Fetö Okulları

Fetö Okulları

Son dakika FETÖ okulları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan FETÖ okulları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını FETÖ okulları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fetö Okulları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fetö okulları gelişmeleri de dahil olmak üzere 370 fetö okulları haberi bulunmuştur. Tüm fetö okulları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Skandal toplantı sonrası açıkladı: Tehdit ve saldırılarla uğraşıyorum!
Skandal toplantı sonrası açıkladı: Tehdit ve saldırılarla uğraşıyorum! TBMM Başkanvekili Levent Gök, Meclis heyetiyle gittiği Kazakistan’daki toplantıda Türkiye’nin iadesini istediği bir FETÖ’cü olduğunu öğrenince tepki gösterdi. Kazakistan Meclis Başkanı’na “Buna nasıl izin verdiniz” diye soran Gök, daha sonra da Twitter’dan “Kazakistan’dan FETÖ mensuplarının iadesini istedik” dedi. Gök bu mesajının ardından sosyal medyada FETÖ’nün saldırısına uğradı.
30.11.2019 Siyaset
'Türkiye'yi her türlü terörizme karşı destekliyoruz'
'Türkiye'yi her türlü terörizme karşı destekliyoruz' Pakistan Federal Eğitim, Mesleki Eğitim ve Ulusal Miras Bakanı Shafqat Mahmood, ülkesinin Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile mücadelede Türkiye'ye her zaman destek verdiğini belirterek, "Pakistan'da bir terör örgütü tarafından yönetilen bütün bu okulları aldık ve Maarif Vakfına teslim ettik. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve Türkiye halkını her türlü terörizme karşı destekliyoruz." dedi
9.10.2019 Dünya
Ankesörden mahrem imam değil Lütfiye çıktı
Ankesörden mahrem imam değil Lütfiye çıktı FETÖ’nün mahrem imamlarına yönelik yürütülen ankesör soruşturması kapsamında 6 ay tutuklu kalan ve örgüt bağlantısı tespit edilmeyen denizci Albay Mustafa Ünlüer, kendisini ankesörlü telefonlardan arayan kişinin mahrem imam değil arkadaşlık kurduğu sivil memur Lütfiye B. olduğunun anlaşılması üzerine beraat etti.
20.09.2019 Gündem
Dışişleri Bakanlığından ABD'ye tepki
Dışişleri Bakanlığından ABD'ye tepki Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Balkanlarda Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) karşı önlem alan ülkelerin yaklaşımlarını sürdürmelerini önemsediklerini belirterek, "Diğer ortak ve müttefiklerimizi de FETÖ'ye karşı alınan önlemleri engellemeye çalışmak yerine, aynı basiretli yaklaşımı göstermeye davet ediyoruz." dedi.
13.03.2019 Gündem
Kamboçya'daki FETÖ okulları kapatıldı
Kamboçya'daki FETÖ okulları kapatıldı Kamboçya hükümetinin müdahalesiyle ülkedeki FETÖ irtibatlı bir üniversite ile bağlı 4 okulun, yerel bir şirket tarafından satın alınarak isminin değiştirildiği bildirildi.
25.12.2018 Dünya
FETÖ’cüler Etiyopya’daki vakıf mallarını üstüne geçirdi
FETÖ’cüler Etiyopya’daki vakıf mallarını üstüne geçirdi FETÖ’cüler "hayır kurumu" adı altında açtıkları okulları ve satın aldıkları arazileri kendi üzerlerine geçirdi.
29.09.2018 Gündem
Fildişi Sahilleri'ndeki FETÖ okulları TMV'ye devredildi
Fildişi Sahilleri'ndeki FETÖ okulları TMV'ye devredildi Fildişi Sahilleri'nde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) iltisaklı 4 okul, Türkiye Maarif Vakfı (TMV) tarafından teslim alındı.
2.08.2018 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan uyarı: 'Ya kilit vurun, ya bize devredin'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan uyarı: 'Ya kilit vurun, ya bize devredin' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Güney Afrika ve Zambiya ziyaretlerinde FETÖ konusunda 'Ya FETÖ okullarına kilit vurun ya da bize devredin' mesajını vereceği belirtildi.
26.07.2018 Gündem
FETÖ okuluna karşı ABD’de ilk isyan
FETÖ okuluna karşı ABD’de ilk isyan ABD’de vakıf adı altında 170 okul işleten ve devlet eğitim yardımlarını örgüte aktaran FETÖ, Massachussets eyaletinde yeni bir okul açmak isteyince büyük bir isyanla karşılaştı
4.06.2018 Gündem
"Pakistan’da tüm FETÖ okulları kapatıldı”
"Pakistan’da tüm FETÖ okulları kapatıldı” Pakistan Adalet Bakanı Zaferullah Khun, Pakistan’daki tüm FETÖ okullarının kapatıldığını söyledi.
18.12.2017 Dünya
"FETÖ, charter okullardan yılda 729 milyon dolar kazanıyor"
"FETÖ, charter okullardan yılda 729 milyon dolar kazanıyor" Turkish Heritage Organization Başkanı Ali Çınar, FETÖ'nün ABD'deki faaliyetlerine ilişkin, "FETÖ şu anda 10-15 milyon dolarlık bir pr çalışması yapıyor. Kaynak olarak hala güçlüler. Türkiye'de ivmeleri kırılsa da iki yıl önceki rakamları gayet ciddi. ABD'de sözleşmeli (charter) okullarından yıllık gelirleri 729 milyon dolar. 26 eyalette okulları var. 140'ın üzerinde okulu yönetiyorlar. 80 binin üzerinden Amerikalı öğrenci buralarda eğitim alıyor." dedi.
