Fabio Capello

Fabio Capello

Son dakika Fabio Capello haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fabio Capello ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fabio Capello haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fabio Capello

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fabio capello gelişmeleri de dahil olmak üzere 135 fabio capello haberi bulunmuştur. Tüm fabio capello haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fabio Capello: "Messi ve Ronaldo'nun yaptıkları saygısızlık"
Fabio Capello: "Messi ve Ronaldo'nun yaptıkları saygısızlık" Dünyaca ünlü teknik direktör Fabio Capello, Barcelonalı yıldız Messi ve Juventus'un gol makinesi Ronaldo'nun FIFA futbol ödülünü alamamalarının sebebinin saygısızlıkları olduğunu söyledi.
25.09.2018 Futbol
Capello teknik direktörlük kariyerini noktaladı
Capello teknik direktörlük kariyerini noktaladı Son olarak Çin'in Jiangsu Suning takımını çalıştıran İtalyan Fabio Capello, teknik direktörlük kariyerine son verdi.
9.04.2018 Futbol
Rıza Çalımbay sitem etti!
Rıza Çalımbay sitem etti! ANTALYASPOR Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yakın çevresine "Geçen sezon kulüp rekorları kırdık. 5 maçlık kredi olur mu?" sözleriyle sitemini dile getirdiği belirtildi.
18.09.2017 Antalyaspor
Süper Lig'de Capello bombası!
Süper Lig'de Capello bombası! Antalyaspor, Rıza Çalımbay'dan boşalan koltuğa tecrübeli teknik adam Fabio Capello'yu getirdi.
18.09.2017 Antalyaspor
Altaylı'dan flaş iddia: G.Saray 2. Lig'e...
Altaylı'dan flaş iddia: G.Saray 2. Lig'e... Altaylı, Dursun Özbek ve Igor Tudor'u "Galatasaray'ın başına bir felaket çökmüş vaziyette" sözleriyle eleştirdi
17.07.2017 Galatasaray
Çin'de ortalık karıştı! Burak Yılmaz...
Çin'de ortalık karıştı! Burak Yılmaz... Çin'de Beijing Guoan ile Jiangsu Suning takımları arasında oynanan maçta ortalık karıştı. Milli futbolcumuz Burak Yılmaz kırmızı kart gördü.
26.06.2017 Futbol
Şampiyonluk, görevde kalmayı garanti etmiyor
Şampiyonluk, görevde kalmayı garanti etmiyor 1884 yılında kurulan Leicester City'yi, geçen sezon tarihinin ilk şampiyonluğuna taşıyan 65 yaşındaki Ranieri'nin görevine son verildi
24.02.2017 Futbol
Yılın erkek sporcusu Jamaikalı atlet Usain Bolt
Yılın erkek sporcusu Jamaikalı atlet Usain Bolt Laureus Dünya Spor Ödülleri'nde yılın erkek sporcusu Jamaikalı atlet Usain Bolt, yılın kadın sporcusu ise ABD'li cimnastikçi Simone Biles seçildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Samuel Eto'o: 48 ülkeli Dünya Kupası'nı destekliyorum
Samuel Eto'o: 48 ülkeli Dünya Kupası'nı destekliyorum Kamerunlu yıldız futbolcu Samuel Eto'o'dan çarpıcı sözler
28.12.2016 Antalyaspor
Bağlama hediye etti
Bağlama hediye etti Antalyaspor’da oynayan dünyaca ünlü Kamerunlu Samuel Eto’o’nun ev sahipliğinde düzenlenen ‘Samuel Eto Vakfı’nın 10’uncu yıl gecesinde Behzat Gerçeker şefliğinde Enbe Orkestrası sahne aldı...
31.07.2016 Magazin
Yardım maçı iptal edildi!
