Elçin Sangu'dan ev pozu!
Elçin Sangu'dan ev pozu! Bu sezon biri tiyatro biri müzikal olmak üzere iki eserde sahne alan Elçin Sangu, yoğun tempoyla çalışıyor. Sangu, sosyal medya hesabından evden bir pozunu paylaştı. Hayranları dağınık saçlarına bayıldı.
7.12.2022 Magazin
Hande Erçel'den ev pozu!
Hande Erçel'den ev pozu! Hande Erçel eski sevgilisi Kerem Bürsin ile tekrar bir araya geldikleri haberleriyle gündemden düşmüyor. Erçel, aktif olarak kullandığı Instagram hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Ev halini takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isim kısa sürede 1.5 milyon beğeniye ulaşırken; hayranlarından binlerce yorum aldı.
1.11.2022 Magazin
Aleyna Tilki ev pozlarıyla adından söz ettirdi!
Aleyna Tilki ev pozlarıyla adından söz ettirdi! Geçtiğimiz haftalarda takıntılı hayranı nedeniyle zor günler geçiren ve evini taşıyan Aleyna Tilki, Instagram paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.Tilki, son olarak yeni evinde paylaştığı pozlarla gündeme geldi.
2.02.2022 Magazin
Demet Özdemir ev pozuyla dikkat çekti!
Demet Özdemir ev pozuyla dikkat çekti! Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat veren Demet Özdemir, Instagram hesabından ev pozunu paylaştı. Özdemir'e yorum ve beğeni yağdı.
28.12.2020 Magazin