Fernando Muslera

Fernando Muslera

Son dakika Fernando Muslera haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fernando Muslera ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fernando Muslera haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fernando Muslera

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fernando muslera gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.500 fernando muslera haberi bulunmuştur. Tüm fernando muslera haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçil Erzan’ın tefecilikle suçladığı isimden şok ifade! 'Zararımın giderilmesini istiyorum'
Seçil Erzan’ın tefecilikle suçladığı isimden şok ifade! 'Zararımın giderilmesini istiyorum'“Tefecilikle” suçladığı Mojtaba Haghani hakkında şikayetçi olan Seçil Erzan soruşturma sonrasında sanık oldu. Erzan hakkında, “nitelikli dolandırıcılık” suçundan 20 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Haghani ifadesinde çarpıcı bir iddiada bulundu.
26.07.2024Gündem
Galatasaray-Lecce maçı naklen sadece D-Smart ve D-Smart Go’da
Galatasaray-Lecce maçı naklen sadece D-Smart ve D-Smart Go’daYeni sezon hazırlıklarını Avusturya’daki ikinci etap kamp çalışmalarıyla sürdüren Galatasaray, dördüncü özel maçında bugün İtalya 1. Lig ekibi Lecce ile karşılaşacak.
24.07.2024Galatasaray
Galatasaray'ın bu akşam rakibi Trencin! Karşılaşma D-Smart ve D-Smart GO'da
Galatasaray'ın bu akşam rakibi Trencin! Karşılaşma D-Smart ve D-Smart GO'daGalatasaray, sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdürüyor. Linz kenti yakınlarında kamp yapan son şampiyon, bu akşam üçüncü hazırlık maçına çıkacak. Sarı-kırmızılılar, saat 20.30'da Slovak takımı Trencin ile karşı karşıya gelecek. Bu heyecanlı mücadele, sadece D-Smart ve D-Smart GO’da canlı olarak yayınlanacak.
18.07.2024Galatasaray
Galatasaray'ın rakibi Trencin! Dev heyecan canlı yayınla D-Smart'ta
Galatasaray'ın rakibi Trencin! Dev heyecan canlı yayınla D-Smart'taSezon hazırlıklarına Avusturya’da devam eden Galatasaray, üçüncü hazırlık maçına çıkıyor. Son şampiyon, 18 Temmuz saat 20.30'da Slovakya takımlarından Trencin ile karşılaşacak. Bu heyecanlı karşılaşma, sadece D-Smart ve D-Smart GO’da canlı olarak yayınlanacak.
17.07.2024Galatasaray
Galatasaray'ın Avusturya kampı kadrosu açıklandı
Galatasaray'ın Avusturya kampı kadrosu açıklandıGalatasaray'ın 2024/25 sezonu öncesi Avusturya kamp kadrosu açıklandı. Öte yandan takım, ilk etap yurt dışı kamp çalışmaları için Avusturya'ya hareket etti.
9.07.2024Galatasaray
Seçil Erzan'ın alıkonulduğu iddialarında delil tespit edilemedi! 9 kişi hakkında takipsizlik kararı
Seçil Erzan'ın alıkonulduğu iddialarında delil tespit edilemedi! 9 kişi hakkında takipsizlik kararıYüksek karlı özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan'ın davaya ilişkin banka yetkilileri tarafından baskı yapılıp alıkonulduğu iddialarına ilişkin soruşturma tamamlandı. Soruşturma çerçevesinde Seçil Erzan'ın alınan birçok ifadesinde çelişkiler olduğu, Erzan'ın Sermin Tekin ile aralarında geçen yazışmaların değerlendirilmesi sonucu Erzan'ın banka tarafından hürriyetinin yoksun bırakıldığına dair herhangi kesin ve inandırıcı delil elde edilemediği anlaşıldı.
6.07.2024Gündem
Seçil Erzan’dan Denizbank’a tazminat davası! İhbar ve kıdem istiyor
Seçil Erzan’dan Denizbank’a tazminat davası! İhbar ve kıdem istiyorÜnlü futbolcuların da aralarında bulunduğu 29 kişiyi “özel fon” adı altında dolandırdığı iddiasıyla yargılanan eski banka müdürü Seçil Erzan, kanuna aykırı şekilde iş akdini sonlandırdığı ve tazminatını ödemediği iddiasıyla 23 yıl çalıştığı Denizbank A.Ş.’ye dava açmaya hazırlanıyor.
23.06.2024Gündem
Seçil Erzan ile ilgili yeni karar! Bahar Candan ile koğuşta birbirlerine girmişlerdi
Seçil Erzan ile ilgili yeni karar! Bahar Candan ile koğuşta birbirlerine girmişlerdiÜnlü futbolcuların da dahil olduğu birçok kişiden 'Fatih Terim fonu' adı altında para toplamakla suçlanan Seçil Erzan ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Seçil Erzan'ın koğuşu değişti, artık tek kişi kalıyor.
