Fauci

Fauci

Son dakika Fauci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fauci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fauci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fauci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fauci gelişmeleri de dahil olmak üzere 74 fauci haberi bulunmuştur. Tüm fauci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bill Gates'ten dünyayı korkutan açıklama! İşte sıradaki ölümcül varyant...
Bill Gates'ten dünyayı korkutan açıklama! İşte sıradaki ölümcül varyant... Pandemi boyunca sık sık adını duyduğumuz Bill Gates, Dünya Sağlık Örgütü ile ilgili oldukça ciddi iddialarda bulundu. Yeni salgınları araştırmakla görevli ekibin yetersizliğine dikkat çeken Gates, DSÖ’nun bu ekipte 10’dan bile az tam zamanlı çalışanı olduğunu iddia etti. Sayıyı ve buna harcanan fonu yetersiz bulan milyarder, yeni pandemi ihtimalleriyle daha etkili şekilde savaşılabilmesi için farklı önerilerde bulundu.
1.05.2022 Dünya
Bill Gates yeni pandemi ile ilgili ne dedi? Bill Gates’den korkutan açıklama!
Bill Gates yeni pandemi ile ilgili ne dedi? Bill Gates’den korkutan açıklama! Dünya iki yıldan uzun bir süredir koronavirüs pandemisinin pençesinde! Virüs hala can almaya devam ederken Bill Gates’den korkutan açıklama geldi! Pandemi sürecinde gündemden düşmeyen açıklamalarıyla anılan Bill Gates dünyayı bekleyen yeni pandemi ile ilgili çarpıcı tahminlerde bulundu. Peki, Bill Gates yeni pandemi ile ilgili ne dedi? İşte Bill Gates’in bir sonraki pandemi hakkındaki açıklamaları!
20.02.2022 Gündem
Büyük tehlike! Yeni salgın geliyor, farklı bir patojenden kaynaklanacak
Büyük tehlike! Yeni salgın geliyor, farklı bir patojenden kaynaklanacak 2019'dan beri hayatımızda olan Koronavirüs (Kovid-19) dünyanın dört bir yanında can almaya devam ederken Bill Gates'ten çok net bir uyarı geldi. Pandeminin başından beri adı komplo teorileri ile anılan Bill Gates, koronavirüs ve dünyayı bekleyen bir sonraki tehlike hakkında çok konuşulacak açıklamalara imza attı.
20.02.2022 Dünya
Bill Gates'ten koronavirüs ile ilgili yeni uyarılar! 'Son olmayacak'
Bill Gates'ten koronavirüs ile ilgili yeni uyarılar! 'Son olmayacak' Pandeminin başından beri adı komplo teorileri ile anılan Bill Gates, koronavirüs ve dünyayı bekleyen bir sonraki tehlike hakkında çok konuşulacak açıklamalara imza attı.
9.02.2022 Dünya
Omicron varyantında büyük tehlike!
Omicron varyantında büyük tehlike! Aşırı bulaşıcılığına rağmen hastalığın daha hafif geçtiği Omicron ile tehlike azaldı mı? Yoksa söz konusu rehavet zaten yüksek olan bulaşıcılığı tetikleyerek vakaların rekor seviyelere gelmesine mi sebep oluyor? Omicron pandemiyi bitirecek bir umut mu, yoksa büyük risk taşıyan bir rehavet mi? Dünyanın dört bir yanındaki uluslar, koronavirüse karşı savaşlarında küçük ama sonuç olarak önemli bir dönüş yapıyor. Virüsü yok etmek artık bir strateji değil. Birçok ülke onunla yaşamanın yollarını arıyor.
22.01.2022 Gündem
Doktor Anthony Fauci'den skandal sözler! Mikrofonu açık unutunca...
Doktor Anthony Fauci'den skandal sözler! Mikrofonu açık unutunca... 2019 yılından itibaren gezegenimizi saran koronavirüs (Kovid-19) salgını ile birlikte tüm dünyanın tanıdığı Dr. Anthony Fauci mikrofonun azizliğine uğradı. Senato oturumunda mikrofonunun açık olduğunu unutan Fauci, kendisini eleştiren senatöre aptal dedi.
12.01.2022 Dünya
ABD bu açıklamayı konuşuyor! Mehmet Öz'den sert sözler...
ABD bu açıklamayı konuşuyor! Mehmet Öz'den sert sözler... ABD'de siyasete girmeye hazırlanan ünlü Türk doktor Mehmet Öz'den ABD Başkanı Joe Biden'ın baş tıbbi danışmanı Fauci ile ilgili flaş bir açıklama geldi.
13.12.2021 Dünya
Omicron mutasyonlara yol açar mı? Omicron için aşıya ihtiyaç var mı?
