Fırat Aydınus

Fırat Aydınus

Son dakika fırat aydınus haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fırat aydınus ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fırat aydınus haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fırat Aydınus

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fırat aydınus gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.014 fırat aydınus haberi bulunmuştur. Tüm fırat aydınus haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş-Galatasaray derbisinin gizli kahramananı! Maçın ardından ağır eleştiri ve övgü: Bu adamı hangi akıl transfer etti?
Beşiktaş-Galatasaray derbisinin gizli kahramananı! Maçın ardından ağır eleştiri ve övgü: Bu adamı hangi akıl transfer etti? Süper Lig'in zirvesi için kritik önemdeki Beşiktaş ile Galatasaray derbisini sarı-kırmızılılar tek golle kazandı. Galatasaray'ın zirve yarışındaki kritik derbi galibiyetini yazarlarımız Mustafa Denizli, Uğur Meleke, Güntekin Onay, Fırat Aydınus ve Engin Kehale mercek altına aldı. İşte detaylar...
4.03.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe maçı sonrası penaltı yorumu!
Fenerbahçe maçı sonrası penaltı yorumu! Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe ile Corendon Alanyaspor karşı karşıya geldi. Kadıköy'de oynanan müsabaka, 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı ve taraflar sahadan 1'er puanla ayrıldı. Bu skorun ardından Fenerbahçe, liderliği Galatasaray'a kaybetti ve sarı - kırmızılıların 2 puan gerisinde, 2. sırada yer aldı. Fırat Aydınus, kritik karşılaşmadaki hakem yönetimini köşesinde kaleme aldı. Hakem yorumcuları da Çağdaş Altay'ın kararlarını değerlendirdi. İşte detaylar...
12.02.2024 Şampiy10
İsmail Kartal'a sert Dzeko eleştirisi!
İsmail Kartal'a sert Dzeko eleştirisi! Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe ile Corendon Alanyaspor karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan müsabaka, 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı. Bu skorun ardından sarı - lacivertliler, liderliği Galatasaray'a kaptırdı ve 2. sıraya geriledi. Uğur Meleke ve Fırat Aydınus, kritik karşılaşmayı köşelerinde değerlendirdi.
12.02.2024 Şampiy10
Semih Kılıçsoy Trabzonspor maçının yıldızı oldu: Premier Lig'de göreceğimiz türden bir iş!
Semih Kılıçsoy Trabzonspor maçının yıldızı oldu: Premier Lig'de göreceğimiz türden bir iş! Süper Lig'in 24. haftasında zirvenin hayli gerisinde kalan Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Tüpraş Stadyumu'nda oynanan ve büyük bir mücadeleye sahne olan maçta kazanan taraf siyah - beyazlılar oldu. Beşiktaş, Semih Kılıçsoy'un golleriyle rakibini 2-0 mağlup etti ve 3 maçlık galibiyet hasretini sonlandırdı. Yazarlarımız Güntekin Onay ve Fırat Aydınus, dev müsabakayı köşelerinde değerlendirdi. İşte detaylar...
5.02.2024 Beşiktaş
Beşiktaş - Trabzonspor maçına damga vuran karar! Tartışılan penaltı pozisyonu için çarpıcı yorum: Sinirlenmek istemiyorum ama...
Beşiktaş - Trabzonspor maçına damga vuran karar! Tartışılan penaltı pozisyonu için çarpıcı yorum: Sinirlenmek istemiyorum ama... Beşiktaş-Trabzonspor maçında tartışmalı penltı pozisyonu geceye damgasını vurdu. Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Büyük bir mücadelenin yaşandığı maçta kazanan taraf 2-0'lık skorla siyah - beyazlılar oldu. Birçok tartışmalı pozisyonun olduğu müsabakadaki hakem kararlarını Fırat Aydınus değerlendirdi. Aydınus'un yanı sıra beIN Trio ekibi de penaltı pozisyonunu yorumladı. İşte detaylar...
5.02.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'den sürpriz transfer kararı
Fenerbahçe'den sürpriz transfer kararı Beşiktaş derbisinden 3-1'lik zaferle ayrılan Fenerbahçe'deki son gelişmeler değerlendirildi. Fenerbahçe'nin yeni transferleriyle ilgili açıklama geldi.
10.12.2023 Şampiy10
Fenerbahçe ve Galatasaray arayı açtı! Süper Lig tarihinde ilk...
Fenerbahçe ve Galatasaray arayı açtı! Süper Lig tarihinde ilk... Galatasaray'ın Adana Demirspor maçında elde ettiği üç puanın ardından Fenerbahçe de zorlu derbide hata yapmadı. Süper Lig'de puan tablosu şekillenirken tarihte eşi benzeri olmayan bir durum ortaya çıktı.
