Gazete Vatan Logo
Magazin Bu küstahlık!

Bu küstahlık!

Türk sinemasında 'vamp kadın' olarak anılan Suzan Avcı, Meltem Cumbul'a veryansın etti

Bugüne kadar 367 filmde rol alan ve sinemada 'kötü kadın, vamp kadın' ünvanlarıyla tanınan Suzan Avcı, Yeşilçam'da, başka türlü bir saygı olduğunu anlattı.

Star TV'deki 'Aramızda Kalmasın' programına konuk olan Suzan Avcı, kendilerinin sinemaya girdiğinde çok genç olduklarını ve o dönemin önemli isimleriyle karşılaştıklarında selam verip köşeye çekildiklerini anlatarak şimdiki oyuncuları eleştirdi.

Bu yıl Adana Altın Koza Film Festivali'ne gittiğinde Meltem Cumbul ve yanında başka bir oyuncu ile karşılaştıklarını ama kendisine selam bile vermediklerini anlatan Suzan Avcı, şöyle konuştu:

"Altın Koza'ya gittim bu sene. Ne Meltem Cumbul, ne orada bir tane kadın daha vardı, zaten aklımda kalmıyor isimleri, bir hoşgeldin demediler ya! Ne kadar ayıptır! 6 gazeteci beni bekliyor aşağıda. Ben birinin işini bitiriyorum yukarı çıkıyorum, böyle bakıyorlar! Bir hoşgeldin demediler."

Suzan Avcı, çok kırıldığını belirterek sözlerine "Bu küstahlık ama! Biz getirdik bu sinemayı bu hale" şeklinde devam ederek televizyonun geldiği noktayı da eleştirdi ve "Şimdi televizyonlar bu hale geldi yemek programları, yok evlendirme programları, bitiyorlar işte. Dün bir film izledim yazlıkta siyah-beyaz, hala böyle keyifle izledim" diyerek eski filmlerin çok daha güzel olduğunu vurguladı.

Televizyon Gazetesi



Haberin Devamı