EYT çıkacak mı? EYT’de son durum ne? Bakan Vedat Bilgin’nden EYT açıklaması!
EYT çıkacak mı? EYT’de son durum ne? Bakan Vedat Bilgin’nden EYT açıklaması! Emeklilikte yaşa takılanlarda (EYT) son durum milyonlarca kişinin gündeminde! EYT ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Emekli olmak için prim gününü tamamlayan fakat yaş şartını bekleyen EYT’liler, sorunlarının çözümü için hükümetten adım atmasını beklerken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den EYT çalışması ile ilgili açıklama geldi. Peki, EYT çıkacak mı? EYT’de son durum ne? EYT nedir, kimleri kapsıyor? İşte EYT ile ilgili son gelişmeler ve Bakan Bilgin’in EYT açıklaması!
4.07.2022 Emekli
EYT çıkacak mı? EYT ne zaman çıkar? EYT çalışması var mı? İşte EYT ile ilgili son gelişmeler!
EYT çıkacak mı? EYT ne zaman çıkar? EYT çalışması var mı? İşte EYT ile ilgili son gelişmeler! Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Milyonların beklediği EYT düzenlemesinde yapılan açıklamalar dikkatle takip ediliyor. Uzun süredir gündemde olan EYT ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin katıldığı bir televizyon programında açıklama yaptı. Peki, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili son durum ne? EYT çıkacak mı? İşte EYT ile ilgili son gelişmeler!
19.04.2022 Emekli
EYT'de son gelişmeler: EYT çıkacak mı?
EYT'de son gelişmeler: EYT çıkacak mı? EYT uzun bir zamandır Türkiye gündeminden düşmüyor. Milyonlarca kişi Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili son dakika haberlerini yakından takip ediyor. Konuyla ilgili açıklamalar yeniden yükseldi. İşte EYT son durum haberleri...
11.11.2019 Emekli