Fbı Direktörü

Fbı Direktörü

Son dakika FBI Direktörü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan FBI Direktörü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını FBI Direktörü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fbı Direktörü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fbı direktörü gelişmeleri de dahil olmak üzere 74 fbı direktörü haberi bulunmuştur. Tüm fbı direktörü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ortaya döktü! 'Hayat kadınlarıyla cinsel ilişkiye giriyordu! Birbirlerine...'
Ortaya döktü! 'Hayat kadınlarıyla cinsel ilişkiye giriyordu! Birbirlerine...' Trump'ın kovduğu FBI eski Direktörü, yeni çıkardığı kitabında Trump'ın Moskova'da bir grup cinsel ilişki işçisi ile ilişkiye girdiği videoyu anlattı.
13.04.2018 Dünya
‘İfade vermeye yüzde yüz hazırım’
‘İfade vermeye yüzde yüz hazırım’ Kovduğu eski FBI Direktörü Comey’in kendisine yönelik iddialarını yalanlayan ABD Başkanı Trump, “Savcı karşısına çıkıp ifade vermeye yüzde yüz hazırım” dedi
10.06.2017 Dünya
Yeni FBI Direktörü adayı belli oldu!
Yeni FBI Direktörü adayı belli oldu! ABD Başkanı Donald Trump görevden aldığı Federal Soruşturma Bürosu'nun (FBI) eski Direktörü James Comey'den boşalan koltuk için adayını açıkladı. Trump, FBI direktörlüğüne Christopher A. Wray'i aday göstereceğini duyurdu.
7.06.2017 Dünya
Trump'tan, kovduğu FBI Direktörü Comey'e gözdağı!
Trump'tan, kovduğu FBI Direktörü Comey'e gözdağı! ABD Başkanı Donald Trump, kovduğu FBI Direktörü James Comey'i basın açıklaması konusunda uyararak gözdağı verdi. Trump, "Comey, konuşmadan önce aramızdaki konuşmaların 'tapesi' olmadığını ummalı" dedi
12.05.2017 Dünya
Trump görevinden alınabilir iddiası
Trump görevinden alınabilir iddiası ABD Ulusal Güvenlik Dairesi (NSA) eski çalışanı John Schindler, Başkan Donald Trump'ın yönetiminin Rusya ile bağlantıları nedeniyle azledilebileceğini öne sürdü.
26.03.2017 Dünya
NYT yazarı: Trump’ı Putin ve FBI Direktörü ‘yerleştirdi’
NYT yazarı: Trump’ı Putin ve FBI Direktörü ‘yerleştirdi’ ABD başkanlık seçimlerinin Demokrat adayı Hillary Clinton’ın en önemli destekçilerinden biri olan New York Times yazarı Paul Krugman, ABD’nin 45. Başkanı Donald Trump’ı ülkenin yönetimine Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve FBI Direktörü James Comey’nin ‘yerleştirdiğini’ iddia etti
17.06.2021 Dünya
FBI direktörü ABD’yi güldürdü
FBI direktörü ABD’yi güldürdü ABD’de kişisel verilerine ulaşmak için kimi zaman yasaları çiğnemekten çekinmeyen Amerikan Federal Soruşturma Bürosu’nun (FBI) direktörü James Comey’in, geçen hafta sanal güvenlik konusunda konuşma yaptığı konferansta, dizüstü bilgisayarının kamerasına bant yapıştırması ülkede alay konusu oldu.
11.04.2016 Dünya
FBI, iPhone şifresini kırdı
FBI, iPhone şifresini kırdı ABD Adalet Bakanlığı, Federal Soruşturma Bürosu'nun (FBI) Apple'ın yardımı olmadan San Berdardino saldırganına ait iPhone'un şifresini kırabildiğini duyurdu ve Apple ile FBI arasındaki 'şifre davasının' da sona erdiğini duyurdu.
29.03.2016 Dünya
Apple ile FBI arasındaki "şifre savaşı"
Apple ile FBI arasındaki "şifre savaşı" FBI Direktörü James Comey, ABD Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesindeki ifadesinde Apple ile FBI arasındaki "şifre savaşının", görevi boyunca karşılaştığı en zor mesele olduğunu belirtti.
25.02.2016 Dünya
'El-Kaide yakında saldıracak'
'El-Kaide yakında saldıracak' ABD istihbarat birimlerinin yöneticileri, ABD’nin El-Kaide örgütü ve yandaşları tarafından düzenlenecek terörist bir saldırıya karşı duyarlı olunması konusunda, Amerikan Senatosu istihbarat komisyonuna ciddi bir uyarıda bulundu...
3.02.2010 Dünya
ABD'de Müslümanlara yönelik cinayetler! Şüpheli araç aranıyor...
ABD'de Müslümanlara yönelik cinayetler! Şüpheli araç aranıyor... ABD’de 4 Müslümanın cinayete kurban gitmesi Albuquerque kentini sarstı. Kasım ayından beri biri Afgan, üçü Pakistanlı dört Müslüman pusu kurularak öldürüldü. ABD Başkanı Biden ‘öfke ve üzüntü’ duyduğunu, soruşturmanın sonucunu beklediğini belirtti.
9.08.2022 Dünya
FBI ve MI5'tan ortak bildiri: Tarihin en kanlı savaşı kapıda!
FBI ve MI5'tan ortak bildiri: Tarihin en kanlı savaşı kapıda! İngiltere ve ABD güvenlik servislerinin başkanları Çin'den gelen tehdide karşı uyarılarda bulunmak için ortak bildiri yayımladı.
