Evden çalışanlara motivasyonu artıracak öneriler
Evden çalışanlara motivasyonu artıracak öneriler Pandemi nedeniyle evden çalışanların motivasyonunun olumsuz etkilendiğini söyleyen Klinik Psikolog İrem Burcu Kurşun, “Sürekli evin içinde aynı döngüyü tekrarlamak hem motivasyonu düşürüyor hem de tükenmişlik hissinin oluşmasına neden oluyor. Rutinler önemli fakat bu rutinin dışına çıkamayan bireylerde, isteksizlik görülüyor” dedi.
18.05.2021 Sağlık
Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Belli oldu, mesai, yemek arası ve...
Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Belli oldu, mesai, yemek arası ve... Koronavirüs salgını sonrası pek çok sektör uzaktan çalışma sistemine geçti. Birçok çalışan bu yeni modeli öncelikle olumlu karşılarken ilerleyen süreçle birlikte bazı sorunlar ortaya çıkmaya başladı. Uzmanlar evden çalışan kişiler için önemli uyarılarda bulundu.
6.04.2021 Çalışma Hayatı
Değişiyor... Yeni çalışma modeli geliyor!
Değişiyor... Yeni çalışma modeli geliyor! Milyonlarca çalışanı çok yakından ilgilendiriyor. Mevzuat hazırlıkları merakla bekleniyor. Corona virüs salgını sosyal yaşamda olduğu kadar iş hayatında da önemli değişikliklere yol açtı. Bunlardan en önemlisi ise uzaktan çalışma modelinin birçok sektör için uygulanabilir hale getirilmesi oldu. Yapılan araştırmalar ise uzaktan çalışmaya uygun işlerin ülkelerin gelişmişlik düzeyleri ile birlikte artıyor olması.
Evden çalışanlar işçi sayılır mı?
Evden çalışanlar işçi sayılır mı? Birçok kişi trafik derdi olmadan ev ortamında çalışabileceği bir işin hayalini kuruyor. Peki evden çalışanların hakları neler? Tüm detaylar haberimizde...
4.04.2019 Çalışma Hayatı