F-16 Satışı

F-16 Satışı

Son dakika F-16 satışı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan F-16 satışı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını F-16 satışı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

F-16 Satışı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan f-16 satışı gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 f-16 satışı haberi bulunmuştur. Tüm f-16 satışı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Çavuşoğlu'ndan 'F-16' açıklaması: Her düzeyde anlaşma sağlandı
Bakan Çavuşoğlu'ndan 'F-16' açıklaması: Her düzeyde anlaşma sağlandı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "F-16'da askeri müzakereler tamamlandı. ABD Savunma Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı'na gönderdi. Yönetim, Dışişleri Bakanlığı aracılığı ile gayriresmi şekilde kongreye bildirimde bulundu. Buradan itiraz gelmezse süreç tamamlanıyor, resmi bildirim oluyor. Yönetimle her düzeyde anlaşmalar sağlandı" dedi.
16.01.2023 Gündem
Son dakika gelişmesi! ABD’den Türkiye’ye F-16 satışını kısıtlayan karar
Son dakika gelişmesi! ABD’den Türkiye’ye F-16 satışını kısıtlayan karar ABD Temsilciler Meclisi, Cumhuriyetçi Frank Pallone tarafından sunulan ve Türkiye’ye yeni F-16 savaş uçakları ile F-16 modernizasyon kitlerinin satışını kısıtlayan yasa tasarısı onayladı.
14.07.2022 Ekonomi
Lobilerin F-16 paniği! Beyaz Saray'dan kritik Türkiye açıklaması...
Lobilerin F-16 paniği! Beyaz Saray'dan kritik Türkiye açıklaması... ABD’deki Yunan-Rum lobisi, Ermeni ve bölücü destekçileri ile birlikte Türkiye’ye 40 adet F-16 savaş uçağı satışını ve yaklaşık 80 uçağın da modernizasyonunu önlemek amacıyla harekete geçti. Bu çerçevede Amerikan Kongresi’nin alt kanadı Temsilciler Meclisi üyesi 10 milletvekili, Türkiye’ye ABD yapımı F-16 satışını ve modernizasyonunu zorlaştıran bir yasa maddesi değişikliği hazırladı.
7.07.2022 Dünya
Tarihi zirvede kritik sonuç! ABD’nin yeni planında dikkat çeken Türkiye detayı...
Tarihi zirvede kritik sonuç! ABD’nin yeni planında dikkat çeken Türkiye detayı... Madrid'deki tarihi NATO zirvesinin yankıları tüm dünyada sürüyor. İngiliz Financial Times gazetesi ABD'nin yeni stratejisini yazdı. Yazıda dikkat çeken bir Türkiye detayı yer aldı.
30.06.2022 Dünya
ABD'den son dakika Türkiye hamlesi! F-16  ve  füze sistemi...
ABD'den son dakika Türkiye hamlesi! F-16 ve füze sistemi... ABD Başkanı Joe Biden yönetiminin, Kongre’den Türkiye’nin F-16 savaş uçağı filosu için gelişmiş silah, radar ve diğer teknik ekipmanların satışına onay verilmesini istediğini bildirildi.
12.05.2022 Dünya
Sosyal medya düzenlemesi neleri kapsıyor? Sosyal medya düzenlemesi yürürlüğe girdi!
Sosyal medya düzenlemesi neleri kapsıyor? Sosyal medya düzenlemesi yürürlüğe girdi! Sosyal medya düzenlemesi olarak bilinen Basın Kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair kanun Resmi Gazete’de yayımlanarak yürülüğe girdi. Düzenlemenin detayları merak edilirken Sosyal medyada gerçeğe aykırı bilgi yayanlarla ilgili uygulanacak hükümler de yer aldı. Peki, Sosyal medya yasası nedir? Sosyal medya düzenlemesi neleri kapsıyor? Sosyal medyada gerçeğe aykırı bilgi yayanlara hapis cezası var mı? İşte detaylar…
18.10.2022 Gündem
İcralık olanlar malını satabilir mi? Borçlunun hacizli malı satması mümkün mü? Haczedilen malların satışı talebi için süre nedir?
