Fatma Toptaş

Fatma Toptaş

Son dakika Fatma Toptaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fatma Toptaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fatma Toptaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fatma Toptaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fatma toptaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 66 fatma toptaş haberi bulunmuştur. Tüm fatma toptaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş evlendi
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş evlendi Bir döneme damga vuran 'Kavak Yelleri' dizisinde canlandırdığı 'Efe' karakteriyle hafızalarda yer eden Dağhan Külegeç, geçtiğimiz kasım ayında evlilik yolunda ilk adımı attığı Tuğba Aytaş ile sessiz sedasız nikâh masasına oturdu. Ünlü oyuncu, sürpriz gelişmeyi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
19.04.2023 Magazin
Demet Özdemir'den dikkat çeken Oğuzhan itiraf: Özür dilerim aşkım
Demet Özdemir'den dikkat çeken Oğuzhan itiraf: Özür dilerim aşkım Yakın arkadaşı ve meslektaşı Fatma Toptaş'ın doğum günü kutlamasına katılan oyuncu Demet Özdemir, mekan çıkışında muhabirlerin sorularını yanıtladı. Yemek yapmakla ilgili konuşan ve elinin lezzetli olduğunu söyleyen Özdemir, geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturduğu Oğuzhan Koç'un hamarat olup olmadığının sorulması üzerine, dikkat çeken bir itirafta bulundu.
27.11.2022 Magazin
Paraya para demiyorlar! Köşeyi döndüler! Yıllık 6 milyon euro kazanıyorlar
Paraya para demiyorlar! Köşeyi döndüler! Yıllık 6 milyon euro kazanıyorlar Türkiye genelindeki 5 bin 500 dekar jeotermal seranın 2 bin dekarının yer aldığı Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesindeki 20 tesiste, her mevsim yetiştirilen domateslerden yıllık 100 bin ton ürün elde ediliyor. İlçede üretilen domateslerin yüzde 30'unun 10 ülkeye ihracatından 6 milyon euro gelir sağlanıyor.
11.11.2021 Yaşam
Fatma Toptaş'tan nikah tarihi açıklaması
Fatma Toptaş'tan nikah tarihi açıklaması Uzun süredir birlikte olduğu şef Gürkan Topçu ile evlilik hazırlığı yapan oyuncu Fatma Toptaş, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.
8.04.2021 Magazin
Fatma Toptaş-Gürkan Topçu'nun nikah tarihi belli oldu
Fatma Toptaş-Gürkan Topçu'nun nikah tarihi belli oldu Oyuncu Fatma Toptaş ile şef sevgilisi Gürkan Topçu'nun nikah tarihi belli oldu.
9.10.2020 Magazin
Kurbanlık fiyatları (Küçükbaş - Büyükbaş) ne kadar? Kurbanlık fiyatları belli oldu mu?
Kurbanlık fiyatları (Küçükbaş - Büyükbaş) ne kadar? Kurbanlık fiyatları belli oldu mu? Kurban Bayramına 2 aydan az bir süre olmasına rağmen, telaşı ise şimdiden başladı. Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte kurbanlık fiyatları ve kurban hazırlıkları ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Bazı illerde Kurban pazarları kurulmaya başlandı ve kurbanlık fiyatları da belli olmaya başladı. Hem küçükbaş hem de büyükbaş kurban fiyatları da yavaş yavaş netleşiyor. Geçen yıl pazarda küçükbaş (koyun, koç, keçi) 1000-1500 lira, büyükbaş da (dana, boğa) 8 bin 500-13 bin 500 gibi fiyatlarla satılırken bu yıl hem büyükbaş hem de küçükbaş kurbanlık fiyatlarında artış bekleniyor. Peki, 2020 kurbanlık fiyatları ne kadar oldu? Kurbanlık küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları belli oldu mu? Canlı hayvan kilo fiyatı ne kadar oldu? İşte küçükbaş ve büyükbaş canlı kurbanlık kilo fiyatları...
20.06.2020 Gündem
Bay yanlış ne zaman başlayacak, hangi kanalda? Can Yaman ve Özge Gürel’in başrolde yer aldığı Bay yanlış dizisi konusu ve oyuncuları…
Bay yanlış ne zaman başlayacak, hangi kanalda? Can Yaman ve Özge Gürel’in başrolde yer aldığı Bay yanlış dizisi konusu ve oyuncuları… Can Yaman ve Özge Gürel yeni bir diziyle tekrar bir araya geliyor. Bay Yanlış’ın ilk fotoğrafları basına yansıyınca, Can Yaman ve Özge Gürel hayranları arama motorlarına yöneldi. Bay yanlış ne zaman başlayacak? Bay yanlış hangi kanalda? Sorularını araştırmaya başladı. Yapımını Gold Film’in, yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in, senaryosunu ise Aslı Zengin ve Banu Zengin’in üstlendiği yaz sezonu dizisi 'Bay Yanlış'ın ilk fotoğrafları basına yansıdı. Peki, Can Yaman ve Özge Gürel’in yeni dizisi Bay Yanlış’ın konusu ne? Bay Yanlış oyuncu kadrosu kimler?
4.06.2020 Gündem
Aras Aydın kimdir? | Aras Aydın nerelidir, kaç yaşındadır?
Aras Aydın kimdir? | Aras Aydın nerelidir, kaç yaşındadır? Aras Aydın, son olarak Atv ekranlarında yayınlanan Canevim dizisinde Ömer karakterine hayat vermişti. Sefirin Kızı dizisinde komiser Turgut rolüyle dikkatleri üzerine çeken Aras Aydın’ın özel hayatı merak edilmeye başlandı. Peki, Aras Aydın kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
28.01.2020 Gündem
Çifte düğün mü?
