Fevzi Tuncay

Fevzi Tuncay

Son dakika Fevzi Tuncay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fevzi Tuncay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fevzi Tuncay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fevzi Tuncay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fevzi tuncay gelişmeleri de dahil olmak üzere 108 fevzi tuncay haberi bulunmuştur. Tüm fevzi tuncay haberleri aşağıda listelenmiştir.
"İz bırakacak bir gol attım ama kendi kalemize"
"İz bırakacak bir gol attım ama kendi kalemize" Eski Beşiktaşlı futbolcu Halilagic: "Çocukken hep son dakikalarda çok önemli bir gol atmanın hayalini kuruyordum. Futbol kariyerimde iz bırakacak bir gol. İz bırakacak bir gol attım ama lehimize olmadı"
6.04.2017 Beşiktaş
Ve PFDK derbi cezalarını açıkladı!
Ve PFDK derbi cezalarını açıkladı! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde yaşanan olayların ardından Tosic ve Van Persie'nin cezalarını açıkladı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Büyük vefasızlık
Büyük vefasızlık Muğla’nın Menteşe ilçesi Göktepe yolunda aracı uçuruma uçması sonrası hayatını kaybeden Beşiktaş’ın ve Milli Takım’ın eski kalecisi Fevzi Tuncay’ın annesi Gülşen Tuncay (61), toprağa verildi...
7.08.2015 Yaşam
Fevzi: Annem eminiz
Fevzi: Annem eminiz Muğla’da uçuruma yuvarlanarak alev alan otomobildeki yanmış kadın cesedinin, Beşiktaş’ın eski milli kalecisi Fevzi Tuncay’ın annesi 61 yaşındaki Gülşen Tuncay’a ait olup, olmadığının tespiti için DNA testi yapılacağı bildirildi...
29.09.2021 Gündem
Fevzi Tuncay'ın annesi hayatını kaybetti
Fevzi Tuncay'ın annesi hayatını kaybetti Beşiktaş'ın eski kalecisi Fevzi Tuncay'ın annesi Gülşen Tuncay, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
5.08.2015 Beşiktaş
Nafakayı ödemeyen Fevzi’ye 3 ay!
Nafakayı ödemeyen Fevzi’ye 3 ay! Fethiye’de boşandığı eşi Eylem Çukuryurt’un nafaka ve boşanma tazminatı taksidini ödeme taahhüdünü yerine getirmediği gerekçesiyle yargılanan eski milli kaleci Fevzi Tuncay, 3 ay hapse mahkum edildi...
19.12.2014 Yaşam
Fevzi Tuncay'a üç ay hapis!
Fevzi Tuncay'a üç ay hapis! Beşiktaşlı eski milli kaleci Fevzi Tuncay, 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
19.12.2014 Futbol
Fevzi'den anne-babalara çağrı!
Fevzi'den anne-babalara çağrı! Altınordu Kaleci Akademisi Direktörü Ilie Datcu ile Milli Takım ve Beşiktaş'ın eski file bekçisi Fevzi Tuncay, anne-babalara çocuklarını kaleci yapmaları çağrısında bulundu.
22.01.2014 Futbol
Fevzi'ye büyük destek!
Fevzi'ye büyük destek! Beşiktaş'ın eski golcüsü Pascal Nouma, yine örnek bir davranışta bulunarak hapse giren eski kaleci Fevzi'ye destek çağrısında bulundu.
7.01.2014 Futbol
Fevzi Tuncay, Altınordu'da
Fevzi Tuncay, Altınordu'da Boşandığı karısına nafaka borcundan dolayı hapse giren ve kefaleti ödendikten sonra serbest bırakılan eski Beşiktaşlı kaleci Fevzi Tuncay, futbol yaşamına Altınordu'da devam edecek.
7.01.2014 Futbol
Fevzi'nin bekleyişi sürüyor
Fevzi'nin bekleyişi sürüyor Fevzi şimdi ne yapıyor?