Yardım maçı iptal edildi! Samuel Eto'o Vakfı'nın kuruluşunun 10'uncu yıl kutlamaları kapsamında, Antalya'da dünyaca ünlü yıldızlar ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın forma giyeceği duyurulan bu geceki yardım maçı, güvenlik gerekçesiyle iptal edildi.
23.09.2021 Futbol
Roy Hodgson istifa etti
Roy Hodgson istifa etti İngiltere teknik direktörü Roy Hodgson, istifa ettiğini açıkladı.
23.09.2021 Futbol
Eto'o: Hayalim Cumhurbaşkanı Erdoğan ile top oynamak!
Eto'o: Hayalim Cumhurbaşkanı Erdoğan ile top oynamak! Antalyaspor'un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o'nun sahibi olduğu Samuel Eto'o Özel Vakfının 16 Temmuz'da Antalya Arena'da Türk ve Dünya Karması özel maçıyla yapılacak 10. yıl kutlamasının tanıtım toplantısı yapıldı.
24.09.2021 Antalyaspor
Infantino'ya Ferguson'dan destek geldi
Infantino'ya Ferguson'dan destek geldi UEFA elçiliği yaptığı dönemde Infantino ile çalışan Ferguson, desteğinin İtalyan asıllı İsviçreli yöneticiye olacağını belirtti.
4.02.2016 Futbol
Infantino ölüm tehdidi aldığını açıkladı
Infantino ölüm tehdidi aldığını açıkladı Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) başkan adaylarından Gianni Infantino, UEFA'nın şikeye karşı mücadelesinden dolayı kendisinin ve ailesinin ölüm tehditleri aldığını söyledi.
1.02.2016 Futbol
Rudi Garcia'nın koltuğu sallanıyor!
Rudi Garcia'nın koltuğu sallanıyor! İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Roma'nın Fransız teknik direktörü Rudi Garcia'nın geleceği tartışma konusu oldu.
17.12.2015 Futbol
Rusya EURO 2016'ya direkt katılıyor
Rusya EURO 2016'ya direkt katılıyor Euro 2016 Elemeleri G Grubu'nda Rusya ile Karadağ karşı karşıya geldi.
13.10.2015 Futbol
Rusya'da Slutski dönemi
Rusya'da Slutski dönemi Rusya Milli Futbol Takımı'nda Fabio Capello'dan boşalan teknik direktörlük görevine Leonid Slutski getirildi.
7.08.2015 Futbol
Rusya'da Capello dönemi bitti
Rusya'da Capello dönemi bitti Rusya Futbol Federasyonu, Milli Takım teknik direktörü Fabio Capello'nun sözleşmesini feshetti.
14.07.2015 Futbol
30 isimden seç beğen al
30 isimden seç beğen al F.Bahçe yönetimi bütçeye uygun olan futbolcuları tek tek belirledi, seçim yapma işini ise yeni gelecek hocaya bıraktı
4.06.2015 Fenerbahçe
Capello'ya Terraneo'dan veto
Capello'ya Terraneo'dan veto Fenerbahçe'de yönetim kurulunda gündeme gelen Fabio Capello ismi Giuliano Terraneo'nun gazabına uğradı.
3.06.2015 Fenerbahçe
Terraneo’dan Ada çıkarması!
Terraneo’dan Ada çıkarması! Hafta sonunu Londra’da geçiren Giuliano Terraneo’nun yakın arkadaşı Harry Redknapp ile biraraya geldiği ifade edildi.
2.06.2015 Fenerbahçe
F.Bahçe'nin İtalyan patronu iş üstünde!
F.Bahçe'nin İtalyan patronu iş üstünde! Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, sarı-lacivertlilerin başına geçecek teknik direktör konusunda görüşmeler yapmak üzere önceki gün İtalya'ya uçtu.
31.05.2015 Fenerbahçe
Yılın en iyisi Djokovic
Yılın en iyisi Djokovic Laureus Dünya Spor Ödülleri sahiplerini buldu. Novak Djokovic ve Genzebe Dibaba ödül aldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Fabio Capello ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fabio capello haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.