Fi Sahne

Fi Sahne

Son dakika Fİ sahne haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fİ sahne ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fİ sahne haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fi Sahne

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fi sahne gelişmeleri de dahil olmak üzere 67 fi sahne haberi bulunmuştur. Tüm fi sahne haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fi dizisi televizyonda yayınlansa rekor kırardı!
Fi dizisi televizyonda yayınlansa rekor kırardı! Habertürk yazarı, Fi'nin reytingini hesapladı.
5.12.2017 Televizyon
Artık o ülke de Fi'deki bu sahneleri izleyecek!
Artık o ülke de Fi'deki bu sahneleri izleyecek! Başarılı bir sezonu geride bırakan Fi dizisi, o ülkede yayınlanacak ilk Türk dizisi olacak.
2.10.2017 Televizyon
'Fi'nin sezon finalinde skandal!
'Fi'nin sezon finalinde skandal! 'Fi' dizisinde sezon finalinde 'Duru' karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya, bir sahnede duştan yüzünde allıkla çıktı.
16.08.2017 Televizyon
Fi dizisine bomba transfer: Songül Öden...
Fi dizisine bomba transfer: Songül Öden... 'Fi' dizisinin 10. ve 11'inci bölüm fragmanları yayınlandı. Bu hafta diziye ünlü oyuncu Songül Öden'in dahil olduğu ortaya çıktı.
16.08.2017 Televizyon
Fİ'nin yıldızı isyan etti: 'Sevişmeden çocuk yapmış...'
Fİ'nin yıldızı isyan etti: 'Sevişmeden çocuk yapmış...' Son dönemin en gözde dizisi Fİ'de 'Can Manay'a hayat veren Ozan Güven, 'sevişme sahneleriyle öne çıkan dizi' yorumuna tepki gösterdi.
21.05.2017 Magazin
Herkes olay dizi 'Fİ'yi aradı!
Herkes olay dizi 'Fİ'yi aradı! 'Fİ’ dizisi, 3 haftada 17 milyon izlenmeye ulaşırken, Google’da en çok arananlar listesine girdi.
20.04.2017 Televizyon
Mehmet Günsür Fi'deki o sahneler için konuştu!
Mehmet Günsür Fi'deki o sahneler için konuştu! Fi'de Serenay Sarıkaya ile sevişme sahneleri çok konuşulan Mehmet Günsür, Fi dizisi hakkındaki sessizliğini bozdu. İşte başarılı oyuncunun Fi ile ilgili açıklamaları...
20.04.2017 Magazin
'Fi'de bir olay sahne daha! Şimdi de Serenay Sarıkaya...
'Fi'de bir olay sahne daha! Şimdi de Serenay Sarıkaya... 'Fi' dizisinin yeni bölümüne Can Manay ile Duru'nun yakınlaştığı sahneler damga vuracak. Cesur sevişme sahneleriyle dikkat çeken Fi dizisi bu akşam yeni bölümüyle izlenebilecek.
14.04.2017 Magazin
'Fi en çok Ozan Güven'e yaradı'
'Fi en çok Ozan Güven'e yaradı' Son günlerin en çok konuşulan dizisi Fi'de Can Manay karakterini canlandıran Ozan Güven adeta yeniden doğdu. İşte Fi dizi oyuncusu ile ilgili yazılan o yazı...
13.04.2017 Televizyon
Olay dizi Fİ rekora koşuyor!
Olay dizi Fİ rekora koşuyor! 'Fi-Çi-Pi' kitap üçlemesinden uyarlanan 'Fi' dizisi, 10 günde 10 milyon kez izlendi. İşte merak edilen Fi dizisinin konusu...
13.04.2017 Televizyon
Fİ'deki o sahneler Eliz Sakuçoğlu'nun aklından çıkmıyor!
Fİ'deki o sahneler Eliz Sakuçoğlu'nun aklından çıkmıyor! Fİ dizisinde Can Manay karakterine hayat veren Ozan Güven'in o meşhur sahneleri Eliz Sakuçoğlu'nun aklından çıkmıyor...
11.04.2017 Magazin
Grinin Elli Tonu'nda bile bu sahneler yok!
Grinin Elli Tonu'nda bile bu sahneler yok! Özge Özpirinççi'nin internet üzerinden yayınlanan Fİ dizisindeki cesur sahneleri olay oldu.
8.04.2017 Magazin
'Fi' dizisinin ilk bölümü rekor kırdı!
'Fi' dizisinin ilk bölümü rekor kırdı! İnternet üzerinden yayınlanan Fİ dizisinin ilk bölümü bakın ilk üç günde kaç kişi izledi? Ozan Güven ile Özge Özpirinççi'nin 4. bölümdeki sevişme sahnesi herkesi ekrana kilitlemişti...
7.04.2017 Televizyon
İsyan etti! 'Cinsellik iş yapar da...'
