Eyvah Eyvah

Eyvah Eyvah

Son dakika eyvah eyvah haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eyvah eyvah ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eyvah eyvah haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eyvah Eyvah

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eyvah eyvah gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.008 eyvah eyvah haberi bulunmuştur. Tüm eyvah eyvah haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demet Akbağ’ın saç itirafı! “Peruk kullanmak zorundayım”
Demet Akbağ’ın saç itirafı! “Peruk kullanmak zorundayım” Vizontele, Hükümet Kadın, Sandık Kokusu, Eyvah Eyvah, 9 Kere Leyla, Bir Demet Tiyatro, Sandık Kokusu gibi yapımlarda rol alan başarılı oyuncu Demet Akbağ kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da gündeme geliyor. Demet Akbağ son olarak katıldığı bir YouTube programında çarpıcı itiraflarda bulundu.
6.01.2024 Magazin
Usta oyuncu Tanju Tuncel hayatını kaybetti! Ata Demirer'den taziye mesajı
Usta oyuncu Tanju Tuncel hayatını kaybetti! Ata Demirer'den taziye mesajı 'Geniş Aile', 'Eyvah Eyvah 2', 'Eyvah Eyvah 3' başta olmak üzere birçok dizi, sinema filmi ve tiyatro oyununda rol alan usta sanatçı Tanju Tuncel 83 yaşında hayatını kaybetti. Sanatçının, yarın Erenköy Galip Paşa Camii'nde öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Osmangazi Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi. Ünlü oyuncu Ata Demirer de "Hayatımda tanıdığım en naif, en kendine has insanlardan” ifadeleriyle taziye paylaşımında bulundu.
15.07.2023 Magazin
Galatasaray'ın yeni Fatih Terim'i Okan Buruk! 'O bir imparator'
Galatasaray'ın yeni Fatih Terim'i Okan Buruk! 'O bir imparator' Dün akşam Hatayspor'u 4-0'la evine uğurlayan ve Süper Lig'de 8'de 8 yapan Galatasaray'da Okan Buruk hakkında yeni imparator yakıştırmaları alkış topladı.
14.01.2023 Galatasaray
Ata Demirer girdiği mekanda 15 saat kaldı! Kadın arkadaşlarıyla görüntülendi
Ata Demirer girdiği mekanda 15 saat kaldı! Kadın arkadaşlarıyla görüntülendi 'Eyvah Eyvah' serisi, 'Berlin Kaplanı', 'Niyazi Gül Dörtnala', 'Olanlar Oldu', 'Hedefim Sensin' ve konuk oyuncu olarak 'Organize İşler: Sazan Sarmalı' filmlerinde kamera karşısına geçen Ata Demirer, senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı yeni filmi 'Bursa Bülbülü' ile sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Ünlü komedyen, önceki gece Cihangir'de bir mekanda kadın arkadaşlarıyla görüntülendi. Mekanda tam 15 saat kalan Ata Demirer, ilginç bir rekora imza attı.
4.11.2022 Magazin
16 yıllık hasret sona erdi! Boğaz’da Mahsun Kırmızıgül fırtınası esti
16 yıllık hasret sona erdi! Boğaz’da Mahsun Kırmızıgül fırtınası esti Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava konserleri, önceki akşam sahnesinde 16 yıl sonra ilk konserini veren Mahsun Kırmızıgül'ü ağırladı. Kırmızıgül, biletleri günler öncesinden tükenen konserde, müziği ve hikayeleri harmanladığı ‘Anlatacaklarım Var’ isimli muhteşem şovuyla sevenlerine hem müzik ziyafeti yaşattı hem de onları zamanda yolculuğa çıkardı.