13.06.2024Gündem
Fernando Muslera'dan transfer itirafı! 'Galatasaray izin vermedi'
Fernando Muslera'dan transfer itirafı! 'Galatasaray izin vermedi'Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera, ülkesinin basınına konuştu. Uruguaylı eldivenin geleceğine dair sözleri dikkat çekti.
10.06.2024Şampiy10
Muslera bombası patladı! Galatasaray'da yeni görevi belli oldu
Muslera bombası patladı! Galatasaray'da yeni görevi belli olduGalatasaray'ın üst üste iki sezonda elde ettiği şampiyonlukların en büyük pay sahiplerinden Mauro Icardi ve Fernando Muslera, yeni sezona ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Sarı-Kırmızılılar'ın yıldızları, camialarına seslenirken beşinci yıldız vurgusunda bulundu. Öte yandan Muslera'nın Galatasaray'da yeni görevi belli oldu.
1.06.2024Galatasaray
Seçil Erzan mahkeme salonunda en büyük korkusunu açıkladı
Seçil Erzan mahkeme salonunda en büyük korkusunu açıkladıYüksek karlı özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada Erzan, "Bir şube müdürünün odasından valizlerle para alınıp aşağıya yatırılması, ertesi gün işten atılmam anlamına geliyordu. Bu kesinlikle araştırılması gereken bir konuydu. En korktuğum şey işten atılırım korkusuydu" dedi. Mahkeme, Erzan’ın tutukluluk halinin devamına hükmederek duruşmayı erteledi.
29.05.2024Gündem
Seçil Erzan için mahkemeden ara karar çıktı! Duruşmada çarpıcı ifadeler: Yurt dışına kaçacak engel olun
Seçil Erzan için mahkemeden ara karar çıktı! Duruşmada çarpıcı ifadeler: Yurt dışına kaçacak engel olunYüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın yargılanmasına devam edildi. Mahkeme, Erzan’ın tutukluluk halinin devamına hükmederek duruşmayı erteledi. Öte yandan duruşmada tanık olarak dinlenen Seçil Erzan’ın birinci dereceden sicil amiri Sermin Tekin, "Seçil bana çok zor zamanlar geçirdiğini, tehdit edildiğini, yakın akrabalarının tefeciler tarafından rahatsız edildiğini, bu paraları aldığını ancak veremediğini anlattı" dedi.
24.05.2024Gündem
Seçil Erzan'a bir dava da kuzeninden! Bankadan zararın tahsilini istediler
Seçil Erzan'a bir dava da kuzeninden! Bankadan zararın tahsilini istedilerYüksek kar getirili "Fatih Terim Fonu" vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’a bir dava da kuzeninin eşi Merve Özer Yılmaz’dan geldi. Yılmaz, Erzan’a 3 bin dolarlık tazminat davası açtı.
22.05.2024Gündem
Muslera’nın Türkçe sözleri gündem oldu! Tam soyunma odasına giderken konuştu
Muslera’nın Türkçe sözleri gündem oldu! Tam soyunma odasına giderken konuştuTrendyol Süper Lig'in 36. haftasında nefes kesen maçlar ardı ardına oynandı. Deplasmanda Fatih Karagümrük'e konuk olan Galatasaray, son nefeste sahadan 3-2 galip ayrılarak puanını 99 yaptı. İki tarafa da gidip gelen mücadelede taraftarlar adeta ölüp dirilirken maç sonunda Fernando Muslera'nın Türkçe sözleri gündem oldu. Deneyimli eldiven, soyunma odasına giderken dikkat çeken bir hamle yaptı.
13.05.2024Şampiy10
Ünlü isimleri dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Seçil Erzan davasında yeni iddianame; mağdur sayısı 28’e yükseldi
Ünlü isimleri dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Seçil Erzan davasında yeni iddianame; mağdur sayısı 28’e yükseldiAralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 27 mağdurun dolandırıldığı iddiasına ilişkin davaya, bir yeni iddianame daha eklendi. Böylelikle davada mağdur sayısı 28’e yükselirken, Seçil Erzan için istenen hapis cezası ise 90 yıldan 295 yıla çıkmış oldu. Erzan 24 Mayıs’ta tekrar hakim karşısına çıkacak.
7.05.2024Gündem
Seçil Erzan davasında gelişme var! Mağdur sayısı 27’ye yükseldi
Seçil Erzan davasında gelişme var! Mağdur sayısı 27’ye yükseldiSpor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 26 mağdurun dolandırıldığı iddiasına ilişkin yargılanan Banka Şube Müdürü Seçil Erzan'ın davasına yeni iddianame daha eklendi. Mağdur sayısı 27’ye yükselirken, Seçil Erzan için istenen hapis cezası ise 87 yıldan 285 yıla çıkmış oldu. Erzan 24 Mayıs’ta tekrar hakim karşısına çıkacağı belirtildi.
