Gazete Vatan Logo
Galatasaray Kadıköy'de zaferin şifresini başkan çözdü!

Kadıköy'de zaferin şifresini başkan çözdü!

G.Saray Başkanı Dursun Özbek F.Bahçe derbisinde kazanmak için kolları sıvadı... Vatan açıklıyor!

Kadıköy'de zaferin şifresini başkan çözdü!

Hafta boyu sürekli Florya’ya gidecek olan Özbek hem oyuncular hem de Riekerink’in üzerindeki baskıyı kaldırmak için toplantılar yapacak. Özbek ayrıca yöneticiler ve taraftarlarla ilgili de plan yaptı ve takıma da 1 milyon liralık prim ayırdı.

EVİNDE aldığı Trabzon ve Başakşehir yenilgileri ile zirve yarışında büyük yara alan G.Saray’da tüm camia artık derbiye odaklandı. Başkan Dursun ve yönetim, Kadıköy’de alınacak bir galibiyet ile tüm kötü hatıraları geride bırakmak isterken zirveden de daha fazla kopmamanın hesaplarını yapıyor.
BU nedenle de başkan ve ekibi Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak maça kadar tüm imkanları seferber etmeyi kafasına koydu. Sarı-kırmızılı yönetimin 5 maddelik derbi planına VATAN ulaşırken artık tek hedef Kadıköy’de 3 puanı alıp ardından da şampiyonluk için tüm camianın kenetlenmesi... İşte derbi planları:
1 - Florya sahipsiz bırakılmayacak!
G.SARAY Başkanı Dursun Özbek, pazar günü oynanacak derbiye kadar müsait olduğu her an soluğu Metin Oktay Tesisleri’nde alacak... Özbek, sık sık yapacağı ziyaretlerde takıma moral vermek isterken ‘sahipsiz değilsiniz, biz yanınızdayız’ mesajını da vermek istiyor.
2- 1 milyon liralık prim dopingi
KADIKÖY’DE kazanmak artık her G.Saray başkanının hayali... Özbek de bu şanssızlığı kırmak isterken oyuncuların motive olması adına hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyor. Özbek galibiyet halinde oyunculara 1 milyon liralık prim verileceğini de hafta içinde takıma duyuracak.
3- Riekerink’le dirsek temasında
BAŞKAN Özbek ve sportif AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu, teknik direktör Riekerink ile sürekli konuşuyor. Geçtiğimiz gün yapılan toplantıda Riekerink’e tam destek sonucu çıkarken bu haftaki görüşmede F.Bahçe yenilgisi halinde görevden alınacağı iddiaları yalanlanacak. Ayrıca bu konudaki asıl nokta ise oyunculara da bu durumun hissettirilmesi.
4- Maça taraftarla birlikte gidecek
SEYİRCİLERE deplasman yasağının kalkması sonrasında Beşiktaş derbisine başkan Dursun Özbek G.Saraylı taraftarlarla birlikte gitmişti. Özbek bu kez de aynısını yapmak istiyor. Taraftarın coşkusunun kendisi ile birlikte arttığına inanan başkan Özbek, bu kez de sarı-kırmızılı taraftarlarla birlikte Şükrü Saracoğlu Stadı’na gidecek.
5- Yöneticilere ‘konuşmama’ uyarısı
BAŞKAN Özbek’in son isteği ise yöneticilerinden oldu. Maç öncesinde herkesin açıklamalarına dikkat etmesini isteyen başkan, rakip taraftarı ve kendi taraftarını gerecek konuşmalar yapılmamasını özellikle istedi. Özbek ayrıca herkesin planlarını önceden yapmasını ve tüm yönetim kurulu üyelerinin maça gelmesini şart koştu.

Haberin Devamı