Filipin

Filipin

Son dakika filipin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan filipin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını filipin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Filipin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan filipin gelişmeleri de dahil olmak üzere 102 filipin haberi bulunmuştur. Tüm filipin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Filipinler’de 7,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi!  Tsunami uyarısı yapıldı
Filipinler’de 7,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi! Tsunami uyarısı yapıldı Filipinler’in güneyindeki Mindanao Adası açıklarında 7,6 büyüklüğünde deprem meydana gelirken, Filipin Volkanoloji ve Sismoloji Enstitüsü (Phivolcs) tarafından tsunami uyarısı yapıldı.
2.12.2023 Dünya
Milli muharip uçakta geri sayım başladı! İşte Kaan'ın uçuş tarihi
Milli muharip uçakta geri sayım başladı! İşte Kaan'ın uçuş tarihi Bartın Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen ve Anadolu’nun en büyük teknoloji festivali olarak bilinen Arge Proje Pazarı’nın ödül törenine katılan TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, Türk mühendislerinin başarısındaki sırrı açıklayarak, milli muharip uçağı Kaan’ın yıl sonuna kadar ilk uçuşunu gerçekleştireceğini duyurdu.
4.11.2023 Gündem
63 Alan Kodu Nereye Ait? +63 İle Başlayan Numara Hangi Ülkeden Arıyor?
63 Alan Kodu Nereye Ait? +63 İle Başlayan Numara Hangi Ülkeden Arıyor? Her ülkenin kendine ait bir alan kodu vardır. Dünya üzerinde çok sayıda farklı ülke var. Bu ülkelerin her birinde farklı alan kodu var. Böylece arayan numaranın başına bakarak, alan koduna göre ülkeleri bilmek mümkün. Telefon alan kodunu merak eden çok sayıda kişi var. Arama yapmak veya aranıldığında alan kodu merak konusu oluyor. Herkes kim tarafından arandığını hemen bilmek ister.
28.05.2023 Yaşam
Filipinler'de 6.4 büyüklüğünde deprem
Filipinler'de 6.4 büyüklüğünde deprem ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS), Filipinler’in Luzon Adası’nda 6.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.
25.10.2022 Dünya
Tayvan açıklarında 5.7 büyüklüğünde deprem
Tayvan açıklarında 5.7 büyüklüğünde deprem ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS), Tayvan’ın Hualien şehri açıklarında 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.
10.10.2022 Dünya
TÜDAV uyardı, işte tehlikeli denizanaları
TÜDAV uyardı, işte tehlikeli denizanaları Türk Deniz Araştırmaları Vakfı’ndan (TÜDAV), özellikle son günlerde sahile vuran ve görüntüleri ile endişe yaratan denizanaları konusunda uyarılarda bulunularak ‘Ya Yakarsa Projesi'ni hatırlatılıp denizanası türlerine dikkat çekildi. Akdeniz, Ege, Karadeniz ve Marmara'da kayıtlara geçen 18 türün olduğu, bazılarının zehirli, bazılarınsa balıkçılık ve deniz ekosistemi açısından büyük tehlike taşıdığı belirtildi.
4.04.2022 Yaşam
Bakan Akar, Filipinli mevkidaşı ile görüştü
Bakan Akar, Filipinli mevkidaşı ile görüştü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Filipinler Savunma Bakanı Delfin N. Lorenzana ile telefon görüşmesi yaptı.
1.10.2021 Siyaset
Filipinler'de büyük dram! 5 yıldır kafeste yaşayan kadın dünyayı şoke etti
Filipinler'de büyük dram! 5 yıldır kafeste yaşayan kadın dünyayı şoke etti Filipinler'de yaşanan insanlık dramı yürekleri burktu. Akli dengesi yerinde olmayan genç kadın yıllardır kapatıldığı kafeste yaşamaya devam ediyor... Ailesi ise çareyi sosyal medyadan yardım istemekte buldu.
16.01.2021 Gündem
Hayat hikayesi şok ediyor! 10 dil biliyor, 70'in üzerinde ülke gezdi ama...
Hayat hikayesi şok ediyor! 10 dil biliyor, 70'in üzerinde ülke gezdi ama... 10 dil bilen, 70’ten fazla ülke gezen 58 yaşındaki Aykan Gözeri sokaklarda yaşıyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi Erkek Barınma Evi’nde kışı geçirecek olan Gözeri’nin tek hayali güzel bir iş bularak hayatını sürdürmek.
23.11.2020 Yaşam
İnanılmaz olay! Horoz polisi öldürdü
İnanılmaz olay! Horoz polisi öldürdü Filipinler'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Yasadışı horoz dövüşü baskınında bir horoz polisi öldürdü.
29.10.2020 Gündem
Dünyada 4,57 milyar kişi aktif internet kullanıyor
Dünyada 4,57 milyar kişi aktif internet kullanıyor Veri şirketi Statista'dan elde edilen bilgilere göre güncel küresel dijital nüfus oranları belli oldu. Temmuz ayı itibarıyla 4,57 milyar kişinin aktif internet kullanıcısı olduğu saptanırken, bu rakamın küresel nüfusun yüzde 59’unu oluşturduğu kaydedildi.
17.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Suudi Arabistan'da corona virüs alarmı
Suudi Arabistan'da corona virüs alarmı Suudi Arabistan, yeni tip corona virüsle (covid-19) mücadele için alışveriş merkezleri ve pazarların kapatılması gibi çeşitli önlemler aldı.