İcralık olanlar malını satabilir mi? Borçlunun hacizli malı satması mümkün mü? Haczedilen malların satışı talebi için süre nedir? Borçlunun hacizli malı satışı ile ilgili yeni yönetmelik yürürlüğe girdi. İcralık olanlara satış yetkisi veriliyor. İcra ve İflas Kanunu'nu düzenleyen yönetmelik Resmî Gazete'de yayımlandı. Yürürlüğe giren yeni yönetmeliğe göre borçlu, icralık olan malını satabilecek. Peki, İcralık olanlar malını satabilir mi? Borçlunun hacizli malı satması mümkün mü? Haczedilen malların satışı talep edilebilir mi? Haczedilen malların satışı talebi nereye yapılır? İşte detaylar…
30.05.2022 Ekonomi
TRT bandrol nedir, TRT bandrol ücreti ne kadar? Cep telefonu TRT payı ve cep telefonu bandrol ücreti…
TRT bandrol nedir, TRT bandrol ücreti ne kadar? Cep telefonu TRT payı ve cep telefonu bandrol ücreti… Cep telefonu TRT bandrolü nedir, cep telefonu TRT payı arttı mı? Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre, TRT kanunu uyarınca bandrole tabi elektronik cihazlardan alınan bandrol oranları artırıldı. Peki, cep telefonu TRT bandrolü oranı ne oldu? TRT bandrol nedir, TRT bandrol ücreti ne kadar?
26.05.2022 Ekonomi
2022 muhtar maaşları ne kadar oldu? Muhtar maaşlarına zam Resmi Gazete’de!
2022 muhtar maaşları ne kadar oldu? Muhtar maaşlarına zam Resmi Gazete’de! Muhtar maaşlarına zam! Resmi Gazete’de yayımlandı ve belli oldu! Resmi Gazete’de yayınlanan 7394 sayılı Hazineye Ait Taşınmaz Malların Değerlendirilmesi Ve Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun İle Bazı Kanunlarda Ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'la Muhtar Ödenek ve Sosyal Güvenlik Yasası’nda düzenleme yapıldı. Karar göre, muhtar maaşları asgari ücret seviyesine yükseltildi. Peki, 2022 muhtar maaşları ne kadar oldu? İşte detaylar…
15.04.2022 Çalışan Hakları
MSÜ sınavı başvuruları başladı! 2022 MSÜ sınav ücreti ne kadar, MSÜ 2022 başvurusu nasıl yapılır?
MSÜ sınavı başvuruları başladı! 2022 MSÜ sınav ücreti ne kadar, MSÜ 2022 başvurusu nasıl yapılır? MSÜ başvuru kılavuzu ÖSYM tarafından yayımlandı. ÖSYM tarafından yapılan açıklamada, 27 Mart tarihinde uygulanacak MSÜ sınavı için başvuruların başladığı aktarıldı. MSÜ başvuru kılavuzunun yayımlanmasıyla sınav ücreti ve başvuru şartları, başvurunun nasıl yapılacağı da netlik kazandı. 13 Ocak ila 9 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacak MSÜ başvuruları hakkında merak edilenler…
13.01.2022 Eğitim
Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! Bitkisel üretime destekleme ödemesi yapılmasına dair tebliğ Resmi Gazete’de!
Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! Bitkisel üretime destekleme ödemesi yapılmasına dair tebliğ Resmi Gazete’de! Tarım ve Orman Bakanlığının Bitkisel Üretime Destekleme Ödemesi Yapılmasına Dair Tebliğ Resmi Gazete’de yayımlandı. Tebliğde, bitkisel üretimi artırmak, verim ve kaliteyi yükseltmek, üretim maliyetlerinin karşılanmasına katkıda bulunmak, sürdürülebilirliği sağlamak, kayıtlılığı arttırmak ve çevreye duyarlı alternatif tarım tekniklerinin geliştirilmesine yönelik, çiftçilere destekleme yapılmasına ilişkin usul ve esasların belirlendi.
8.12.2021 Ekonomi
Faiz ve zam farkı alınmayacak resmen değişti! 1 yıl ertelendi...
Faiz ve zam farkı alınmayacak resmen değişti! 1 yıl ertelendi... Türkiye'nin 81 ilinde uygulanacak. Binlerce kişi bekliyordu ve resmen değişti. Resmi Gazete'de yayımlanan düzenleme ile bir yıl ertelendi. 1 Temmuz 2020 tarihi ile 31 Aralık 2020 tarihi arasındaki dönemde tahsil edilmesi gereken kira, kesin izin, kesin tahsis, irtifak hakkı, kullanma izni, yararlanma, ilave yararlanma bedelleri ve hasılat paylarının ödeme sürelerinin başvuru şartı aranmaksızın bir yıl ertelendi ve bu alacaklar ertelenen süre sonuna kadar herhangi bir zam veya faiz uygulanmadan tahsil edilecek. Tesisin içerisinde bulunan ticari ünitelerin işleticileri/kiracıları kullanım bedeli ertelemesinden yararlanamayacak.