10.12.2023 Şampiy10
Beşiktaş - Fenerbahçe maçındaki penaltı ve iptal edilen kırmızı kart kararlarını Fırat Aydınus değerlendirdi
Beşiktaş - Fenerbahçe maçındaki penaltı ve iptal edilen kırmızı kart kararlarını Fırat Aydınus değerlendirdi FIFA kokartlı eski hakem Fırat Aydınus, Beşiktaş - Fenerbahçe maçındaki tartışmalı kararları ve hakem Atilla Karaoğlan'ın maç yönetimini değerlendirdi.
10.12.2023 Şampiy10
Fenerbahçe - Hatayspor maçının yardımcı hakemi Kemal Yılmaz görevinden istifa etti
Fenerbahçe - Hatayspor maçının yardımcı hakemi Kemal Yılmaz görevinden istifa etti Fenerbahçe - Hatayspor maçının yardımcı hakemlerinden Kemal Yılmaz, basın açıklaması yayınladı ve hakemliği bıraktığını açıkladı.
3.11.2023 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta ayrılık! Eski hakem Fırat Aydınus duyurdu
Beşiktaş'ta ayrılık! Eski hakem Fırat Aydınus duyurdu Süper Lig'in 35'inci haftasında Beşiktaş'ın Adana Demirspor'u 4-1 mağlup ettiği maçı Fırat Aydınus değerlendirdi. Eski hakem, müsabakanın hakemi Mustafa Kürşad Filiz'i eleştirirken, siyah-beyazlılardaki 2 ayrılığı duyurdu.
22.05.2023 Beşiktaş
"Geriye düşen takımların başvurduğu bir taktik bu"
"Geriye düşen takımların başvurduğu bir taktik bu" Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un ‘Türkiye’de maçlar sahada kazanılmıyor, play-off oynanmalı’ sözlerini Uğur Meleke, Mehmet Arslan, Güntekin Onay ve Fırat Aydınus değerlendirdi.
18.03.2023 Fenerbahçe
MHK'nin yeni başkanı Lale Orta oluyor
MHK'nin yeni başkanı Lale Orta oluyor FIFA kokartlı eski hakem Lale Orta, 4 aylığına MHK başkanlığı görevini kabul etti
28.01.2023 Futbol
Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemi Halil Umut Meler! Fırat Aydınus bomba yorum
Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemi Halil Umut Meler! Fırat Aydınus bomba yorum Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemi Halil Umut Meler oldu. Hürriyet yazarlarından Fırat Aydınus ve Murat Fevzi Tanırlı, bu atamayı değerlendirdi.
7.01.2023 Fenerbahçe
Sivasspor - Galatasaray maçındaki iptal edilen golle ilgili dikkat çeken yorum: Kendisi dahi bilmiyordur
Sivasspor - Galatasaray maçındaki iptal edilen golle ilgili dikkat çeken yorum: Kendisi dahi bilmiyordur Eski hakem Fırat Aydınus, Galatasaray'ın Sivasspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın tartışmalı pozisyonlarını değerlendirdi.
30.12.2022 Galatasaray
Geçen hafta derbiyi yönetti bu hafta maç vermediler!
Geçen hafta derbiyi yönetti bu hafta maç vermediler! Spor Toto Süper Lig'de 9.hafta hakemleri belli oldu. Geçtiğimiz hafta derbide tam not alan Volkan Bayarslan'ın bu hafta maç alamaması ise büyük dikkat çekti.
5.10.2022 Futbol
Bomba gibi düşen iddia! '5.hafta itibarıyla hakemler...'
Bomba gibi düşen iddia! '5.hafta itibarıyla hakemler...' Eski hakem ve spor yorumcusu Fırat Aydınus, Fenerbahçe ile Kayserispor arasındaki maç sonrası hakemlerle ilgili flaş bir iddiada bulundu.
4.09.2022 Futbol
Trabzonspor maçı öncesi Galatasaray'da Seferovic depremi! Okan Buruk'un sabrı taştı
Trabzonspor maçı öncesi Galatasaray'da Seferovic depremi! Okan Buruk'un sabrı taştı Sezon başında Mostafa Mohamed, Diagne, Halil Dervişoğlu gibi forvetlerle yollarını ayıran ve hücum hattına Seferovic transferini yapan Galatasaray'da Boşnak futbolcunun son durumu Okan Buruk'u bir hayli tedirgin etti. Giresunspor ve Ümraniyespor maçlarında topu boş kaleye yollamakta zorluk yaşayan Seferovic Trabzonspor derbisi öncesi teknik heyeti kara kara düşündürürken, eski hakem Fırat Aydınus'un 30 yaşındaki oyuncu hakkında sarf ettiği sözler camiada bir hayli dikkat çekti.
