Fatih'in Fermanı satışa çıkıyor! Değeri dudak uçuklattı
Fatih'in Fermanı satışa çıkıyor! Değeri dudak uçuklattı Osmanlı Padişahı Fatih Sultan Mehmed Han tarafından Vezir-i Azam Zağanos Paşa’nın imaretleri için verdiği Hicri 866 tarihli (1462) ferman, İngiltere’nin başkenti Londra’da müzayedeye çıkıyor. “Exceptional Islamic Ottoman & Indian Art Sale” adlı müzayede, 21 Ekim’de Londra’da yapılacak. Fatih Sultan Mehmed Han’a ait tuğralı olağanüstü eser olan fermanın satışı merakla bekleniyor.
12.10.2021 Dünya
Mehmed Bir Cihan Fatihi 3. Bölümde Konstantinos, Haçlı Birliği yaratmak için harekete geçiyor!
Mehmed Bir Cihan Fatihi 3. Bölümde Konstantinos, Haçlı Birliği yaratmak için harekete geçiyor! Mehmed Bir Cihan Fatihi 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarının tarih temalı dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ilgi görüyor. Mehmed Bir Cihan Fatihi 3. yeni bölümde Doğu Roma İmparatoru Konstantinos, Haçlı Birliği yaratmak için harekete geçiyor. Mehmed Bir Cihan Fatihi 3. bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek...
3.04.2018 Gündem
Dracula filminde Fatih Sultan Mehmed karalanıyor mu?
Dracula filminde Fatih Sultan Mehmed karalanıyor mu? 3 Ekim Cuma günü vizyona girecek olan Dracula Untold filminde Fatih Sultan Mehmed zalim bir figür olarak işleniyor.
9.10.2014 Arşiv