Etherium

Etherium

Son dakika etherium haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan etherium ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını etherium haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Etherium

haberleri sayfasında son dakika yaşanan etherium gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 etherium haberi bulunmuştur. Tüm etherium haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kripto paralarda son durum! Ethereum ve Bitcoin ne kadar? Kripto paralar neden düştü? FED kararı kripto paraları nasıl etkiledi?
Kripto paralarda son durum! Ethereum ve Bitcoin ne kadar? Kripto paralar neden düştü? FED kararı kripto paraları nasıl etkiledi? Kripto paralarda düşüş devam ediyor! Geçtiğimiz hafta boyunca yatay fiyat hareketine devam eden ve bu hafta başında küresel piyasalardan da destek alan Bitcoin, ABD’den gelen enflasyon verisiyle bir ayın en yüksek seviyesine yükselmişti. Fed faiz kararı sonrası kripto paralarda geri çekilme başladı. Yatırımcı da kripto paralardaki son durumu merak ederken, özellikle Ethereum ve Bitcoin’in neden düştüğünü araştırıyor. Peki, Ethereum ve Bitcoin ne kadar? Kripto paralar neden düştü? FED kararı kripto paraları nasıl etkiledi? FED kararı Ethereum ve Bitcoin’i nasıl etkiledi? İşte Kripto paralarda son durum…
15.12.2022 Ekonomi
Kripto para piyasalarında son durum ne? Bitcoin kaç dolar? Etherium ne kadar oldu?
Kripto para piyasalarında son durum ne? Bitcoin kaç dolar? Etherium ne kadar oldu? Kripto paralarda yatay seyir devam ediyor. Bitcoin direç seviyesinde kalırken Etherium’da yatay seyir devam ediyor. Kripto para piyasalarında hafta içi önemli gelişmeler yakından takip edilecek. Bu haftanın gündeminde IMF Toplantıları ve Avrupa Birliği yıllık Sanayi Üretimi ile ilgili açıklamalar beklenirken ABD Tüketici Fiyat Endeksi Verileri ve FOMC toplantı tutanaklarına ilişkin veriler gündemde olacak. Peki, Kripto para piyasalarında son durum ne? Bitcoin kaç dolar? Etherium ne kadar? İşte detaylar...
10.10.2022 Ekonomi
Bitcoin neden düştü? Bitcoin kaç dolar oldu? Bitcoin, Etherium, Dogecoin ve BTC'de son durum ne? (21 Ocak 2022)
Bitcoin neden düştü? Bitcoin kaç dolar oldu? Bitcoin, Etherium, Dogecoin ve BTC'de son durum ne? (21 Ocak 2022) Bitcoin'de aşağı yönlü baskı devam ediyor. Bitcoin, son 5 aylık süreçten bu yana ilk kez 38 bin dolar seviyesine düştü. Yatırımcı Bitcoin'deki düşüş ile birlikte alırım beklentisine girdi. Yeni yılla birlikte ocak ayı dünyada yaşanan gelişmeler ile birlikte kripto paraları baskı altında. Analistlere göre, Bitcoin bu bölgeden yeni bir toparlanma evresine geçebilecek zincir verilere sahip. Peki, Bitcoin neden düştü? Bitcoin kaç dolar oldu? Bitcoin, Etherium, Dogecoin ve BTC'de son durum ne? İşte kripto paralarda son durum!
21.01.2022 Ekonomi
Kripto para piyasalarında son durum! Bitcoin, Etherium, Dogecoin, BTC, XRP kaç dolar/TL oldu?
Kripto para piyasalarında son durum! Bitcoin, Etherium, Dogecoin, BTC, XRP kaç dolar/TL oldu? Kripto paralarda düşüş dalgası hakim olmaya başlamasıyla Kripto paralar satıcılı seyrediyor. Yılın son haftası kripto yatırımcıları için dalgalı bir seyir izliyor. Piyasalar son 24 saatte yüzde 2 yükseldi. Piyasaların toplam büyüklüğü 2.5 trilyon doların üzerine çıktı. Peki, Kripto para borsalarında son durum ne? Bitcoin, Etherium, Dogecoin, BTC, XRP kaç dolar/TL oldu? İşte Kripto para piyasalarında son durum!
28.12.2021 Ekonomi
Metaverse nedir? Metaverse ne zaman ortaya çıktı?
Metaverse nedir? Metaverse ne zaman ortaya çıktı? Son günlerin en çok konuşulan kavramlarından Metaverse’e ilişkin günlük yaşantımızdan daha fazla örnek uygulama ile karşılaşıyoruz. Metaverse ile birbirlerinden bağımsız mecralarda çalışan sosyal medya uygulamaları, çevrimiçi oyunlar, artırılmış gerçeklik ve dijital paralar ile günlük yaşam, finansal sistem, eğitim hayatımız gibi gerçek dünya davranışları artırılmış gerçeklik teknolojisi sanal evrene taşınıyor. Metaverse uygulamalarına milyon dolarlık yatırımların yapıldığını belirten uzmanlar, bu alanda önemli istihdamların da yapıldığına dikkat çekiyor.
8.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Çılgın Sayısal Loto,  Milli Piyango tarihinin rekor ikramiyesini kazandırdı!
