Fikret Hakan

Fikret Hakan

Son dakika Fikret Hakan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fikret Hakan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fikret Hakan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fikret Hakan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fikret hakan gelişmeleri de dahil olmak üzere 479 fikret hakan haberi bulunmuştur. Tüm fikret hakan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hülya Darcan kimdir?  Bir Zamanlar Çukurova'ya Lütfiye kimdir? Hülya Darcan kaç yaşında ve nereli?
Hülya Darcan kimdir? Bir Zamanlar Çukurova'ya Lütfiye kimdir? Hülya Darcan kaç yaşında ve nereli? Diriliş Ertuğrul'da Hayme ana karakteri ile hafızalarda yer eden Hülya Darcan, Bir Zamanlar Çukurova'ya Lütfiye karakteri ile dahil oldu. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin takipçileri Lütfiye karakteriyle birlikle Hülya Darcan'ın yaşamını, dizlerini ve filmlerini araştırıyor. Hülya Darcan ünlü dizi oyuncusu Bergüzar Korel'in annesidir. Peki, Hülya Darcan kimdir? Hülya Darcan kaç yaşında ve nereli? Hülya Darcan hayatı ve oynadığı film ve diziler...
19.03.2021 Gündem
Muhterem Nur kimdir? Muhterem Nur kaç yaşında ve nereli?
Muhterem Nur kimdir? Muhterem Nur kaç yaşında ve nereli? Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur'dan kötü haber geldi, yoğun bakımda olan eski sinema oyuncusunun bilinci kapandı. Müslüm Gürses'in hayatını konu alan 'Müslüm' filmiyle hayatı daha çok merak edilen Muhterem Nur, hastalığından sonra internette hayatı yeniden araştırılmaya başlandı. Peki, Muhterem Nur kimdir? Muhterem Nur kaç yaşında ve nereli?
6.03.2020 Gündem
Eşref Kolçak: Çalışarak ölmek istiyorum
Eşref Kolçak: Çalışarak ölmek istiyorum 92 yaşındaki usta oyuncu Eşref Kolçak, Hülya Koçyiğit’in “Film Gibi Hayatlar” programına konuk oldu. Mesleğine olan aşkını anlatan Eşref Kolçak, “Ben yatakta değil, çalışarak ölmek istiyorum” dedi.
20.04.2019 Magazin
Fatma Girik’ten haber var
Fatma Girik’ten haber var Uzun süredir hastanede tedavi gören usta sanatçı Fatma Girik taburcu oldu.
5.03.2019 Magazin
Eşref Kolçak: Çalışarak ölmek istiyorum
Eşref Kolçak: Çalışarak ölmek istiyorum Yeşilçam'a Gönül Verenler Derneği'nin 25 üyesi, usta oyuncu Eşref Kolçak'ı (92) tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Arkadaşlarını görünce duygulanan sanatçı, "Ben, çalışarak ölmek istiyorum" dedi.
1.02.2019 Magazin
Usta senarist Deniz Yayın vefat etti
Usta senarist Deniz Yayın vefat etti Ses sanatçısı Onur Akay, senarist ve sinema araştırmacısı Deniz Yayın’ın vefat ettiğini duyurdu
15.09.2018 Magazin
Yeni nesil terbiyesiz!
Yeni nesil terbiyesiz! Yeşilçam’ın büyük ustası Eşref Kolçak (91) genç kuşağı topa tuttu: “Yenilerin birkaçıyla çalışma gafletinde bulundum. Adamlar bana selam bile vermiyor. Ben bu yaşta bile ustamın elini öperim. Yenilerde o terbiye yok”
5.06.2018 Magazin
Malkoçoğlu’nun zor anları
Malkoçoğlu’nun zor anları Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Cüneyt Arkın, bir etkinlikte hayranlarını selamladığı sırada düşme tehlikesi atlattı.
24.02.2018 Magazin
Suzan Avcı kimdir? Suzan Avcı'nın sağlık durumu nasıl?
Suzan Avcı kimdir? Suzan Avcı'nın sağlık durumu nasıl? Suzan Avcı kimdir? Suzan Avcı'nın sağlık durumu nasıl? Sorularının yanıtları merak konusu oldu. Hastanede tedavi altına alınan ünlü Yeşilçam yıldızı Suzan Avcı hakkında tüm merak edilen bilgileri haberimizde derledik.
21.02.2018 Gündem
Usta oyuncu Suzan Avcı hastaneye kaldırıldı!
Usta oyuncu Suzan Avcı hastaneye kaldırıldı! Yeşilçam'ın usta oyuncusu Suzan Avcı hastaneye kaldırıldı. Annesinin ağır bir enfeksiyon geçirdiğini kızı Binnaz Avcı sosyal medya hesabından duyurdu.
19.02.2018 Magazin
Nerden başlasam nasıl anlatsam!
Nerden başlasam nasıl anlatsam! Bodrum’un geçmişten günümüze tozlu arşivlerde, yaşlıların sandıklarında ve Yunanistan’ın İstanköy Kent Kütüphanesi ile Almanya ve İngiltere’deki müzelerde saklanan çok sayıda fotoğrafı, açılacak Kent Müzesi’nde gün yüzüne çıkacak.
