Film Gibi Hayatlar

Film Gibi Hayatlar

Son dakika film gibi hayatlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan film gibi hayatlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını film gibi hayatlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Film Gibi Hayatlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan film gibi hayatlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 109 film gibi hayatlar haberi bulunmuştur. Tüm film gibi hayatlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yarışma düzenlemeye çocukken başlamış! Acun Ilıcalı: 5-6 arkadaş kendimize olimpiyat yapardık
Yarışma düzenlemeye çocukken başlamış! Acun Ilıcalı: 5-6 arkadaş kendimize olimpiyat yapardık Acun Ilıcalı, Hülya Koçyiğit'in 'Film Gibi Hayatlar' programına katıldı. Hayatına dair samimi açıklamalarda bulunan Ilıcalı, kariyerinin önemli kırılma noktalarından da bahsetti.
14.04.2024 Magazin
İlhan Şeşen, akciğer kanserine yakalandı! Şeşen'in sağlık durumu nasıl?
İlhan Şeşen, akciğer kanserine yakalandı! Şeşen'in sağlık durumu nasıl? İlhan Şeşen'den gelen kötü haber sanat camiasını ve sevenlerini üzdü. Türk müziğinin efsane sanatçılarından İlhan Şeşen, akciğer kanserine yakalandı.
10.12.2023 Magazin
Doğu Demirkol'dan 'Yetenek Sizsiniz' itirafı!
Doğu Demirkol'dan 'Yetenek Sizsiniz' itirafı! Komedyen Doğu Demirkol, Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 2012 yılında 'Yetenek Sizsiniz'e katılan Doğu Demirkol, stand up gösterisi yaptığı sırada seyirciler tarafından yuhalanması ve jüri üyelerinden üç 'hayır' alarak yarışmaya veda etmesi hakkında da konuştu.
2.12.2023 Magazin
Ferhat Göçer, doktorluk yıllarında şiddete uğradığını itiraf etti!
Ferhat Göçer, doktorluk yıllarında şiddete uğradığını itiraf etti! Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, 'Film Gibi Hayatlar' programının konuğu olarak Hülya Koçyiğit'in sorularını yanıtladı. Doktorluk kariyerine konser yoğunluğu nedeniyle ara veren Göçer, sağlık sektöründeki şiddet olaylarına karşı duyduğu tepkiyi paylaştı.
26.11.2023 Magazin
Pelin Karahan'dan samimi açıklama:  Türkiye'de babasız büyümek zor
Pelin Karahan'dan samimi açıklama: Türkiye'de babasız büyümek zor Pelin Karahan, Hülya Koçyiğit’in sunduğu “Film Gibi Hayatlar” programına konuk oldu. Karahan samimi açıklamalarda bulundu.
22.10.2023 Magazin
"Aşırı şöhret sonrası hayatımı sıfırladım, eşyalarımı dağıttım"
"Aşırı şöhret sonrası hayatımı sıfırladım, eşyalarımı dağıttım" Hülya Koçyiğit, “Film Gibi Hayatlar” programının Babalar Günü bölümünde Burak Kut’u konuk etti.
18.06.2023 Magazin
İlber Ortaylı: En parasız zamanlarda bile sinemaya giderdim
İlber Ortaylı: En parasız zamanlarda bile sinemaya giderdim Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, Hülya Koçyiğit'in TRT 2'de yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programına katıldı. Kendi dalındaki filmlerin hepsini izlediğini söyleyen Ortaylı, "Bir dönem filmi yapılsa hangisini görmek isterdiniz?" sorusuna da cevapladı.
6.05.2023 Magazin
İzzet Günay: Yokluktan gelen bir kuşağız
İzzet Günay: Yokluktan gelen bir kuşağız İzzet Günay, Hülya Koçyiğit’in ‘Film Gibi Hayatlar’ programına konuk oldu. Usta oyuncu, "Bizim kuşak çok acılar çekti sayılır, yine de anlatırken hep pembe günler diye anlatıyoruz. Fazla şikâyetimiz yok ama bir yokluktan gelen bir kuşağız" dedi.
16.04.2023 Magazin
Ayla Algan: Tiyatro benim için bir yaşam biçimi
Ayla Algan: Tiyatro benim için bir yaşam biçimi Usta oyuncu Ayla Algan, Yeşilçam efsanesi Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar'ın 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü için gerçekleşen özel programına konuk oldu.
25.03.2023 Magazin
Hazım Körmükçü: Başarısız olmak gibi bir lüksüm yok!
