Financial Fair Play

Financial Fair Play

Son dakika financial fair play haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan financial fair play ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını financial fair play haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Financial Fair Play

haberleri sayfasında son dakika yaşanan financial fair play gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 financial fair play haberi bulunmuştur. Tüm financial fair play haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe-Antalyaspor maçının heyecanı Misli.com'da!
Fenerbahçe-Antalyaspor maçının heyecanı Misli.com'da! Avrupa'da HJK Helsinki galibiyeti alarak morallenen Fenerbahçe, Ersun Yanal yönetimindeki Antalyaspor ile Kadıköy'de kozlarını paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, Süper Lig keyfi sezon boyunca Misli.com'da olacak!
22.08.2021 İddaa
Beşiktaş kararı resmen açıkladı! UEFA'nın verdiği ceza kaldırıldı
Beşiktaş kararı resmen açıkladı! UEFA'nın verdiği ceza kaldırıldı Beşiktaş, vadesi geçmiş borçlara ilişkin yükümlülüklerini yerine getirdiğini ve 2021/2022 UEFA gelirlerinin %15'ine el konulması durumunun ortadan kalktığını açıkladı.
5.08.2021 Futbol
Fenerbahçe'den transfer bombası! Hedef Edin Dzeko
Fenerbahçe'den transfer bombası! Hedef Edin Dzeko Fenerbahçe, UEFA Financial Fair Play kapsamında "Fener Ol" kampanyası ile taraftarından beklenen rakamın üzerinde para toplanırsa, yıldız forvet almayı planlıyor.
4.04.2019 Fenerbahçe
Başkan Koç, Fenerbahçe için kitlesel kaynak yaratma projesini  açıkladı
Başkan Koç, Fenerbahçe için kitlesel kaynak yaratma projesini açıkladı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, kulübün, borçlarından kurtulup mali bağımsızlığını kazanması için büyük bir kampanya başlatacaklarını açıklayarak, "Fenerbahçe'miz için kitlesel kaynak yaratma projemizi başlatıyoruz." dedi.
17.03.2019 Fenerbahçe
Ali Koç'tan transfer değerlendirmesi
Ali Koç'tan transfer değerlendirmesi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Fenerbahçe Dergisi'nin Eylül sayısı için kaleme aldığı yazı yayımlandı.
1.09.2018 Fenerbahçe
Telles 35 milyon euro'ya Ada'ya!
Telles 35 milyon euro'ya Ada'ya! Premier Lig'de başarılı bir sezonu daha geride bırakan Tottenham'da teknik direktör Mauricio Pochettino, transfer listesini yönetime sunmaya başladı.
26.05.2018 İngiltere
PSG'ye UEFA şoku! 1 yıl men cezası gelebilir
PSG'ye UEFA şoku! 1 yıl men cezası gelebilir Sezon başında Neymar ve Mbappe transferleriyle futboldaki transfer piyasasını baştan aşağı değiştiren Paris Saint-Germain, UEFA ile karşı karşıya geldi.
11.04.2018 Futbol
Dursun Özbek'ten UEFA ve transfer açıklaması
Dursun Özbek'ten UEFA ve transfer açıklaması Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek hem mali yapıyı düzeltmenin gururunu yaşıyor hem de futbol takımının lider olarak devam etmesinin keyfini sürüyor.
26.09.2017 Galatasaray
UEFA Başkanı PSG'ye sert çıktı
UEFA Başkanı PSG'ye sert çıktı UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, yaptığı transfer harcamaları nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan PSG için önemli açıklamalar yaptı.
2.09.2017 Fransa
Fenerbahçe'den transfer bombası
Fenerbahçe'den transfer bombası GEÇTİĞİMİZ sezon taraftarına büyük hayal kırıklığı yaşatan, ligde, kupada ve Avrupa'da istediğini alamayan Fenerbahçe, yeni sezonda iddialı olmak istiyor. Teknik direktörlük koltuğuna Aykut Kocaman'ı getiren sarı-lacivertli ekip, Mathieu Valbuena ve Nabil Dirar'ı kadrosuna katarken, yeni isimler için de girişimlerini sürdürüyor.
23.06.2017 Fenerbahçe
