Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Başkan, Skrtel'i bizzat bitirdi

Başkan, Skrtel'i bizzat bitirdi

F.Bahçe, Slovak yıldızıntransferinde mutlu sona çok yaklaştı.

Başkan, Skrtel'i bizzat bitirdi

Aziz Yıldırım, Liverpool’lu stoperin menajeriyle pürüzleri gidermek için çıktığı Ada seferinden müjdeli haberle döndü.

GEÇEN sezon kadroda bulunan 3 stoperle sözleşme uzatmayan F.Bahçe, bu bölgedeki sorunu çözmeye çok yaklaştı. Sezonu erken açacakları için yakın zamanda başlayacak kampa kadar bu işi halletmek isteyen sarı-lacivertliler, Martin Skrtel için geri sayıma başladı.

ÖNCEKİ gün kulübün idari menajeri Hasan Çetinkaya ile birlikte yurt dışına giden ve Slovak yıldız için ilk temasları kuran başkan Aziz Yıldırım, 2. kez çıktığı seferden güzel haberlerle döndü. Önceki gün soluğu İngiltere’de alan sarı-lacivertli heyet, Liverpool’la 2018 yılına kadar kontratı bulunsa da teknik direktör Klopp’un ayrılmasına izin verdiği deneyimli yıldızın transferi için aradaki son pürüzleri de giderdi.

ŞU an EURO 2016’da yer alan 31 yaşındaki futbolcunun menajeriyle büyük ölçüde uzlaşan sarı-lacivertlilerin çok kısa bir süre zarfında konuyla ilgili olarak KAP’a açıklama yapması bekleniyor.

5 MİLYON STERLİN

Haberin Devamı

KANARYA’NIN futbol hayatına 2008 yılından beri Ada’da devam eden oyuncuyla kurduğu temas ve neticesinde yaşanan gelişmeler yabancı gazetelerin manşetlerini de süslemeye devam ediyor. The Guardian dün Skrtel’le ilgili haber yaparken, Liverpool ile F.Bahçe’nin 5 milyon sterlin karşılığında uzlaşmaya vardığını yazdı.