mücadele edecekler.
23.04.2019 Bilim ve Teknoloji
Fortnite için dev güncelleme
Fortnite için dev güncelleme Fortnite oyununa gelen yeni güncellemeyle Vantuzlu Top adındaki çılgın bir araç oyundaki yerini alırken Xbox ve PlayStation oyuncu havuzları da birleştirildi. Benzer bir değişiklik Nintendo Switch ve mobil oyuncu havuzları için de yapıldı.
14.03.2019 Bilim ve Teknoloji
Fortnite’ın anlık oyuncu sayısı 10 milyonu aştı
Fortnite’ın anlık oyuncu sayısı 10 milyonu aştı DJ ve Fortnite oyuncusu Marshmello’nun oyun içinde verdiği sanal konser oyunculardan büyük ilgi gördü. Konser sırasında Fortnite’ın anlık oyuncu sayısı 10,7 milyona ulaştı.
22.02.2019 Bilim ve Teknoloji
PUBG ve Fortnite şimdi yandı!
PUBG ve Fortnite şimdi yandı! Dünyanın önde gelen oyunlarından PUBG ve Fortnite tarafında soğuk duş etkisi yaratabilecek Apex Legends isimli oyun, gümbür gümbür geliyor. Ücretsiz dağılan oyunun daha yayınlanmasının üzerinden 8 saat geçmeden 1 milyon indirilme rakamına ulaşması şaşkınlık yarattı.
6.02.2019 Bilim ve Teknoloji
PUBG Mobile yüzünden hayatını kaybetti
PUBG Mobile yüzünden hayatını kaybetti Dünyayı kasıp kavuran ve her geçen gün oyuncu kitlesini biraz daha genişleten PUBG, bu kez can aldı. Hindistan'a oyuna kendisini fazlasıyla kaptıran 18 yaşındaki bir genç, telefonunun bozulmasıyla birlikte yeni bir telefon satın alıp PUBG oynayamadığı için canına kıydı.
5.02.2019 Bilim ve Teknoloji
Fortnite para basıyor!
Fortnite para basıyor! Dünyanın önde gelen oyunlarından Fortnite, yapımcılarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Epic Games'in en kârlı yatırımlarından biri olan oyunun geçen yıl yarattığı gelir 2.4 milyar dolara ulaşmış durumda.
18.01.2019 Bilim ve Teknoloji
Red Dead Redemption 2 için Battle Royale modu yayında
Red Dead Redemption 2 için Battle Royale modu yayında Satışa çıktığı gün dünyayı kasıp kavuran ve yıllarca oyuncuların sabırsızlıkla beklediği Red Dead Redemption 2 oyuncularını sevindirecek bir gelişme oldu. Oyuna Battle Royale modu eklendi.
11.01.2019 Bilim ve Teknoloji
PUBG'yi anlık kaç kişi oynuyor? İnanılmaz rakam...
PUBG'yi anlık kaç kişi oynuyor? İnanılmaz rakam... Dünyanın en popüler oyunlarından biri olan PUBG, geçtiğimiz aylarda düşüş trendine girmiş ve bir süre kan kaybetmişti. Ancak son haftalarda olumsuz tablo değişiyor gibi görünüyor. Oyuncu sayısını tekrar artırmaya başlayan PUBG'yi bakın anlık kaç kişi oynuyor?
24.12.2018 Bilim ve Teknoloji
PUBG ve Fortnite'a yasak geldi
PUBG ve Fortnite'a yasak geldi Yasak kararlarıyla bilinen Çin'de PUBG ve Fortnite da üzerine düşeni aldı. PUBG, Fortnite, Overwatch ve World of Warcraft‘ın da dahil olduğu 20 farklı popüler oyunun tamamen yasaklandığı duyuruldu.
14.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Fortnite 7.00 güncellemesi ile gelen yenilikler
Fortnite 7.00 güncellemesi ile gelen yenilikler Epic Games, Fortnite’ın 7. sezonunun başladığını duyurdu. Geliştirici ekip yeni sezon için Fortnite 7.00 güncellemesi ile PC, PS4, XB1, Switch ve mobil oyuncuların karşısına çıkıyor.
8.12.2018 Bilim ve Teknoloji
İşte 2018 yılının en iyi oyunu
İşte 2018 yılının en iyi oyunu The Game Awards 2018 etkinliği sonucunda ''Yılın Oyunu'' açıklandı. 2018 senesinin oyunu God of War seçildi.
7.12.2018 Bilim ve Teknoloji
'YouTube Rewind' videosu yayınlandı
'YouTube Rewind' videosu yayınlandı YouTube’un her sene merakla beklenen YouTube Rewind 2018 videosu yayınlandı. Açılış konuşmasını dünyaca ünlü oyuncu Will Smith yaptı.
7.12.2018 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Fortnite ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fortnite haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.