Fatih Terim Ceza

Fatih Terim Ceza

Son dakika fatih terim ceza haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fatih terim ceza ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fatih terim ceza haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fatih Terim Ceza

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fatih terim ceza gelişmeleri de dahil olmak üzere 937 fatih terim ceza haberi bulunmuştur. Tüm fatih terim ceza haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fatih Terim'in cezası ne zaman bitiyor? Fatih Terim kaç maç ceza aldı?
Fatih Terim'in cezası ne zaman bitiyor? Fatih Terim kaç maç ceza aldı? Galatasaray Fenarbahçe derbisinde yaşanan olaylardan sonra, Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, tedbire uymama eylemi ve müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle maç cezası almıştı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fatih Terim'e 6 maç men cezası ile 29 bin 500 TL para cezası verdi. Peki, Fatih Terim'in cezası ne zaman bitiyor? İşte Fatih Terim'in cezasının bitiş tarihi...
24.12.2021 Gündem
PFDK dün kararını açıklamıştı! Fatih Terim koskoca 1 sezonu cezalı geçirmiş! Son 11 yılda aldığı ceza dudak uçuklattı
PFDK dün kararını açıklamıştı! Fatih Terim koskoca 1 sezonu cezalı geçirmiş! Son 11 yılda aldığı ceza dudak uçuklattı Dün PFDK'dan 5 maç ceza aldığı açıklanan Fatih Terim'in karnesi hiç de iç açıcı değil. Tecrübeli teknik adamın son 11 yılda aldığı ceza gerçekten akıllara durgunluk verdi. İşte Terim'in ceza karnesi...
26.11.2021 Galatasaray
Avrupa'da hiç atılmadım demişti! PFDK'dan gece yarısı açıklaması! Fatih Terim, Burak Elmas ve Rezan Epözdemir'in cezaları belli oldu!
Avrupa'da hiç atılmadım demişti! PFDK'dan gece yarısı açıklaması! Fatih Terim, Burak Elmas ve Rezan Epözdemir'in cezaları belli oldu! Galatasaray Marsilya maçından sonra açıklamalarda bulunan Fatih Terim Avrupa'da kulüp bazında hiç atılmadım derken PFDK da Terim, Burak Elmas ve Rezan Epözdemir hakkında verilen kararı yayınladı. İşte verilen cezalar...
25.11.2021 Galatasaray
Galatasaray Fenerbahçe derbisinden ağır hasarlı çıktı! Sadece Fatih Terim mi? Galatasaray'da Burak Elmas ve Rezan Epözdemir'e de ağır cezalar yolda!
Galatasaray Fenerbahçe derbisinden ağır hasarlı çıktı! Sadece Fatih Terim mi? Galatasaray'da Burak Elmas ve Rezan Epözdemir'e de ağır cezalar yolda! Fenerbahçe derbisini kaybettiği gibi Trabzonspor'un da kazanmasıyla zirveden iyice uzaklaşan Galatasaray'da Fatih Terim, Burak Elmas ve Rezan Epözdemir'e ağır cezalar gelecek.
24.11.2021 Galatasaray
'Beni mi atacaksın?' demiş Halil Umut Meler'den kırmızıyı yemişti! Tedbire uymama ve hakaretten Fatih Terim'e rekor ceza
'Beni mi atacaksın?' demiş Halil Umut Meler'den kırmızıyı yemişti! Tedbire uymama ve hakaretten Fatih Terim'e rekor ceza Derbide Crespo'nun attığı golden sonra sinirlerine hakim olamayan ve hakem Halil Umut Meler'in kırmızı kart yiyen Fatih Terim'in alacağı ceza hemen hemen belli oldu.
23.11.2021 Galatasaray
Cezadan sonra yaptığı paylaşım ortalığı yıktı
Cezadan sonra yaptığı paylaşım ortalığı yıktı PFDK'dan 2 maç ceza alan Fatih Terim'in Twitter hesabındaki fotoğrafına 'Adalet terazisi' resmini koymadı büyük dikkat çekti.
26.03.2021 Galatasaray
Fatih Terim 56 dakika dayanabildi
Fatih Terim 56 dakika dayanabildi Galatasaray'ın hücum oyuncusu Mbaye Diagne, Ankaragücü maçında oyundan çıkarken direkt olarak soyunma odasının yolunu tuttu.
1.11.2020 Galatasaray
Volkan Demirel'in paylaşımı olay oldu!