22.12.2017 Yaşam
İşte Fikret Hakan'ın mezar taşı vasiyeti
İşte Fikret Hakan'ın mezar taşı vasiyeti Akciğer kanseri nedeniyle 11 Temmuz'da hayatını kaybeden Türk sinemasının duayen isimlerinden Fikret Hakan'ın mezar taşı vasiyeti ortaya çıktı.
24.07.2017 Magazin
Fikret Hakan aslında akciğer kanserinden ölmemiş!
Fikret Hakan aslında akciğer kanserinden ölmemiş! Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, akciğer kanseri nedeniyle öldüğü iddia edilen Fikret Hakan'ın aslında boğazına kaçan balgam nedeniyle nefessiz kalıp öldüğünü iddia etti.
13.07.2017 Magazin
Cenazede gergin dakikalar! Kızıyla ünlü oyuncu tartıştı
Cenazede gergin dakikalar! Kızıyla ünlü oyuncu tartıştı Fikret Hakan'ın cenaze töreninde oyuncu Nilüfer Aydan kürsüden Fikret Hakan'ın kızı ve torununu son anlarında yanında olmamakla suçladı. Fikret Hakan'ın kızı da kürsüye gelip cevap verdi. İşte o açıklamalar...
13.07.2017 Magazin
Ünlü oyuncu böyle suçladı
Ünlü oyuncu böyle suçladı Fikret Hakan'ın cenaze töreninde oyuncu Nilüfer Aydan kürsüden Hakan'ın kızı ve torununu son anlarında yanında olmamakla suçladı. Hakan'ın kızı da kürsüye gelip cevap verdi.
13.07.2017 Haber
Vefasızlık!
Vefasızlık! Türk sinemasının duayen isimlerinden Fikret Hakan, Kartal’da akciğer kanseri tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
12.07.2017 Magazin
Usta sanatçı Fikret Hakan’a veda…
Usta sanatçı Fikret Hakan’a veda… Usta sanatçı için Fikret Hakan İstanbul Üniversitesi Fen ve Edebiyat Fakültesi Prof. Dr. Cemil Bilsel Konferans Salonu’nda tören düzenlendi.
12.07.2017 Magazin
Issızlaşıyor Yeşilçam
Issızlaşıyor Yeşilçam Türk sinemasının usta ismi Fikret Hakan, önceki gece hayatını kaybetti. Sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğan vefatın ardından Filiz Akın, “Git gide ıssızlaşıyor Yeşilçam” dedi
11.07.2017 Magazin
Fikret Hakan'ın son sözleri: Vatana ve Ata'ya...
Fikret Hakan'ın son sözleri: Vatana ve Ata'ya... Fikret Hakan'ın, vefat etmeden önceki son sözlerinin vatan ve Atatürk sevgisiyle ilgili olduğu ortaya çıktı.
11.07.2017 Magazin
Kültür Bakanı'ndan Fikret Hakan için taziye mesajı
Kültür Bakanı'ndan Fikret Hakan için taziye mesajı Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Fikret Hakan'ın vefatı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
11.07.2017 Magazin
Fikret Hakan'ın ölümü sanat dünyasını yasa boğdu...
Fikret Hakan'ın ölümü sanat dünyasını yasa boğdu... Yeşilçam'ın emektar oyuncusu Fikret Hakan'ın vefatı, sanatçı dostlarını derinden üzdü...
11.07.2017 Magazin
Son dakika haber! Fikret Hakan hayatını kaybetti
Son dakika haber! Fikret Hakan hayatını kaybetti Son dakika acı haber geldi. Türk sinemasının duayen isimlerinden Fikret Hakan, akciğer kanseri tedavisi gördüğü İstanbul Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
11.07.2017 Magazin
Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 27 Mayıs Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 27 Mayıs Cumartesi Kanal D’nin 27 Mayıs Cumartesi gününe ait yayın akışı çocukların seveceği bir program ile başlıyor. Ardından da birbirinden renkli programlarla devam ediyor. Akşam kuşağında ise adı gibi efsane dizilerden olan Adı Efsane dizisinin yeni bölümü ekranlara gelecek. Gençler yine çılgınca bir plan yaparken Tarık’ın da velayet davası sonuçlanıyor. Kanal D’nin 27 Mayıs Cumartesi günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Yeşilçam oyuncusu Nurhan Nur hayatını kaybetti! Onu bu filmlerle tanımıştık...
Yeşilçam oyuncusu Nurhan Nur hayatını kaybetti! Onu bu filmlerle tanımıştık... Sinemamızın Yeşilçam dönemi oyuncularından Nurhan Nur, dün hayatını kaybetti. Usta isim yarın toprağa verilecek. 'Yılanların Öcü', 'Selvi Boylum Al Yazmalım', 'Yaprak Dökümü' gibi Yeşilçam'ın önemli yapıtlarında rol almıştı...
27.03.2017 Magazin
Nimet Alp toprağa verildi
Nimet Alp toprağa verildi Yeşilçam'a 'Gecekondu Yosması' adıyla damgasını vuran 88 yaşındaki Nimet Alp, düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Alp'in cenazesine sanat camiasında kimse katılmadı.
24.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Fikret Hakan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fikret hakan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.