Fenerbahçe Spor Kulübü

Fenerbahçe Spor Kulübü

Son dakika Fenerbahçe Spor Kulübü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fenerbahçe Spor Kulübü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fenerbahçe Spor Kulübü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fenerbahçe spor kulübü gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.799 fenerbahçe spor kulübü haberi bulunmuştur. Tüm fenerbahçe spor kulübü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? Fenerbahçe başkanlık seçimi adayları kim oldu, Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adayı mı?
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? Fenerbahçe başkanlık seçimi adayları kim oldu, Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adayı mı? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman olacak, Sadettin Saran Fenerbahçe Başkan adayı olacak mı? Fenerbahçe, Başkanlık seçimi tarihi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı görevini 2018 yılından itibaren Ali Koç yapıyor. Ali Koç, son olarak Şubat ayında gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu’nda yeni başkan vurgusu yapmıştı. Peki, Sadettin Saran Fenerbahçe başkanı oldu mu, Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı mı? Fenerbahçe yeni başkanlık seçimi ne zaman?
24.04.2024 Şampiy10
Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu resmen adaylığını duyurdu
Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu resmen adaylığını duyurdu Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak.
13.04.2024 Fenerbahçe
Milli Boksör  Buse Naz Çakıroğlu, Paris’e gidiyor!
Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu, Paris’e gidiyor! Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu, kırılma noktalarından birinin Tokyo gümüş madalyası olduğunu söyledi. Milli Boksör Çakıroğlu, "Şu anda 4 kadın olarak bir kotamız var, onu 6’ya tamamlamak istiyoruz. Bence 2024 Paris Olimpiyatları’ndan sonra Türk boksu çok daha farklı noktalara gelecek" dedi.
8.04.2024 Gündem
TFF'den Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe'nin erteleme talebi kabul edilmedi
TFF'den Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe'nin erteleme talebi kabul edilmedi Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa hakkında açıklama yaptı.
4.04.2024 Futbol
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, olağanüstü genel kurul toplantısında Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'a sert sözlerle yüklendi.
2.04.2024 Futbol
Fenerbahçe’de kongre üyeleri toplanıyor! Nasıl kongre üyesi olunur, Fenerbahçe kulübünde kongre üye sayısı nedir?
Fenerbahçe’de kongre üyeleri toplanıyor! Nasıl kongre üyesi olunur, Fenerbahçe kulübünde kongre üye sayısı nedir? 18 yaşını bitirmiş, fiil ehliyete sahip bulunan ve Fenerbahçelilik ruh ve sevgisi ile dolu olan her gerçek kişi kulübe üye olmak için başvurabilir ve gerekli onay süreçlerinden sonra kulüp üyesi olabilir. Peki, Fenerbahçe kongre üyesi nasıl olunur, Fenerbahçe kongre üye sayısı nedir?
2.04.2024 Şampiy10
Ali Koç'tan Fenerbahçelilere çağrı: Artık zaruret haline gelmiştir
Ali Koç'tan Fenerbahçelilere çağrı: Artık zaruret haline gelmiştir Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç kongre üyelerine çağrıda bulundu.
27.03.2024 Fenerbahçe
TFF'den sızan hakem konuşmalarının ardından açıklama!
TFF'den sızan hakem konuşmalarının ardından açıklama! Türkiye Futbol Federasyonu sosyal medyaya sızan konuşmaların ardından açıklama yaptı.
26.03.2024 Süper Lig
Fenerbahçe, olağanüstü genel kurul kararını KAP'a bildirdi
Fenerbahçe, olağanüstü genel kurul kararını KAP'a bildirdi Fenerbahçe Spor Kulübü, yeterli çoğunluk sağlandığı takdirde 2 Nisan'da yeterli çoğunluk sağlanamazsa 9 Nisan tarihinde olağanüstü genel kurul düzenleneceğini KAP'a bildirdi.
19.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Tanyeli'ye jest! 'Moralimi yerlerden göklere çıkardınız'
Fenerbahçe'den Tanyeli'ye jest! 'Moralimi yerlerden göklere çıkardınız' Pankreas kanseriyle mücadele eden oryantal Tanyeli'ye Fenerbahçe Spor Kulübü tüm takım futbolcularının imzaladığı forma gönderdi. O anları yayımlayan Tanyeli, yaşadığı mutluluğu; "Moralimi yerlerden göklere çıkardınız. Çok duygulandım, çok teşekkür ederim" sözleriyle dile getirdi.
18.03.2024 Magazin
Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Mert Hakan açıklaması: Nasıl bir ceza verilecektir?
Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Mert Hakan açıklaması: Nasıl bir ceza verilecektir? Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe'nin Pendikspor'u 4-1 yendiği maç sonrasında birçok pozisyon kamuoyunda tartışılmıştı. Ezeli rakip Galatasaray, Fenerbahçe ve Mert Hakan Yandaş hakkında açıklamalarda bulundu.
11.03.2024 Futbol
Eda Erdem heykeli nerede? Fenerbahçeli voleybolcu Eda Erdem Dündar kimdir (hayatı), nereli, kaç yaşında?
Eda Erdem heykeli nerede? Fenerbahçeli voleybolcu Eda Erdem Dündar kimdir (hayatı), nereli, kaç yaşında? Fenerbahçeli voleybolcu ve milli takımın kaptanı Eda Erdem Dündar'ın heykeli açıldı. Açılış töreninde konuşan Eda Erdem, "Bana öyle bir şey armağan ettiniz ki, kendimi ne zaman kötü hissetsem bu heykele bakacağım" dedi.
