Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Çıtamızın altına düşemeyiz'

'Çıtamızın altına düşemeyiz'

F.Bahçe Teknik Direktörü Pereira, bundan böyle kötü futbol sergileme gibi bir lükslerinin olmadığını söyledi.

'Çıtamızın altına düşemeyiz'

FUTBOLSEVERLERİN futbola doyduğu Lokomotiv Moskova maçının ardından mütevazılığı elden bırakmayarak “En iyi oyunumuz bu değildi” diyen teknik direktörü Vitor Pereira, öğrencileriyle yaptığı konuşmada bu karşılaşma üzerinden örnekler verdi. İki hafta önce Antalya’da bozguna uğrayıp, serisi bozulan takımın son iki maçta yükselişe geçmesine şaşırmadığını belirten Portekizli çalıştırıcı, bundan sonraki karşılaşmalar için öğrencilerini uyardı.

SEZON başından bu yana her hafta gözle görülür şekilde gelişme kaydettiklerine inan Pereira, belirli bir seviyeye çıkarttıkları futbol kalitelerinin altına düşmemeleri gerektiğinin altını çizdi. İşte genç çalıştıcıdan inciler:

“ANTALYA karşısında bir kaza yaşadık. Ancak bu durumun bir daha tekrarlanmayacağına olan inancım tam. Kasımpaşa ve Lokomotiv Moskova maçlarındaki performansınızda dalgalanma istemiyorum. O maçlardaki oyununuzun aynısı Bursa’ya karşı da bekliyorum.

‘BİZDEN BEKLENTİLER ÇOK YÜKSEK’

BUNDAN böyle işiniz çok daha zor. Çünkü çıtayı her geçen gün yükselttiniz. Bununla doğru orantıda hem bizi her karşılaşmada son ana kadar destekleyen taraftarlarımızın ve camiamızın beklentileri de haklı olarak arttı. Bir daha kötü oynama gibi bir lüksünüz yok. Herkes kapasitenizin farkında. Sizden isteğim seviyenizi korumanız, karşılaşmaların zorluk seviyesine göre daha da yukarı çıkarmanız.”

Haberin Devamı

NANI'YI GÖRÜŞME ODASINA ALDI

TAKIMIN genelinden oldukça memnun olan teknik direktör Vitor Pereira’yı sadece son 2 maçtır silik bir görüntü çizen Luis Nani tatmin etmedi. Yetenekli oyuncunun takım arkadaşlarının gerisinde kaldığını düşünen Pereira, vatandaşıyla özel bir görüşme gerçekleştirdi.
PORTEKİZLİ hoca Nani’ye “Takım oyununa biraz daha katkıda bulunmalısın. Yarıştığımız tüm kulvarlarda senin yeteneklerinize ihtiyacımız var. Bir an önce toparlan ve kazanacağımız zaferlere katkıda bulun” şeklinde uyarılar yaptı.