Evsizler

Evsizler

Son dakika evsizler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan evsizler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını evsizler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Evsizler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan evsizler gelişmeleri de dahil olmak üzere 110 evsizler haberi bulunmuştur. Tüm evsizler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Parkta uyuyan kadın feci şekilde can verdi!
Parkta uyuyan kadın feci şekilde can verdi! ABD'de kan donduran olay! ABD'de evsiz bir genç kadın, parkta uyuduğu sırada korkunç şekilde can verdi. Genç kadının cesedinin parçaları günler sonra parkın etrafından toplandı.
16.07.2023 Gündem
Yeni Çalışma Bakanı kim oldu? Vedat Işıkhan kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?  Vedat Işıkhan evli mi?
Yeni Çalışma Bakanı kim oldu? Vedat Işıkhan kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?  Vedat Işıkhan evli mi? Vedat Işıkhan kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Cumhurbaşkanlığı görevine başlayan Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamayla kabinesini açıkladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan oldu.
3.06.2023 Gündem
ABD'de Türkevi'ne saldıran zanlı yakalandı
ABD'de Türkevi'ne saldıran zanlı yakalandı New York'taki Türkevi’ne düzenlenen saldırının zanlısı ABD polisinin operasyonu sonucu yakalandı. Öte yandan İhbar telefonları, ABD New York'taki 33 katlı binaya levye ile saldıran kişinin kim olduğunu ortaya çıkardı. Giresun'dan Meksika'ya giden ve oradan kaçak olarak ABD'ye giriş yapan saldırganın, bir süre Long Island'daki bir akaryakıt istasyonunda çalıştığı belirtiliyor.
26.05.2023 Gündem
Türkevi saldırganının kimliği belli oldu: Giresun'dan ABD'ye kaçak yolculuk
Türkevi saldırganının kimliği belli oldu: Giresun'dan ABD'ye kaçak yolculuk İhbar telefonları, ABD New York'taki 33 katlı binaya levye ile saldıran kişinin kim olduğunu ortaya çıkardı. Giresun'dan Meksika'ya giden ve oradan kaçak olarak ABD'ye giriş yapan saldırganın, bir süre Long Island'daki bir akaryakıt istasyonunda çalıştığı belirtiliyor.
25.05.2023 Dünya
Hollandalı bakan kılık ve kimlik değiştirdi, geceyi barınkta geçirdi! Dünyada ses getiren olay büyük tepki çekti
Hollandalı bakan kılık ve kimlik değiştirdi, geceyi barınkta geçirdi! Dünyada ses getiren olay büyük tepki çekti Hollanda Devlet Bakanı Maarten van Ooijen, evsizlerin sorunlarını daha yakından görebilmek için, kılık ve kimlik değiştirerek evsizler yurdunda geceledi. Kamu sağlığı, spor ve sosyal bakımdan sorumlu bakanın tavrı, birçok kişi tarafından olumlu karşılandı. Bazıları ise van Ooijen'i, evsizlerin sorununu "pijama partisine indirgemekle" suçladı.
13.07.2022 Dünya
Roma imparatoru için yapılan kapı, evsizlerin yatağı oldu
Roma imparatoru için yapılan kapı, evsizlerin yatağı oldu Antalya'nın simgelerinden 1890 yıllık Hadrianus Kapısı'nı ayakta tutan kolonlar, evsizlerin yatağı oldu. Roma İmparatoru Hadrianus'un kente gelişi anısına yapılan kapının önüne yorgan ve yastık seren evsizler, geceyi burada geçiyor.
12.06.2022 Gündem
Uzmandan 'aşırı sıcak' uyarısı
Uzmandan 'aşırı sıcak' uyarısı Edremit İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Onur Koçak, aşırı sıcaklarda alınması gereken tedbirler ve denize girerken dikkat edilmesi gereken kurallar hakkında vatandaşların dikkatli olmaları konusunda uyardı.
