Fetöcü

Fetöcü

Son dakika fetöcü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fetöcü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fetöcü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fetöcü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fetöcü gelişmeleri de dahil olmak üzere 110 fetöcü haberi bulunmuştur. Tüm fetöcü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'ye başkan adayı olacak mı? Aziz Yıldırım'dan resmi açıklama geldi
Fenerbahçe'ye başkan adayı olacak mı? Aziz Yıldırım'dan resmi açıklama geldi Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım, başkanlığa aday olacağına dair iddialara ilişkin bir açıklama yayınladı. Açıklamada, "Kimsenin benim adıma konuşmamasını bekliyor, bununla birlikte zamanı geldiğinde bizzat yine şahsım tarafından gerekli açıklamaların yapılacağını, bunun dışında hiçbir bilgiye itibar edilmemesini kamuoyundan rica ediyorum." ifadeleri yer aldı.
6.03.2024 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e sert yanıt
Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e sert yanıt Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bugün yaptığı açıklamalara yazılı bir metin paylaşarak cevap verdi. Yıldırım yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe camiası, Dursun Özbek ve benzerleri korkup, sinerken, onların suyuna giderken FETÖ'ye savaş açmış ve kazanmış bir camiadır. O gün FETÖ'nün değirmenine su taşıyanlar malumdur. Bunlar arasında Galatasaray'ın eski başkanları ve mensupları da vardır. FETÖ'ye karşı verilen mücadelede ortada olmayan bu kişiler benim nazarımda FETÖ yandaşıdır" dedi.
27.02.2024 Futbol
İnsan kaçakçısı, FETÖ'den ihraç edilen eski emniyet müdürü çıktı
İnsan kaçakçısı, FETÖ'den ihraç edilen eski emniyet müdürü çıktı FETÖ üyeliği nedeniyle meslekten ihraç edilen eski emniyet müdürü Hasan Mercan'ın, insan kaçakçılığı yaparak, kendisi gibi FETÖ firarilerini ücret karşılığında yurt dışına geçirip, para kazandığı ortaya çıktı.
26.10.2022 Gündem
Gaybubet evlerinde gizlenen FETÖ’cüler yakalandı! Altın, gümüş ve paralar ele geçirildi...
Gaybubet evlerinde gizlenen FETÖ’cüler yakalandı! Altın, gümüş ve paralar ele geçirildi... Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, FETÖ/PDY soruşturma ya da davalarında haklarında arama kararı bulunan firari durumdaki 25 örgüt üyesinin yakalanması için çalışma başlattı.
27.08.2022 Gündem
Yunanistan terör yuvasına döndü! 'En ufak bir kıvılcımla patlama halindeyiz'
Yunanistan terör yuvasına döndü! 'En ufak bir kıvılcımla patlama halindeyiz' Yunanistan terör örgütleri PKK ve FETÖ'nün barındığı bir ülke haline geldi. Dış politika gündeminde Yunanistan ile ilişkilerdeki gerilimin düzeyi, ters düşülen konu başlığı sayısındaki artışa paralel olarak yükseliyor. Karasularının uzunluğundan, Doğu Akdeniz’e, Kıbrıs’tan göç akınına, Adaların silahlandırılmasından, terör örgütlerine ev sahipliğine uzanan sorun yumağını Yunanistan uluslararası arenada Türkiye’yi zora sokacak zamanlamayla kullanmaya çalışıyor.
13.08.2022 Siyaset
Bakan Yanık: Suriyelileri peyderpey gönderiyoruz, 2023'ten sonra bunların hiçbirisi kalmayacak
Bakan Yanık: Suriyelileri peyderpey gönderiyoruz, 2023'ten sonra bunların hiçbirisi kalmayacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bir esnafın Suriyeli sığınmacıların akıbetini sorması üzerine, "Şimdi peyderpey gönderiyoruz. Biraz daha dişimizi sıkacağız ve 2023'ten sonra bunların hiçbirisi kalmayacak" dedi.
7.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiç bir zaman faizci olmadım, yarın da asla faizci olmayacağım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiç bir zaman faizci olmadım, yarın da asla faizci olmayacağım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Tayyip Erdoğan dün ne dediyse bugün de aynısını söyler. Yüksek faizden ne kadar rahatsız olduğumu cümle alem bilir. Hiç bir zaman faizci olmadım, yarın da asla faizci olmayacağım. Ama siz mandacı tayfasınız." dedi.
1.12.2021 Siyaset
Denizaltı ile Yunanistan’a kaçmaya çalışan FETÖ’cüler yakayı ele verdi
Denizaltı ile Yunanistan’a kaçmaya çalışan FETÖ’cüler yakayı ele verdi TSK’dan ihraç edilen ve Aydın’dan Yunanistan'a su altı aracı ile kaçma girişiminde bulunan 3 FETÖ üyesi üsteğmen yakalandı. Şüphelilerin ifadesinde, Samos Adası'na kısa bir mesafe kala cihazın şarjının bittiğini ve yüzerek adaya çıktıklarını söylediklerini öğrenildi.
