Evliliik

Evliliik

Son dakika evliliik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan evliliik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını evliliik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Evliliik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan evliliik gelişmeleri de dahil olmak üzere 9 evliliik haberi bulunmuştur. Tüm evliliik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oğuzhan Koç’un yeni gözdesi Kübrasu Türkeri! Eski hali ortaya çıktı
Oğuzhan Koç’un yeni gözdesi Kübrasu Türkeri! Eski hali ortaya çıktı Demet Özdemir ile evliliği sadece 8 ay süren Oğuzhan Koç, ayrılığın ardından müzik çalışmalarına yoğunlaştı. Yeni klibinde birlikte kamera karşısına geçtiği dansçının Demet Özdemir’e benzerliği ise gündem oldu. Oğuzhan Koç, geçtiğimiz günlerde ise Alaçatı'da fenomen Ala Tokel’le görüntülenmişti. Öte yandan Kübrasu Türkeri’nin geçtiğimiz yılların sevilen bir yapımında rol aldığı ortaya çıktı. Kübrasu Türkeri'nin eski hali ortaya çıktı.
23.07.2023 Magazin
Oğuzhan Koç’un yeni gözdesi Kübrasu Türkeri! Demet Özdemir’e benzerliği ve ortak özelliği gündem oldu
Oğuzhan Koç’un yeni gözdesi Kübrasu Türkeri! Demet Özdemir’e benzerliği ve ortak özelliği gündem oldu Demet Özdemir ile evliliği sadece 8 ay süren Oğuzhan Koç, ayrılığın ardından müzik çalışmalarına yoğunlaştı. Yeni klibinde birlikte kamera karşısına geçtiği dansçının Demet Özdemir’e benzerliği ise gündem oldu. Oğuzhan Koç, geçtiğimiz günlerde ise Alaçatı'da fenomen Ala Tokel’le görüntülenmişti. Öte yandan Kübrasu Türkeri’nin geçtiğimiz yılların sevilen bir yapımında rol aldığı ortaya çıktı.
22.07.2023 Magazin
Oğuzhan Koç Demet Özdemir'i çabuk unuttu! Fenomen isimle görüntülendi
Oğuzhan Koç Demet Özdemir'i çabuk unuttu! Fenomen isimle görüntülendi Oyuncu Demet Özdemir'den boşanan Oğuzhan Koç Alaçatı'da fenomen isimle görüntülendi.
3.07.2023 Magazin
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'tan boşanma öncesi ortak karar!
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'tan boşanma öncesi ortak karar! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti, 2022 senesinin Ağustos ayında görkemli bir düğünle evlenmişlerdi. Ünlü çiftten geçtiğimiz hafta üzücü haber geldi. Evliliklerini bitirme kararı alan ikiliden Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ikilisinin boşanma detayları netleşti. Evliliklerini bitirme kararı alan ikiliden boşanma öncesi flaş bir karar geldi.
26.04.2023 Magazin
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin boşanma detayları ortaya çıktı!
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin boşanma detayları ortaya çıktı! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti, 2022 senesinin Ağustos ayında görkemli bir düğünle evlenmişlerdi. Ünlü çiftten geçtiğimiz hafta üzücü haber geldi. Evliliklerini bitirme kararı alan ikiliden Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ikilisinin boşanma detayları netleşti.
23.04.2023 Magazin
Almeda Abazi: Her şeyi elde ettim
Almeda Abazi: Her şeyi elde ettim Tolgahan Sayışman ile mutlu bir evliliği olan Almeda Abazi, memleketi Arnavutluk’ta yayınlanan Bordo Kids adlı dergi için çocuklarıyla birlikte objektif karşısına geçti.
5.06.2022 Magazin
Yüzük var, evlilik yok!
Yüzük var, evlilik yok! Ezgi Mola ile sevgilisi Mustafa Aksakallı, Çeşme’de tatil yapıyor. Geçen hafta yüzüğünü gösteren Mola, "Evlilik yok" dedi.
12.07.2020 Magazin
Yolda evlilik teklifine polis izin vermedi
Yolda evlilik teklifine polis izin vermedi Sakarya'nın Serdivan İlçesi'nde polis, evlilik teklifinde bulunacak olan arkadaşları için araçlarıyla yolda toplanan yaklaşık 50 kişilik gruba, izin vermedi.
5.08.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Evliliik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki evliliik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.