Fetö İddianamesi

Fetö İddianamesi

Son dakika fetö iddianamesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fetö iddianamesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fetö iddianamesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fetö İddianamesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fetö iddianamesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 107 fetö iddianamesi haberi bulunmuştur. Tüm fetö iddianamesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Önemli notlara çamaşır suyu...
Önemli notlara çamaşır suyu... Erzurum’daki FETÖ iddianamesinde gizli tanık Defne, örgütün kripto haberleşme ağıyla ilgili konuştu: Not yazılan kağıtlar çamaşır suyuyla yok ediliyordu
29.09.2021 Gündem
600 FETÖ’cüye 500 euro aylık
600 FETÖ’cüye 500 euro aylık Konya’da hazırlanan FETÖ iddianamesi: Belçika’da toplanan FETÖ’cüler karar aldı, 15 Temmuz tutuklusu 600 örgüt üyesine aylık 500’er euro yardım bağlandı.
29.09.2021 Gündem
Oğuz Güven tahliye edildi!
Oğuz Güven tahliye edildi! Cumhuriyet'in internet sitesinin Genel Yayın Yönetmeni Oğuz Güven hakkında tahliye kararı verildi.
29.09.2021 Gündem
Cumhuriyet’in ‘biçti’ tweetine dava!
Cumhuriyet’in ‘biçti’ tweetine dava! Trafik kazasında hayatını kaybeden Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper için Cumhuriyet Gazetesi resmi Twitter hesabından atılan çirkin tweet sebebiyle tutuklanarak cezaevine konan Cumhuriyet Gazetesi internet genel yayın yönetmeni Oğuz Güven hakkındaki soruşturma tamamlandı.
29.09.2021 Gündem
Yutulabilir flash bellek kullanmışlar
Yutulabilir flash bellek kullanmışlar Kahramanmaraş’taki ‘emniyet imamı’: “Gizli toplantı kararları çift şifreli ve yutulabilecek flash belleklere aktarılırdı”
29.09.2021 Gündem
FETÖ iddianamesi mahkemeye gönderildi
FETÖ iddianamesi mahkemeye gönderildi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında 4. Kolordu Komutanlığı ve 28. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığındaki eylemlere ilişkin 216'sı tutuklu 268 kişi hakkında hazırlanan iddianame, Ankara 20. Ağır Ceza Mahkemesine gönderildi.
29.09.2021 Gündem
Tıp ve hukuk ilk sırada!
Tıp ve hukuk ilk sırada! Konya merkezli FETÖ iddianamesi: “Örgütün üniversitelerde kadrolaşma stratejisinin en önemli ayağı tıp. Hukuk ikinci sırada”
29.09.2021 Gündem
"Cami-cemevi projesi" ile ilgili FETÖ iddianamesi
"Cami-cemevi projesi" ile ilgili FETÖ iddianamesi Turzluçayır'daki cami-cemevi projesi'de FETÖ'nün stratejik amacına hizmet içinmiş
29.09.2021 Gündem
FETÖ iddianamesine göre örgüt 800 askeri ikinci darbe için hazırladı
FETÖ iddianamesine göre örgüt 800 askeri ikinci darbe için hazırladı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan ana iddianamede, FETÖ'nün 800 kripto askeri darbe girişiminden uzak tuttuğu, bunların arasından 500 uyuyan hücreyle ikinci darbeye hazırlandığı tespit edildi.
29.09.2021 Gündem
"Cezaevlerindeki FETÖ iddianamesi" tamam
"Cezaevlerindeki FETÖ iddianamesi" tamam FETÖ/ PDY soruşturması kapsamında örgütün cezaevlerindeki yapılanmasına ilişkin 3'ü cezaevi müdürü 49 şüpheliye yönelik hazırlanan ilk iddianamede, FETÖ'nün cezaevlerindeki yapılanması anlatıldı. İddianamede FETÖ'nün, adliye ve ceza infaz kurumlarında çalışan personeli, öncelikle eleman devşirmek ve gelir elde etme maksadıyla kullandığı belirtildi.
29.09.2021 Gündem
'İsyan için 300 bin lira teklif edildi'
'İsyan için 300 bin lira teklif edildi' Antalya’da bir mahkum, FETÖ/PDY mensubu işadamının “Açık cezaevinde adam topla isyan çıkar. Sana 300 bin lira vereceğiz” dediğini öne sürdü.
29.09.2021 Gündem
320 sanıklı FETÖ iddianamesi kabul edildi!
320 sanıklı FETÖ iddianamesi kabul edildi! FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin, 320 şüpheli hakkında Siirt'te hazırlanan ilk iddianame, Siirt Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi
29.09.2021 Gündem
Bolu'da 10 askeri personele FETÖ iddianamesi
Bolu'da 10 askeri personele FETÖ iddianamesi BOLU'da, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturmada Bolu 2'nci Komando Tugayı eski komutanı Tuğgeneral İsmail Güneşer'in de aralarında bulunduğu 3'ü tutuklu 10 askeri personel hakkında iddianame hazırlandı. Şüpheliler hakkında ağırlaştırılmış müebbet ile 10 yıla kadar hapis cezası talep edildi.
29.09.2021 Gündem
‘Biz darbecilere karşı hazırlandık’ yalanı!