İsyan etti! 'Cinsellik iş yapar da...' Ozan Güven, Mehmet Günsür, Serenay Sarıkaya ve Berrak Tüzünataç'ın oynadığı 'Fİ' dizisindeki müstehcen sahneler gündem olmaya devam ediyor.
5.04.2017 Magazin
AKM Türk Telekom Opera Salonu’nda gala gecesine özel performans
AKM Türk Telekom Opera Salonu’nda gala gecesine özel performans Türk Telekom, ana destekçisi olduğu Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) dijital dönüşüm ve teknoloji deneyimini kültür sanat alanına da taşıdı. AKM’nin ‘kalbi’ Türk Telekom Opera Salonu’nda düzenlenen gala gecesi, çok özel bir konsere ev sahipliği yaptı. İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası’nın sahnelediği Türk Telekom Özel Performansı katılımcıların beğenisine sunuldu.
18.05.2022 Kültür Sanat
Yeni ipad pro 2021! İpad pro fiyatı ne kadar? iPad Pro ne zaman satışa çıkacak, özellikleri nelerdir?
Yeni ipad pro 2021! İpad pro fiyatı ne kadar? iPad Pro ne zaman satışa çıkacak, özellikleri nelerdir? iPad Pro 2021 tanıtıldı. Teknoloji devi Apple devrim yaratacak iPad Pro serisinin yeni üyesini tanıttı. iPad Pro 2021, özellikler ile PC’nin yerini almayı hedefliyor. Güçlü işlemcisi, şık tasarımı ve efektif kullanımı ile dikkatleri üzerine çeken iPad Pro ne zaman satışa çıkacak, özellikleri nelerdir?
21.04.2021 Gündem
Ayasofya'da Fetih Suresi ne zaman okunacak? 29 Mayıs İstanbul'un fethi kutlama programı ve Fetih Suresi okunuşu...
Ayasofya'da Fetih Suresi ne zaman okunacak? 29 Mayıs İstanbul'un fethi kutlama programı ve Fetih Suresi okunuşu... 21 yaşındaki Fatih Sultan Mehmet için İstanbul'un fethi farklı anlamlar taşıyordu. 29 Mayıs'ta İstanbul'un fethi hem Hz. Muhammed'in müjdesini gerçekleştirdi hem de çağ kapayıp yeni bir çağ başlattı. Büyük anlamlar taşıyan İstanbul'un Fethi'nin 567'nci yıl dönümü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla kutlanıyor. 74 gün aradan sonra camilerde cuma namazı kılınmaya başlanmasının da bu kutlu güne denk getirilmesi nedeniyle fetih kutlamaları gerçekleştirilecek. Peki, Ayasofya'da Fetih Suresi ne zaman okunacak? 29 Mayıs İstanbul'un fethi kutlama programı, Fetih Suresi okunuşu ve meali...
29.05.2020 Gündem
Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu
Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu 'Pantene Altın Kelebek Ödülleri' Zorlu Center’da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği geceye sanat ve iş dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.
9.12.2018 Televizyon
Sziget Festival’e otobüsle gidiyoruz!
Sziget Festival’e otobüsle gidiyoruz! Bu yıl 8-15 Ağustos tarihleri arasında Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de gerçekleşen, Avrupa’nın en büyük müzik ve sanat festivali Sziget için geri sayım başladı. İstanbul’dan festivale bu yıl Tripoki aracılığıyla otobüs de kalkacak. Sziget’in Türkiye temsilcisi Yonca Temizocak, festivale dair önemli bilgileri verdi
30.06.2018 Magazin
Drone’lar her yerde
Drone’lar her yerde Şimdiye kadar sadece hobi ve video-fotoğraf çekimi için kullanılan drone’lar tarımdan ulaşıma, savunma sanayinden su altına kadar hayatın her alanında kullanılıyor.
3.03.2018 Arşiv
Fi Çi 9. yeni bölüm ne zaman? Yayınlanan fragmanda Duru...
Fi Çi 9. yeni bölüm ne zaman? Yayınlanan fragmanda Duru... Fi Çi 9. yeni bölüm ne zaman? Sorusunun yanıtı gündemde araştırılıyor. Heyecanla biten 8. son bölümün ardından yayınlanan yeni fragman izleyenlerin kafasında soru işareti bıraktı. Fi Çi dizisinde Duru'nun sakat kalıp kalmayacağı merak konusu oldu.
16.02.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fi Sahne ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fi sahne haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.