Evden Çalışan Haklar

Evden Çalışan Haklar

Son dakika evden çalışan haklar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan evden çalışan haklar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını evden çalışan haklar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Evden Çalışan Haklar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan evden çalışan haklar gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 evden çalışan haklar haberi bulunmuştur. Tüm evden çalışan haklar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çalışanları ilgilendiren flaş değişiklik! Mesai saatleri...
Çalışanları ilgilendiren flaş değişiklik! Mesai saatleri... Çalışma hayatında radikal değişiklik. Talep arttı. Birçok kişi artık daha az saat çalışma istiyor. Koronavirüs salgınının etkisi ile çalışma hayatımızda radikal bir dönüşüm çağına girdik. Haftalık çalışma saatlerini azaltmak isteyenlerin sayısı eskisinden de fazla ve çoğu insan daha az saatler çalışarak hem daha üretken, hem de daha mutlu olacağına inanıyor.
25.08.2021 Çalışan Hakları
Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Belli oldu, mesai, yemek arası ve...
Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Belli oldu, mesai, yemek arası ve... Koronavirüs salgını sonrası pek çok sektör uzaktan çalışma sistemine geçti. Birçok çalışan bu yeni modeli öncelikle olumlu karşılarken ilerleyen süreçle birlikte bazı sorunlar ortaya çıkmaya başladı. Uzmanlar evden çalışan kişiler için önemli uyarılarda bulundu.
6.04.2021 Çalışma Hayatı
Çalışan milyonları ilgilendiriyor! Onay şartı yok,  maaş, mesai ve...
Çalışan milyonları ilgilendiriyor! Onay şartı yok, maaş, mesai ve... Milyonları ilgilendiriyor. Tamamen değişti. Çalışan ve işverenler için yeni bir süreç başladı. Yeni yönetmelik hayata geçirildi. 10 Mart milat olarak kabul ediliyor. 1 yıl sonra detaylar belirlendi. Onay şartı yok. Çalışma saatleri, ücretler gibi konularda düzenleme yapıldı. Salgın sürecinde milyonlarca çalışanın uzaktan çalışmaya geçmesi nedeniyle bu alanda bir düzenleme geldi. Yayımlanan yönetmeliğe göre uzaktan çalışma için çalışan ve işveren arasında sözleşme yapılması gerekecek. Sözleşmede, tüm giderlerin nasıl karşılanacağı, çalışma saatleri yer alacak.
11.03.2021 Çalışan Hakları
Değişiyor... Yeni çalışma modeli geliyor!
Değişiyor... Yeni çalışma modeli geliyor! Milyonlarca çalışanı çok yakından ilgilendiriyor. Mevzuat hazırlıkları merakla bekleniyor. Corona virüs salgını sosyal yaşamda olduğu kadar iş hayatında da önemli değişikliklere yol açtı. Bunlardan en önemlisi ise uzaktan çalışma modelinin birçok sektör için uygulanabilir hale getirilmesi oldu. Yapılan araştırmalar ise uzaktan çalışmaya uygun işlerin ülkelerin gelişmişlik düzeyleri ile birlikte artıyor olması.
Tazminat ve uzaktan çalışma hakkı doğuyor!
Tazminat ve uzaktan çalışma hakkı doğuyor! Pandemi döneminde bir zorunluluk olarak başlayan uzaktan çalışma modeli, deprem sonrası yeniden gündeme geldi. Çalışanlar belli koşullarda uzaktan çalışmayı talep edebiliyor. İşverenin kabul etmemesi durumda kıdem ve ihbar tazminatı ile iş akdinin feshedilmesi gündeme geliyor.
22.03.2023 Çalışma Hayatı
Kiracılar için kritik detay! 1 yıllık kira bedelini ev sahibinden alabilirsiniz, eğer bunu yaparsa...
Kiracılar için kritik detay! 1 yıllık kira bedelini ev sahibinden alabilirsiniz, eğer bunu yaparsa... Kirada oturan milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. 1 yıllık kira bedelini alabilirsiniz. Ev kiralarında büyük oranda artış yaşandı. Ev sahipleri de kontratta belirlenmiş olan oranları hiçe sayıp, daha fazla ödemeleri için kiracıyı ya ikna etmeye çalışıp baskı yapıyor ya da 'oğlum gelecek' deyip evden çıkarmaya çalışıyor. Bu durum kira ve konut davalarındaki artışı da beraberinde getirdi. Kirada oturan milyonlarca kişi bazı haklarından habersiz. Türkiye'de 7 milyon kiracı bulunuyor. Çok önemli bir detaya dikkat çekildi. Ev sahibi bunu yaparsa, 1 yıllık kira bedeli kadar tazminat alınabiliyor. Kiracıların hakları neler? İşte detaylar...
11.04.2022 Ekonomi
İş arayan herkes için geçerli! Maaşın yüzde 30 fazlası...
İş arayan herkes için geçerli! Maaşın yüzde 30 fazlası... İş arayan veya iş değiştirmek isteyen herkesi çok yakından ilgilendiriyor. İş aramak herkes için sorun yaratan durumlardan biri olabiliyor. Bunun için öncelikle plan yapılması büyük önem taşıyor. Özgeçmiş, çalışma şekli, tecrübe, maaş konusu... Şansınızı artırmak için birçok yere başvurmanız gerekiyor ancak bunun öncesinde bir kriter daha var. Özgeçmişinizin ne kadar çarpıcı ve net olduğu. Görüşmeye kabul edildiğinizde ise öncesinde düşünmeniz gerekenler de var. Peki mülakat öncesi, sırası ve sonrasında neler yapılmalı? Maaş nasıl konuşulur? İşte detaylar...
14.10.2021 Ekonomi
Evde iş kazası geçirenlere sağlanan haklar nelerdir?
Evde iş kazası geçirenlere sağlanan haklar nelerdir? Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında birçok şirketin evde çalışmaya geçmesiyle evde iş kazası konusu gündeme geldi. Uzaktan çalışanların yaşadığı kazaların hangilerinin iş kazası olduğu merak ediliyor ve sosyal güvenlik açısından sağlanan haklar araştırılıyor. Habertürk’ten Ahmet Kıvanç, tam kapanma döneminde evden çalışan kişi sayısının arttığı şu günlerde merak edilenleri detaylandırdı.
Sosyal güvenlikte yeni düzenleme
Sosyal güvenlikte yeni düzenleme Hazırlanan yeni sosyal güvenlik paketinde taşeron işçilere yeni haklar getiriliyor. Ayrıca kamuda yarı zamanlı çalışmanın önü açılıyor ve özel istihdam bürolarının işlevi artırılıyor.
7.05.2014 Ekonomi
Bakanlıktan bedava 'ertesi gün hapı'
Bakanlıktan bedava 'ertesi gün hapı' Kürtaj taslağının ayrıntıları ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Evden Çalışan Haklar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki evden çalışan haklar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.