Skuter kazasında ölen Ezgi Alya Yiğit davasında flaş karar! Sürücüye istenen ceza da belli oldu
Skuter kazasında ölen Ezgi Alya Yiğit davasında flaş karar! Sürücüye istenen ceza da belli oldu Gaziantep'te, skuter ile evine dönen lise öğrencisi Ezgi Alya Yiğit'in öldüğü, Şimal Toprak'ın yaralandığı kazanın ardından tutuklanan ve 1 ay sonra serbest kalan ehliyetsiz otomobil sürücüsü Osman S.(17) hakkında iddianame hazırlandı. Kazada yaşamını yitiren Ezgi Alya Yiğit'in 'asli' kusurlu olduğu belirtilen iddianamede, 'tali' kusurlu olarak kabul edilen sürücü Osman S., hakkında  'taksirle ölüm ve yaralanmaya neden olma' suçundan  2 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
22.06.2022 Yaşam
Acılı annenin yürek yakan seslenişi: Rüyalarıma girsin diye dualar ediyorum!
Acılı annenin yürek yakan seslenişi: Rüyalarıma girsin diye dualar ediyorum! Gaziantep'te, skuter ile seyir halindeyken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Ezgi Alya Yiğit'in ailesi ve avukatları, olay anına ait güvenlik kamerası görüntülerinin bulunmasını istedi. Ailesi kızlarının ölümüne neden olan ehliyetsiz sürücünün de en ağır cazaya çarptırılmasını istedi.
9.05.2022 Yaşam
Kazada ölen Ezgi’nin ablası: Yıllar da sürse mahkeme sürecini takip edeceğiz
Kazada ölen Ezgi’nin ablası: Yıllar da sürse mahkeme sürecini takip edeceğiz Gaziantep'te, skuter ile yolun karşısına geçmeye çalışırken ehliyetsiz sürücü Osman S.'nin (17) kullandığı otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitiren Ezgi Alya Yiğit'in ablası Elif Yiğit, yıllar da sürse mahkeme sürecinin takipçisi olacaklarını söyledi. Yığıt, kardeşinin kaza günü deneme sınavında 1’inci olduğu, bunu kutlamak için öğretmenleri ve arkadaşlarıyla iftar yemeğine gittiği, dönüşte de kazanın yaşandığını belirtti.
15.04.2022 Gündem