6.07.2022 Dünya
ABD Başkanı Trump'tan bir skandal karar daha!
ABD Başkanı Trump'tan bir skandal karar daha! ABD'deki tarihi seçimleri kaybeden ve başkanlık koltuğundaki son bir ayını geçiren ABD lideri Irak'ta 17 sivilin öldürülmesine karışan paralı askerler ve Rusya soruşturmasının kilit isimlerini affetti.
23.12.2020 Dünya
Çin'den ABD'nin kararına sert tepki!
Çin'den ABD'nin kararına sert tepki! Çin, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını devam ederken ABD'nin Dünya Sağlık Örgütünden (DSÖ) geri çekilmesini eleştirdi.
8.07.2020 Dünya
Trump'ın eski kampanya direktörü Manafort'a 47 ay hapis cezası
Trump'ın eski kampanya direktörü Manafort'a 47 ay hapis cezası ABD Başkanı Donald Trump'ın eski kampanya direktörü Paul Manafort, banka hesaplarında ve vergide usülsüzlük yapmaktan 47 ay hapis cezasına çarptırıldı.
8.03.2019 Dünya
FBI Direktöründen Çin uyarısı: Birçok bakımdan...
FBI Direktöründen Çin uyarısı: Birçok bakımdan... ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) Direktörü Christopher Wray, "Çin, birçok bakımdan karşı karşıya kaldığımız en geniş, en karmaşık ve en uzun dönemli karşı istihbarat tehdididir." diye konuştu.
10.10.2018 Dünya
Gülen, FBI'dan yardım istemiş!
Gülen, FBI'dan yardım istemiş! Teröristbaşı Gülen'in öldürülme ya da kaçırılma ihtimaline karşı FBI’dan yardım istediği ortaya çıktı.
20.09.2018 Dünya
Son dakika... 'Trump'ın sonu geliyor'
Son dakika... 'Trump'ın sonu geliyor' ABD Başkanı Donald Trump'a eskiden çok yakın çalışan iki isim aynı gün mahkeme önünde suçlu olarak tanımlandı. Mahkemeyi saniye saniye takip eden ABD basınından son dakika haberleri gelmeye başladı. Amerikan basını, Trump'ın eski avukatının itirafını 'Trump'ın başkanlığının en korkunç günü' olarak yorumladı.
22.08.2018 Dünya
Donald Trump'tan "derin devlet" çıkışı: Suçüstü yakalandı
Donald Trump'tan "derin devlet" çıkışı: Suçüstü yakalandı ABD Başkanı Donald Trump, 2016'daki başkanlık seçim döneminde kendi kampanya ekibine Federal Soruşturma Bürosu (FBI) tarafından "muhbir" yerleştirildiği iddiasını bir kez daha yineleyerek "derin devletin" suçüstü yakalandığını iddia etti.
23.05.2018 Dünya
Trump'ı Rusya soruşturmasında temsil eden avukatı istifa etti
Trump'ı Rusya soruşturmasında temsil eden avukatı istifa etti ABD Başkanı Donald Trump'ı Rusya soruşturmasında temsil eden avukatı John Dowd, istifa gerekçesini belirtmeden görevinden ayrıldığını açıkladı.
22.03.2018 Dünya
Eski başkanlardan Trump'a ağır hakaretler
Eski başkanlardan Trump'a ağır hakaretler Trump, FBI’ın iki numarasını kovunca ABD Senatosu’na "acil toplantı" çağrısı yapıldı. CIA ve FBI’ın eski başkanları ise Trump’a hakaret etti. Eski CIA Başkanı Brennan, "alçak" ifadesini kullanıp, "Amerika seni yenecek" dedi. Eski FBI Başkanı Comey ise ABD halkının kısa bir süre sonra kimin şerefli kimin şerefsiz olduğuna karar vereceğini söyledi.
19.03.2018 Dünya
ABD Başkanı Trump'tan sert sözler: Sahtekar Hillary...
ABD Başkanı Trump'tan sert sözler: Sahtekar Hillary... ABD Başkanı Donald Trump, hedef aldığı Rusya soruşturmasını yürüten Özel Savcı Robert Mueller'in ekibinde "13 koyu demokrat" bulunduğuna dikkati çekerek, "bunun adil olmadığını" savundu.
18.03.2018 Dünya
ABD Senatosu Adalet Komisyonu'na 'acil toplantı' çağrısı!
ABD Senatosu Adalet Komisyonu'na 'acil toplantı' çağrısı! ABD Senatosu Adalet Komisyonu üst düzey üyelerinden Patrick Leahy, Başkan Donald Trump’ın Federal Soruşturma Bürosu’nu (FBI) hedef aldığı gerekçesiyle komiteyi acil toplantıya çağırdı.
18.03.2018 Dünya
Eski CIA Direktöründen Trump'a sert sözler
Eski CIA Direktöründen Trump'a sert sözler ABD Merkezi Haberalma Teşkilatının (CIA) eski Direktörü John Brennan, ABD Başkanı Donald Trump’a “Amerika’yı yıkamayacaksın, Amerika seni yenecek” dedi.
17.03.2018 Dünya
FBI'ın eski direktör yardımcısı McCabe kovuldu!
FBI'ın eski direktör yardımcısı McCabe kovuldu! ABD Adalet Bakanı Jeff Sessions'ın, eski Federal Soruşturma Bürosu (FBI) Direktör Yardımcısı Andrew McCabe'i emekliliğine iki gün kala kovduğu bildirildi.
17.03.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Fbı Direktörü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fbı direktörü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.