Çılgın Sayısal Loto, Milli Piyango tarihinin rekor ikramiyesini kazandırdı! 13 Eylül Pazartesi gecesi düzenlenen Çılgın Sayısal Loto çekilişinde şans, Denizli Pamukkale’den bir talihliye güldü. 13 Eylül’de oynanan Çılgın Sayısal Loto kuponuna 212.285.211 TL’lik rekor ikramiye isabet etti. Sisal Şans tarafından yapılan açıklamada ikramiyenin “Gelmiş geçmiş en çılgın ikramiye” olduğunun altı çizildi. Biletin oynandığı Denizli’deki Milli Piyango bayi işletmecisi Emrah Onaç, “Sayısal sürekli devrettiği için 'kimseye çıkmaz' diye bir algı yaratılmıştı. Ancak büyük ikramiyenin çıkmasıyla bu algı yıkıldı” dedi.
14.09.2021 Gündem
Yeni saadet zinciri vurgunu! Kokoreççi 2 milyon lira kaptırdı
Yeni saadet zinciri vurgunu! Kokoreççi 2 milyon lira kaptırdı Aylık yüzde 30 kazanç vaadi ile on binlerce kişiden para toplayan bir saadet zinciri çöktü. Eskişehir’de ofisi bulunan Smart Trade Coin isimli zincir üzerinden toplanan paraların aktığı yer ise Türkiye’ye 13 bin kilometre uzaklıktaki Marshall Adaları. Eskişehirli bir kokoreççinin de sisteme kaptırdığı paranın 2 milyon TL olduğu ileri sürüldü.
25.06.2021 Gündem
Bitcoin çakıldı! Yatırımcıya büyük şok! Bitcoin ve kripto paralar neden düşüyor?
Bitcoin çakıldı! Yatırımcıya büyük şok! Bitcoin ve kripto paralar neden düşüyor? Bitcoin adeta çakıldı. Son iki gündür bitcoindeki sert düşüş nedeniyle kripto para piyasasını çalkalanıyor. Son yılların gözde yatırım araçlarından olan bitcoinde son dakika şoku yaşanıyor. Bitcoin’in ani düşüşü altcoin’lerde de hızlı düşüşe neden oluyor. Bitcoin’deki 8 bin dolarlık düşüş altcoin’lerde de erimeye neden oldu. Bitcoin ve Alt coin'lerdeki aşağı yönlü hareketlilik sanal paralarla ilgili akıllara pek çok soru işaretini getirse de yatırımcısı kripto paralardaki sert düşüşün ve olumsuz dalgalanmanın devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Peki, Bitcoin ve kripto paralar neden düşüyor? Bitcoin neden bu kadar düştü? İşte Bitcoin'deki düşüşün sebebi...
19.04.2021 Ekonomi
Bitcoin sert düştü! Bitcoin neden düştü?
Bitcoin sert düştü! Bitcoin neden düştü? Bitcoin ile ilgili gelişmeler yatırımcının gündeminde... Bitcoin sabah saatlerinde 59 bin dolar bandından 50 bin 900 dolar düzeyine kadar gerileyerek sert düşüş kaydetti. Gece boyu süren Bitcoin'deki sert düşüş kripto para piyasalarını salladı. Bitcoin’deki ani düşüş pek çok alt coinin de çakılmasına neden oldu. Peki, Bitcoin neden düşüyor? Bitcoin yükselir mi? Bitcoin neden düştü? Kripto paralara ne oluyor? İşte kripto para piyasalarında son durum!
18.04.2021 Ekonomi
Ceza yağdı! Sosyal medyada bunları yapanlar...
Ceza yağdı! Sosyal medyada bunları yapanlar... Siber polisi son bir yılda internet ve sosyal medya üzerinden dolandırıcılık yapan, sanal ortamda çocuklara yönelik cinsel istismar içeren paylaşımlarda bulunan ve sanal bahis çetelerine mensup kişilerin de aralarında olduğu toplam 6 bin 179 kişiye yasal işlem yaptı.
30.12.2019 Yaşam
Piyasa hacmi 185 milyar doların altına indi
Piyasa hacmi 185 milyar doların altına indi Fidelity Investment’ın geçen hafta kurumsal kripto para birimleri yatırımlarının gelecek dönemde artacağına ilişkin açıklamasının ardından piyasada görülen artış, piyasa hacminin 185 milyar doların altına inmesiyle yerini düşüşe bıraktı.
6.05.2019 Ekonomi
Bitcoin'deki artış sürüyor
Bitcoin'deki artış sürüyor Kripto para birimleri piyasalarındaki artış eğilimine paralel olarak yapılan olumlu öngörülerin ardından Bitcoin fiyatındaki artışın spekülasyondan kaynaklandığına ilişkin açıklamaların ardından son 24 saatte yüzde 0.35 yükseldi.
8.04.2019 Ekonomi
Davos etkisiyle en büyük 100`den 83`ü düştü
Davos etkisiyle en büyük 100`den 83`ü düştü İsviçre`nin Davos kentinde 49`uncusu düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu`nda (WEF) kripto para birimleri piyasalarına ilişkin yapılan öngörülerin etkisiyle en yüksek hacimli 100 kripto para birimi arasından son 24 saatte 83`ü geriledi.
24.01.2019 Ekonomi
Bitcoin bir yıldır ilk kez 5 bin doların altına geriledi
Bitcoin bir yıldır ilk kez 5 bin doların altına geriledi Dünyanın en popüler sanal para birimi Bitcoin'in değeri Ekim 2017'den bu yana ilk kez 5 bin doların altına geriledi.
19.11.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Etherium ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki etherium haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.