Fenrebahçe

Fenrebahçe

Son dakika fenrebahçe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fenrebahçe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fenrebahçe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fenrebahçe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fenrebahçe gelişmeleri de dahil olmak üzere 30 fenrebahçe haberi bulunmuştur. Tüm fenrebahçe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'nin kasası dolacak! Anlaşma tamam: Kim Min-Jae'den sonra o yıldız da gidiyor
Fenerbahçe'nin kasası dolacak! Anlaşma tamam: Kim Min-Jae'den sonra o yıldız da gidiyor Transferde son dakika gelişmesi. Süper Lig'de gelecek sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktör Jorge Jesus'un istekleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren sarı lacivertliler, transferde takviyelerini devam ettiriyor. Kim Min-jae'nin transferinin ardından bir başka yıldıza da kanca atıldı. İşte tüm detaylar...
4.08.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe yeni forvetine kavuştu! Joshua King transferi açıklandı
Fenerbahçe yeni forvetine kavuştu! Joshua King transferi açıklandı Fenerbahçe, Norveçli Joshua King ile prensip anlaşmasına varıldığını, oyuncunun sağlık kontrollerinden geçmek ve transfer görüşmelerini sürdürmek için bu akşam İstanbul'a geleceğini açıkladı.
12.07.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de flaş ayrılık! Yerini Galatasaray ve Beşiktaş'a transfer çalımı atarak doldurdular
Fenerbahçe'de flaş ayrılık! Yerini Galatasaray ve Beşiktaş'a transfer çalımı atarak doldurdular Son dakika transferleri. Spor Toto Süper Lig’e şampiyonluk parola ise ile giriş yapmak isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Portekizli hoca Jorge Jesus'un gelmesiyle taraftarda heyecan artarken transferler de peş peş yapılıyor. İşte Fenerbahçe'nin yeni transferi...
21.06.2022 Fenerbahçe
Albayrak: Gözümün önünde oğlumu darp ettiler!
Albayrak: Gözümün önünde oğlumu darp ettiler! CNN Türk’te Hakan Çelik'in konuğu Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak soruları yanıtladı. Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, CNN Türk'te yayınlanan Hakan Çelik ile Hafta Sonu programına konuk oldu.
25.05.2019 Futbol
Kocaman'a şok sözler! Korkak, elleriyle verdi..."
Kocaman'a şok sözler! Korkak, elleriyle verdi..." Ünlü şarkıcı Alişan, Fenerebahçe'nin Beşiktaş'a mağlup olduğu maçın ardından Kocaman'a çok sert tepki gösterdi.
25.02.2018 Fenerbahçe
Beşiktaş, F.Bahçe'yi tiye aldı!
Beşiktaş, F.Bahçe'yi tiye aldı! Beşiktaş, Fenerbahçe'yi mağlup ettiği karşılaşmanın ardından ezeli rakibini tiye aldı...
25.02.2018 Beşiktaş
F.Bahçe'de iki isim sakatlandı! Yabancı madde...
F.Bahçe'de iki isim sakatlandı! Yabancı madde... Fenerbahçe'nin Beşiktaş'la karşı karşıya geldiği maçta Mehmet Topal ve İsmail Köybaşı tribünlerden atılan yabancı cismin isabet etmesi sonucu sakatlık geçirdi.
25.02.2018 Fenerbahçe
Emenike, Las Palmas'ta
Emenike, Las Palmas'ta Fenerbahçe'de bir türlü istenen performansı sergileyemeyen, Olympiakos'a transfer olduktan sonra da kadro dışı kalan olay adam Emenike, ara transfer döneminin son saatlerinde Las Palmas'a kiralandı.
31.01.2018 Fenerbahçe
Giuliano Başakşehir maçına bile zor!
Giuliano Başakşehir maçına bile zor! İlk yarıdaki performansıyla büyük beğeni toplayan Giuliano’dan gelen haberler sarı-lacivertlileri üzdü.