9.12.2013 Futbol
Orman'dan Fevzi açıklaması!
Orman'dan Fevzi açıklaması! Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, eski kalecileri Fevzi Tuncay'a kulüpte görev verilmesiyle ilgili olarak "Bizim genel prensibimiz eski oyuncularımıza sahip çıkmak" dedi.
20.11.2013 Futbol
Orman, Fevzi Tuncay ile buluştu!
Orman, Fevzi Tuncay ile buluştu! Geçtiğimiz hafta icra borcunun yatırılmasının ardından serbest bırakılan Fevzi Tuncay, Beşiktaş başkanı Fikret Orman ile buluştu.
18.11.2013 Futbol
"G.Saray Toraman'ı isterse..."
"G.Saray Toraman'ı isterse..." Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı kulübün gündemiyle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.
17.11.2013 Futbol
"Beşiktaş eşofmanıyla kelepçelenemezdim"
"Beşiktaş eşofmanıyla kelepçelenemezdim" Biriken nafaka borcu nedeniyle Beşiktaş altyapısına antrenör olarak katılmadığını söyleyen Kartal’ın eski kalecisi, “Üzerimde Beşiktaş eşofmanı varken, kelepçeli bir şekilde cezaevine gidemezdim. Bu camiaya böylesine bir şey yaşatmak hakkım değil. Bu nedenle göreve başlamadım” diye konuştu.
17.11.2013 Futbol
Dilmen'den Fevzi açıklaması
Dilmen'den Fevzi açıklaması Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, ekomonik darlık çeken eski kaleci Fevzi Tuncay'a yardım konusa değindi.
16.11.2013 Futbol
"Böyle rezillik olmaz"
"Böyle rezillik olmaz" Nafaka ve boşanma tazminatı taksitini ödeyemediğinden cezaevine giren Fevzi Tuncay'ın borçlarını kapatan ünlü isimlere tepki yağdı.
16.11.2013 Futbol
Ve Fevzi serbest bırakıldı!
Ve Fevzi serbest bırakıldı! Beşiktaş'ın eski kalecisi Fevzi, icra borcunun ödenmesinin ardından serbest bırakıldı.
15.11.2013 Futbol
Diren Fevzi!
Diren Fevzi! Beşiktaş'ın eski kalecisi Fevzi Tuncay, boşandığı eşi Eylem Çukuryurt'a nafakasını ve boşanma tazminatı taksidini ödemeyince kendisine verilen hapis cezası nedeniyle polise teslim olmuştu...
15.11.2013 Futbol
Eski Beşiktaşlı oyuncu tutuklandı!
Eski Beşiktaşlı oyuncu tutuklandı! Beşiktaş'ın eski kalecisi Fevzi Tuncay cezaevine götürüldü.
14.11.2013 Futbol
‘Kalecilerin şefi Sambade!
‘Kalecilerin şefi Sambade! Beşiktaş'ın Sportif Direktörü Önder Özen Kartal'ın kanayan yarası kaleci konusunda önemli açıklamalar yaptı
18.06.2013 Futbol
Özen'den transfer açıklamaları
Özen'den transfer açıklamaları Beşiktaş Kulübü Futbol Genel Direktörü Önder Özen, bir basın toplantısı düzenledi.
18.06.2013 Beşiktaş
Kim hangi futbolcuyu aldı?
Kim hangi futbolcuyu aldı? 2009-2010 sezonu ara transfer dönemi bugün mesai bitiminde sona eriyor.
1.02.2010 Futbol
Süper Lig'de transfer pazarı
Süper Lig'de transfer pazarı Transfer döneminin sona ermesiyle Lig takımlarındaki giden ve gelen oyunculardaki son durum
5.09.2007 Futbol
Turkcell Super Lig'in  transfer  dosyası
Turkcell Super Lig'in transfer dosyası 11 Haziran'da başlayan transfer döneminde, takımların aldığı ve gönderdiği futbolcuların listesi...
7.08.2007 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Fevzi Tuncay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fevzi tuncay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.