Galatasaray Kolorov'u istiyor!
Galatasaray Kolorov'u istiyor! Transfer çalışmalarını son sürat sürdüren ve Financial Fair-Play nedeniyle mali olarak ince eleyip sık dokuyan Galatasaray için İngiltere'den sürpriz bir haber geldi.
6.01.2017 Galatasaray
F.Bahçe'ye Özdemir-Şahenk desteği
F.Bahçe'ye Özdemir-Şahenk desteği Şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe, gelecek sezona bomba gibi transferler yaparak hazırlanıyor.
18.06.2015 Fenerbahçe
'Futbolu G.Saray'da bırakacak'
'Futbolu G.Saray'da bırakacak' Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers, tecrübeli oyuncunun sarı kırmızılı takımdaki geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
15.09.2014 Galatasaray
PSG'den rekor bonservis!
PSG'den rekor bonservis! Real Madrid’in Arjantinli yıldızı Angel di Maria, rekor bir ücretle PSG’ye transfer oluyor.
3.08.2014 Futbol
UEFA'nın cezası umurlarında değil!
UEFA'nın cezası umurlarında değil! Fransa Ligue 1′i Paris Saint Germain’in gerisinde ikinci sırada tamamlayan Monaco, önümüzdeki yıl forvet hattını güçlendirmenin hesaplarını yapıyor
23.05.2014 Futbol
G.Saray'dan kritik imza!
G.Saray'dan kritik imza! Galatasaray Spor Kulübü ile Denizbank'ın finansal yapılandırma üzerine yaptığı anlaşmanın sözleşmesi bugün Galatasaray Spor Kulübü Maslak Binicilik Tesisleri'nde imzalandı.
13.05.2014 Futbol
UEFA G.Saray kararını açıklıyor
UEFA G.Saray kararını açıklıyor Galatasaray'ın yaşadığı ekonomik sıkıntılar önümüzdeki sezon için sarı-kırmızılılara UEFA'dan gelecek "Avrupa'dan men" cezasıyla zirve yapacak iddiaları konuşuluyordu. İşin pek bu sertlikte geçmeyeceği ortaya çıkmaya başladı ama Galatasaray da durumu cezasız atlatamayacak
1.05.2014 Futbol
G.Saray'a transfer yasağı mı?
G.Saray'a transfer yasağı mı? UEFA'nın Financial Fair-Play çerçevesinde kulüplere vereceği cezaların başlıkları belli olmaya başlanırken Galatasaray'dan ek rapor istendi...
30.04.2014 Futbol
UEFA'dan ceza geliyor
UEFA'dan ceza geliyor Avrupa Kupaları'nda mücadele eden 237 kulüpten 76'sının mali yapısında sıkıntılar olduğunu belirten UEFA yetkilileri Finansal Fair-Play'den gelecek kararları yakından takip ediyor.
29.04.2014 Futbol
Dev sponsorluk için tek şart!
Dev sponsorluk için tek şart! Türk Telekom ile göğüs reklam anlaşması bu sezon sonunda bitecek olan G.Saray, Emirates'ten sonra Gazprom ile de flört ediyor. Futbol dünyasına büyük paralar akıtan doğalgaz şirketi Aslan'ın Şampiyonlar Ligi'nde yer almasını şart koşuyor
24.04.2014 Futbol
G.Saray'da büyük çıkmaz!
G.Saray'da büyük çıkmaz! Galatasaray ligde yaşadığı ağır Kasımpaşa yenilgisinin ardından henüz kendine gelememişken kulüpte ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor
23.04.2014 Futbol
G.Saray'a ceza uyarısı!
G.Saray'a ceza uyarısı! UEFA'nın uzun yıllardır gündemde tuttuğu Finansal Fair-Play (FFP) kurallarının ilk denetleme dönemi yaklaşırken, son yıllarda maliyeti yüksek transferlere imza atan Galatasaray'ın denetlemeden geçip geçemeyeceği merak konusu
5.03.2014 Süper Lig
'UEFA bizi şoke etti'
'UEFA bizi şoke etti' Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Trakya'da bulunan derneklerle Tekirdağ'da bir araya geldi.
12.06.2013 Beşiktaş
Aziz Yıldırım gözünü oraya dikti!
Aziz Yıldırım gözünü oraya dikti! İşte Yıldırım'ın hedefi...
1.12.2012 Futbol
Başkan'dan önemli açıklamalar!
Başkan'dan önemli açıklamalar! Daha radikal olacağız...
30.05.2012 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Financial Fair Play ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki financial fair play haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.