Suzan Avcı

Suzan Avcı

Son dakika Suzan Avcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Suzan Avcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Suzan Avcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suzan Avcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suzan avcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 32 suzan avcı haberi bulunmuştur. Tüm suzan avcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri! Oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı Nedret Güvenç 90 yaşında hayatını kaybetti. Nedret Güvenç, 1998 yılında Kültür Bakanlığı’nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını almış, Türkiye'nin 2009 Dünya Tiyatro Günü bildirisini yazmıştı. Peki, Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
1.08.2021 Gündem
Binnaz Avcı ve Murat Metin Acar'ın mutlu günü!
Binnaz Avcı ve Murat Metin Acar'ın mutlu günü! Yeşilçam'ın usta oyuncusu Suzan Avcı'nın müzisyen, oyuncu kızı Binnaz Avcı uzun zamandır aşk yaşadığı Murat Metin Acar ile nikah masasına oturdu. Ünlü çifti yakın arkadaşları yalnız bırakmadı.
12.02.2021 Magazin
Yıldırım çarpan annesini kurtardı! 'Annemden yanık kokusu geliyordu'
Yıldırım çarpan annesini kurtardı! 'Annemden yanık kokusu geliyordu' Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde tarlada biber toplarken üzerlerine yıldırım düşen 12 kadından 3'ü yaşamını yitirdi, 9'u yaralandı. Olaydan yaralı kurtulan Suzan Avcıoğlu ile kendisine ilk müdahaleyi yapıp hayatta kalmasını sağlayan kızı Gamze Öke, o anları DHA'ya anlattı. Gamze Öke, müdahale ettiği sırada annesinden yanık kokusu geldiğini söyledi.
6.11.2020 Gündem
Fatma Girik’ten haber var
Fatma Girik’ten haber var Uzun süredir hastanede tedavi gören usta sanatçı Fatma Girik taburcu oldu.
5.03.2019 Magazin
Murat Soydan hastaneye kaldırıldı
Murat Soydan hastaneye kaldırıldı Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Murat Soydan (77), evinde yatağından düşünce hastanelik oldu.
18.06.2018 Magazin
Suzan Avcı ameliyat oldu
Suzan Avcı ameliyat oldu Şubat ayında ağır bir enfeksiyon nedeniyle kızı tarafından hastaneye kaldırılan oyuncu Suzan Avcı ameliyat oldu
3.03.2018 Gündem
Müjde Ar'dan çok konuşulacak çıkış: Milli oluyorum
Müjde Ar'dan çok konuşulacak çıkış: Milli oluyorum İnternet dizisiyle setlere dönmeye hazırlanan Müjde Ar, rol alacağı projeyle ilgili "İlk kez böyle bir işte yer alacağım, milli oluyorum" ifadesini kullandı.
23.02.2018 Magazin
Ben de milli oluyorum
Ben de milli oluyorum Müjde Ar, önceki gün yakın arkadaşını Suzan Avcı’yı Ulus’ta yattığı Liv Hospital’da ziyaret etti.
22.02.2018 Magazin
Suzan Avcı kimdir? Suzan Avcı'nın sağlık durumu nasıl?
Suzan Avcı kimdir? Suzan Avcı'nın sağlık durumu nasıl? Suzan Avcı kimdir? Suzan Avcı'nın sağlık durumu nasıl? Sorularının yanıtları merak konusu oldu. Hastanede tedavi altına alınan ünlü Yeşilçam yıldızı Suzan Avcı hakkında tüm merak edilen bilgileri haberimizde derledik.
21.02.2018 Gündem
Demet Akalın’dan Demet Şener’e ağır sözler!
Demet Akalın’dan Demet Şener’e ağır sözler! Uğradığı mekanda eski eşinin eski sevgilisi Demet Akalın’la pişti olan eski manken Demet Şener, konuyla ilgili sorular üzerine, “Kendisini görmedim. Hiç tanımadığım bir insan” ifadelerini kullanmıştı.
19.02.2018 Magazin
Usta oyuncu Suzan Avcı hastaneye kaldırıldı!
Usta oyuncu Suzan Avcı hastaneye kaldırıldı! Yeşilçam'ın usta oyuncusu Suzan Avcı hastaneye kaldırıldı. Annesinin ağır bir enfeksiyon geçirdiğini kızı Binnaz Avcı sosyal medya hesabından duyurdu.