23.01.2018 Fenerbahçe
"Şanssızlık kotamızı doldurmamışız"
"Şanssızlık kotamızı doldurmamışız" Fenerbahçe Teknik Patronu Aykut Kocaman, oyuncuların yaptığı sakarlık ve art arda yaşanan sakatlıklardan yana dertli:
22.01.2018 Fenerbahçe
5 dakika yüzümüz güldü
5 dakika yüzümüz güldü 4-1'lik galibiyet en çok Osmanlı maçının ardından istifanın eşiğinden dönen Aykut Kocaman'ı mutlu etti:
20.11.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Persie ve Visca açıklaması!
Fenerbahçe'den Persie ve Visca açıklaması! Fenerbahçe, bir süredir Hollanda ekibi Feyenoord'un gündeminde olan Robin van Persie için kendilerine ulaşan bir transfer teklifi olmadığını açıkladı. Öte yandan Başakşehirli futbolcu Visca'ya teklif yapıldığı yönündeki haberleri de yalanladı.
23.06.2017 Fenerbahçe
Kadıköy'de zaferin şifresini başkan çözdü!
Kadıköy'de zaferin şifresini başkan çözdü! G.Saray Başkanı Dursun Özbek F.Bahçe derbisinde kazanmak için kolları sıvadı... Vatan açıklıyor!
24.09.2021 Galatasaray
Ukrayna’da Fenerbahçeli taraftarlara saldırı!
Ukrayna’da Fenerbahçeli taraftarlara saldırı! Fenerbahçe'yi desteklemek için Ukrayna'ya giden sarı-lacivertli taraftarlar, holiganların saldırısına uğradı!
24.09.2021 Fenerbahçe
Bursaspor'da F.Bahçe maçı hazırlıkları
Bursaspor'da F.Bahçe maçı hazırlıkları Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında 11 Eylül Pazar günü Fenerbahçe'ye konuk olacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
9.09.2016 Futbol
Caner Erkin Beşiktaş'ta!
Caner Erkin Beşiktaş'ta! Beşiktaş, Inter'den Caner Erkin'i 1 yıllığına kiraladı.
24.09.2021 Beşiktaş
Skrtel 5 milyon Euro'ya Kanarya
Skrtel 5 milyon Euro'ya Kanarya F.Bahçe'nin KAP'a bildirdiği transferin detaylarını Bipspor'a açıkladı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Başkan, Skrtel'i bizzat bitirdi
Başkan, Skrtel'i bizzat bitirdi F.Bahçe, Slovak yıldızıntransferinde mutlu sona çok yaklaştı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Markovic'i Terraneo yaktı!
Markovic'i Terraneo yaktı! İtalyan idareci giderayak son şakasını yaptı.
7.04.2016 Fenerbahçe
'Çıtamızın altına düşemeyiz'
'Çıtamızın altına düşemeyiz' F.Bahçe Teknik Direktörü Pereira, bundan böyle kötü futbol sergileme gibi bir lükslerinin olmadığını söyledi.
18.02.2016 Fenerbahçe
'Bu bir çöküştür'
'Bu bir çöküştür' Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen Yüzde Yüz Futbol isimli programda Galatasaray'ın Mersin İdman Yurdu yenilgisini yorumladı.
13.02.2016 Galatasaray
Markoviç geleceği hakkında konuştu
Markoviç geleceği hakkında konuştu Fenerbahçe'de Sırp kanat oyuncusu Lazar Markoviç, Eskişehir maçı sonrası açıklamalarda bulundu.
18.01.2016 Fenerbahçe
Volkan: Kovarlarsa giderim...
Volkan: Kovarlarsa giderim... F.Bahçe'nin Volkan Demirel'e alternattif isimlerle anılması üzerine Volkan Demirel isyan etti.
4.06.2015 Fenerbahçe
Diego Brezilya'ya mı dönüyor?
Diego Brezilya'ya mı dönüyor? Brezilyalı yıldız Diego Ribas'ın babası ve menajeri ülke basınına konuştu.
15.05.2015 Fenerbahçe
Euroleague temsilcileri açıklandı
Euroleague temsilcileri açıklandı FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde 2014-2015 sezonunda mücadele edecek takımlar açıklandı.
3.07.2014 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Fenrebahçe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fenrebahçe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.