Eytde Son Durum

Eytde Son Durum

Son dakika EYTde son durum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan EYTde son durum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını EYTde son durum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eytde Son Durum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eytde son durum gelişmeleri de dahil olmak üzere 5 eytde son durum haberi bulunmuştur. Tüm eytde son durum haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi kimi kapsayacak, kimi kapsamayacak? EYT hangi şartlarla çıkacak?
Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi kimi kapsayacak, kimi kapsamayacak? EYT hangi şartlarla çıkacak? Yıllardır çözülmeyi bekleyen Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) sorunu için hükümet adım attı. Uzun süredir emeklilik hakları için mücadele veren EYT’liler yeni düzenleme için gözlerini yapılan çalışmaya çevirdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı EYT düzenlemesi üzerinde çalışıyor. Kamuoyunca birkaç formül sıklıkla dile getirilse de henüz çalışmanın detayları ile ilgili netlik yok. Ancak EYT’lilerin hangi koşulda emekli olacağı ve kimleri kapsayacağı en çok merak edilen konular arasında geliyor. Peki, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi kimi kapsayacak, kimi kapsamayacak? EYT hangi şartlarla çıkacak? EYT’den kimler yararlanacak? EYT düzenlemesinde şartlar belli oldu mu? İşte detaylar…
23.07.2022 Emekli
Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili flaş açıklama! EYT’de yeni detaylar ortaya çıktı! Emeklilik...
Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili flaş açıklama! EYT’de yeni detaylar ortaya çıktı! Emeklilik... Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ederken, emeklilik için gün sayanlar için dikkat çeken bir açıklama geldi. Hükümet düğmeye bastı, EYT çalışmaları hız kazandı. AK Parti 3600 ek gösterge çözülür çözülmez EYT ile ilgili sorununun çözüleceğini duyurdu. Daha önce kısmi emeklilik, sigorta süresi formülü, kesintili emeklilik yolu, geçici kesintili alternatif, prim tamamlama modeli olarak beş seçeneğin masada olduğu ortaya çıkmıştı. Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili gelen son bilgilere göre; maaş hesabında 3'lü bir sistem uygulanacak, primi eksik olanlar için halen uygulanmakta olan kısmi emeklilik formülünün uygulanması güçlü bir alternatif olarak öne çıkıyor. İşte EYT ile ilgili flaş detaylar...
22.02.2022 Emekli
EYT ne zaman çıkacak? EYT'de son durum ne? İşte EYT'de son gelişmeler!
EYT ne zaman çıkacak? EYT'de son durum ne? İşte EYT'de son gelişmeler! 5 milyon kişiyi ilgilendiren ve uzun bir süredir üzerinde çalışılan Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili gelişmeler gelmeye devam ediyor. Hükümetin gündeminde olan EYT yasası ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in daha önce katıldığı televizyon programlarında farklı formüller üzerinde çalışıldığını ifade etmişti. Gözler EYT yasasına çevrildi. Yasanın EYT'lilere neler getireceği merak konusu. Peki, EYT ne zaman çıkacak? EYT'de son durum ne? İşte EYT'de son gelişmeler!
19.01.2022 Emekli
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan EYT açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan EYT açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Emeklilikte Yaşa Takılanlar'a ilişkin olarak açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 40-50 yaşlarında emekliliğin olmayacağını belirtti.
26.10.2019 Emekli
EYT'de son durum nedir? İşte cevabı...
EYT'de son durum nedir? İşte cevabı... Emeklilikte yaşa yakılan milyonlarca vatandaşın arayışı hız kesmiyor. Prim gün sayısını doldurup, yaşını beklemek zorunda kalan vatandaşlar ne zaman emekli olacaklarını merakla araştırıyor. İşte EYT'de son durum...
7.02.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Eytde Son Durum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eytde son durum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.