31.05.2022 Sağlık
'Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz'ün yazarı kocasını öldürmekle suçlanıyor
'Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz'ün yazarı kocasını öldürmekle suçlanıyor Film gibi olay. "Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz" makalesinin yazarı 25 yıllık eşini öldürmekle suçlanıyor. Yazıyı kaleme alan kişi olan Nancy Brophy 'nin "Bir romantik gerilim yazarı olarak zamanımın büyük bir çoğunluğunu cinayetler ve polislerin bu cinayetler üzerindeki çalışma metotları hakkında düşünerek geçiriyorum" diyor ve çeşitli Cinayet metotlarının artılarını ve eksilerini değerlendiriyordu: Silahlar çok ses çıkarırdı. Zehrin işe yaramama ihtimali vardı. Bir kiralık katil ise kendisini azmettiren kişiyi polise ispiyonlayabilirdi." ifadeleri ise büyük dikkat çekiyor.
23.05.2022 Dünya
Beyoğlu'nda otellerin bulunduğu caddede bir binada yangın paniği
Beyoğlu'nda otellerin bulunduğu caddede bir binada yangın paniği Taksim'de otellerin bulunduğu caddede bulunan kullanılmayan binada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Binada bulunan bir madde bağımlısının dumandan etkilendiği belirtildi.
18.11.2021 Yaşam
Osmanlı ekonomisine damga vurmuştu! Mezarı harabeye döndü, herkesin gözü önünde
Osmanlı ekonomisine damga vurmuştu! Mezarı harabeye döndü, herkesin gözü önünde İstanbul’da yaşayan çoğu kişinin varlığından bile habersiz olduğu Hasköy'de D-100 kara yolunun hemen yanındaki Abraham Salomon Kamondo'nun anıt mezarı harabeye dönmüş durumda. Kırım Savaşı'nı finanse ettiği gibi Osmanlı hazinesine borç veren ünlü Osmanlı bankeri Salomon Kamondo, aynı zamanda Osmanlı finans sisteminin de kurucusu. 1873 yılında Paris'te hayatını kaybeden Kamondo'nun cenazesi vasiyeti üzerine İstanbul'a getirilerek Hasköy Mezarlığı'nda önceden inşa ettirdiği anıt mezarda toprağa verildi. Kamondo'nun anıt mezarı şu an bakımsızlıktan çöplüğe dönmüş durumda. Tasarımıyla dikkat çeken anıt mezarı, evsizler ve uçucu madde bağımlıları da barınak olarak kullanıyor.
5.11.2021 Gündem
Aşırı sıcaklarda bu uyarılara dikkat!
Aşırı sıcaklarda bu uyarılara dikkat! Sıcak havaların çeşitli sağlık sorunlarını beraberinde getireceğini belirten Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Nurten Elkin, terlemenin vücut ısısının korunması açısından önemli olduğunu ifade etti. Bebeklerde, yaşlılarda ve kronik hastalığı olan kişilerde tek başına terlemenin yeterli olmadığını anlatan Dr. Elkin, "Sık sık duş alınmalı, ayaklar, eller, yüz ve ense soğuk suyla ıslatılmalı, susama hissine bakılmaksızın her gün 2-2,5 litre sıvı tüketilmeli” dedi.
23.07.2021 Sağlık
AKOM'dan son dakika kar yağışı açıklaması! Hafta sonu başlıyor
AKOM'dan son dakika kar yağışı açıklaması! Hafta sonu başlıyor İBB Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) dün İstanbul’da yoğun kar yağışının ardından bugün Şile, Darlık ve Ağva mevkilerinde 60-70 cm'ye ulaşan kar kalınlığı ölçüldüğünü açıkladı. Yarın sabah saatlerinde Marmara Bölgesi'nde karla karışık yağmur, yer yer kar yağışı beklendiği, hafta sonu sıcaklıkların artacağı duyuruldu.
17.02.2021 Gündem
Kar İstanbul'u ne zaman terk edecek?