4.06.2022 Magazin
Dünya Tütünsüz Günü! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençlik buluşmasına damga vuran sözler
Dünya Tütünsüz Günü! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençlik buluşmasına damga vuran sözler Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya Tütünsüz Günü Gençlik Buluşması'nda konuştu. Dünya Tütünsüz Günü için düzenlenen gençlik buluşmasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Ünlü oyuncu Berat Efe Parlar'ın çağrısı buluşmaya damga vurdu. Parlar, yıllar önce ziyaret ettikleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın annesine sigarayı bırakması gerektiğini söylediğini ancak annesinin sigara içmeye devam ettiğini aktardı. Parlar, şu an kanser hastası olan annesine doktorunun ilk sorusunun 'Sigara içiyor musun' olduğunu ve herkese sigaradan uzak durma çağrısı yaptı.
31.05.2022 Siyaset
Bergüzar Korel isyan etti!
Bergüzar Korel isyan etti! Hamile olan oyuncu Bergüzar Korel, hamilelik hakkında hem kendisine hem de eşi Halit Ergenç'e yapılan yorumlara sosyal medya hesabından tepki gösterdi.
24.08.2021 Magazin
Demet Akbağ Ata Demirer’i tıraş etti
Demet Akbağ Ata Demirer’i tıraş etti Demet Akbağ, ‘Eyvah Eyvah’ ve ‘Hedefim Sensin’ filmlerindeki rol arkadaşı Ata Demirer’in doğum gününde sürpriz yapıp Bozcaada’ya gitmişti. Demet Akbağ dün teknede Ata Demirer’i tıraş etti.
11.07.2020 Magazin
'Açmayın şuna soruşturma falan'
'Açmayın şuna soruşturma falan' Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Berna Laçin'in Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası yaptığı açıklamaları eleştirerek, "Açmayın şuna soruşturma falan" ifadelerini kullandı.
27.01.2020 Gündem
Ata Demirer ile Alara Bozbey evleniyor
Ata Demirer ile Alara Bozbey evleniyor Geçtiğimiz günlerde ilişkilerine bir şans daha veren Ata Demirer ve Alara Bozbey evlenmeye hazırlanıyor. Çiftin nisan ayında Geyikli'de gerçekleşecek köy düğünüyle dünyaevine gireceği söyleniyor.
7.01.2020 Magazin
Eyvah Eyvah filmi nerede çekildi?
Eyvah Eyvah filmi nerede çekildi? Eyvah Eyvah filmi Kanal D ekranında izleyici ile buluşuyor. Peki Eyvah Eyvah filmi nerede çekildi?
18.08.2019 Televizyon
Ata Demirer'in çiftlik hayatı!
Ata Demirer'in çiftlik hayatı! Yazı Bozcaada’da geçiren Ata Demirer sosyal medya paylaşımlarıyla beğeni topladı. Ünlü komedyen üzüm bağından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti.
24.07.2019 Magazin
Özge Borak'tan evlilik açıklaması
Özge Borak'tan evlilik açıklaması Özge Borak ikinci evliliğini 'Eyvah Eyvah' filminde oynarken yakınlaştığı Ata Demirer ile 2012'de yapmıştı. Ama mutlulukları 2 yıl sürmüştü
14.07.2019 Magazin
Bakan Berat Albayrak: Seçimden sonra...
Bakan Berat Albayrak: Seçimden sonra... Adım Adım Ekonomi Trabzon-İş Dünyası Buluşması'nda önemli açıklamalarda bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, dolarla ilgili "Doların yükselmesini çok beklersiniz. Hele ki seçimden sonra daha çok beklersiniz." ifadelerini kullandı.
19.03.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınına konuk oldu.
25.02.2019 Siyaset
Ata Demirer'den yıllar sonra gelen Özge Borak itirafı
Ata Demirer'den yıllar sonra gelen Özge Borak itirafı Ata Demirer Buket Aydın’ın sunduğu ‘40’ programına konuk oldu. Demirer, yıllar sonra eski eşi Özge Borak ile ilgili samimi bir itirafta bulundu.
29.11.2018 Magazin
Ata Demirer'in kendini kıyasladığı isim...
Ata Demirer'in kendini kıyasladığı isim... Ünlü oyuncu, komedyen ve senarist Ata Demirer, kendisiyle kıyaslanan isimler hakkında konuştu. Demirer, "Cem Yılmaz benim için hep bir kotadır. Belirleyici bir zeka ve kalitedir. İşimi yaparken onu hep çok ciddiye alırım. Özendiğim biri varsa eğer o da Şener Şen ve Metin Akpınar" dedi.