Çifte düğün mü? İki ünlü çift Serkan Çayoğlu-Özge Gürel ve Fatma Toptaş-Gürkan Topçu, önceki gün Etiler Gürkan Şef’te bir araya geldi.
15.08.2018 Magazin
Aynı proje olmaz
Aynı proje olmaz Fatma Toptaş, arkadaşları Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çiftini sevgilisinin mekanında ağırladı.
7.08.2018 Magazin
Sadece arkadaşız
Sadece arkadaşız Oyuncu arkadaşlar Demet Özdemir ve Fatma Toptaş, önceki akşam Torun Center Artı Sahne’de galası yapılan ‘Leenane’in Güzellik Kraliçesi’ adlı oyunu izledi.
10.04.2018 Magazin
Evlilik teklifi etmedim
Evlilik teklifi etmedim Gürkan Topçu ve Fatma Toptaş, önceki gün Etiler’deydi.
17.02.2018 Magazin
Güzel oyuncu ile ünlü etçi evleniyor!
Güzel oyuncu ile ünlü etçi evleniyor! Ünlü etçi Gürkan Şef, oyuncu aşkı Fatma Toptaş’a önceki gün Dubai’de evlilik teklif etti. Aldığı yanıt ise ‘Evet’ oldu...
24.01.2018 Magazin
Okan’dan ilk stand up
Okan’dan ilk stand up ‘İstanbul Komedi Festivali’nin üçüncü gününde oyuncu Okan Çabalar, önceki akşam Uniq BKM Mutfak’ta sahne aldı.
15.11.2017 Magazin
Panik yaptılar
Panik yaptılar Seçkin Özdemir ile oyuncu Fatma Toptaş önceki gece Taksim’de görüntülendi.
2.11.2017 Magazin
Helin Avşar ayrılık sonrası nefes açıyor!
Helin Avşar ayrılık sonrası nefes açıyor! Hülya Avşar'ın kardeşi Helin Avşar, geçtiğimiz haziran ayına aşk yaşamaya başladığı 'Gürkan Şef' olarak anılan Gürkan Topçu'dan ayrılmıştı. Avşar, ayrılığın ardından nefes koçuyla birlikte Ceşme'ye gitti.
9.09.2017 Magazin
İlk kez el eleler
İlk kez el eleler Ünlü etçi Gürkan Topçu, hakkında aşk dedikoduları çıkan Fatma Toptaş’la ilk kez görüntülendi.
4.09.2017 Magazin
30’uncu yaşa aşkla girdi
30’uncu yaşa aşkla girdi Oyuncu Serkan Çayoğlu, 30. yaş gününü, yakında evlenecekleri konuşulan kendi gibi oyuncu Özge Gürel ve yakın dostlarıyla birlikte kutladı
2.06.2017 Magazin
'Ayrılık' oyununa anlamlı gala!
'Ayrılık' oyununa anlamlı gala! Sevinç Erbulak ve Fırat Tanış, yeni oyunları 'Ayrılık'ın galası için, Çevre Tiyatrosu’nu seçti.
22.02.2017 Kültür Sanat
Serkan ile Özge aşklarını saklamıyor!
Serkan ile Özge aşklarını saklamıyor! Serkan Çayoğlu-Özge Gürel çifti, güzel oyuncunun doğum günü partisinde samimi pozlar verdi.
6.02.2017 Magazin
No: 309 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
No: 309 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! No: 309 dizisi yoluna dolu dizgin devam ediyor. Son yayınlanan bölümüyle nefesleri kesen No: 309 yeni bölüm fragmanı yayınlandı. No: 309 hakkında merak edilen tüm soruların yanıtları ve ayrıntıları ile haberimizde yer alıyor...
29.09.2021 Gündem
No: 309 22. bölüm fragmanında Lale ve Onur ayrılıyor!
No: 309 22. bölüm fragmanında Lale ve Onur ayrılıyor! No: 309 22. bölüm fragmanı yayınlandı. No: 309'un yeni bölümünde Lale ve Onur arasında yaşanan kavga dikkat çekiyor. Ayrıldıklarını açıklayan çift tekrar barışacak mı? Haberi alan Pelinsu çok seviniyor. Tüm gelişmeler No: 309'da olacak.
29.09.2021 Gündem
No: 309'un 17. bölüm fragmanında Lale ve Pelinsu savaşı başlıyor!
No: 309'un 17. bölüm fragmanında Lale ve Pelinsu savaşı başlıyor! No: 309'un yeni bölümü bu akşam yayınlanacak. No: 309 dizisinin yeni bölümünde Pelinsu Onur ve Lale arasındaki aşkı hazmedemeyip ayırmak için oyunlar oynasa da Lale'nin Onur'dan vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. İki kadının bir adam için savaştığı No: 309'un heyecan dolu yeni bölümü bu akşam Fox'ta...
29.09.2021 Gündem
No: 309 12. yeni bölüm fragmanında romantik sahne! -izle
No: 309 12. yeni bölüm fragmanında romantik sahne! -izle No: 309 12. yeni bölümde eğlenceli ve romantik sahneler izleyenlerden tam not almayı bekliyor. Düğün hazırlıkları giderek yaklaşırken, Pelinsu yine hain planlar yaparak bu duruma son vermek istiyor. No: 309 12. yeni bölüm fragmanında Onur ve Lale'nin arasında ise romantik sahne fragmanda dikkat çekiyor. No: 309 12. yeni bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde..
31.08.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Fatma Toptaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fatma toptaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.