Kar İstanbul'u ne zaman terk edecek? İstanbul'da etkili olan kar yağışı Anadolu Yakası'nın Karadeniz kıyısında ve İstanbul'un doğusunda görülmedi. Meteoroloji Mühendisleri Odası Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Orhan Şen yaptığı açıklamada, “Şehir içerisinde kar 5-10 santimetre tuttu. Deniz kenarlarında ise düşük kaldı. Deniz karaya göre daha sıcak olduğu için Marmara’da 10-11 derece, Karadeniz’de ise 9-10 derece; bu sıcaklıktan dolayı deniz kenarlarında olan yerler; mesela Riva, Şile gibi alçak yerlerde tutmadı ama tepelerinde tuttu" dedi. Şen ayrıca, kar yağışının çarşamba günü etkisini kaybedeceğini söyledi.
16.02.2021 Yaşam
İstanbul'a ne zaman kar yağacak? Sibirya soğukları uyarısı!
İstanbul'a ne zaman kar yağacak? Sibirya soğukları uyarısı! Bir haftadan uzun bir süredir beklenen kar yağışları başlıyor. Hava durumu ile ilgili aktarılan son bilgilere göre, başta Meteoroloji olmak üzere, İstanbul Valiliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi'nden de (AKOM) uyarılar geldi. Son tahminlere göre İstanbul'da hafta sonu kuvvetli kar yağışı etkili olacak. Peki, Kar yağışı ne zaman başlayacak? İstanbul'a ne zaman kar yağacak? İşte hava durumu ile ilgili son bilgiler...
11.02.2021 Gündem
Bakan Selçuk duyurdu! Evsizlere konaklama
Bakan Selçuk duyurdu! Evsizlere konaklama Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kış mevsiminin etkisinin göstermeye başladığı bu günlerde kimsesiz ve evsizlerin konaklamasının önemine dikkat çekti. Bakan Selçuk, kimsesiz ve evsizler için 2020 yılında 6 Milyon liraya yakın kaynak aktardıklarını açıkladı. Bakan Selçuk, “Evsizlerin Konaklatılması” projesi ile, 81 İl Müdürlüğü kimsesizlerin konaklama ihtiyaçlarını giderdiğini belirtti. Selçuk, ekiplerin çalışmaları hızla devam ederken vatandaşlardan gelen ihbarların da ivedilikle değerlendirildiğini ve bu kişilere ulaşmak için her türlü gayretin gösterildiğini dile getirdi.
1.02.2021 Yaşam
İstanbul'da kar yağışı başladı! Uyarı üstüne uyarı geldi
İstanbul'da kar yağışı başladı! Uyarı üstüne uyarı geldi Uzun süredir İstanbul'da kar yağışının ne zaman başlayacağı merak ediliyordu. Günler öncesinden uyarılar yapıldı. İstanbul'da kar yağışı başladı. İstanbul'un Anadolu Yakası'nın yüksek kesimlerinde sulu kar yağışı etkili oluyor. AKOM'dan kar yağışı sonrası önemli bir açıklama geldi.
14.01.2021 Gündem
Askıda Yemek Var projesi nedir? Askıya nasıl yemek bırakılıyor?
Askıda Yemek Var projesi nedir? Askıya nasıl yemek bırakılıyor? İstanbul başta olmak üzere Türkiye'de 70 ila 100 bin arasında evsiz olduğu tahmin ediliyor. Evsizler özellikle corona virüs sürecinde sosyal sorumluluk projeleri ile desteklendi. Bunların başında Askıda Yemek Var projesi geliyor. Peki, Askıda Yemek Var projesi nedir? Askıya nasıl yemek bırakılıyor? İşte Askıya yemek bırakmak için yapmanız gerekenler...