Omicron mutasyonlara yol açar mı? Omicron için aşıya ihtiyaç var mı? Dünya koronavürüsün yeni varyantı Omicron ile mücedele ediyor. Omicron varyantı ile ilgili çalışmalar devam ederken bilim insanları ve ilaç şirketlerinden de açıklamalar gelmeye devam ediyor. Paniğe neden olan Omicron varyantı ile ilgili ABD’li ilaç şirketi Pfizer’dan açıklama geldi. Pfizer’ın CEO’su Albert Bourla Omicron varyantının önceki türlere göre daha hafif olduğunu, ancak daha hızlı yayıldığını belirtti. Yeni ortaya çıkan omicron varyantının gelecekte daha fazla mutasyona yol açabileceğini dikkat çekti. Peki, Omicron mutasyonlara yol açar mı? Omicron için aşıya ihtiyaç var mı? Aşılar Omicron varyantında etkili mi? Aşılar omicron varyantından koruyor mu? İşte Omicron varyantı ile ilgili son bilgiler…
8.12.2021 Sağlık
ABD'de ilk Omicron vakası tespit edildi
ABD'de ilk Omicron vakası tespit edildi ABD Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Direktörü Dr. Anthony Fauci, ilk Omicron mutasyonunun tespit edildiğini duyurdu.
1.12.2021 Dünya
ABD'den flaş aşı hamlesi! Artık zorunlu olacak
ABD'den flaş aşı hamlesi! Artık zorunlu olacak ABD basını, Başkan Joe Biden yönetiminin, hava yolları ile seyahat eden uluslararası yolculara uçağa binmeden önce Kovid-19 aşısı zorunluluğu getirmeyi görüştüğünü yazdı.
15.09.2021 Dünya
Dünya diken üstünde! DSÖ'den sonra kritik bir ‘Mu varyantı’ uyarısı daha!
Dünya diken üstünde! DSÖ'den sonra kritik bir ‘Mu varyantı’ uyarısı daha! Koronavirüsle mücadele tüm dünyada hızla devam ediyor. Aşı kampanyaları ile bir an önce salgından kurtulmanın planları yapılıyor. Fakat ortaya çıkan yeni mutasyonlar tedirginlik yarattı. Özellikle Hindistan’da ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan Delta varyantına karşı sıkı tedbirler alınmaya başlandı. Dünya Sağlık Örgütü’nden son yapılan açıklamada ise Kolombiya’da tespit edilen ‘B.1.621’ mutasyonuna dikkat çekildi. Yayınlanan raporda ‘Mu varyantı’nın aşıya karşı direnç gösterdiği vurgulandı. Tüm dünyada paniğe neden olan gelişme sonrası ABD'nin salgındaki en yetkili ismi Dr. Anthony Fauci’den de konuya ilişkin çarpıcı açıklama geldi.
3.09.2021 Dünya
CDC’den Covid-19 geçirenlere 'aşı olun' çağrısı
CDC’den Covid-19 geçirenlere 'aşı olun' çağrısı ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC), ülkede aşı olmaya karşı olan çoğunluğun corona virüs geçiren kişiler olmasının tespit edilmesi üzerine yeni bir araştırma yayımladı. Çalışmada CDC, Covid-19 atlatan kişilerin aşı olmasının önemini vurgularken, iki doz aşı olmayanların, olanlara göre iki kat daha fazla enfekte olma riski olduğu belirtildi. CDC Direktörü Dr. Rochelle Walensky de, “Daha önce Covid-19 geçirdiyseniz, lütfen yine de aşı olun” dedi.
7.08.2021 Dünya
Dünyayı tedirgin eden maske açıklaması: 2022'de de hala takacağız
Dünyayı tedirgin eden maske açıklaması: 2022'de de hala takacağız Dr. Anthony Fauci, Pazar günü yaptığı açıklamada, ABD'nin bu yılın sonunda "önemli derecede normale dönebileceğini" ancak Amerikalıların koronavirüse karşı korunmak için 2022'de hala maske takmaya ihtiyaç duyacak olmasının "olası" olduğunu söyledi.
21.02.2021 Dünya
Gündeme bomba gibi düşen Trump itirafı: Oldukça şanslıydı
Gündeme bomba gibi düşen Trump itirafı: Oldukça şanslıydı ABD'de bulaşıcı hastalıklar uzmanı Dr. Anthony Fauci, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın koronavirüse (Covid-19) yakalanması ve iyileşmesi konusunda oldukça şanslı olduğunu söyledi. Fauci, Ciddi bir duruma düşebilirdi. Bence oldukça şanslıydı dedi.
20.02.2021 Dünya
ABD'den kritik aşı açıklaması: Virüse yakalanmakta daha etkili
ABD'den kritik aşı açıklaması: Virüse yakalanmakta daha etkili ABD Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Direktörü Anthony Fauci, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının, yeniden virüse yakalanmayı önlemekte doğal bağışıklık geliştirmekten daha etkili olduğunu söyledi.
14.02.2021 Dünya
Koronavirüs varyantları daha bulaşıcı!
Koronavirüs varyantları daha bulaşıcı! Kovid-19’a ait verilerle birlikte mutasyon ve varyant kavramlarına ilişkin süreci değerlendiren Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Pınar Obakan Yerlikaya, literatürde SARS-COV-2 olarak adlandırılan Kovid-19’un insan hücrelerine daha sıkı bağlanmak ve kolay çoğalmak için mutasyon geçirdiğini söyledi. Yerlikaya, yaşanan değişimlerin virüsleri güçlü kılabileceğini ve bu gücün daha bulaşıcı olduğu uyarısında bulundu.