Hazım Körmükçü: Başarısız olmak gibi bir lüksüm yok! Hazım Körmükçü, Yeşilçam efsanelerinden Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programında konuk oldu. Dedesi Türk Tiyatrosu’nun usta isimlerinden Hazım Körmükçü ile aynı ismi taşıyan ünlü oyuncu, Körmükçü soyadının taşımanın hem onurunu hem de zorluğunu yaşadığını söyledi.
11.03.2023 Magazin
Nükhet Duru'dan Armağan Çağlayan'a gönderme!
Nükhet Duru'dan Armağan Çağlayan'a gönderme! Nükhet Duru, Hülya Koçyiğit'in TRT2'de yayınlanan “Film Gibi Hayatlar” programına konuk oldu. Geçtiğimiz kasım ayında kansere yakalandığını duyuran sunucu Armağan Çağlayan, hastalığı süresince kendisini aramayan Duru'ya sitem etmişti. Hakkında 'vefasızlık' yorumu yapılan usta sanatçı, Çağlayan'a gönderme niteliğinde bir açıklamaya imza attı.
5.02.2023 Magazin
Reha Özcan: Eşim beni bu hayale inandırdı!
Reha Özcan: Eşim beni bu hayale inandırdı! 'Üç Kız Kardeş'in Sadık'ı Reha Özcan, TRT 2'de Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Rüya adında bir kızı ve Rüzgar adında bir oğlu olan 57 yaşındaki oyuncu, "Hayatım çocuklarımdan sonra başladı" dedi.
29.01.2023 Magazin
Tolgahan Sayışman'dan Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ itirafı!
Tolgahan Sayışman'dan Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ itirafı! Almeda Abazi ile mutlu bir evliliği olan oyuncu Tolgahan Sayışman, Hülya Koçyiğit'in 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 2002 yılında katıldığı Best Model Of Turkey yarışmasında Kıvanç Tatlıtuğ'un ardından ikinci seçilen 41 yaşındaki ünlü isim, mankenlikten oyunculuk sektörüne geçen biri olarak yaşadığı zorlukları anlattı. Hakkında yapılan "2000’li yılların yeni Tarık Akan'ı" yorumunu değerlendiren Sayışman, yapımcılık kararının sebeplerini de paylaştı.
15.01.2023 Magazin
Ragıp Savaş'tan çarpıcı itiraf! 'Unkapanı’ndan teklifler geldi'
Ragıp Savaş'tan çarpıcı itiraf! 'Unkapanı’ndan teklifler geldi' Ragıp Savaş, Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Ezel Akay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu 2003 yapımı 'Neredesin Firuze' filminde 'Melih' karakterine hayat veren oyuncu; Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Cem Özer, Özcan Deniz ve Ata Demirer'in de kadrosunda yer aldığı yapım hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
8.01.2023 Magazin
Bade İşçil: 2022 küçük bir nazar boncuğu taktı gitmeden
Bade İşçil: 2022 küçük bir nazar boncuğu taktı gitmeden Son olarak 'Aslında Özgürsün' dizisinde rol alan Bade İşçil, 2023 yılına girmeye saatler kala sağ ayağının sargılı halini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Ünlü oyuncu, takipçilerine durumunu açıkladı.
1.01.2023 Magazin
İclal Aydın: Gerçek bir memur gibi çalışıyorum
İclal Aydın: Gerçek bir memur gibi çalışıyorum Kaleme aldığı “Üç Kız Kardeş” romanı aynı adla televizyon ekranına uyarlanan İclal Aydın, Hülya Koçyiğit'in sunduğu “Film Gibi Hayatlar” programına konuk oldu. Ünlü oyuncu ve yazar, eserlerini kaleme alırken memur gibi çalıştığını söyledi: “Gerçek bir memur gibi çalışıyorum. 06.30’da yazı masamın başındayım. İki kere yemek arası veririm. 21.30’da yatarım.”
11.12.2022 Magazin
Derya Alabora: 'Herhalde biri dalga geçiyor' dedim!
Derya Alabora: 'Herhalde biri dalga geçiyor' dedim! Derya Alabora, Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT2'de yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Sinemanın kendisi için çok şey ifade ettiğini belirten oyuncu, "Sinema kalıcılık bırakıyor ve kalıcı olmak çok önemli" dedi. Daha önce Anna Karenina filmi için yurt dışından teklif alan Alabora, film kadrosunda yer almama nedenini açıkladı.
19.11.2022 Magazin
Hamdi Alkan'dan güldüren Bülent Ersoy anısı!