23.12.2020 Ekonomi
Sokağa çıkma yasağı başladı!
Sokağa çıkma yasağı başladı! Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk oturumu olan TYT dolayısıyla 15.00'e kadar uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması başladı.
27.06.2020 Gündem
Hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma yasağıyla ilgili flaş açıklama! İşte sokağa çıkma yasağı kapsamı
Hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma yasağıyla ilgili flaş açıklama! İşte sokağa çıkma yasağı kapsamı İçişleri Bakanlığı hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma yasağıyla ilgili genelge yayımladı. Genelgeye göre, YKS’nin yapılacağı okulların etrafındaki kırtasiyelerde çalışanlar muaf tutulacak. Yerli/yabancı turistler, rezervasyon yaptırdıkları konaklama tesisine uçak, otobüs gibi toplu taşıma araçları veya özel araçlarıyla gidebilecek. Yerli ve yabancı turistler halk plajlarından yararlanabilecek, müze ve ören yerleri ile anıtları, ibadethaneleri, türbeleri ziyaret edebilecek. Peki, Sokağa çıkma yasağından kimler muaf tutulacak? Sokağa çıkma yasağı kapsamı ve Sokağa çıkma yasağı istisnaları
27.06.2020 Gündem
Yarın marketler açık mı? İşte sokağa çıkma yasağı genelgesi ve açık olan yerler
Yarın marketler açık mı? İşte sokağa çıkma yasağı genelgesi ve açık olan yerler Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) nedeniyle bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanacak. 27 Haziran cumartesi günü saat 09.30 ile 15.00 arasında ve pazar günü 09.30 ile 18.30 saatleri arasında sokağa çıkma yasağı (kısıtlaması) ile ilgili olarak İçişleri Bakanlığı genelge yayımladı. Pek çok kişi de marketlerin açık olup olmayacağını merak ediyor. Peki, 27 Haziran Cumartesi (yarın) marketler açık mı? İşte sokağa çıkma yasağı genelgesi!
26.06.2020 Gündem
Yarın sokağa çıkma yasağı var mı? Sınavda sokağa çıkma yasağı saatleri ve Sokağa çıkma yasağı genelgesi...
Yarın sokağa çıkma yasağı var mı? Sınavda sokağa çıkma yasağı saatleri ve Sokağa çıkma yasağı genelgesi... ÖSYM tarafından düzenlenecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS), bu hafta sonu gerçekleştirilecek. Geçen hafta sonu LGS sınavı için getirilen sokağa çıkma yasağı uygulaması bu hafta sonu YKS için de uygulanacak. Peki, Yarın sokağa çıkma yasağı var mı? İşte Sınavda sokağa çıkma yasağı saatleri ve sokağa çıkma yasağı genelgesi...
26.06.2020 Gündem
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri?  Hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca düzenlenecek 2 milyon 437 bin 119 adayın katılacağı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS), bu hafta sonu yapılacak. Geçtiğimiz hafta LGS için uygulanan Sokağa çıkma yasağı uygulaması bu hafta sonu YKS için uygulanacak. Peki, Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı saat kaçta? Sınavda sokağa çıkma yasağı kaç saat? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri...
26.06.2020 Gündem
Bu hafta (27 - 28 Haziran) sokağa çıkma yasağı var mı? Bu hafta sokağa çıkma yasağı saat kaçta başlıyor? Cumartesi saat kaça kadar sokağa çıkma yasağı var?
Bu hafta (27 - 28 Haziran) sokağa çıkma yasağı var mı? Bu hafta sokağa çıkma yasağı saat kaçta başlıyor? Cumartesi saat kaça kadar sokağa çıkma yasağı var? Bu hafta sokağa çıkma yasağı var mı? sorusu hafta sonunun yaklaşmasıyla yoğunluk kazandı. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için 27 Haziran Cumartesi ve 28 Haziran 2020 Pazar günü sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. İçişleri Bakanlığı genelgesine göre, ‘’Yeni tip koronavirüs salgınının görüldüğü andan itibaren, Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun önerileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda salgının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla birçok tedbir kararı alınarak uygulamaya geçirildi’’ ifadelerine yer verildi. Peki, Bu hafta sokağa çıkma yasağı saat kaçta başlıyor? Cumartesi saat kaça kadar sokağa çıkma yasağı var?