7.02.2021 Sağlık
ABD için korkutan tahmin: Bir ayda 90 bin kişi ölebilir
ABD için korkutan tahmin: Bir ayda 90 bin kişi ölebilir Beyaz Saray Kovid-19'la Mücadele Görev Gücü, gelecek 4 hafta içinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ülkede 90 bin kişinin yaşamını yitirebileceğini bildirdi.
27.01.2021 Dünya
Davos Zirvesi 2021 ne zaman? Dijital Davos başladı!
Davos Zirvesi 2021 ne zaman? Dijital Davos başladı! Her yıl ocak ayında İsviçre'de yapılan Dünya Ekonomik Forumu (Davos Zirvesi) 2021'de Singapur'da gerçekleştirilecek. Ancak, Davos toplantıları çevrimiçi olarak başladı. Davos toplantılarında özellikle virüsün sarstığı küresel siyaset ve ekonomi ortamı ve salgın sonrası yeni normal ile ilgili tartışmalar dikkatle izleniyor. Forumda bugün TSİ 15:00’da konuşacak olan Çin Devlet Başkanı Şi Jinping, Joe Biden’ın ABD Başkanlığına resmi olarak başlamasından sonra ilk defa kamuya açık bir konuşma gerçekleştirecek. Peki, Davos toplantıları başladı mı? Davos Zirvesi 2021 ne zaman? Dünya Ekonomik Forumu (WEF) hangi tarihte? İşte 2021 Davos Zirvesi ile ilgili merak edilenler...
25.01.2021 Ekonomi
Koronavirüs için kritik tarih: Sonbahar gibi normale dönebiliriz
Koronavirüs için kritik tarih: Sonbahar gibi normale dönebiliriz ABD Başkanı Joe Biden'ın Sağlık Başdanışmanı Anthony Fauci, "Amerikalıların yüzde 70 ila 85'i yaz ortasına ya da sonuna kadar aşılanırsa, sonbahar gibi normale bir nebze dönebiliriz." dedi.
21.01.2021 Dünya
İngiltere'de flaş aşı kararı! ABD'den tepki geldi
İngiltere'de flaş aşı kararı! ABD'den tepki geldi İngiltere hükümeti, koronavirüs (Covid-19) hastalarına uygulanan aşıların aynı dozu stokta kalmadığı veya ilk aşının bilinmediği durumlarda farklı Covid-19 aşılarının karıştırılarak kullanılabilmesinin yolunu açtı.
2.01.2021 Dünya
Dünyayı tedirgin eden açıklama: Henüz en kötüyü yaşamadık
Dünyayı tedirgin eden açıklama: Henüz en kötüyü yaşamadık ABD Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Direktörü Dr. Anthony Fauci, ülkenin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında "en kötüyü henüz yaşamamış olabileceği" konusunda uyarıda bulundu.
27.12.2020 Dünya
ABD’de ikinci korona aşısına ‘acil kullanım onayı’ verildi
ABD’de ikinci korona aşısına ‘acil kullanım onayı’ verildi ABD Gıda ve İlaç Dairesi (FDA), bilimsel danışma komitesinin tavsiyesine uyarak Moderna’nın koronavirüs aşısına ‘acil kullanım onayı’ verdi. Moderna’nın koronavirüs aşısı 18 yaş ve üstü kişilere uygulanacak. Moderna koronavirüs aşısı, Dr. Anthony Fauci liderliğindeki Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü'nün yardımıyla geliştirildi.
19.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Time dergisi, Joe Biden ve Kamala Harris'i 'Yılın Kişisi' seçti
Time dergisi, Joe Biden ve Kamala Harris'i 'Yılın Kişisi' seçti ABD'de haftalık yayın yapan "Time" dergisi, geleneksel "Yılın Kişisi" anketinde, bu yıl ABD'de 3 Kasım'da düzenlenen başkanlık seçimlerini kazanan Demokrat Parti Başkan Adayı Joe Biden ve Başkan Yardımcısı Adayı Kamala Harris'i seçti.
11.12.2020 Dünya
Selena Gomez 'Yılın Kişisi' oldu
Selena Gomez 'Yılın Kişisi' oldu People dergisi, George Clooney, Dr. Anthony Fauci, Selena Gomez ve Regina King’i ‘2020 Yılın Kişileri’ olarak belirledi.
5.12.2020 Magazin
Joe Biden koronavirüs aşısını ne zaman olacağını açıkladı
Joe Biden koronavirüs aşısını ne zaman olacağını açıkladı Seçilmiş ABD Başkanı Joe Biden, koronavirüs aşısını ne zaman yaptıracağını açıkladı. Biden, Dr. Anthony Fauci'nin güvenli olduğunu söylemesiyle aşıyı herkesin önünde yaptıracağını duyurdu.
3.12.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Fauci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fauci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.