16.03.2020 Corona Virüsü
Umut Duygu kimdir? Burçin Terzioğlu ile anılan Umut Duygu ne iş yapıyor?
Umut Duygu kimdir? Burçin Terzioğlu ile anılan Umut Duygu ne iş yapıyor? Filipinlere tatile giden ve keyifli anlarını takipçileri ile paylaşan Burçin Terzioğlu, paylaştığı fotoğraf ile yeni bir aşka mı yelken açtı sorusunu akıllara getirdi. Sahilde gün batımına doğru çekilen karenin aynısını aynı zamanda Umut Duygu'da paylaşınca ikilinin birlikte tatil yaptıkları iddia edildi.
15.02.2020 Gündem
Japonya’da yolcu gemisine karantina! 10 yolcuda coronavirüsü tespit edildi
Japonya’da yolcu gemisine karantina! 10 yolcuda coronavirüsü tespit edildi Sağlık görevlileri, Japon Yokohama limanındaki bir yolcu gemisinde karantinaya alınan on kişinin koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını duyurdu.
5.02.2020 Dünya
İran, yabancı gemiye el koydu
İran, yabancı gemiye el koydu İran, Hürmüzgan eyaleti açıklarında akaryakıt kaçakçılığı yaptığını iddia ettiği yabancı bir gemiye el koyduğunu duyurdu.
7.09.2019 Dünya
Filipinler'de El Kaide finansörü olduğu iddia edilen kişi yakalandı
Filipinler'de El Kaide finansörü olduğu iddia edilen kişi yakalandı Terör örgütünün eski finansörlerinden olduğu öne sürülen Ürdünlü Mahmud Afif Abdülcelil'in geçen ay tutuklandığı açıklandı.
1.08.2019 Dünya
Pakistan'dan sonra ikinci ATAK siparişi Filipinler'den
Pakistan'dan sonra ikinci ATAK siparişi Filipinler'den T129 ATAK taktik keşif ve taarruz helikopteri, Pakistan’ın ardından Filipinler’e de ihraç edilecek. Filipinler Savunma Bakanı Delfin Lorenzana yaptığı açıklamada satış görüşmelerinin birkaç ay içinde tamamlanması öngörülüyor.
13.12.2018 Ekonomi
ABD savaş uçağı düştü
ABD savaş uçağı düştü Amerikan donanmasına ait F/A 18 jeti Filipin Denizi'ne çakıldı, uçaktaki pilotların ikisi de kurtuldu.
12.11.2018 Dünya
Esrarengiz konvoy
Esrarengiz konvoy Cemal Kaşıkçı’nın kaybolduğu gün, Suudi Başkonsolosu özel konutuna gitmek için her zamankinden erken çıktı. Resmi araçlara iki sivil araç da eşlik etti. Konvoy konsolosun villasının sokağına gitti ancak eve girip girmedikleri anlaşılamadı. Çünkü konutu gören kamera da o gün tıpkı konsolosluk binasının kameraları gibi çalışmıyordu...
9.10.2018 Gündem
Obama'ya 'o….. çocuğu' diyen Duterte: Üzgünüm, affet
Obama'ya 'o….. çocuğu' diyen Duterte: Üzgünüm, affet Küfretmedik kimse bırakmayan Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, iki kez 'o..... çocuğu' diye söz ettiği eski ABD Başkanı Barack Obama'dan bu kez af diledi.
3.09.2018 Dünya
Duterte UCM'ye şikayet edildi
Duterte UCM'ye şikayet edildi Filipinler'de uyuşturucuyla mücadele kapsamında öldürülen bazı kişilerin yakınları, Uluslararası Ceza Mahkemesine (UCM) başvurarak insanlığa karşı suç işlediği iddiasıyla Devlet Başkanı Rodrigo Duterte hakkında soruşturma açılmasını talep etti.
28.08.2018 Dünya
ŞOK! İkiz kardeşi göğsünde büyüyor!
ŞOK! İkiz kardeşi göğsünde büyüyor! Filipinli 14 yaşındaki Veronica Cominguez göğüsünde büyüyen fazladan iki kol ile doğdu.
30.07.2018 Dünya
"Buzdolabındaki ceset" davasında gıyabi idam
"Buzdolabındaki ceset" davasında gıyabi idam Kuveyt Ceza Mahkemesi, "buzdolabındaki ceset" adıyla bilinen Filipinli hizmetçinin öldürülmesi davasında bir Lübnan vatandaşı ve Suriyeli karısına gıyaben idam cezası verdi.
1.04.2018 Dünya
Donald Trump ve Duterte el ele
Donald Trump ve Duterte el ele ABD Başkanı Donald Trump Asya turu kapsamında Filipinler'de Devlet Başkanı Duterte ile ilk kez görüştü. Dünyanın eleştirdiği iki liderin oldukça iyi anlaştığı açıklandı. Liderler birbirlerine övgü yağdırdı. Trump ve Duterte ASEAN zirvesinin açılışını el ele geleneksel bir seremoniyle gerçekleştirdi.
13.11.2017 Dünya
Terör örgütünün öldürülen ele başının eşi yakalandı
Terör örgütünün öldürülen ele başının eşi yakalandı Endonezya, DEAŞ'a bağlı Maute terör örgütünün elebaşlarından Ömer Hayyam Maute'nin Endonezyalı eşinin yakalandığını doğruladı.
6.11.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Filipin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki filipin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.