Feraye Tanyolaç

Feraye Tanyolaç

Son dakika Feraye Tanyolaç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Feraye Tanyolaç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Feraye Tanyolaç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Feraye Tanyolaç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan feraye tanyolaç gelişmeleri de dahil olmak üzere 138 feraye tanyolaç haberi bulunmuştur. Tüm feraye tanyolaç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu'na yumruk darbesi! Avşar Kızı kayıtsız kalamadı
Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu'na yumruk darbesi! Avşar Kızı kayıtsız kalamadı Daha önce Hülya Avşar ve Feraye Tanyolaç ile evlenip boşanan iki çocuk babası Kaya Çilingiroğlu, önceki gün spor salonundaydı. Ünlü isim iki spor hocasına kendisini yumruklattı. Hal böyle olunca eski eş Hülya Avşar dayanamadı.
22.11.2023 Magazin
Hülya Avşar 60 yaşında gençlere meydan okudu
Hülya Avşar 60 yaşında gençlere meydan okudu Geçtiğimiz günlerde 60 yaşına giren Hülya Avşar, gençlere taş çıkartıyor. Aracında poz veren Avşar kızı derin bacak dekoltesiyle hayranlarından büyük beğeni topladı.
15.10.2023 Magazin
Kaya Çilingiroğlu sevgilisiyle el ele görüntülendi
Kaya Çilingiroğlu sevgilisiyle el ele görüntülendi Hülya Avşar ve Feraya Tanyolaç ile evlenip boşanan iki çocuk babası Kaya Çilingiroğlu, önceki haftalarda Bebek'te görüntülendiği yeni sevgilisiyle tatilde görüntülendi.
27.08.2023 Magazin
Kaya Çilingiroğlu'nun paylaşımına Hülya Avşar kayıtsız kalamadı!
Kaya Çilingiroğlu'nun paylaşımına Hülya Avşar kayıtsız kalamadı! Kaya Çilingiroğlu, 24 yaşındaki kızı Zehra Çilingiroğlu ve 16 yaşındaki oğlu Hüseyin Kaya Çilingiroğlu'nun sarıldığı anı Instagram hesabından yayınladı, 2005 yılında boşandığı Hülya Avşar'dan paylaşıma yorum geldi.
19.02.2022 Magazin
Kaya 15 yaşına bastı! Babası böyle kutladı...
Kaya 15 yaşına bastı! Babası böyle kutladı... Kaya Çilingiroğlu, Feraye Tanyolaç ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Kaya'nın yeni yaşını kutladı. Oğlunun doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla kutlayan Çilingiroğlu'nun gönderisine Avşar'dan yorum gecikmedi.
23.08.2021 Magazin
Hülya Avşar'dan rest: 'Tur bindirdim'
Hülya Avşar'dan rest: 'Tur bindirdim' Hülya Avşar, yıllardır magazin gündeminde konuşulan "Şampiyon belli, ikinci kim?" sözüne yenisini ekledi. 57 yaşındaki oyuncu, "Bayağı bir tur atıyorum. Şimdi kaçıncıyı dönüyorum, bilmiyorum" dedi
24.01.2021 Magazin
Hülya Avşar: Zevkliyim
Hülya Avşar: Zevkliyim Sanatçı Hülya Avşar, geçtiğimiz gün eski eşi Kaya Çilingiroğlu ve Feraye Tanyolaç'tan olan oğlu, Hüseyin Kaya Çilingiroğlu ile yemek yedi.
15.03.2020 Magazin
Zehra Çilingiroğlu ve Seda Sevin'in yakın dostluğu
Zehra Çilingiroğlu ve Seda Sevin'in yakın dostluğu Önceki gün 55. yaşını kutlayan Kaya Çilingiroğlu'nun kendisinden 17 yaş küçük aşkı Seda Sevin ile kızı Zehra'nın yakınlığı dikkat çekti.
23.01.2019 Magazin
Aile bir arada
Aile bir arada Hülya Avşar’ın eski eşi ve spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, sevgilisi Seda Sevin ve Feraye Tanyolaç ile evliliğinden olan oğlu Hüseyin Kaya ile önceki gün İstinyePark’da görüntülendi.