30.09.2021 Gündem
Hüseyin Kurtoğlu Paşa'ya kumpas kuran Kenan Karabeyeser, gaybubet evinde yakalandı!
Hüseyin Kurtoğlu Paşa'ya kumpas kuran Kenan Karabeyeser, gaybubet evinde yakalandı! Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hüseyin Kurtoğlu'na, İstanbul Jandarma Komutanı iken kumpas kurarak terfisini engelleyen ve onun yerine FETÖ'cü Hamza Celepoğlu'nun önünü açan yargı mensuplarından Kenan Karabeyeser, Ankara'da FETÖ'nün gaybubet evinde yakalandı.
8.06.2021 Gündem
Ümit Özat hakkında hukuki işlem başlattı
Ümit Özat hakkında hukuki işlem başlattı Emre Belözoğlu, hakkında "Fetö terör örgütü diyemiyor, ben fetöcü değilim diyemiyor. Onu ölümüne savunuyorsunuz.' Ümit Özat hakkında hukuki süreç başlattı.
7.06.2021 Süper Lig
Yakalanan Fetöcü kim? Adil Öksüz yakalandı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları!
Yakalanan Fetöcü kim? Adil Öksüz yakalandı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde gençlerle biraraya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gara operasyonunda emri veren PKK'lı Nurettin Sofi'nin öldürüldüğünü, hedeflerinin ise Kandil'i çökertmek olduğunu belirterek, "Yakında FETÖ takımından da önemli bir ismi açıklayacağız, şu anda elimizde. " açıklamasını yaptı. Bu açıklamaların ardından pek çok kişi Yakalanan Fetöcü kim? Adil Öksüz yakalandı mı? Yakalanan Fetöcü Adil Öksüz mü? sorularını araştırıyor. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları
20.05.2021 Gündem
Yağmur Aşık'tan çarpıcı sözler: Çıplak fotoğraflarımı servis etti
Yağmur Aşık'tan çarpıcı sözler: Çıplak fotoğraflarımı servis etti Eski milli futbolcu Emre Aşık'ı öldürmeye teşebbüs ettikleri iddiasıyla yargılanan Yağmur Aşık ve Erdi Sungurun yargılanmasına Düzce 2'nci Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi. Yağmur Aşık savunmasında iddiaları kabul etmeyerek, "Ben çocuklarımın babasının öldürülmesini istemem" dedi.
28.01.2021 Gündem
Muharrem İnce: CHP yönetimi militan bir anlayış içerisinde
Muharrem İnce: CHP yönetimi militan bir anlayış içerisinde CHP eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP yönetiminin militan bir anlayış içerisinde olduğunu belirterek, Onlardan değilseniz, onları desteklemiyorsanız belediye meclis üyesi yapmazlar sizi. Bu kafayla giderlerse partiyi baraja taktırırlar. Bundan da hiç kuşkum yok" dedi.
4.12.2020 Siyaset
Bülent Turan’dan Meral Akşener'in iddialarına yanıt
Bülent Turan’dan Meral Akşener'in iddialarına yanıt AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Meral Akşener'in iddiaları üzerine açıklamalarda bulundu. Turan, "'Fetöcü' iddialara cevap vermesini beklerdik." diye konuştu.
20.10.2020 Siyaset
Rıdvan Dilmen Ersin Düzen tartışması | Fatih Altaylı’nın Ersin Düzen yorumu nedir, Fatih Altaylı ile Ercan Taner arasında neler oluyor? İbrahim Seten, İsmail Er, Mehmet Arslan Dilmen' ne cevap verdi?
Rıdvan Dilmen Ersin Düzen tartışması | Fatih Altaylı’nın Ersin Düzen yorumu nedir, Fatih Altaylı ile Ercan Taner arasında neler oluyor? İbrahim Seten, İsmail Er, Mehmet Arslan Dilmen' ne cevap verdi? Futbol dünyası sert bir tartışma yaşıyor. Rıdvan Dilmen’in Ersin Düzen hakkında ''Ersin Düzen, senin maaşını kim veriyor? Sen federasyonda çalışmıyor musun? Ne güzel dünya ya! Artık her şeyi söyleceğim, her şeyi. Susmayacağım! Hem hakemlere çakıp hem de 2 senedir TFF çalışanısın. Sen hayırdır ey Ersin Düzen! Bugün hakemi eleştirebilirsiniz. Ancak TFF'de çalışmayacaksın o zaman Ersin Düzen. Nihat Özdemir'in danışmanısın sen. Hem TFF'den maaş alacaksın, hem TFF Başkanına çakacaksın. Yok öyle şey!!'' sözlerini kullanmasıyla ortaya atılan fitilin ateşi, Fatih Altaylı’nın Rıvdan Dilmen’i doğrulan ifadeler kullanması ve Ersen’in aldığı maaşı telaffuz etmesiyle yakıldı. Futbol dünyası neler oluyor sorusuna yanıt ararken, Ercan Taner’in Düzen’i desteklemesi ve canlı yayında Altaylı araması ve Altaylı’nın bunu izleyenlerle ile paylaması deyim yerindeyse ortalığı yaktı. İşte Rıdvan Dilmen Ersin Düzen tartışmasında son yaşananlar ile Fatih Altaylı ile Ercan Taner arasındaki tartışmanın detayları…
22.09.2020 Gündem
Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım adliyede! Şike davasında karar
Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım adliyede! Şike davasında karar İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi, Yargıtay 5'inci Ceza Dairesi'nin 'futbolda şike' davasında aldığı 'usul eksikliği' nedeniyle bozma kararına uyulmasına oy birliğiyle karar verdi. Mahkeme ayrıca; Aziz Yıldırım ile birlikte 6 kişinin dosyasının ayrılmasına, 2016/62 nolu dosyanın incelenmek üzere istenmesine ve yeni duruşmanın da 6 Kasım 2020 tarihinde, saat 10.00'a ertelenmesine hükmetti.