25.06.2020 Gündem
Cumartesi Pazar sokağa çıkma saatleri – Hafta sonu sokağa çıkma yasağı istisnaları (27-28 sokağa çıkma yasağı)
Cumartesi Pazar sokağa çıkma saatleri – Hafta sonu sokağa çıkma yasağı istisnaları (27-28 sokağa çıkma yasağı) İçişleri Bakanlığı geçtiğimiz günlerde 81 İl Valiliğine “LGS ve YKS Tedbirleri” konulu genelge gönderdi. İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelgeye göre, 27 Haziran Cumartesi günü saat 09.30 ile 15.00 arasında ve Pazar günü 09.30 ile 18.30 saatleri arasında sokağa çıkma yasağı (kısıtlaması) uygulanacak. İşte Cumartesi Pazar sokağa çıkma yasağı saatleri ve 27 28 haziran sokağa çıkma yasağı genelgesi…
24.06.2020 Gündem
20 Haziran LGS, 27-28 Haziran YKS için sokağa çıkma yasağı ilan edildi! İşte Sokağa çıkma yasağı saatleri!
20 Haziran LGS, 27-28 Haziran YKS için sokağa çıkma yasağı ilan edildi! İşte Sokağa çıkma yasağı saatleri! İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “LGS ve YKS Tedbirleri” konulu genelge gönderdi. Genelgede, yeni tip koronavirüs salgınının görüldüğü andan itibaren, Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun önerileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda salgının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla birçok tedbir kararı alınarak uygulamaya geçirildi. İçişleri Bakanlığı "LGS'nin yapılacağı 20 Haziran günü 09.00-15.00 saatlerinde, 27 Haziran Cumartesi ve 28 Haziran 2020 Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi ve sonrasında oluşabilecek yoğunluğu ve bulaşma riskini azaltmak, sınavın sorunsuz bir şekilde yapılmasını temin etmek amacıyla; cumartesi günü saat 09.30 ile 15.00 arasında ve Pazar günü 09.30 ile 18.30 saatleri arasında istisnalar hariç olmak üzere 81 ilde vatandaşların sokağa çıkmaları kısıtlanacak.
18.06.2020 Gündem
Çalışma izni başvurusu yasakta nasıl alınır? Sokağa çıkma yasağında çalışma izni belgesi almak için nereye başvurulur
Çalışma izni başvurusu yasakta nasıl alınır? Sokağa çıkma yasağında çalışma izni belgesi almak için nereye başvurulur İçişleri Bakanlığı, 4 günlük 15 ilde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili 81 il valiliğine genelge gönderdi. 19 Mayıs Salı günü 24:00’a kadar uygulanacak sokağa çıkma yasağına ilişkin gönderilen genelgede, 18-19 Mayıs’ta market, bakkal, manav ve kasaplar 10.00-16.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek. Sokağa çıkma yağından muaf olanlara yeni meslekler eklenince, sokağa çıkma yasağında çalışma izni nasıl ve nereden alınır, soruları da arttı. Çalışma izni başvurusu nasıl alınır? Sokağa çıkma yasağında çalışma izni belgesi almak için nereye başvurulur?
18.05.2020 Çalışma Hayatı
İstanbul Valiliği'nden sokağa çıkma yasağı açıklaması!
İstanbul Valiliği'nden sokağa çıkma yasağı açıklaması! İstanbul Valiliği, sokağa çıkma kısıtlamasından kimlerin muaf tutulacağına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.
13.05.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı’ndan sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili yeni genelge
İçişleri Bakanlığı’ndan sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili yeni genelge İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine sokağa çıkma kısıtlaması konulu yeni bir genelge gönderdi. Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu 16 ve 17 Mayıs'ta market, bakkal, manav ve kasaplar ile online satış yapan işletmeler kapalı olacak.
12.05.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı 81 ile genelge gönderdi! Sokağa çıkma yasağı...
İçişleri Bakanlığı 81 ile genelge gönderdi! Sokağa çıkma yasağı... İçişleri Bakanlığı'nca, 81 il valiliğine, hafta sonu 31 ilde uygulanacak sokağa çıkma yasağı ile ilgili genelge gönderildi.
16.04.2020 Gündem
Sağlıkta şiddete karşı yeni hamle! AK Parti düğmeye bastı
Sağlıkta şiddete karşı yeni hamle! AK Parti düğmeye bastı AK Parti'nin sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin önlenmesi için hazırladığı yasa teklifi Meclis Başkanlığı'na sunuldu. Teklif ile ilaç ve eczacılık alanında düzenleme, sağlık çalışanlarına şiddetin önlenmesi gibi konular hedefleniyor. TBMM Başkanlığına sunulan teklif 43 maddeden oluşuyor.
30.10.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

F-16 Satışı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki f-16 satışı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.