Volkan Demirel'in paylaşımı olay oldu! Fenerbahçeli Volkan Demirel'in, Caner Erkin'e verilen 6 maçlık cezanın haksız olduğu yönündeki paylaşımı retweet yapması takipçilerini şaşkına çevirdi
14.02.2018 Fenerbahçe
Galatasaray çok sert çıktı!
Galatasaray çok sert çıktı! Galatasaray yöneticisi Sedat Doğan GSTV canlı yayınında çok sert açıklamalar yaptı.
15.04.2013 Futbol
Terim 'Damat davasını' kaybetti
Terim 'Damat davasını' kaybetti Terim'in, spor yazarı Onur Belge'ye karşı açtığı iki 'Damat davası'nda ilk sonuç
9.10.2008 Futbol
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
21.02.2024 İddaa
Ceza sahası çizgisinde yapılan faul penaltı olur mu? Ceza sahası dışından en çok gol atan futbolcu kim, ceza sahası içinde en çok topla buluşan takım ne?
Ceza sahası çizgisinde yapılan faul penaltı olur mu? Ceza sahası dışından en çok gol atan futbolcu kim, ceza sahası içinde en çok topla buluşan takım ne? Ceza sahası çizgisi penaltı olur mu? Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Rams Başakşehir ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan müsabaka, sarı - lacivertlilerin 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren gol, 90+4. dakikada penaltıdan Michy Batshuayi ile geldi. Tartışma yaratan gol sonrası futbolseverler Ceza sahası çizgisinde yapılan faul penaltı olur mu? Sorusuna yanıt aramaya başladı.
25.01.2024 Şampiy10
Başakşehir tek golle turladı! Josef de Souza siftah yaptı
Başakşehir tek golle turladı! Josef de Souza siftah yaptı Ziraat Türkiye Kupası 5’inci turunda Rams Başakşehir kendi evinde Keny'nin golüyle Boluspor'u saf dışı bıraktı.
17.01.2024 Başakşehir
Kendisini aldattığı gerekçesiyle eşini öldürmüştü, mesajları incelenecek
Kendisini aldattığı gerekçesiyle eşini öldürmüştü, mesajları incelenecek Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde aldattığı iddiasıyla kocası tarafından öldürülen ve cenazesi kimsenin teslim almaması üzerine belediye ekipleri tarafından defnedilen Kıymet Budak'ın tutuklu eşinin yargılanmasına devam edildi. Mahkeme heyeti, sanığın akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için Gözlem İhtisas Dairesi'ne sevkine ve eşi ile mesajlarının incelenerek rapor haline getirilmesine karar verdi.
16.01.2024 Gündem
Seçil Erzan davasında Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Muslera ve Arda Turan için flaş karar
Seçil Erzan davasında Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Muslera ve Arda Turan için flaş karar Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla fon vurgunu davasında, tutuklu sanıklar Seçil Erzan ve Ali Yörük'ün tutukluluklarının devamına karar verildi. Mahkeme, müştekiler Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Fernando Muslera ve Arda Turan'ın bir sonraki celse hazır edilmeleri için son kez süre verilmesine aksi takdirde haklarında zorla getirilme kararı çıkarılmasını karara bağladı. Heyet, Seçil Erzan'ın bankadaki hesap hareketlerinin, Erzan'ın cep telefonundaki banka çalışanlarıyla konuşmalarının ve Ali Yörük ile Semih Kaya arasındaki banka hesap hareketlerinin istenmesine karar vererek duruşmayı 8 Mart'a erteledi.
15.01.2024 Gündem
Seçil Erzan bugün 2. kez hâkim karşında
Seçil Erzan bugün 2. kez hâkim karşında Normalin üstünde yüksek gelir vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda kişiyi dolandıran Seçil Erzan ilk kez 20 Kasım’da hâkim karşısına çıktı.
12.01.2024 Gündem
Süper Lig’de Başakşehir ile Adana Demirspor puanları paylaştı
Süper Lig’de Başakşehir ile Adana Demirspor puanları paylaştı Süper Lig’in 19’uncu haftasında Başakşehir, sahasında ağırladığı Adana Demirspor ile 0-0 berabere kaldı.
6.01.2024 Başakşehir
Seçil Erzan olayında yeni mesajlar ortaya çıktı: Yeni kurbanlar, pardon yeni müşteriler buldunuz mu?