16.07.2020 Fenerbahçe
MİT, Kosova'dan paketleyip getirmişti! O FETÖ'cülere ceza yağdı
MİT, Kosova'dan paketleyip getirmişti! O FETÖ'cülere ceza yağdı FETÖ'nün yurt dışı yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında MİT'in Kosova istihbaratıyla yürüttüğü çalışma sonucu yakalanarak Türkiye'ye getirilen Mustafa Erdem "silahlı terör örgütü yöneticisi olmak" suçundan 15 yıl, Yusuf Karabina ise "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 8 yıl 9 ay hapisle cezalandırıldı.
5.06.2020 Gündem
ABD'li politikacıdan firari FETÖ'cülere skandal sözler!
ABD'li politikacıdan firari FETÖ'cülere skandal sözler! Virginia Delegeler Meclisinde konuşan ABDli politikacı Mark Sickles, firari FETÖcüler Adem Yavuz Arslan ve FETÖ'nün yayın organı Zaman'ın eski yayın yönetmeni Abdülhamit Bilici'yi mecliste cesur gazeteciler olarak tanıttı. Meclistekiler ise FETÖ'cüleri alkış yağmuruna tuttu.
21.02.2020 Dünya
Urla Belediyesi eski Başkanı Oğuz: Afrika hastasıyım
Urla Belediyesi eski Başkanı Oğuz: Afrika hastasıyım İzmir'de, FETÖ/PDY'nin üst düzey yöneticileri ile telefonda irtibat kurduğu suçlamasıyla tutuklanarak, cezaevine gönderilen ve Urla Belediye Başkanlığı görevinden alınan CHP'li İbrahim Burak Oğuz, 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan hakim karşısına çıktı. Geçmiş yıllarda sohbetlere katıldığını belirten Oğuz, 'sohbet hocalığı' iddialarını ise kabul etmedi. Ara verilen duruşma, öğleden sonra devam edecek.
14.02.2020 Siyaset
Ankesörlü telefonla irtibat halinde olan FETÖ'cü komutanlar yakalandı
Ankesörlü telefonla irtibat halinde olan FETÖ'cü komutanlar yakalandı Balıkesir’deki 19. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığında görevli yarbay ve astsubay, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü üyeleriyle ankesörlü telefonlarla irtibata geçtiği iddiasıyla gözaltına alındı.
17.07.2019 Gündem
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davası yeniden başladı
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davası yeniden başladı FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü'nün de aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılanmasına devam ediliyor.
18.06.2019 Gündem
Darbenin işaretini böyle vermiş!
Darbenin işaretini böyle vermiş! Ankara’yı bombalatan darbeci Tuğgeneral Deniz Kartepe’yle ilgili gerekçeli karardan: General olunca Fetullah Gülen yanına çağırdı. Rütbesini değiştirip, ‘Gün gelecek size 10 dakikalığına ihtiyaç duyulacak’ dedi.
11.04.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birtakım oyunlar oynanıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birtakım oyunlar oynanıyor Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uşak'ta düzenlenen mitingde halka hitap etti.
27.03.2019 Siyaset
Eskişehir'de firari FETÖ hükümlüsü yakalandı
Eskişehir'de firari FETÖ hükümlüsü yakalandı Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.
19.03.2019 Gündem
Muzaffer Kuşhan'ın yeniden yargılanma isteği reddedildi
Muzaffer Kuşhan'ın yeniden yargılanma isteği reddedildi Zayıflama merkezinde üniversiteli Dila Kurt'un taksirle ölümüne neden olmak suçundan 3 yıl 6 ay 15 gün hapis cezası ve 2 yıl süre ile hekimlik meslek ve sanatını yapmaktan men cezası alan cerrah Muzaffer Kuşhan, FETÖ'cü hakim ve adli tıp uzmanlarının kendisini mahkum ettirdiğini ileri sürerek yargılanmanın yeniden yapılmasını istedi. Kuşhan,cezasını çektiğini belirterek hekimlik mesleğine de geri dönmek istedi. Yeniden yargılama talebini reddeden mahkeme cezasının infazı henüz bitmeyen Kuşhan'ın meslekten men cezasının 22 Kasım 2021'de dolacağını belirtti.
11.03.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Fetöcü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fetöcü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.