‘Biz darbecilere karşı hazırlandık’ yalanı! Isparta’daki FETÖ iddianamesi: “Eğirdir komando okulundan 700 öğrenciyi Ankara’ya götürmek istediler. Darbenin başarısız olacağını anlayınca darbe karşıtı birliklere destek için hazırlık yapıldığı süsü verdiler”
29.09.2021 Gündem
Eskişehir'de iş adamlarına yönelik FETÖ iddianamesi kabul edildi
Eskişehir'de iş adamlarına yönelik FETÖ iddianamesi kabul edildi Özel okul, yurt ve dershane gibi eğitim kurumlarından elde edilen kaynağı terör örgütüne aktardıkları ve Vergi Usul Kanununa Muhalefet ettikleri öne sürülen 10'u tutuklu 12 sanık hakim karşısına çıkacak
29.09.2021 Gündem
Kırklareli'ndeki FETÖ iddianamesi kabul edildi
Kırklareli'ndeki FETÖ iddianamesi kabul edildi FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 38'i tutuklu 81 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi
29.09.2021 Gündem
FETÖ iddianamesi kabul edildi
FETÖ iddianamesi kabul edildi FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Mersin Büyükşehir Belediyesine düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 32 kişi hakkında dava açıldı
29.09.2021 Gündem
FETÖ itirafçısı: Evlenmek istemeyince, 'cehennemlik olursunuz' dediler
FETÖ itirafçısı: Evlenmek istemeyince, 'cehennemlik olursunuz' dediler ZONGULDAK'ta, 69'u tutuklu 84 şüpheli için ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istenen FETÖ iddianamesinde, itirafçı Z.Ç. adlı kadın öğretmenin ifadesi de yer aldı. Örgüt içinde daha önce evlenip boşanan K.D. ile zorla nişanlandırıldığını söyleyen Z.Ç., "Ben nişanı atma konusunda ısrar edince, 'İnsan münafık olduğunu bilemez, ayrılırsanız cehennemlik olursunuz' dediler" dedi.
29.09.2021 Gündem
Adana'da 103 işadamı hakkında FETÖ iddianamesi
Adana'da 103 işadamı hakkında FETÖ iddianamesi Adana'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 37'si tutuklu 103 iş adamı hakkında 25 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmaları istemiyle iddianame hazırlandı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ iddianamesi: Örgüte girmek için Müslüman olmak gerekmiyor
FETÖ iddianamesi: Örgüte girmek için Müslüman olmak gerekmiyor İZMİR'de FETÖ/PDY örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in yaşadığı Pensilvanya'ya parça parça 31...
29.09.2021 Gündem
FETÖ iddianamesi: Önceliği TSK
FETÖ iddianamesi: Önceliği TSK ‘FETÖ Çatı’ iddianamesinde ‘paralel yapı’ için “En geniş katılımlı silahlı terör örgütü” tanımı yapılıyor: 1995’ten itibaren devletin hafızasını kopyalayan örgütün öncelikli hedefi TSK’ydı
29.09.2021 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten 'müsilaj' açıklaması
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten 'müsilaj' açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çelik Marmara Denizi'nde etkili olan müsilaj sorunu ile ilgili olarak, "Biyolojik arıtma tesisi yapmanın ne kadar önemli olduğu, temel atmama töreni düzenlenmesinin ne kadar yanlış bir iş olduğu ortaya çıktı. 3 yılda tamamlanacak bir eylem planıdır." ifadelerini kullandı.
7.06.2021 Siyaset
Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterindeki 'GPS hırsızlığı' davasında birleştirme kararı
Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterindeki 'GPS hırsızlığı' davasında birleştirme kararı BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile beraberindeki 5 kişinin hayatını kaybettiği 25 Mart 2009'da düşen helikopterden GPS cihazlarının sökülmesiyle ilgili 10 sanığın yargılandığı dava, yaklaşık iki hafta önce iddianamesi kabul edilerek Kahramanmaraş 2. Ağır Ceza Mahkemesinde açılan "Soruşturmaya FETÖ müdahalesi" içerikli davayla birleştirildi.
6.01.2021 Gündem
Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım adliyede! Şike davasında karar
Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım adliyede! Şike davasında karar İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi, Yargıtay 5'inci Ceza Dairesi'nin 'futbolda şike' davasında aldığı 'usul eksikliği' nedeniyle bozma kararına uyulmasına oy birliğiyle karar verdi. Mahkeme ayrıca; Aziz Yıldırım ile birlikte 6 kişinin dosyasının ayrılmasına, 2016/62 nolu dosyanın incelenmek üzere istenmesine ve yeni duruşmanın da 6 Kasım 2020 tarihinde, saat 10.00'a ertelenmesine hükmetti.
16.07.2020 Fenerbahçe
FETÖ’nün kaçak militanları belli oldu
FETÖ’nün kaçak militanları belli oldu Fetullahçı Terör Örgütü'nün Mavi kategoride arananlar listesi de belli oldu. Listede 22 isim bulunurken aralarında örgütün azılı mensuplarından Emrullah Uslu, Ahmet Hamdi Parlak gibi isimler de yer aldı.
21.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fetö İddianamesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fetö iddianamesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.