F-15

F-15

Son dakika f-15 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan f-15 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını f-15 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

F-15

haberleri sayfasında son dakika yaşanan f-15 gelişmeleri de dahil olmak üzere 460 f-15 haberi bulunmuştur. Tüm f-15 haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD F-15'lerini İncirlik'ten kaçırdı
ABD F-15'lerini İncirlik'ten kaçırdı Rusya Devlet Başkanı Putin, Türkiye’ye yönelik tehditlerini artırırken ABD, hava muharebesinde etkili F-15 savaş uçaklarını İncirlik’ten kaçırdı. Yetkililer Rusya'nın Suriye'de konuşlu S-400 füzelerinin esas hedefinin ABD ve NATO uçakları olduğunu belirtti.
29.09.2021 Gündem
ABD İncirlikte bulunan F-15'lerini çekiyor!
ABD İncirlikte bulunan F-15'lerini çekiyor! ABD, geçen ay İncirlik Hava Üssü'ne gönderdiği 12 F-15 savaş uçağını Türkiye'den İngiltere'ye çekiyor.
29.09.2021 Gündem
Türkiye ve ABD arasında Suriye sınırına F-15 pazarlığı
Türkiye ve ABD arasında Suriye sınırına F-15 pazarlığı Rusya’nın Türk hava sahasını peşpeşe ihlal etmesinin ardından ABD tarafından 6 Kasım’da İncirlik’e gönderilen 6 adet F-15C tipi savaş uçağının Suriye sınırında devriye uçuşuna çıkması gündemde...
29.09.2021 Gündem
ABD uçakları Türkiye'yi koruyacak
ABD uçakları Türkiye'yi koruyacak KOALİSYON ülkelerinin Adana ve Diyarbakır’daki üslerde konuşlandırdığı uçakların görevlendirilmesi aşamasına da geçildi...
29.09.2021 Gündem
F15 savaş uçakları İncirlik Üssü’ne geldi
F15 savaş uçakları İncirlik Üssü’ne geldi ABD Savunma Bakanlığı, 6 adet F15 E tıpı savaş uçağının, İncirlik Üssü’ne Perşembe günü ulaştığını açıkladı...
13.11.2015 Dünya
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne?
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne? CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda milyonlarca liralık paranın sayıldığı görüntüler Türkiye gündemine oturdu. Soruşturma başlatılan görüntülere ilişkin dikkat çeken açıklamalar da geliyor.
13.03.2024 Gündem
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda, emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik düzenlemenin de yer aldığı '8'inci Yargı Paketi' kabul edilerek yasalaştı.
2.03.2024 Çalışma Hayatı
Yapısına Göre Cümleler Nelerdir? Cümleler Yapısına Göre Nasıl Ayrılır?
Yapısına Göre Cümleler Nelerdir? Cümleler Yapısına Göre Nasıl Ayrılır? En az bir kelimeden oluşan ve yargı bildiren anlamlı söz ve kelime gruplarına cümle denir. Cümleler hem anlam hem de yapı bakımından birçok türe ayrılır. 
5.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aile olmadan bireyin varlığı eksik kalır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aile olmadan bireyin varlığı eksik kalır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü Programı'nda önemli açıklamalarda bulunarak, "Marjinal grupların istismar malzemesi haline gelen İstanbul Sözleşmesi'nden çekilmemizin şiddetle mücadeleye en küçük olumsuz etkisi olmamıştır. Kadın haklarıyla ilgili kazanımları örseletmeyiz. Mevzuatımızı sürekli genişletiyoruz, yeniliyoruz. 2024 yılı faaliyet planımız ilgili bakanlığımız ve ilgili kurumlarla planlanmıştır." ifadelerini kullandı.
25.11.2023 Gündem
Aref Ghafouri ve 12 kişiye 6 ay işlem yasağı getirildi! Hissesi rekor seviyede yükseldi
Aref Ghafouri ve 12 kişiye 6 ay işlem yasağı getirildi! Hissesi rekor seviyede yükseldi Avrupa Yatırım Holding hissesine ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu yeniden incelemede bulundu. SPK, Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği gereğince 13 kişiye 6 ay süreyle borsalarda işlem yapma yasağı getirdi. Yasak gelen kişiler arasında illüzyonist Aref Ghafouri de bulunuyor.
19.08.2023 Ekonomi
vivo’nun bütçe dostu yeni modeli Y36 satışta
