Eylemci

Eylemci

Son dakika eylemci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eylemci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eylemci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eylemci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eylemci gelişmeleri de dahil olmak üzere 966 eylemci haberi bulunmuştur. Tüm eylemci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ermenistan'da skandal görüntü! Azerbaycan bayrağını yaktılar
Ermenistan'da skandal görüntü! Azerbaycan bayrağını yaktılar Ermenistan'da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası açılışında büyük bir skandala imza atıldı. Açılış töreninde Azerbaycan bayrağı yakıldı. Azerbaycan'dan konuyla ilgili büyük tepki geldi.
15.04.2023 Diğer Sporlar
MİT, sözde Barış Pınarı alan sorumlusu dahil 5 DEAŞ'lı teröristi yakaladı
MİT, sözde Barış Pınarı alan sorumlusu dahil 5 DEAŞ'lı teröristi yakaladı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile Suriye Milli Ordusu'nun (SMO) koordineli çalışmasıyla Barış Pınarı Harekatı alanında DEAŞ'ın sözde sorumlusunun yanı sıra eylemci unsurlarının da aralarında bulunduğu 5 terörist yakalandı.
1.12.2022 Gündem
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: S-300'le yapılan taciz karşılıksız bırakılmamalı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: S-300'le yapılan taciz karşılıksız bırakılmamalı MHP lideri Bahçeli, TBMM açılır açılmaz sosyal medya düzenlemesinin kanunlaşması gerektiğini belirtti. Bahçeli, Yunanistan'ın bardağı taşırmak üzere olduğunun altını çizerek 'S-300'le yapılan taciz karışılıksız bırakılmamalı' ifadelerini kullandı. Seçim için de hazır olduklarını kaydeden MHP lideri "Adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi.
1.09.2022 Siyaset
İçişleri Bakanı Soylu’dan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na tepki
İçişleri Bakanı Soylu’dan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na tepki İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki göstererek, “Ankara’da, defalarca Emniyet Terör Şube'nin gözaltına aldığı, kamuda öğretmenlik de yapmayan, profesyonel eylemci HDPKK’lı eliyle polisle öğretmeni karşı karşıya getirmeye utanmıyor musun?” dedi.
30.08.2022 Siyaset
Tayland Başbakanı görevi bırakmadı, ülkede protestolar başladı
Tayland Başbakanı görevi bırakmadı, ülkede protestolar başladı Tayland'da askeri darbe sonrası başbakanlığı devralan Chan-o-cha'nın görev süresinin dolmasına rağmen başbakanlığı bırakmaması üzerine ülkede protestolar başladı.
23.08.2022 Dünya
Avrupa'nın en büyük korkulu rüyası gerçek oldu! Karartılmış sokaklarda İlginç görüntüler...
Avrupa'nın en büyük korkulu rüyası gerçek oldu! Karartılmış sokaklarda İlginç görüntüler... Putin'in emriyle Rusya'nın gaz kesme kararı sonrası kendini 'en büyük korkulu rüyası' içinde bulan AB ülkeleri tasarruf önlemlerini artırmaya devam ediyor. Soğuk su ile duş, kararan sokaklar, klimasız ofisler Avrupa için artık normal sayılırken asıl büyük krizin kışın patlak vermesi bekleniyor. İşte soğuk ve karanlık bir kışa hazırlanan Avrupa'dan dikkat çeken gelişmeler...
3.08.2022 Dünya
DBP'li Salihe Aydeniz hakkında 3 ayrı suçlama
DBP'li Salihe Aydeniz hakkında 3 ayrı suçlama Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı ve Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin Meclis'e ulaşan dosyada 3 ayrı suçlama yer aldı.
17.06.2022 Gündem
Kadirov tehditler yağdırdı! Sadece 6 saniye sürer
Kadirov tehditler yağdırdı! Sadece 6 saniye sürer Savaşın başından beri Rusya’nın ve Putin’in en büyük destekçisi olan Çeçen lider Ramazan Kadirov, Polonya’ya tehdit savurarak "Ukrayna işi bittiğinde size neler yapabileceğimizi gösterebiliriz" dedi.
27.05.2022 Dünya
İngiltere ve Fransa'da ortalık karıştı! Rus milyarderlere şok! Malikaneleri işgal edildi
İngiltere ve Fransa'da ortalık karıştı! Rus milyarderlere şok! Malikaneleri işgal edildi İngiltere'de bir grup gösterici Rus milyarder Oleg Deripaska'nın başkent Londra'daki malikanesini, Fransa'da da bir grup Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in eski damadı Kirill Shamalov'un villasını işgal etti.
14.03.2022 Dünya
Kelepçeli görüntülerle ilgili Emniyet'ten açıklama! Görüntüler bizleri de derinden üzmüştür
Kelepçeli görüntülerle ilgili Emniyet'ten açıklama! Görüntüler bizleri de derinden üzmüştür Çalıştıkları market zincirinden aldıkları zamlarda iyileştirme talebiyle Beykoz'da eylem yapan ve gözaltına alınan 68 işçi serbest bırakıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Büyük bir hassasiyetle takip ettiğimiz ve gerekli müsamahayı göstermeye çalıştığımız bu süreç içerisinde basına yansıyan kelepçeli görüntüler bizleri de derinden üzmüştür" denildi.
20.02.2022 Gündem
Sudan'da darbe karşıtı gösterilerde 2 protestocu hayatını kaybetti
Sudan'da darbe karşıtı gösterilerde 2 protestocu hayatını kaybetti Sudan’da askerlerin sivil yönetime müdahalesine tepki olarak başlatılan gösterilerde, güvenlik güçlerinin müdahalesi sonucu 2 protestocu yaşamını yitirdi.
