Fenerbahçe Üniversitesi

Fenerbahçe Üniversitesi

Son dakika Fenerbahçe Üniversitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fenerbahçe Üniversitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fenerbahçe Üniversitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fenerbahçe Üniversitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fenerbahçe üniversitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 922 fenerbahçe üniversitesi haberi bulunmuştur. Tüm fenerbahçe üniversitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İBB yazılımcı yetiştirme programı başvuruları başladı! 100 kadın yazılım eğitimi alacak!
İBB yazılımcı yetiştirme programı başvuruları başladı! 100 kadın yazılım eğitimi alacak! İstanbul Büyükşehir Belediyesi ‘Yazılımcı Yetiştirme Programı’ başlıyor. İBB’den yapılan açıklamaya göre, program sonunda en az 100 kadın yazılımcı istihdama kazandırılacak. Eğitimler 3 Ekim’de başlıyor. Peki, İBB yazılımcı yetiştirme programı başvuruları nasıl yapılır? Başvuru şartları ne? İşte detaylar…
23.09.2022 Personel Alımı
İstanbul'da tarihi zirve! Uzmanlar yorumladı: Türkiye kazandı
İstanbul'da tarihi zirve! Uzmanlar yorumladı: Türkiye kazandı Karadeniz üzerinden dünya pazarlarına tahıl ve diğer gıda ürünlerinin taşınmasına ilişkin anlaşma İstanbul'da imzalandı. Canlı yayında uzmanlar tarihi imzayı yorumladı. Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşın, "Türkiye bu oyunda kazandı. Koordinasyonun Türkiye'de olması önemli bir avantaj getiriyor. Bu Türkiye'nin bir başarısı" dedi. Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ece Baban ise "Tüm dünyada yankı uyandıran İstanbul'da Türkiye'nin merkezinde bulunduğu, barış için belgeler imzalanması önemli bir adım atılması çok çok kıymetli" diye konuştu. Dr. Eray Güçlüer de " Türkiye'nin ağırlığı bu krizin çözülmesinde çok önemli bir faktör olarak ortaya çıktı. Artık Türkiye milli gücü ile sadece kendi bölgesinde değil dünya çapında etkisini gösterdi" ifadelerini kullandı.
22.07.2022 Gündem
Hemşirelik başarı sıralaması kaç? İşte 2021 Hemşirelik taban puanları!
Hemşirelik başarı sıralaması kaç? İşte 2021 Hemşirelik taban puanları! Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) açıklanmasıyla birlikte milyonlarca öğrenci tercihler ile ilgili detayları ve bölümlerin taban puanlarını araştırmaya başladı. Özellikle de hemşirelik bölümü tercih edecekler hemşirelik taban puanlarını merak ediyor. Peki, Hemşirelik başarı sıralaması kaç? Hemşirelik bölümleri hangi üniversitelerde var? Hemşirelik taban puanları...
29.07.2021 Eğitim
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan harcama limiti ve transfer açıklaması
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan harcama limiti ve transfer açıklaması Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Üniversitesi ziyaretinde yaptığı açıklamada, harcama limitleriyle ilgili olarak, "Sesini çıkaran kulüplerin başkanlarını arayıp merak etmeyin sizi halledeceğiz diyorlar, bizi arayan yok. Burada bir oyun oynanıyor. Haydi bakalım nereye gidecek göreceğiz" ifadelerini kullandı. Başkan Koç, aynı zamanda takımın yıldız oyuncusu Vedat Muriç hakkında çıkan transfer iddiaları ile ilgili de açıklamada bulundu.
7.08.2020 Fenerbahçe
Yeni enstitü ve fakülteler kuruldu
Yeni enstitü ve fakülteler kuruldu Bazı yükseköğretim kurumlarına bağlı olarak enstitü ve fakültelerin kurulması ile bazı enstitü ve yüksekokulların kapatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
25.12.2019 Gündem
5 üniversiteye yeni rektör atandı
5 üniversiteye yeni rektör atandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 üniversiteye rektör atadı.
26.11.2019 Eğitim
Mehmet Emin Arat Galatasaray Kulübü üyeliğinden istifa etti!
Mehmet Emin Arat Galatasaray Kulübü üyeliğinden istifa etti! Fenerbahçe Üniversitesi'ne atanan rektör Galatasaray Kulübü üyeliğinden istifa etti!
26.09.2019 Galatasaray
Ali Koç ve yönetimi, Mali Genel Kurul'da ibra edildi
Ali Koç ve yönetimi, Mali Genel Kurul'da ibra edildi Fenerbahçe'nin Olağan Mali Genel Kurulu, Ülker Stadyumu'nda yapıldı. Genel Kurulda açıklamalarda bulunan Başkan Ali Koç, geçen sene yapılan ibranın geçmiş yönetim için yeterli olduğunu ve ibrayı etkileyecek bir şeyin söz konusu olmadığını ifade etti. Sarı-lacivertli kulübün Başkanı, kurulun son bölümünde eleştirilere tek tek yanıt verdi. Fenerbahçe'nin toplam yükümlülükleri 3 milyar 516 milyon TL olarak açıklandı. Sarı-lacivertli kulübün Başkanı, kurulun son bölümünde eleştirilere tek tek yanıt verdi. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün olağan mali genel kurulu toplantısında başkan Ali Koç ve yönetim kurulu oy birliğiyle ibra edildi.