13.10.2018 Magazin
Bir daha evlenmem
Bir daha evlenmem Kaya Çilingiroğlu sevgilisi Seda Sevin ve Feraye Tanyolaç’tan olan oğlu Hüseyin Kaya ile önceki gün Türkbükü’nde görüntülendi.
28.06.2018 Magazin
Küçük Kaya korkuttu
Küçük Kaya korkuttu Kaya Çilingiroğlu’nun Feraye Tanyolaç’tan olan oğlu Hüseyin Kaya, Bodrum tatilinde yürekleri ağza getirdi.
27.06.2018 Magazin
Zehra'yı çok kovalamayın!
Zehra'yı çok kovalamayın! Kaya Çilingiroğlu önceki gün sevgilisi Seda Sevin’i, Feraye Tanyolaç’tan olan oğlu Kaya ve Hülya Avşar’dan olan kızı Zehra’yla tanıştırdı
17.03.2018 Magazin
Dostluk baki
Dostluk baki Hülya Avşar, önceki gün eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile İstinye’deki La Petite Maison Restoran’da buluştu.
20.11.2017 Magazin
Hülya Avşar: Güzel kadınlar da aldatılır
Hülya Avşar: Güzel kadınlar da aldatılır Türkiye'nin seksi kadınlarından birisi olarak gösterilen Hülya Avşar'dan kafalarda soru işareti bırakacak bir açıklama geldi.
28.06.2017 Magazin
Kaya’dan sulu şaka
Kaya’dan sulu şaka Kaya Çilingiroğlu, Feraye Tanyolaç’tan olan oğlu Kaya ile birlikte Bodrum’un tadını çıkartıyor.
21.06.2017 Magazin
Maaile yemeğe
Maaile yemeğe Hülya Avşar, eski eşi Kaya Çilingiroğlu, kızları Zehra ve Çilingiroğlu’nun Feraye Tanyolaç’tan olan oğlu Hüseyin Kaya ile önceki gün İstinyePark’taydı.
11.02.2017 Magazin
Baba özlemi
Baba özlemi Kaya Çilingiroğlu, Hülya Avşar’dan olan kızı Zehra ve Feraye Tanyolaç’tan olan oğlu Hüseyin Kaya ile birlikte memleketi Trabzon Sürmene’ye gitti...
8.08.2016 Magazin
Babam görse üzülürdü
Babam görse üzülürdü 15 yıl önce hayatını kaybeden Profesör Doktor Kaya Çilingiroğlu önceki gün Zincirlikuyu Mezarlığı’nda, mezarı başında anıldı...
28.07.2016 Magazin
Anne-oğul kahvaltısı
Anne-oğul kahvaltısı Kaya Çilingiroğlu’nun eski eşi Feraye Tanyolaç, oğlu Kaya Çilingiroğlu’yla beraber Ramazan Bayramı’nın ilk gününde Rumeli Hisarı’nda Lokma Restaurant’ta görüntülendi...
6.07.2016 Magazin
Oğluyla tatilde
Oğluyla tatilde Kaya Çilingiroğlu boşandığı eşi Feraye Tanyolaç’dan olan oğlu Kaya ile tatile çıktı...
18.06.2016 Magazin
Kayak keyfi
Kayak keyfi Kaya Çilingiroğlu’ndan altı ay önce boşanan Feraye Tanyolaç, yarı yıl tatilini oğlu Hüseyin Kaya Çilingiroğlu’yla Erzurum Palandöken’deki Sway Otel’de geçirdi...
1.02.2016 Magazin
Kaya Çilingiroğlu çapkınlık turunda
Kaya Çilingiroğlu çapkınlık turunda Geçtiğimiz ay yoga hocası Müjde Mısırlı ile görüntülenen Kaya Çilingiroğlu önceki akşam oyuncu İpek Saygun’la yemek yedi
16.01.2016 Magazin
Oyumu AK Parti'ye veriyorum
Oyumu AK Parti'ye veriyorum Muğla’nın Bodrum ilçesinde tatil yapan Kaya Çilingiroğlu, oyunu AK Parti’ye verdiğini ve kazananın AK Parti olduğunu söyledi...
23.07.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Feraye Tanyolaç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki feraye tanyolaç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.