30.10.2021 Dünya
PKK’nın üst düzey yöneticisi Selman Bozkır öldürüldü
PKK’nın üst düzey yöneticisi Selman Bozkır öldürüldü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, PKK’nın üst düzey yöneticisi ve Mahmur genel sorumlusu Selman Bozkır'ın öldürüldüğünü duyurdu.
6.06.2021 Gündem
Terör örgütü PYD/YGP'nin Afrin'e gönderdiği patlayıcılar ele geçirildi
Terör örgütü PYD/YGP'nin Afrin'e gönderdiği patlayıcılar ele geçirildi Hatay Valiliği, terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD/YPG'nin sansasyonel eylemlerde kullanılması için Afrin'e gönderdiği 4 el bombası, araç kumandası, bomba yapımında kullanılan elektronik devreler, 4 fünye ve motosiklet aküsünün Suriye Görev Gücü tarafından yapılan operasyonla ele geçirildiğini duyurdu.
18.04.2021 Gündem
Resmen duyurdular! Maske takmamanın cezası 500 euro!
Resmen duyurdular! Maske takmamanın cezası 500 euro! Avusturya İçişleri Bakanı Karl Nehammer, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele tedbirlerini protesto edenlerin, gösterilerde mesafe ve maske kuralına uymamaları durumunda polisin tolerans göstermeyeceğini ve bu kişilere 500 avroya kadar para cezası verileceğini bildirdi.
23.01.2021 Dünya
Kırmızı bültenle aranan terörist Soumaya Raissi Adana'da yakalandı
Kırmızı bültenle aranan terörist Soumaya Raissi Adana'da yakalandı Fransa tarafından kırmızı bültenle aranan terör örgütü DEAŞ üyesi Soumaya Raissi, Adana'da yakalandı.
16.10.2020 Gündem
ABD'de bir sürücü, aracıyla iki kadın protestocuyu yaraladı
ABD'de bir sürücü, aracıyla iki kadın protestocuyu yaraladı ABD'nin Seattle kentinde bir sürücü, aracını protestocu grubun üzerine sürerek iki kadının yaralanmasına yol açtı.
4.07.2020 Dünya
Somali'de Türk üssüne yönelik bombalı saldırı son anda önlendi
Somali'de Türk üssüne yönelik bombalı saldırı son anda önlendi Somali'nin başkenti Mogadişu'daki Türk askeri eğitim üssü önünde intihar saldırısında bulunmak isteyen bir kişi askerler tarafından fark edilerek etkisiz hale getirildi.
23.06.2020 Dünya
Meksika'da polisi yaktılar! Korkunç görüntü
Meksika'da polisi yaktılar! Korkunç görüntü Protesto sırasında bir eylemci, motosikletli polisin görüş açısını kapatırken diğeri de arkasından benzin döküp, memuru ateşe verdi.
5.06.2020 Dünya
Irak'ta 26 aktiviste suikast!
Irak'ta 26 aktiviste suikast! Irak Yüksek Bağımsız İnsan Hakları Komiserliği Üyesi Ali Bayatlı, ülkede 1 Ekim'den bu yana devam eden hükümet karşıtı gösterilere katılan 26 aktivistin suikast sonucu öldürüldüğünü duyurdu.
23.12.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Aoun’un açıklaması sonrası ortalık cehenneme döndü
Cumhurbaşkanı Aoun’un açıklaması sonrası ortalık cehenneme döndü Lübnan'da hükümetin WhatsApp, Viber ve Messenger gibi uygulamalara 2020'den itibaren vergi uygulamaya başlanacağını açıklaması üzerine başlayan gösteri dalgası, Cumhurbaşkanı Michel Aoun’un açıklamaları üzerine yeniden alevlendi.
13.11.2019 Gündem
Başkent’in atlı polis birliklerine sıkı eğitim
Başkent’in atlı polis birliklerine sıkı eğitim Ankara’da toplumsal olaylarda ve devriye hizmetlerinde görev alan Emniyet Genel Müdürülüğü Çevik Kuvvet Şubesi polis atlı birlikleri, sıkı bir eğitimden geçiyor. ’Temel at biniciliği’ ve ’ileri düzey binicilik’ten oluşan iki aşamalı eğitimlerde polisler, senaryo gereği izinsiz gösteri yapan grubu başarıyla müdahale etti.
26.10.2019 Gündem
Gazeteci Cemal Kaşıkçı katledilişinin birinci yılında anıldı
Gazeteci Cemal Kaşıkçı katledilişinin birinci yılında anıldı Gazeteci Cemal Kaşıkçı, vefatının 1. yılında katledildiği Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu önünde düzenlenen etkinlikle anıldı.
2.10.2019 Gündem
Mısır'da Sisi karşıtı gösteri
Mısır'da Sisi karşıtı gösteri Mısır'ın başkenti Kahire'deki bazı meydanlarda ilk defa Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi aleyhinde gösteri düzenledi.
21.09.2019 Dünya
Sudan'da ölü sayısı 40'a yükseldi
Sudan'da ölü sayısı 40'a yükseldi Sudan Doktorlar Komitesi, güvenlik güçlerinin pazartesi sabahı başkent Hartum'da ordu karargahı önündeki göstericilere müdahalesinde hayatını kaybedenlerin sayısının bugün hastanelerde yaşamını yitirenlerle birlikte 40'a ulaştığını, ancak bu sayının çok daha fazla olduğunu bildirdi.
4.06.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Eylemci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eylemci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.