16.06.2019 Fenerbahçe
Ali Koç: "Stadın ismi değişmeli"
Ali Koç: "Stadın ismi değişmeli" Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulunun olağan toplantısı yapıldı. Başkan Koç, Ülker Stadyumu'nun isminin, "Mustafa Kemal Atatürk" olmasını istediğini dile getirdi.
27.04.2019 Futbol
10 yıllık hayal gerçek oluyor!
10 yıllık hayal gerçek oluyor! Yönetim, Fenerbahçe Üniversitesi'ni 2019-20 eğitim öğretim yılından itibaren hizmete sokma kararı aldı.
14.03.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe Üniversitesi 48 Akademik Personel alıyor
Fenerbahçe Üniversitesi 48 Akademik Personel alıyor Fenerbahçe Üniversitesi akademik personel alacak.
24.02.2019 Personel Alımı
Fenerbahçe'de zarar 2 milyonu buldu!
Fenerbahçe'de zarar 2 milyonu buldu! Başkan Ali Koç'un sıcak bakmadığı Fenerbahçe Üniversitesi’nin Kasım ayı itibariyle kulübe zararı 2 milyon TL. Binanın kirası 1.3 milyon TL. Personele ödenen masraf ise 700 bin TL.
27.10.2018 Fenerbahçe
Ali Koç kararını verdi! Bütün projeler...
Ali Koç kararını verdi! Bütün projeler... Başkan Koç’un talimatıyla bu sezon yatırımlar durduruldu. Üniversite projesi donduruldu. Fenerbahçe Tatil Evleri projesi askıya alındı, 1 milyon üye projesinde de çalışmalar beklenmeye alındı.
6.09.2018 Fenerbahçe
Ali Koç'tan Kurtuluş Savaşı vurgusu! "Elimizi taşın altına sokup..."
Ali Koç'tan Kurtuluş Savaşı vurgusu! "Elimizi taşın altına sokup..." Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu Toplantısı Faruk Ilgas Tesisleri'nde gerçekleştirildi.
28.07.2018 Fenerbahçe
Ali Koç'tan sponsor müjdesi!
Ali Koç'tan sponsor müjdesi! Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, kulüp resmi dergisine açıklamalar yaptı. "Migros Tribününün alt kısmını geleceğimize ışık olacak öğrencilerimize %50 indirimli olarak sunacak, Fenerbahçe’yi gençlerle daha çok buluşturacağız." diyen Koç, sponsorlukla ilgili de müjdeyi verdi...
30.06.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Resmen açıklandı
Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Resmen açıklandı Fenerbahçe Kulübü Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Karacan görevinden istifa etti.
24.06.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den üniversite açıklaması!
Fenerbahçe'den üniversite açıklaması! Fenerbahçe Kulübü, Fenerbahçe Üniversitesi'nin eğitim ve öğretime başlangıç tarihinin bir yıl erteldiğini açıkladı.
19.06.2018 Fenerbahçe
Yıldırım: Başkan seçileceğim, rahat olun
Yıldırım: Başkan seçileceğim, rahat olun Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, TRT Spor'da yayınlanan Basın Tribünü programında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
29.05.2018 Fenerbahçe
Dev projeyi açıkladılar! Fenerbahçe...
Dev projeyi açıkladılar! Fenerbahçe... Fenerbahçe Kulübü, "Siyah Çoraplılar Futbol Akademisi" projesiyle futbol altyapısına büyük bir yatırım yapmaya hazırlanıyor.
7.05.2018 Fenerbahçe
Vefa Küçük o iddialara tepki gösterdi
Vefa Küçük o iddialara tepki gösterdi Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Fenerbahçe Üniversitesi için kiralanan binanın kulübü zarara uğrattığı iddialarına tepki gösterdi.
28.03.2018 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım hoca oluyor
Aziz Yıldırım hoca oluyor Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, en büyük hayallerinden biri olan Fenerbahçe Üniversitesi kurulduktan sonra spor yöneticiliği dersi verecek.
10.02.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de ilk çalıştay Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirildi
Fenerbahçe'de ilk çalıştay Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirildi Fenerbahçe Kulübü Komiteleri 1. Çalıştayı, başkan Aziz Yıldırım'ın katılımıyla düzenlendi.
20.01.2018 Fenerbahçe
Vefa Küçük'ten Fenerbahçe Üniversitesi için 1.2 Milyon TL bağış!
Vefa Küçük'ten Fenerbahçe Üniversitesi için 1.2 Milyon TL bağış! Fenerbahçe Üniversitesi’nin Ataşehir’de yapılması planlanan kampüs inşaatı için divan kurulunda bağış çağrısı yapıldı. İlk bağışı, çağrıyı yapan Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük gerçekleştirdi.
28.10.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Topuk Yaylası'na yeni isim
Fenerbahçe'den Topuk Yaylası'na yeni isim Fenerbahçe Kulübünün olağan yüksek divan kurulu toplantısı yapıldı. Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası Tesisleri'nin adının Serkan Acar Tesisleri olarak değiştirilmesi sonrası Aziz Yıldırım gözyaşlarını tutamadı.
28.10.2017 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım: Aralık ayının en önemli olayı...
Aziz Yıldırım: Aralık ayının en önemli olayı... Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi Ocak sayısında çarpıcı ifadelerde bulundu.
24.09.2021 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Fenerbahçe Üniversitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fenerbahçe üniversitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.