SGK duyurdu! 200 bin kişi arttı
SGK duyurdu! 200 bin kişi arttı Koronavirüs kısıtlamalarında istihdam azalırken, işten çıkarma yasağı da normalleşme sonrası sona erdi. Temmuz ayı itibarıyla sona eren fesih kısıtı sonrası istihdam piyasasındaki gelişmeleri değerlendiren SGK Başkanı İsmail Yılmaz, “Türkiye genelinde de yaklaşık 200 bin artış var" dedi.
19.08.2021 Ekonomi
Nakdi Ücret Desteği ve isten çıkarma yasağı ile ilgili flaş gelişme
Nakdi Ücret Desteği ve isten çıkarma yasağı ile ilgili flaş gelişme Yüz binlerce çalışanı ilgilendiriyor. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bakan Selçuk iyi haberi duyurdu. 2 ay daha uzatılmasına karar verildi.Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Nakdi Ücret Desteği ve Fesih Kısıtı’nı 2 ay süreyle uzatıldığını duyurdu.
9.03.2021 Ekonomi
İşten çıkarma yasağı ne zaman bitecek? İşçi çıkarma yasağı uzatıldı!
İşten çıkarma yasağı ne zaman bitecek? İşçi çıkarma yasağı uzatıldı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dünkü Kabine toplantısı sonrasında İş fesih yasağını 1 ay daha uzatttıklarını açıklamıştı. İşten çıkarma yasağı ile ilgili alınan karar bugün Resmi Gazete'de yayımlanarak yürülüğe girdi. Pek çok kişi de kararın açıklanmasının ardından 'İşten çıkarma yasağı ne zaman bitecek?' sorusunu araştırıyor. İşte fesih kısıtı yani İşten çıkarma yasağı ile ilgili merak edilenler...
30.06.2020 Ekonomi