Ezgi Mola İnstagram

Ezgi Mola İnstagram

Son dakika Ezgi Mola instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ezgi Mola instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ezgi Mola instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ezgi Mola İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ezgi mola instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 64 ezgi mola instagram haberi bulunmuştur. Tüm ezgi mola instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ezgi Mola'dan karnı burnunda poz: Fit haliyle dikkat çekti
Ezgi Mola'dan karnı burnunda poz: Fit haliyle dikkat çekti Ünlü oyuncu Ezgi Mola Instagram hesabından tatil hallerini paylaştı. Mola, paylaştığı fotoğrafa 'Bugün yoga dersine başladım bakın bağdaş kurabiliyorum' notunu düştü.
13.08.2023 Magazin
Ezgi Mola pandemi stiliyle gündemde!
Ezgi Mola pandemi stiliyle gündemde! Masumlar Apartmanı dizisindeki Safiye karakterine hayat veren Ezgi Mola, Instagram paylaşımıyla bir kez daha gündeme geldi.
6.05.2021 Magazin
Ezgi Mola doğum gününü böyle kutladı!
Ezgi Mola doğum gününü böyle kutladı! Ünlü oyuncu Ezgi Mola, doğum gününü sevgilisi Mustafa Aksakkallı ile kutladı. 37 yaşına giren Ezgi Mola Instagram hesabından da paylaşım yaptı.
29.03.2021 Magazin
İsyan etti! 'O paraya ev alınır'
İsyan etti! 'O paraya ev alınır' Mustafa Aksakallı ile evlilik hazırlığı yapan Ezgi Mola, evinde tadilata başladı. Ancak istenen fiyatlar ünlü oyuncunun canını sıktı: '120 bine mutfak mı yapılır? O paraya Beylikdüzü’nden 1+1 ev alınır' diyerek isyan etti.
20.01.2021 Magazin
Enis Arıkan: İnternette yazan yaşım gerçeği yansıtmıyor
Enis Arıkan: İnternette yazan yaşım gerçeği yansıtmıyor Oyuncu Ezgi Mola, 38 yaşına basan yakın arkadaşı ve meslektaşı Enis Arıkan'ın doğum gününü kutladı.
4.01.2021 Magazin
Ezgi Mola: Enis’i sevmeyecek biriyle evlenmem!
Ezgi Mola: Enis’i sevmeyecek biriyle evlenmem! Oyuncu Ezgi Mola, instagram hesabı üzerinden kısa videolar çekerek takipçilerinin yönelttiği soruları yanıtladı.
5.01.2019 Magazin
'Çocukken tam bir fırlamaydım!'
'Çocukken tam bir fırlamaydım!' "Maide’nin Altın Günü" filmiyle seyirci karşısına çıkan Ezgi Mola'dan çok samimi açıklamalar.
28.12.2017 Magazin
Ezgi Mola’ya kötü haber! O ismin sevgilisi hamile...
Ezgi Mola’ya kötü haber! O ismin sevgilisi hamile... Kısa bir süre önce Hollywood oyuncusu Dwayne Johnson'u takibe alan Ezgi Mola'ya kötü haber.
12.12.2017 Magazin
Ezgi Mola'nın yeni gözdesi: Dwayne Johnson
Ezgi Mola'nın yeni gözdesi: Dwayne Johnson 'Rock' lakaplı oyuncu Dwayne Johnson'u takip etmeye başlayan oyuncu Ezgi Mola, dünyaca ünlü ismin sosyal medya paylaşımına ilginç bir yorum yazdı.
1.12.2017 Magazin
Ezgi Mola o ismi engelledi! İşte nedeni...
Ezgi Mola o ismi engelledi! İşte nedeni... Ünlü oyuncu Ezgi Mola, rengini açtığı saçlarıyla önceki gün fotoğrafını çekip paylaştı. Bunu gören bir takipçisi "Derhal eski rengine dönüyorsun, çok kötü" dedi...
24.10.2017 Magazin
Kılık değiştirip pazara çıkan ünlü isim şaşırttı!
Kılık değiştirip pazara çıkan ünlü isim şaşırttı! Sosyal medya hesabından kendi yarattığı Maide Teyze'nin videolarını paylaşmaya başlayan Ezgi Mola, pazara çıkıp halkın arasına karıştı.
9.10.2017 Magazin
Ezgi Mola çıldırdı: Şerefsiz bir g.t daha!