6.05.2024Gündem
Seçil Erzan olayında flaş gelişme: Mağdur sayısı 26’ya yükseldi
Seçil Erzan olayında flaş gelişme: Mağdur sayısı 26’ya yükseldiYüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın davasında 5 yeni mağdur daha ortaya çıktı. Mağdurlar hakkında hazırlanan iddianamelerin ana dava dosyasıyla birleşmesiyle şikayetçilerin sayısı 21’den 26’ya, Erzan hakkında istenen hapis cezası da 275 yıla yükseldi.
3.05.2024Gündem
Galatasaray’ın yıldızı rekorları altüst etti!
Galatasaray’ın yıldızı rekorları altüst etti!Galatasaray, Süper Lig’in 34. Haftasında Adana Demirspor deplasmanına konuk oldu. Cimbom, şampiyonluk yarışında zorlu Adana deplasmanından galibiyetle ayrılmayı başardı ve lige puanını 93’e yükseltti. Galatasaray’a galibiyeti getiren golleri Hakim Ziyech, Kerem Demirbay ve Icardi attı.
Taraftar yıkılacak! Muslera eldivenlerini bırakıyor, resmen emekli oldu
Taraftar yıkılacak! Muslera eldivenlerini bırakıyor, resmen emekli olduGalatasaray'da son dakika gelişmeler yaşanıyor. Fernando Muslera'dan emeklilik kararı. Resmen açıklandı. Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera için açıklama geldi. Deneyimli kaleci Milli Takım kariyerini noktaladı. İşte detaylar...
26.04.2024Fenerbahçe
Galatasaray'da 5 yıldız imzayı attı! Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye gönderme
Galatasaray'da 5 yıldız imzayı attı! Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye göndermeYıldız futbolcularıyla bir süredir sözleşme görüşmeleri yapan Galatasaray'da beklenen oldu. Sarı-kırmızılı ekip, yıldız futbolcularının sözleşmelerini uzatırken imza töreni düzenlendi.
19.04.2024Galatasaray
Muslera kararını değiştirdi! Herkes ayrılacak derken Dursun Özbek aklını çeldi
Muslera kararını değiştirdi! Herkes ayrılacak derken Dursun Özbek aklını çeldiGalatasaray Başkanı Dursun Özbek, basın mensuplarına yaptığı açıklamada sözleşmesi sezon sonunda bitecek Fernando Muslera ile yeni mukavele imzalayacaklarını söylemişti. Uruguaylı eldivenin yeni sözleşmesinde alacağı ücret belli oldu. İşte detaylar...
20.03.2024Galatasaray
Dursun Özbek ne yaptıysa olmadı! Galatasaray'dan Muslera kararı, şampiyon olana kadar idare et
Dursun Özbek ne yaptıysa olmadı! Galatasaray'dan Muslera kararı, şampiyon olana kadar idare etGalatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sezon sonunda Sarı-Kırmızılılar'la kontratı sona erecek olan Fernando Muslera'yla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Kalacak mı, gidecek mi belirsizliği süren Uruguaylı eldiven konusunda yeni bir karar alındı.
16.03.2024Galatasaray
Seçil Erzan hakim karşısında sitem etti!:Yenge doğruyu söyle
Seçil Erzan hakim karşısında sitem etti!:Yenge doğruyu söyleSpor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı davada tutuklu sanık olarak dinlenen Seçil Erzan,Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'ndaki İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde duruşmaya çıktı. Erzan duruşmada darbedildiğini görmediğini söyleyen yengesine, "Yenge doğruyu söyle" dedi.
8.03.2024Gündem
Seçil Erzan hakim karşısında! Muslera ve Emre Belözoğlu itiraf etti: Ünlü isimler var
Seçil Erzan hakim karşısında! Muslera ve Emre Belözoğlu itiraf etti: Ünlü isimler varAralarında spor dünyasının ünlü isimlerinin de olduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen banka şube müdürü Seçil Erzan, 4. kez hakim karşısına çıktı. Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu duruşmaya geldi. Selçuk İnan ise duruşmaya yine katılmadı. Duruşmada tanık olarak dinlenen Fernando Muslera ifadesinin ardından salondan ayrıldı. Muslera, yatırım yaptıktan sonra bazı ünlü kişilerin de fonda paralarının olduğunu söyleyerek Seçil Erzan'ın kendisini rahatlatmaya çalıştığını ifade ederek "Şikayetçiyim" dedi.
8.03.2024 Gündem
Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Ünlü isimler mahkemede nasıl dolandırıldıklarını anlatacak
Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Ünlü isimler mahkemede nasıl dolandırıldıklarını anlatacakAralarında spor dünyasının ünlü isimlerinin de olduğu çok sayıda kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan, yarın tekrar hâkim karşısına çıkacak. Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Fernando Muslera nasıl dolandırıldıklarını mahkemede anlatacak.
7.03.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fernando Muslera ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fernando muslera haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.