24.08.2022 Galatasaray
Fırat Aydınus'tan Cüneyt Çakır için flaş sözler: Artık imkansız!
Fırat Aydınus'tan Cüneyt Çakır için flaş sözler: Artık imkansız! Eski Hakem Fırat Aydınus, Trabzonspor'un İstanbulspor'u 2-0 mağlup ettiği maçın ardından TV8,5'ta açıklamalar yaparken hakemliği bırakan Cüneyt Çakır için çarpıcı yorumlarda bulundu.
6.08.2022 Süper Lig
Cüneyt Çakır'ın 'mazereti' var! İşte FIFA Kokartlı hakemin yeni yol haritası
Cüneyt Çakır'ın 'mazereti' var! İşte FIFA Kokartlı hakemin yeni yol haritası Tarık Ongun ve Bahattin Duran'ın 'Türkiye'deki kariyerlerini noktalamasının' ardından geleceği hakkında nasıl bir adım atacağı merak edilen Cüneyt Çakır'ın Almanya'daki UEFA Hakem Seminerine katılacağı ortaya çıktı.
27.07.2022 Süper Lig
Rıdvan Dilmen bombası! Yanında bir de Fırat Aydınus var! Yeni adresleri hayrete düşürdü
Rıdvan Dilmen bombası! Yanında bir de Fırat Aydınus var! Yeni adresleri hayrete düşürdü Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen ve eski hakem Fırat Aydınus aynı kanalda buluşuyor... TRT Spor'dan sonra kendisine ait Youtube kanalında değerlendirmelerde bulunan Dilmen'in, yaklaşık 30 senedir maç yöneten Aydınus'la program yapacakları öğrenilirken bu ikiliye Murat Kosova'nın da katılacağı belli oldu.
26.06.2022 Futbol
Fırat Aydınus'un hakemlik kariyeri sona erdi!
Fırat Aydınus'un hakemlik kariyeri sona erdi! Fırat Aydınus, VavaCars Fatih Karagümrük-Aytemiz Alanyaspor maçıyla birlikte profesyonel hakemlik kariyerinde son kez düdük çaldı.
22.05.2022 Süper Lig
Emre Belözoğlu'nun sözleri maçın önüne geçti! Herkes duydu, Fırat Aydınus'a: Çok ayıp ediyorsun...
Emre Belözoğlu'nun sözleri maçın önüne geçti! Herkes duydu, Fırat Aydınus'a: Çok ayıp ediyorsun... Spor Toto Süper Lig'in 36. haftası müthiş bir mücadeleye sahne oldu! Başakşehir'in Galatasaray'ı konuk ettiği müsabakanın 90 dakikası nefes kesti. Ev sahibi ekip Avrupa yarışındaki iddiasını sürdürmek için, Galatasaray ise sıralamadaki yerini yükseltmek için sahaya çıktı. Karşılıklı pozisyonların ve kaçan gollerin damga vurduğu maçta kazanan çıkmadı. Karşılaşma, 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı. Öte yandan mücadelenin ikinci yarısında Emre Belözoğlu'nun hakem Fırat Aydınus'a tepkisi dikkat çekti. İşte son dakika haberinin detayları...
7.05.2022 Galatasaray
Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu
Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu Pazar günü saat 19:00'da Vodafone Park'ta oynanacak olan Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini Arda Kardeşler yönetecek.
5.05.2022 Süper Lig
35.hafta hakemleri açıklandı! 6 hakeme görev yok
35.hafta hakemleri açıklandı! 6 hakeme görev yok Merkez Hakem Kurulu, Süper Lig'de 35. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemleri açıkladı. 6 hakeme maç yönetmek yasak.
27.04.2022 Süper Lig
Cüneyt Çakır skandalı! Atadılar ama ortada yardımcıları yok!
Cüneyt Çakır skandalı! Atadılar ama ortada yardımcıları yok! 13 hakeme yapılan operasyonda Fırat Aydınus'la birlikte başı çeken Cüneyt Çakır'ın yeni MHK ile sahalara geri dönmesi bir hayli dikkat çekmişti. Antalyaspor - Kayserispor maçına atanan Çakır hakkında ortaya atılan iddia ortalığı karıştırmaya yetti.
23.04.2022 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Fırat Aydınus ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fırat aydınus haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.