vivo’nun bütçe dostu yeni modeli Y36 satışta  Şık ve zarif tasarımı, güçlü teknolojik özellikleri ve fiyat performans avantajı ile rakiplerini geride bırakan vivo Y36, Türkiye’de satışa sunuldu.
18.07.2023 Advertorial
Man Adası davasında yeni gelişme! Kılıçdaroğlu 190 bin lira tazminat ödeyecek
Man Adası davasında yeni gelişme! Kılıçdaroğlu 190 bin lira tazminat ödeyecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Man Adası' iddialarının ardından Yargıtay'ın bozma kararına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Mahkeme, Kılıçdaroğlu'nun toplam 190 bin lira tazminat ödemesine hükmetti.
6.07.2023 Gündem
WhatsApp’tan gönderilen hakaret içerikli ses kaydına hapis cezası
WhatsApp’tan gönderilen hakaret içerikli ses kaydına hapis cezası Konya’da, Şefkat-Der Genel Başkanı Hayrettin Bulan, WhatsApp’tan gönderdiği ses kaydında, barınakta hayvanlara kötü muamele iddiasıyla Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile 3 ilçe belediye başkanına hakaret suçlamasıyla 1 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, Bulan’ın cezasını daha önce de başka kişilere yönelik benzer suçlar işlediği gerekçesiyle ertelemedi.
22.06.2023 Yaşam
7 yaşındaki Ayşe'yi zehirleyen tarihi geçmiş köfteyi satan markete 6 bin lira ceza
7 yaşındaki Ayşe'yi zehirleyen tarihi geçmiş köfteyi satan markete 6 bin lira ceza Antalya'nın Serik ilçesinde ailesinin bir marketten aldığı son kullanma tarihi 1 ay geçmiş köfteyi yiyen Ayşe Sare Dalıç (7), gıda zehirlenmesi nedeniyle hastanede tedaviye alındı. Ailenin açtığı tazminat davasında mahkeme, marketi 6 bin lira manevi tazminat ödemeye mahkum etti.
12.05.2023 Yaşam
Doktora dehşeti yaşattı! Yargıtay'dan emsal karar
Doktora dehşeti yaşattı! Yargıtay'dan emsal karar Ankara'da Asistan Doktor Ertan İskender'i (32) eli ve belinden bıçaklayıp, 'kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürmeye teşebbüs' ve 'hakaret' suçlarından indirimsiz olarak 16 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılan Bayram Nargüner'in cezası Yargıtay'da onandı.
10.05.2023 Yaşam
Babasının isteğiyle başladığı meslekte 48 yıldır saatlere ayar veriyor
Babasının isteğiyle başladığı meslekte 48 yıldır saatlere ayar veriyor Karabük’te iki çocuk babası Sadık Çakır (63), babasının madenci olmasını istememesi üzerine başladığı saat tamirciliğini emekli olmasına rağmen yaklaşık yarım asırdır devam ettiriyor.
25.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Dalga dalga büyüyen bir zaferin ayak seslerini duyuyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Dalga dalga büyüyen bir zaferin ayak seslerini duyuyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyükelçiler ile iftar programında konuştu. Seçim mesajı veren Erdoğan, "14 Mayıs'ta milletimin en doğru kararı vereceğine inanıyoruz. Dalga dalga büyüyen bir zaferin ayak seslerini duyuyoruz. Türkiye Yüzyılı'nın cemresi, sadece gönüllere değil aynı zamanda sandığa da düşmüştür" dedi.
4.04.2023 Gündem
Hazine ve Maliye Bakanlığı deprem sonrası atılan adımları açıkladı
Hazine ve Maliye Bakanlığı deprem sonrası atılan adımları açıkladı Hazine ve Maliye Bakanlığı, deprem felaketi sonrası alınan adımlara ilişkin bilgilendirme yaptı.
24.02.2023 Ekonomi
Bakanlar deprem bölgesinde! Konut için ilk kazma vuruldu! Bakan Kurum açıkladı, işte örnek proje ve daireler...
Bakanlar deprem bölgesinde! Konut için ilk kazma vuruldu! Bakan Kurum açıkladı, işte örnek proje ve daireler... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malatya Afet Koordinasyon Merkezi’nde açıklamalarda bulundu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum "TOKİ eliyle Nurdağı ve İslahiye’de ilk etapta yapacağımız 855 konutumuz için ilk kazmayı vurduk" dedi. Ayrıca Bakan Kurum, deprem bölgesinde 73 bin 972 köy evi yapılacağını söyleyerek afet bölgesindeki konutların 1 yıl içinde etap etap teslim edileceğini söyledi.