30.11.2018 Televizyon
3 yıl sonra yeniden...
3 yıl sonra yeniden... Ata Demirer'in yazdığı ve başrolü Demet Akbağ ile paylaştığı 'Hedefim Sensin' için geri sayım başladı. 'Eyvah Eyvah' serisinin yıldızları son filmden üç yıl sonra tekrar bir araya geldi.
18.08.2018 Magazin
Ata çoşturdu
Ata çoşturdu Komedyen Ata Demier Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Durmuş ve Özlem Durmuş çiftinin oğulları 7 yaşındaki Kurtuluş’un sünnet düğününe katıldı.
29.04.2018 Magazin
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 21 Şubat Çarşamba
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 21 Şubat Çarşamba 21 Şubat Çarşamba gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı keyif dolu çocuk programının tekrarı başlıyor. Evrim Akın’un sunduğu program, çocuklarınızla birlikte keyifli ve neşeli bir sabaha başlamanıza yardım edecek. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Eyvah Eyvah” adlı yerli sinema filminin tekrar bölümünü seyredebilirsiniz. Komedi ve eğlence dolu filmi, ailece izleyerek eğlence dolu anların tadını çıkartabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
21.02.2018 Gündem
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 29 Kasım Çarşamba
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 29 Kasım Çarşamba 29 Kasım Çarşamba günü Show TV, 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı eğlence dolu çocuk programı ile ekranlarınıza renkli bir giriş yapıyor. Hem ebeveynlerin hem de çocukların eğlenmesini mümkün kılan programın her kesitini büyük bir zevkle seyredebileceksiniz. Eğer yeni bölümünü seyredemediyseniz, bu tekrar bölümü izleyerek merak ettiklerinize cevap bulabilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Eyvah Eyvah” adlı komedi tufanı bir sinema filmi ile akşamınız daha hareketli hale gelecek. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizi takipte kalabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Show TV yayın akışında bugün neler var? 26 Eylül Salı
Show TV yayın akışında bugün neler var? 26 Eylül Salı Show TV’de 26 Eylül tarihli yayın akışı, tiyatro güldürü programı Güldüy Güldüy Show Çocuk ile başlayacak. Show TV yayın akışı Zahide Yetiş’le programının canlı yayını ve Pelin Karahan’la Nefis Tarifler adlı programın yeni bölümü ile devam edecek. Gelin Evi adlı yarışma programı ve Artık Susma adlı programdan sonra, 18.45’te Show Haber yayında olacak. Show TV akşam kuşağında Eyvah Eyvah 3 ve Organize İşler adlı komedi filmleri yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
Show TV yayın akışında bugün neler var? 19 Eylül Salı
Show TV yayın akışında bugün neler var? 19 Eylül Salı Show TV’de, 19 Eylül Salı gününe ait yayın akışı sevilen güldürü programı Güldüy Güldüy Show Çocuk’un ekrana gelmesiyle birlikte başlıyor. Sonrasında Zahide Yetiş’le adlı program, Pelin Karahan’la Nefis Tarifler, Gelin Evi ve Artık Susma adlı programların yeni bölümleri ekrana geliyor. 18.45’te Show Haber’in yayınlanmasından sonra, Eyvah Eyvah 2 ve Vizontele Tuuba adlı yerli sinemalar Show TV ekranında olacak.
29.09.2021 Gündem
Eyvah eyvah!
Eyvah eyvah! Şarkıcı Linet, yeni sevgilisiyle önceki akşam Ulus Sunset’te romantik bir yemek yedi.
29.08.2017 Magazin
Özge Borak ve babası Selçuk Borak aynı dizide!
Özge Borak ve babası Selçuk Borak aynı dizide! İstanbullu Gelin'in Begüm'ü Özge Borak'ın babası Selçuk Borak da dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Baba-kız ilk kez aynı dizide yer alacak.
17.05.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Eyvah Eyvah ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eyvah eyvah haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.