9.09.2020 Gündem
New York'ta metroda istismar girişimi
New York'ta metroda istismar girişimi ABD’nin New York kentindeki metro istasyonunda bir kişi, 25 yaşındaki bir kadına tecavüz girişiminde bulundu. New York polisi video ve fotoğraflarını yayınladığı zanlıyı kısa sürede yakaladı.
31.08.2020 Dünya
Büyük tehlike arz ediyor! İstanbul'un hayalet yapıları
Büyük tehlike arz ediyor! İstanbul'un hayalet yapıları İstanbul’da yıkılmayı bekleyen binalar, büyük tehlike arz ediyor. Küçük bir sarsıntıda çökebilecek binaların altında hâlâ iş yerleri mevcut. Hiçbir önlemin alınmadığı hayalet binalar, çevre sakinlerini tedirgin ediyor.
17.08.2020 Gündem
Tarihi alan otopark oldu!
Tarihi alan otopark oldu! Çevredeki araç sahipleri, tarihin üç döneminin izlerini taşıyan ve yıllardır kaderine terk edilen alanı otopark olarak kullanmaya başladı. Dr. Hasan Sercan Sağlam, "Otopark olarak kullanılan Osmanlı Dönemi su yapısı çökme riskiyle karşı karşıya. Alanın kesinlikle koruma altına alınması lazım. Alan, üç aşamalı bir tarihsel kademe sunmaktadır" dedi.
1.02.2020 Gündem
Zincirlikuyu metrobüs durağında panik anları
Zincirlikuyu metrobüs durağında panik anları Zincirlikuyu metrobüs durağında çalışmayan asansördeki eski eşyaların yanması sonucu kısa süreli panik yaşandı. Yangın kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
23.09.2019 Gündem
Unkapanı'nın "Cici Baba"sıydı... Selde hayatını kaybetti
Unkapanı'nın "Cici Baba"sıydı... Selde hayatını kaybetti İstanbul'daki sel felaketinde su dolan Unkapanı alt geçidinde cesedi bulunan kişinin kimliği henüz tespit edilemedi. Ölen kişi, Unkapanı'nda "Cici Baba" lakabıyla tanınıyor. Onunla aynı yerde yatan arkadaşları o anları anlattı.
18.08.2019 Yaşam
Sağlık Müdüründen sıcak uyarısı
Sağlık Müdüründen sıcak uyarısı Antalya İl Sağlık Müdürü Dr.Ünal Hülür, aşırı sıcaklar çeşitli sağlık problemlerini de beraberinde getirebildiğini belirterek " Sıcaklık ve nem artışına bağlı olarak vücut ısısı artmakta ve metabolizma bu yeni duruma uyum sağlamaya çalışmaktadır. Normalde terleme ile vücut ısısı dengede tutulmaya çalışılır. Ancak aşırı sıcaklarda sadece terleyerek vücut ısısı dengede tutulamaz. Yaşlılar, bebekler ve kronik hastalığı olanlarda terleme mekanizması ile vücut ısısının dengede tutulması her zaman mümkün olmayabilir" dedi.
14.06.2019 Sağlık
'Türkiye'de tanıştığım köpek hayatımı değiştirdi'
'Türkiye'de tanıştığım köpek hayatımı değiştirdi' İngiltere doğumlu bisikletçi Ishbel Holmes, çocukluğunda tacize uğradı, annesi tarafından terk edildi, evsiz kaldı, uzun süre intihar düşüncesinden kurtulamadı. Dünyayı tek başına bisikletiyle gezen Holmes, Türkiye'de peşine takılan bir sokak köpeği ile kurduğu olağanüstü bağın onu nasıl kurtardığını yazdı.
9.04.2019 Dünya
Öldürdüğü kadınları çizmiş!
Öldürdüğü kadınları çizmiş! Amerikan Federal Soruşturma Bürosu (FBI), seri katil Samuel Little'ın öldürdüğü kadınlara ait çizimlerini kimliklerinin tespit edilebilmesi amacıyla kamuoyu ile paylaştı.
14.02.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Evsizler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki evsizler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.