Ezgi Mola çıldırdı: Şerefsiz bir g.t daha! Ezgi Mola, sokaktan geçerken köpeğe tekme atan adama adeta ateş püskürdü. Haberi Twitter'dan paylaşan Mola, "İşte karşınızda şerefsiz bir g.t" notuyla paylaşım yaptı.
17.09.2017 Magazin
'Her yeri estetik' deyince Ezgi Mola çıldırdı!
'Her yeri estetik' deyince Ezgi Mola çıldırdı! Doğallığıyla herkesi kendine hayran bırakan oyuncu Ezgi Mola'ya "Her yeri estetik" yorumu yapılınca, güzel oyuncu çok sinirlenip cevap verdi.
4.09.2017 Magazin
Ezgi Mola isyan etti!
Ezgi Mola isyan etti! Hayvan sevgisiyle bilinen Ezgi Mola, gökyüzündeki canlıları korumak için de çabalıyor.
14.08.2017 Magazin
Ezgi Mola çıldırdı: Senin gibiler ölsün ki...
Ezgi Mola çıldırdı: Senin gibiler ölsün ki... Ezgi Mola, Antalya Kepez'de E.K adlı şahsın köpekleri ezdiği görüntülere çok sert tepki gösterdi.
8.08.2017 Magazin
Bahaneleri bırakın
Bahaneleri bırakın Oyuncu Ezgi Mola, Instagram hesabından spor yaparken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.
10.06.2017 Magazin
Ezgi Mola sosyal medyayı salladı! Erkek oldu...
Ezgi Mola sosyal medyayı salladı! Erkek oldu... Ezgi Mola, yeni bir proje için makyaj koltuğuna oturdu ve o anları sosyal medya hesabından paylaştı.
14.05.2017 Magazin
Ezgi Mola o ünlülerle dalga geçti!
Ezgi Mola o ünlülerle dalga geçti! Ezgi Mola, Instagram'dan şalvarlı başörtülü fotoğrafını paylaşarak sosyal medyadan reklam yapan ünlüleri ti'ye aldı.
4.05.2017 Magazin
Ezgi Mola çıldırdı: Y..şak kanı bozuk b.k...
Ezgi Mola çıldırdı: Y..şak kanı bozuk b.k... Ezgi Mola, televizyonda izlediği bir habere tepkisini sosyal medya hesabından sert bir şekilde gösterdi. Mola, 'Y..şak kanı bozuk b.k'' sözleriyle isyan etti.
28.04.2017 Magazin
Ezgi Mola: 'Gerçek haram işte bu!'
Ezgi Mola: 'Gerçek haram işte bu!' Ünlü oyuncu Ezgi Mola, Arap turistlerden fazla para alındığına şahit olunca isyan etti. İşte Ezgi Mola'nın sosyal medya üzerinden isyanı...
13.04.2017 Magazin
Ezgi Mola'dan komik paylaşım!
Ezgi Mola'dan komik paylaşım! Oyuncu Ezgi Mola, yaşıtları birer birer evlenip çocuk sahibi olunca durumu ti'ye almaya başladı.
17.03.2017 Magazin
Ezgi Mola'nın ilginç kombini!
Ezgi Mola'nın ilginç kombini! Ekranların sempatik ve neşeli isimlerinden Ezgi Mola, instagram hesabından eğlenceli bir paylaşımda bulundu.
26.01.2017 Magazin
Hayaller Rihanna gerçek Mola!
Hayaller Rihanna gerçek Mola! Oyuncu Ezgi Mola, Instagram hesabından, dünyaca ünlü pop şarkıcısı Rihanna’yla benzer bir pozunu paylaştı...
5.01.2017 Magazin
Ezgi Mola'dan olay klip!
Ezgi Mola'dan olay klip! Ünlü oyuncu Instagram hesabına öyle bir video yükledi ki...
1.01.2014 Magazin
Ünlü isimler yeni sosyal medya platformu 'Threads'e giriş yaptı
Ünlü isimler yeni sosyal medya platformu 'Threads'e giriş yaptı Twitter’a rakip olarak gelen Threads platformu,, Mark Zuckerberg tarafından piyasaya sürüldü. Bu platform ünlü isimlerin de dikkatini çekti. İşte Threads'e katılan magazin dünyasının ünlü isimleri...
6.07.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ezgi Mola İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ezgi mola instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.