9.03.2024 Gündem
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür Fenerbahçe ve Türk voleybolunun efsane isimlerinden Eda Erdem'in heykeli açıldı. Törende konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım'a teşekkür etti.
8.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye başkan adayı olacak mı? Aziz Yıldırım'dan resmi açıklama geldi
Fenerbahçe'ye başkan adayı olacak mı? Aziz Yıldırım'dan resmi açıklama geldi Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım, başkanlığa aday olacağına dair iddialara ilişkin bir açıklama yayınladı. Açıklamada, "Kimsenin benim adıma konuşmamasını bekliyor, bununla birlikte zamanı geldiğinde bizzat yine şahsım tarafından gerekli açıklamaların yapılacağını, bunun dışında hiçbir bilgiye itibar edilmemesini kamuoyundan rica ediyorum." ifadeleri yer aldı.
6.03.2024 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e sert yanıt
Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e sert yanıt Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bugün yaptığı açıklamalara yazılı bir metin paylaşarak cevap verdi. Yıldırım yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe camiası, Dursun Özbek ve benzerleri korkup, sinerken, onların suyuna giderken FETÖ'ye savaş açmış ve kazanmış bir camiadır. O gün FETÖ'nün değirmenine su taşıyanlar malumdur. Bunlar arasında Galatasaray'ın eski başkanları ve mensupları da vardır. FETÖ'ye karşı verilen mücadelede ortada olmayan bu kişiler benim nazarımda FETÖ yandaşıdır" dedi.
27.02.2024 Futbol
Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Yedi düvele karşı savaşıyoruz!
Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Yedi düvele karşı savaşıyoruz! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşmasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'ye sert yanıt veren Dursun Özbek, 1 maç ceza alan Mauro Icardi hakkında da önemli ifadeler kullandı.
27.02.2024 Galatasaray
Yayın İhale Komisyonu teklifleri incelemeye başladı!
Yayın İhale Komisyonu teklifleri incelemeye başladı! Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı tarafından ortaklaşa kurulan Yayın İhale Komisyonu, Levent'te bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Binası'nda bir araya gelerek çalışmalarına devam etti.
20.02.2024 Futbol
Yayın İhale Komisyonu, teklifleri değerlendirmek için Riva'da toplandı! İşte ihale detayları
Yayın İhale Komisyonu, teklifleri değerlendirmek için Riva'da toplandı! İşte ihale detayları TFF ve Kulüpler Birliği Vakfı tarafından ortaklaşa kurulan Yayın İhale Komisyonu, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplandı. İhalenin detayları açıklandı.
14.02.2024 Süper Lig
Ali Koç'tan Dursun Özbek'e resmen meydan okudu: Tabii yüreğiniz yetiyorsa…
Ali Koç'tan Dursun Özbek'e resmen meydan okudu: Tabii yüreğiniz yetiyorsa… Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in açıklamalarına sert bir yanıt geldi.
6.02.2024 Fenerbahçe
Ali Koç, Fenerbahçe başkan adaylığı kararını açıkladı
Ali Koç, Fenerbahçe başkan adaylığı kararını açıkladı Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu (YDK) Olağan Şubat ayı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda söz alan sarı - lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Koç, haziran ayında başkanlığı bırakacağını duyurdu. İşte detaylar...
3.02.2024 Fenerbahçe
Suudi Arabistan'da ne oldu? Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden açıklama
Suudi Arabistan'da ne oldu? Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden açıklama Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Turkcell Süper Kupa maçının ertelenmesine giden süreçte yaşananlarla ilgili açıklama geldi.
30.12.2023 Gündem
Galatasaray'dan TFF'ye 'VAR kaydı' çağrısı
Galatasaray'dan TFF'ye 'VAR kaydı' çağrısı Galatasaray kulübünden yapılan açıklamada, dün oynanan Fenerbahçe-Fatih Karagümrük maçı örnek gösterilerek, "Türkiye Futbol Federasyonu’nun, toplumsal kaosu önlemek ve Türk futboluna adaleti getirmek adına başta dünkü tartışmalı pozisyonlar olmak üzere tüm VAR kayıtlarını açıklamadan, bu karmaşadan kurtulması mümkün değildir" denildi.
27.11.2023 Galatasaray
Ali Koç harekete geçti! Fenerbahçe'den Dilan Polat ve Engin Polat kararı
Ali Koç harekete geçti! Fenerbahçe'den Dilan Polat ve Engin Polat kararı Fenerbahçe yönetimi harekete geçti. Fenerbahçe, Dilan Polat ve Engin Polat'ın voleybol takımlarına olan sponsorluklarını sonlandırmak için hukuki girişimlere başladı.
3.11.2023 Fenerbahçe
Erden Timur'un Ali Koç açıklamaları sonrası Fenerbahçe harekete geçti
Erden Timur'un Ali Koç açıklamaları sonrası Fenerbahçe harekete geçti Sarı-lacivertli kulüp, Galatasaray Sportif AŞ Vekili Erden Timur'un açıklamalarının ardından Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuru yaptı.
20.10.2023 Fenerbahçe
Ali Koç resmen duyurdu! Eda Erdem’in heykeli dikilecek
Ali Koç resmen duyurdu! Eda Erdem’in heykeli dikilecek Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası’nda şampiyonluğa ulaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nda yer alan Fenerbahçeli sporculara dikkat çekerek, elde ettiği başarılardan dolayı kaptan Eda Erdem’in heykelinin dikileceğini söyledi.
9.09.2023 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Fenerbahçe Spor Kulübü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fenerbahçe spor kulübü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.