19.02.2018 Magazin
Suzan Avcı'nın zor anları
Suzan Avcı'nın zor anları Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde bu yıl 54'üncüsü düzenlenen Uluslararası Antalya Film Festivali'ne katılan ünlü sanatçı Suzan Avcı rahatsızlandı.
26.10.2017 Magazin
Festival heyecanı başlıyor
Festival heyecanı başlıyor 54’üncü Uluslararası Antalya Film Festivali, dün ki özel ödül töreni ile başladı. Bu yıl ulusal yarışmanın kaldırılması nedeniyle olaylı başlayan festivale ünlü isimler bir bir gelmeye başladı
21.10.2017 Magazin
54. Uluslararası Antalya Film Festivali Onur Ödülleri sahiplerini buldu
54. Uluslararası Antalya Film Festivali Onur Ödülleri sahiplerini buldu Antalya Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde bu yıl 54'üncüsü düzenlenen Uluslararası Antalya Film Festivali'nde Necla Nazır, Osman Sınav, Suzan Avcı ve Erkan Aktaş'a 'Onur Ödülü' verildi. Gecede Sinema Şehrinin Altın Anahtarı ise ABD’li aktris Juliette Lewis’e takdim edildi.
22.10.2017 Magazin
Dünya yıldızları Antalya’da
Dünya yıldızları Antalya’da 54. Uluslararası Antalya Film Festivali, aralarında Lindsay Lohan, Christopher Walken ve Matt Dillon gibi isimlerin de bulunduğu dünyaca ünlü yıldızları Antalya’da bir araya getiriyor
16.10.2017 Magazin
Beşiktaş efsanesi Varol Ürkmez konuştu!
Beşiktaş efsanesi Varol Ürkmez konuştu! İşte 15. şampiyonluğunu alan, 3. yıldızını takan Beşiktaş’ın 1956-57 ve 1957-58 sezonundaki şampiyonlukların mimarlarından Varol Ürkmez...
20.06.2017 Beşiktaş
Yeni Suzan Avcı’yım
Yeni Suzan Avcı’yım ‘Kalbimdeki Deniz’ dizisi ile tekrar ekranlara dönen Özlem Savaş, önceki gün Nişantaşı’ndaydı.
7.04.2017 Magazin
35. İstanbul Film Festivali’nde En İyi Film "Toz Bezi"...
35. İstanbul Film Festivali’nde En İyi Film "Toz Bezi"... 35. İstanbul Film Festivali’nin Ulusal Yarışma bölümünde, En İyi Film dalında Altın Lale Ödülü’nü yönetmen Ahu Öztürk’ün "Toz Bezi" filmi kazandı. Ödül gecesine, "Toz Bezi" ile yönetmen Mustafa Kara’nın "Kalandar Soğuğu" filmlerini damgasını vurdu.
15.04.2016 Kültür Sanat
'Nehir bana saygısızlık yaptı'
'Nehir bana saygısızlık yaptı' Suzan Avcı, Nehir Erdoğan'ın kendisine saygısızlık yaptığını açıkladı
17.03.2012 Magazin
Son sarışın benim!
Son sarışın benim! Yıllar ve hayat onu gözden düşürdü. Ama Özlem Savaş, “Benim de zamanım gelecek kaçarı yok” diyor
5.04.2010 Magazin
Bu küstahlık!
Bu küstahlık! Türk sinemasında 'vamp kadın' olarak anılan Suzan Avcı, Meltem Cumbul'a veryansın etti
18.08.2009 Magazin
‘Onur kızı niye dövüyorsun’ dedi, kurşunları yedi
‘Onur kızı niye dövüyorsun’ dedi, kurşunları yedi Polis, rezidans cinayetinde tetiği kimin çektiğini bulmaya çalışıyor
24.06.2009 Yaşam
Gizli aşk bu...
Gizli aşk bu... Ben çok sevdiğimi söylediğim ilk gün kaybettim seni...
15.05.2009 Televizyon
'Dondurmam Gaymak' filmine yoğun ilgi
'Dondurmam Gaymak' filmine yoğun ilgi Erzurum'da düzenlenen '1'inci Dadaş Film Festivali'nde gösterilen ve Türkiye'yi 2007 Oscar yarışmasında temsil edecek olan `Dondurmam Gaymak' filmi yoğun ilgi gördü
27.11.2006 Magazin
Suzan Avcı'ya onur ödülü
Suzan Avcı'ya onur ödülü 7. Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali Ankara Büyük Tiyatro'da düzenlenen bir törenle başladı
7.05.2004 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Suzan Avcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suzan avcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.