29.09.2021 Gündem
Türkiye yeni planını devreye sokuyor
Türkiye yeni planını devreye sokuyor Yurtdışındaki FETÖ okullarını kapatmak veya devralmak için seferberlik başlatarak Maarif Vakfı’nı kuran Türkiye, bazı ülkelerde çıkarılan engellere karşı B planını devreye sokuyor.
29.09.2021 Gündem
48.5 milyarlık serveti devlete geçti
48.5 milyarlık serveti devlete geçti MGK’ya sunulan FETÖ’yle Mücadele Raporu’na göre örgütün, finansal ayağı kırıldı. 7.5 milyarı gayrimenkul, 41 milyar lirası şirket varlığı olmak üzere hainlerin toplam 48.5 milyarı devlete geçti.
29.09.2021 Gündem
ABD sendikasından 'FETÖ okullarını kapatın' çağrısı
ABD sendikasından 'FETÖ okullarını kapatın' çağrısı FBI, New York eyaletindeki okullarında 26.7 milyon dolar vergi kaçıran FETÖ'yü mercek altına aldı. Öğretmenler Birliği de 'Statülerini iptal edin' çağrısı yaptı.
29.09.2021 Gündem
Çavuşoğlu: "FETÖ'nün okulları Türk okulları değil"
Çavuşoğlu: "FETÖ'nün okulları Türk okulları değil" Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, FETÖ'nün Liberya'daki yapılanmasına ilişkin, "Bunlar (FETÖ okulları) Türk okulları değil" dedi.
11.07.2017 Siyaset
İsviçre basını yazdı! "Kapanıyorlar"
İsviçre basını yazdı! "Kapanıyorlar" İsviçre'nin en büyük kenti Zürih'te, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Sera Vakfı bünyesinde "Sera Schule" adıyla faaliyet gösteren okulunun, ilgisizlikten kapanma noktasına geldiği bildirildi.
3.07.2017 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Arnavutluk televizyonuna konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan Arnavutluk televizyonuna konuştu Arnavutluk'un Top Channel televizyon kanalına konuşan Erdoğan, Türkiye ile Arnavutluk ilişkilerinin hemen hemen hiçbir ülke ile olmayan derinlikte olduğunu söyledi.
20.06.2017 Siyaset
Gökçek'ten Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili flaş iddia
Gökçek'ten Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili flaş iddia Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, katıldığı canlı yayında, Muhsin Yazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili FETÖ'cülerin elinde ses kaydı olduğunu söyledi
29.09.2021 Gündem
FETÖ okulları Kabil'de kapatılıyor!
FETÖ okulları Kabil'de kapatılıyor! Afganistan, ülkedeki FETÖ okullarını Maarif Vakfı'na devrediyor. Öğretmenler sınırdışı edilmeyecek.
6.03.2017 Dünya
ABD, FETÖ'nün internet sitesini kapattı
ABD, FETÖ'nün internet sitesini kapattı ABD'deki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) bağlantılı sözleşmeli okullarla ilgili bilgilerin yer aldığı İngilizce yayın yapan "www.gulencharterschools.weebly.com" sitesinin, Türkiye'den "içerik ihlali" şikayeti üzerine kapatıldığı ortaya çıktı.
28.02.2017 Dünya
FETÖ'nün yurt dışı okulları yakın markajda
FETÖ'nün yurt dışı okulları yakın markajda Türkiye Maarif Vakfı'nın kuruluşunun üzerinden geçen 5 ay içerisinde, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) bağlantılı toplam 688 okulun bulunduğu 113 ülkeden 11'indeki okulların devri için mutabakata varıldı. Bu kapsamda, Somali, Gine, Nijer'de FETÖ ile iltisaklı tüm okullarda ve Cerablus'ta açılan 3 yeni Türk okulunda eğitime başlandı, Senegal, Moritanya, Çad, Gabon, Sao Tome, Burkina Faso, Pakistan ve Afganistan'daki okulların devir teslim işlemlerine ilişkin anlaşmaya varıldı.
29.09.2021 Gündem
Kırgızistan'dan son dakika FETÖ okulları kararı! 'Kapatmayacağız' demişti ama...
Kırgızistan'dan son dakika FETÖ okulları kararı! 'Kapatmayacağız' demişti ama... Kırgızistan'da Milli Eğitim Bakanlığı, FETÖ'ye ait okulların isminin değiştirilmesine karar verdi.
17.06.2021 Dünya
"FETÖ'nün Azerbaycan'da beli kırıldı"
"FETÖ'nün Azerbaycan'da beli kırıldı" Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi Erkan Özoral, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile Azerbaycan'da yapılan mücadeleyle ilgili, "Azerbaycan'da ağır darbe alan FETÖ'nün beli kırıldı. Fakat şunu da unutmamak gerekir ki bu uzun soluklu bir mücadele." dedi.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'ın Afrika turunda FETÖ okulları kıskaca alınacak
Erdoğan'ın Afrika turunda FETÖ okulları kıskaca alınacak Türkiye Maarif Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cem Zorlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Tanzanya, Mozambik ve Madagaskar'ı kapsayacak ziyareti çerçevesinde Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) bağlı okulları devralmak için devlet yetkilileriyle temasa geçileceğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Türkiye'nin Başika'dan çekilme şartı!
Türkiye'nin Başika'dan çekilme şartı! Başbakan Binali Yıldırım'ın Irak ziyareti sırasında Başika kampından çekilmek için Musul ve Kerkük'ün terörden temizlenmesini şart koştuğu ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fetö Okulları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fetö okulları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.