24.02.2023 Gündem
Adalet Bakanlığı duyurdu! Adli Tıp Kurumu KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları!
Adalet Bakanlığı duyurdu! Adli Tıp Kurumu KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları! Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’na personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, İstanbul, Denizli, Diyarbakır ve Erzurum’da istihdam edilmek üzere, mühendis, kimyager ve biyolog alınacak. Peki, Adli Tıp Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Adli Tıp Kurumu personel alımı şartları!
28.12.2022 Personel Alımı
Savcı Maaşları 2023: En yüksek, en düşük savcı maaşı ne kadar? Savcılar ne kadar maaş alıyor?
Savcı Maaşları 2023: En yüksek, en düşük savcı maaşı ne kadar? Savcılar ne kadar maaş alıyor? 2023 yılına kısa bir süre kala savcı maaşları da merak konusu oldu. Adliyelerde ve mahkemelerde görev alan savcılar, Adalet Bakanlığı’na bağlı olarak görev alırlar. Kademe ve derecesine değişiklik gösteren savcı maaşlarına yapılacak zam da memur zammına göre netlik kazanacak. Peki, En yüksek, en düşük savcı maaşı ne kadar? Savcılar ne kadar maaş alıyor? 2023’te savcı maaşlarına ne kadar zam gelecek? 2023 savcı maaşı ne kadar olacak? 2023 Savcı maaş zammı ne kadar? İşte detaylar…
19.12.2022 Çalışma Hayatı
Konaklama Vergisi Tebliği Resmi Gazete’de! 1 Ocak 2023’te yürürlüğe giriyor! Kimler konaklama vergisi ödeyecek?
Konaklama Vergisi Tebliği Resmi Gazete’de! 1 Ocak 2023’te yürürlüğe giriyor! Kimler konaklama vergisi ödeyecek? Hazine ve Maliye Bakanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı duyurdu! Konaklama Vergisi detayları belli oldu! Konaklama Vergisi Tebliği Resmi Gazete’de yayımlandı. Konaklama Vergisi’ne göre, otel, tatil köyü, butik otel, motel, pansiyon ile köy, ve yayla evi ve kampinglerde kalan kişilerden konaklama vergisi alınacak. Peki, Konaklama vergisi ne zaman yürürlüğe giriyor? Konaklama vergisini kim ödeyecek? Konaklama vergisi ne kadar? Çadır ve karavanda konaklayanlar vergi ödeyecek mi? İşte detaylar…
14.12.2022 Ekonomi
2023 yılı bilirkişilik asgari ücret tarifesi belli oldu! Bilirkişi ücretleri Resmi Gazete’de yayımlandı!
2023 yılı bilirkişilik asgari ücret tarifesi belli oldu! Bilirkişi ücretleri Resmi Gazete’de yayımlandı! Adalet Bakanlığı duyurdu! 2023 yılı bilirkişilik asgari ücret tarifesi belli oldu. Resmi Gazete’de yayımlanan kararla Bilirkişilik Yönetmeliği gereğince bilirkişilere ödenecek ücret ve giderlerin miktarı ile bunların ödenmesine ilişkin usul ve esasları belli oldu. Peki, Bilirkişi ücretleri ne kadar? İşte 2023 yılı bilirkişilik asgari ücret tarifesine göre bilirkişi ücretleri!
14.12.2022 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan yeni hamle! Resmen kullanıma açıldı
Merkez Bankası'ndan yeni hamle! Resmen kullanıma açıldı TCMB, liralaşma stratejisinin dijital ekonomi yol haritasının bir bileşeni olan ödemeler alanı açık bankacılık hizmetlerini kullanıma açtığını duyurdu.
1.12.2022 Ekonomi
Devlet Tiyatroları personel alacak! İşte personel alımı şartları ve  Kariyer Kapısı başvuru ekranı!
Devlet Tiyatroları personel alacak! İşte personel alımı şartları ve Kariyer Kapısı başvuru ekranı! Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’ne sözleşmeli personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, sanatkar memur ve uzman memur olarak görev yapmak üzere stajyer, sahne amiri, kondüvit, suflör, sahne ışıkçısı, sahne terzisi, sahne makinisti kadrolarına sözleşmeli personel alınacak. Peki, Devlet Tiyatroları personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları!
28.11.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

F-15 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki f-15 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.