Evlilik yüzüğü hangi parmağa takılır? Evlilik yüzükleri hangi ele takılır?
Evlilik yüzüğü hangi parmağa takılır? Evlilik yüzükleri hangi ele takılır? Evlilik yüzüğü, gelin ve damada düğün sırasında takılmaktadır. Bazı çiftler hem nişan hem de düğün için alyans tercih ediyor olsa da bazen düğünde ve nişanda farklı yüzükler kullanılmaktadır.
21.05.2022 Gündem
Brooklyn Beckham yüzüğünü yemek yaparken bile çıkarmadı
Brooklyn Beckham yüzüğünü yemek yaparken bile çıkarmadı David ve Victoria Beckham'ın büyük oğlu Brooklyn Beckham Nicola Anne Peltz ile geçtiğimiz günlerde hayatını birleştirdi. Brooklyn, görkemli düğünden sonra parmağına taktığı, 'tamtur' olarak adlandırılan iri taşlı evlilik yüzüğüyle dikkat çekti. Ünlü isim yemek yaparken bile yüzüğünü parmağından çıkarmadı.
24.04.2022 Magazin
Ebru Gündeş Reza Zerrab'tan boşanmadı ancak...
Ebru Gündeş Reza Zerrab'tan boşanmadı ancak... Bir süre önce eşi Reza Zerrab'tan ayrılma kararı alıp daha sonra vazgeçen Ebru Gündeş evlilik yüzüğünü çıkardı.
20.02.2017 Magazin
Cinsel organına yüzük taktı!
Cinsel organına yüzük taktı! Güney Afrika'da bir adam cinsel organına evlilik yüzüğünü taktıktan sonra hastaneye kaldırıldı. "Erotik sebepler"le yüzüğü taktığı öğrenilen genç adamın cinsel organına sıkışan evlilik yüzüğü az daha ölümüne neden oluyordu.
17.06.2021 Dünya