Seçil Erzan olayında yeni mesajlar ortaya çıktı: Yeni kurbanlar, pardon yeni müşteriler buldunuz mu? Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Aralarında ünlü futbolcuların ve iş insanlarının da olduğu 21 kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan banka müdürü Seçil Erzan’ın kırık olan telefonunun bilirkişi incelemesi tamamlandı. İncelenen telefonda Seçil Erzan’ın 74 farklı kişiyle 181 bin 538 adet mesajlaşması bilirkişi raporuna yansıdı. Raporda, bir dönem Galatasaray’da tercümanlık yapan Musa Mert Çetin ve eski sevgilisi olduğu iddia edilen Avukat Candaş Gürol ile konuşmaları tespit edildi. Erzan’ın Mert Çetin’e Muslera’yı ikna etmesi için mesajlar attığı, Çetin’in de Muslera ve Podolski’yi ikna etmek için konuştuğunu söylediği mesajlar yer aldı.
3.01.2024 Gündem
Fatih Terim ile Seçil Erzan arasındaki mesajlaşmalar ortaya çıktı! Dikkat çeken detaylar
Fatih Terim ile Seçil Erzan arasındaki mesajlaşmalar ortaya çıktı! Dikkat çeken detaylar Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan davasında bilirkişi raporu hazırlandı. Erzan'ın telefon ve sim kartının incelenmesiyle hazırlanan raporda, Fatih Terim ile arasındaki mesaj kayıtları yer aldı.
2.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai'de, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı kapsamında düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan zirve sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayarak kritik asgari ücret mesajı verdi. Öte yandan Erdoğan gündemden düşmeyen fenomenlere soruşturma ve fon vurgunuyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.
2.12.2023 Gündem
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Ercan 'Büyük bir deprem olabilir' dedi ve tarih aralığı verdi
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Ercan 'Büyük bir deprem olabilir' dedi ve tarih aralığı verdi Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nde Türk bilim insanı ve yüksek jeofizik mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan tarafından “Deprem Neden Yıkıyor?” konulu konferans gerçekleştirildi. Konferansta Prof. Dr. Ercan, büyük deprem olan bölgelerde aynı büyüklükte depremlerin olabileceğini vurgulayarak, 2035 ile 2045 yılları arasında Erzincan’da büyük bir deprem olabileceğini ifade etti.
26.11.2023 Gündem
Seçil Erzan kimdir, hangi banka çalışanıydı? Banka müdürü Seçil Erzan kaç yaşında, nereli, evli mi?
Seçil Erzan kimdir, hangi banka çalışanıydı? Banka müdürü Seçil Erzan kaç yaşında, nereli, evli mi? Seçil Erzan, dolandırıcılık iddiaları sebebiyle biyografisi ile ilgili merak edilenler arttı. Özel bir bankada müdürlük görevinde bulunan Seçil Erzan, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da aralarında bulunduğu ünlü futbolcuları dolandırdığı iddiasıyla tutuklandı. Peki, Seçil Erzan kimdir, nereli, şu an nerede, kaç yaşında?
24.11.2023 Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan çözüldü! Arda Turan Whatsapp yazışmalarını mahkemeye sundu: Karıma ne diyeceğim?
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan çözüldü! Arda Turan Whatsapp yazışmalarını mahkemeye sundu: Karıma ne diyeceğim? Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan hakkında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Volkan Bahçekapılı ve Selçuk İnan’ın da arasında bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi isteniyordu. Erzan ilk duruşmada, kendisine 2020 yılında Fatih Terim’in para verdiğini belirterek “Galatasaray camiasında onun sözüne güveniliyordu” dedi.
23.11.2023 Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen banka müdürünün 216 yıla kadar hapsi isteniyordu mahkeme kararını verdi
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen banka müdürünün 216 yıla kadar hapsi isteniyordu mahkeme kararını verdi Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan hakkında mahkeme kararını verdi. Yüksek kar getirili özel ve güvenilir fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan hakim karşısına çıktı. Erzan savunmasında, "Batmak üzere olan bir geminin kaptanıydım. Dolandırıcı olsaydım bu gemi batardı, ben de kurtulurdum. Çözüm planım ise yatırımları satarak mağdur ettiğim insanlara ödemekti. Planım buydu. Kazandırırken Seçil’dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum" dedi. Mahkeme, 2 sanığın tahliyesine hükmederken, sanık Erzan’ın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
21.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fatih Terim Ceza ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fatih terim ceza haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.