FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED toplantısı ne zaman, saat kaçta?
FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED toplantısı ne zaman, saat kaçta? FED faiz kararı toplantısı için saat araştırması başladı. Başta altın, dolar ve kripto para olmak üzere ekonomi piyasalarını yakından etkileyen FED toplantısı için geri sayım devam ediyor. Peki, FED faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
21.09.2022 Ekonomi
FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED toplantısı ne zaman? FED toplantı tarihleri 2022!
FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED toplantısı ne zaman? FED toplantı tarihleri 2022! Küresel piyasalar FED’in faiz kararına odaklandı. Yatırımcının gözü, 2022’nin üçüncü FED faiz kararı toplantısında. Fed'in yüzde 80 ihtimalle mayıs ayında 50 baz puanlık faiz artırımına gideceğinin aktaran analistler, bu olasılığın artması ile piyasalardaki oynaklığın hızlanabileceğini belirtiyor. Peki, FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED topşlantısı ne zaman? FED faiz artırırsa ne olur? FED toplantı tarihleri 2022!
25.04.2022 Ekonomi
FED faiz kararı ne zaman açıklanacak Eylül 2021? FED faiz kararı ne olur, faiz artırımı olur mu, FED faiz kararı toplantısı tarihleri…
FED faiz kararı ne zaman açıklanacak Eylül 2021? FED faiz kararı ne olur, faiz artırımı olur mu, FED faiz kararı toplantısı tarihleri… FED faiz kararı toplantısı ne zaman, FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? Küresel piyasalar açısından büyük öneme sahip FED Toplantısının eylül ayına ilişkin alacağı kararlar ilgiyle takip ediliyor. ABD'de hazirana ait enflasyon verisinin beklentileri aşınca, gözler FED'in eylül ayı faiz kararı büyük bir merakla bekleniyor. Uzmanlar ise 2023’ten önce faiz artırmamasına kesin gözüyle bakıyor.
16.09.2021 Gündem