Hamdi Alkan'dan güldüren Bülent Ersoy anısı! Yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan, Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 1995-2003 yılları arasında yayınlanan 'Reyting Hamdi' ile tanınan, sekiz yıl evli kaldığı şarkıcı Selen Görgüzel ile boşanma haberleriyle uzun süre konuşulan Alkan, yıllar önce usta sanatçı Bülent Ersoy ile yaptığı telefon görüşmesini anlattı.
13.11.2022 Magazin
Anta Toros, Gülriz Sururi'nin vasiyetini açıkladı!
Anta Toros, Gülriz Sururi'nin vasiyetini açıkladı! Anta Toros, meslektaşı Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 31 Aralık 2018 tarihinde hayata gözlerini yuman Gülriz Sururi ile birlikte en uzun çalışan kadın oyuncu olan 74 yaşındaki sanatçı, "Bana bir vasiyeti olmuştu" diyerek, usta ismin kendisiyle paylaştığı sözleri açıkladı.
5.11.2022 Magazin
Bade İşçil: İyi eş olamadık ama iyi arkadaş olduk!
Bade İşçil: İyi eş olamadık ama iyi arkadaş olduk! Son olarak dijital platformda yayınlanan 'Aslında Özgürsün' dizisinde rol alan Bade İşçil, önceki gün Baltalimanı’nda görüntülendi. Dinlendiğini söyleyen güzel oyuncu, "Oğlunuz Azur’dan sonra özel hayatınızı geri plana mı attınız?" sorusuna yanıt verirken, 2013-2016 yılları arasında evli kaldığı Malkoç Süalp hakkında da konuştu.
25.10.2022 Magazin
Bekir Aksoy'dan 'Doktorlar' açıklaması!
Bekir Aksoy'dan 'Doktorlar' açıklaması! Doktorlar dizisiyle hafızalara kazınan oyuncu Bekir Aksoy, Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar’a konuk oldu. Ünlü oyuncu Bekir Aksoy, 'Suat Birtan' karakterini canlandırdığı Doktorlar' dizisi hakkında konuştu.
11.09.2022 Magazin
'Cüneyt Arkın, Türk milletinin gönlünü fethetti'
'Cüneyt Arkın, Türk milletinin gönlünü fethetti' TRT 2'de Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar', yakın zamanda kaybettiğimiz usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın anıldığı özel bölümüyle ekranlara geliyor. 'Battal Gazi', 'Köroğlu', 'Kara Murat' ve 'Malkoçoğlu' karakterleriyle Türk sinemasına adını altın harflerle yazdıran Cüneyt Arkın'a saygı programında Hülya Koçyiğit’in konuğu, sinema tarihçisi Burçak Evren oldu.
13.08.2022 Magazin
Bade İşçil'den dikkat çeken açıklamalar: 'Reyting uğruna kendimi harcatmam!'
Bade İşçil'den dikkat çeken açıklamalar: 'Reyting uğruna kendimi harcatmam!' Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programının bu haftaki konuğu Bade İşçil oldu. 2013 yılında dünyaevine girip 2016'da ayrıldığı Malkoç Sualp'ten Azur adında bir oğlu olan İşçil, oyunculukta sınırları olup olmadığı sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi: Yapabildiğim kadarını yapmaya çalışırım, müstehcen dışında...
6.08.2022 Magazin
Özge Özder'den şaşırtan 'Sadakatsiz' itirafı!
Özge Özder'den şaşırtan 'Sadakatsiz' itirafı! Hülya Koçyiğit'in sunduğu, TRT 2 ekranlarında yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programının bu haftaki konuğu, Kanal D'de final yapan 'Sadakatsiz' dizisinde rol alan Özge Özder oldu. 2018 yılında müzisyen Sinan Güleryüz ile dünyaevine giren, Şubat 2021'de kızı Eva Luna'yı kucağına alan ünlü oyuncu, anne olduktan sonra hayatında birçok şeyin değiştiğini, anneliğin hayatına bir anlam kattığını vurguladı.
17.07.2022 Magazin
Burcu Kara'dan aile pozu! 'Büyük oğlumuz mezun oldu'
Burcu Kara'dan aile pozu! 'Büyük oğlumuz mezun oldu' Burcu Kara, eşi Fırat Parlak'ın ilk evliliğinden dünyaya gelen oğlu Ömer'in mezuniyet törenine katıldı. Törende ailece verdikleri pozu Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu, duygularını da dile getirdi.
14.06.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Film Gibi Hayatlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki film gibi hayatlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.